2008 Ekim Anneleri

leylacım senin karnındayken etkilenmiştir bebekte ondan korkuyordur bence hala.... :CüvCüv:
yaw çıtırııım nerdesiiiin bea kaç gündür gelmedinnn CADIARZU

kim ne kadar msj yazmış bakarmısınız
Kullanıcı ismi Mesajlar
celen35 1,341
ibolya 1,316
çakıltaşı_m 1,110
destina4 1,058
Nisanur38 726
meran07 608
leyla21 605
çıtır-pıtır 562
OK6872 529
leyla tebrik ederim anacım daha 2 ay olmuyo sen geleli bana 3 msj kalmışş hadi bakalım :içelim: celenlede ibolya yakın birbirine kaydirigubbakcemile
celen 1. cii :hooray:
he işim yoktu buna baktımm kaydirigubbakcemile3

tünaydınmirmirmirmir benm nie saclaım dökülmii:uhm: yoksa bi sorunmu var:uhm: herksein dökilii halbusem:sm_confused: bizim büyüklerimiz bebekk anneyi tanıdıkca sacları dökülmeye baslar derdi.ama işin bilimsel yönüne bakılacak olursa evet demir eksikliğide cok cok önemli.
cemre sabah 6 da emmeye kalkıo.emme işi bittikten sonra mutfaga gidiyorum ve iki tatlı kaşığı karadut pekmezi içiyorum:bbo: sabahın o satinde içince attan düşmüşe dönüon azcık ama olsun.benm dediğim gibi hiç saclarımm dökülmii.
ya bide gece acaip bir kasık ağrısı cektim.resmen uykumdan uyandım.içim parcalanıo sandım.sabahta leke leke kanama olmus.halbuki ben 3 aylık iğne vuruldum:sm_confused:
buarada bu siteye yakında gene girilmez.sapıtmaya basladı.yazılan mesajların içinde reklam var.ibolyanınkinde leylanınkindee olcayınkindeeekaydirigubbakcemile3

buna nerden baktın len:1shok: siinenler dahil deildir mi buna:uhm:

Meran kiz ne guzel oglunda var kizinda ins benim bide oglum olur tamam ne guzel rabbim ikisinide yoklugunu aratmasin erkek annesi olma duygusunuda yasatsin cok severim erkek cocukarini

buna nerden baktın len:1shok: siinenler dahil deildir mi buna:uhm:

ekim anneleri cevaplarda 14.006 yazıoya onun üstüne tıkla canım
silinenler dahilmidir değilmüdür bilmiom ama CADIARZU bence dahil olsa çünkü her msj yazdığımızda gidiordur bu msjlar silinsede yazılmıştır yanee

Bu sene kayseri hep kiz dogurdu yav benim 15 tane tanidigim hamileydi hepsinin kizi oldu bende dahil dogum yaptim ogunde hep kiz dogdu bu sene kayseride kiz senesi mu ha ha

Ne cenesi dusuk kariymisim yaav dirdir anca laf yetistiriyorum simdi pasta yapiyom ama burdanda geri kalmiyom

Meran kiz ne guzel oglunda var kizinda ins benim bide oglum olur tamam ne guzel rabbim ikisinide yoklugunu aratmasin erkek annesi olma duygusunuda yasatsin cok severim erkek cocukarini
ya canım öylede ne bilim erkek çocuk bana hep itici gelmişti.(oğlum doğana kadar)..yani şimdi oğlumu çok seviyorum ama hep hamileyken Allahım sağlıklı sıhhatli olsun derken içindende hep keşke kız olsa die geçiriyordum..doktor erkek deyince yüzüm düşmüştü iki kızıım olmasını o kadarr çok istiyordum kiii...biz 3 kızız en küçük benim...2 tane ablam var iyikide ablalarım var herşeyim onlar benim...o yüzden kızımında kız kardeşi olmasını çok isterdim...neyse Allah ikisinide tattırdı bakalım oğlum da umarım ablasına düşkün olur bi kardeş olur bağları çok sıkı olur...
birde bir söz var seveceksen oğlanı sev kız zaten kendini sevdirir die gerçekten öyle kızım daha sevimli bıcır bıcır bişedi oğlumda tam erkek yanii açsa yüzüme bile bakıp gülmüo tam erkek yanii kızım bi bakışıma gülerdi tam şirine...birde duygusal yani var kızım azcık yüzüm düşse annecim bir sorunumuz mu var der düşün 5 yaşında...biraz bencillik belki ama kız her zaman arkadaş...eşimde öyle derdi kızımda inş.kızımız olur ben uzağım annemlere kızıma baktıkça unutuyorum herşeyi...Allah kızımında oğlumunda yokluğunu göstermesin...kız anneleri azcık büyüsün kızlarınız söylediğimi daha iiyi anlayacaksınız

bakın bu iki fotoğraftaki kızım...
bebekliği ve şimdi...o yüzden şimdi bol bol fotoğraf çekin şimdi kızım bebekliğine bakınca acaip mutlu oluyor kaydirigubbakcemile3

bende kızları çok severim hatta kız bekliyoduk bizde 16.haftada gösterdi Girayım kendini ve içim burkulmuştu niye kız olmadı diye ismi bile hazırdı ZEYNEP:))yani burdaki zeynep o aslında hayalimdeki kızım.ama sonradan allahım sağlıklı olsunda napiyim dedim.biz 2 kardeşiz erkek kardeşim ve kız gibi olmuyor elbette anlayamıyor çünkü.ama şimdi diyorum iyki çikolatam erkek olmuş o benim hayatımın bir parçası çünkü ERKEKİMMMMMM BENİMMMMMMMMMM:))

Meran kizin cok tatliymis masallah tamere hic benzemiyo o cin imparatoru tabi ama yanaklari felen animsatiyo

tabikide öyle zeynepcim...oğlumuz da kızımızda ikiside bizim ya...canımız onlar bizim....
hatta rahmetli babanem ben 3.kızım die ben doğunca bayılmışş...o kadar çok istiyormuş ki erkek olsun die...hatta babam babanemi ayıltmaya çalışırken anne kalk diormuş öyle güzel bi kız ki simsiyah gözleri var şöyle böyle die yaşlanınca babanem iyiki kız torunlarım var derdi...erkek torunlarının hep işleri olurdu gelmezleri;bazende gelemezlerdi ziyaretine ama biz kızlar bırakmazdık babanemizi...o yüzden babanem keşke tüm torunlarım kız olsaydı derdi kaydirigubbakcemile3
inş. hamurları iyidir yavrularımızın....inş.bizde güzel şekil veririzde yavrularımız değer bilen evlatlar olurlar... :Saruboceq:

Benide kizlari severim ama erkeklere karsi daha bi fazla sevgim var hamile oldum hep oglum olacak diye hissettim 8 aylik olana kadar gostermedi etraftaki herkeste senin oglun olur diyodu esim de oglu olmasini cok istiyodu ama bi gor hic kiz olacagi ihtimalini vermiyoruz kontrollerdede gostermiyo doktorda erkege benziyo gibi diyince tamam oglan olacak diye kiyafetleri hep erkek getirdi esim bi gun 8 aylikken gece agrim oldu o gunde balik yemistim zehirlendim diye 12 de hast gittik ve kizim olacagini ogrendim cok sasirdi varya sanki imkansizmis gibi aptallik iste kendime cok kizdim o gun erkek kiz sonicta benm evladim diye simdi diyorum ki iyiki kizim olmus cok sirin ya ama oglum olsunda isterim

Meran kizin cok tatliymis masallah tamere hic benzemiyo o cin imparatoru tabi ama yanaklari felen animsatiyo

he leylacım bütün yavruşlarımız birbirinden tatlı walla...
ya dün kızımın arkdaşının annesi aramıştı kızcağız tanışalım die evine davet etmek için aramış...ve en önemlisi 5 yaşında bir kızı 13 aylık bir oğlu ve cuma günü yine doğuma girecekmiş yani bir bebek daha geliyormuş...şok oldum yaww ne zor olcak... :1shok:
anaaa dedim benim başıma gelse napardım len hamile kalsak aldırırmıyız aceba...ben aldırmaya karşıyım ama o kızcağızın yerinde olsam düşünebilirdim sankii gibi geldii... :1shok:

Ibolya garisi bugundemi gezmeye gitti yoksa herufuyle fantazimi yapiyo bu zilli anaaa asiri derecede konu disi oldu

len ben tamere kıyafet almaya gidince yine kendimi kız kıyafetleri içinde buluorum...geçen gün tamere bişeyler almak için gittim yine kızıma aldım dayanamıyorum ya çok güzel kıyafetler...lcw..iki de çok güzel kız bebek kıyafetleri var acaaiiipp indirime girmişler...kız anneleri gidip bakın mutlaka...pek cicili biciliydi yaaa kaydirigubbakcemile3

Dun buraya inceleme yapmaya uzman mi ne geldiye kitledi incelenecek hele biraz soluklanin yazmis ya dedimki gecmisi okuyana kadar aradan kac gun gecer sonrada yazar ki ule ne cenesek garilarsini amma killatmissiniz ha der dedim ama yazmadi silmis hepsini

Ulé ora bizim rakibimiz bee bizim tukanin karsisinda var bi subesi rekebet yapiyok klava:

geçmişi okuyan bizdeki çeneyi görünce Allah kocalara sabır versin die dua ediordur şimdii :roflol:
neyse ben kaçar oğluşu doyurcem cokacimcoook akşamada yine hastaneye gitcez...gece gelin kıllatalım kıllatma ekibii kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…