Valla cok zor oluyo gece uykusuna gecince cok aldirmiyo ama sadaca uyku degil uyanikken bile seden cok korkuyo inan yaninda hapsuramiyorum mufakta tabak bardak sesi elektrk supurgesi bildigin sesli hersey babasi konusurken sesi yuksek cikiyo mesala ona bile sicriyo bide korkunca bi agliyo oyle boyle degil susuturamiyorum ugunuyo cok odlek kendi esniyi sonunda kik diye ses cikariyo ondan bile korkuyo
kim ne kadar msj yazmış bakarmısınız
Kullanıcı ismi Mesajlar
celen35 1,341
ibolya 1,316
çakıltaşı_m 1,110
destina4 1,058
Nisanur38 726
meran07 608
leyla21 605
çıtır-pıtır 562
OK6872 529
leyla tebrik ederim anacım daha 2 ay olmuyo sen geleli bana 3 msj kalmışş hadi bakalım :içelim: celenlede ibolya yakın birbirine kaydirigubbakcemile
celen 1. cii :hooray:
he işim yoktu buna baktımm kaydirigubbakcemile3
buna nerden baktın len:1shok: siinenler dahil deildir mi buna:uhm:
ya canım öylede ne bilim erkek çocuk bana hep itici gelmişti.(oğlum doğana kadar)..yani şimdi oğlumu çok seviyorum ama hep hamileyken Allahım sağlıklı sıhhatli olsun derken içindende hep keşke kız olsa die geçiriyordum..doktor erkek deyince yüzüm düşmüştü iki kızıım olmasını o kadarr çok istiyordum kiii...biz 3 kızız en küçük benim...2 tane ablam var iyikide ablalarım var herşeyim onlar benim...o yüzden kızımında kız kardeşi olmasını çok isterdim...neyse Allah ikisinide tattırdı bakalım oğlum da umarım ablasına düşkün olur bi kardeş olur bağları çok sıkı olur...Meran kiz ne guzel oglunda var kizinda ins benim bide oglum olur tamam ne guzel rabbim ikisinide yoklugunu aratmasin erkek annesi olma duygusunuda yasatsin cok severim erkek cocukarini
Meran kizin cok tatliymis masallah tamere hic benzemiyo o cin imparatoru tabi ama yanaklari felen animsatiyo
len ben tamere kıyafet almaya gidince yine kendimi kız kıyafetleri içinde buluorum...geçen gün tamere bişeyler almak için gittim yine kızıma aldım dayanamıyorum ya çok güzel kıyafetler...lcw..iki de çok güzel kız bebek kıyafetleri var acaaiiipp indirime girmişler...kız anneleri gidip bakın mutlaka...pek cicili biciliydi yaaa kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?