2008 Ekim Anneleri

Duven onunde hangi magazalari biliyon soylesene bi yeni aclin lcw yi tarif ediyim sana

Valla oyle cenemiz dusuyo burada ben evde boyle degilim yazin kayseriye gelecen mi meran mutlaka goruselim kiz sevdim seni hemserim

lan bana acil bişi diin len..cocumun bütün ama bütün kıyafetleri batmışsenağlama gecen hani bu kafasına kadar mıctıydı ya.badysini eşime verdim o da gitmiş kirli sepetine aatmış.içnde de kirlileri vardı kuzumun.bende görmedim oraya attığını sormadımda naptın die:mymeka: bende daha üstüne kıyafet attım.azönce yıkandı cicileri.asmaya kaktım anaaa ne göriim:1shok: hepücüğü sapsarıııııı:1shok: badysindeki temizlenceene daha hepsi batmıs.en yenileri bile yakasında bile sarı lekeler var kiminin.delleneceeemmmlaelaelaelaelae zaten bi daha bu h.şakrin toz sabununu alan ve dalnin yumusatıcısını alan celeni var yaaaaaaaakötükedihüso ne edem bacılar hemen diiverin bakem:sm_confused:

bide dün sorduydum ama kimse iplememiş!!biz hep aktif bebek kullanıoduk bez olarak.dn uyu-oyna aldık.aradaki farkı bilmiorum ama??ne?

Cemre uyudu sanirsam celeni yoksa buralara girdirmez o zilli bugun sizleri ruyamda gordum hepimiz kocaman bi evde yasiyoruz bebislerin ayri bi odasi var yan yana besikler dizili bizde odada oturup sohbet ediyoz ben benim kiza bi bakim diye bebislerin odasina gidiyom cemre uyanmis oluyo kucagima alip celene getiriyom getirirkende yanaklarini mincikliyom ibolya hic susumuyo bizim basimiz agamizmis ayy cok komik ti ya keske oyle bisey olsa burayi dusunup yattigimdan ruyalariima bile giriyo

Valla oyle cenemiz dusuyo burada ben evde boyle degilim yazin kayseriye gelecen mi meran mutlaka goruselim kiz sevdim seni hemserim
kızım okula başlamadan önce çok sık geliyordum...yazın gelirim mutlakada...bazen hiç belli olmuyor benim gelmem mesela burdan uçuş oluyor geliorum 1 gece kalıp döndügümde oluyor...kızlarla şömine senin hisar benim gezeriz..en son geldiğimde arbamda vardıı kızıımın uyku saatleride doya doyaa gezdim...ama şimdi oğlumda var artık çocuklarla gezeriz..nasıl olsa artık sigara içmek yasak birçok cafede onlarıda götürebiliriz...sigara dumanı manyağıyım ben

bide dün sorduydum ama kimse iplememiş!!biz hep aktif bebek kullanıoduk bez olarak.dn uyu-oyna aldık.aradaki farkı bilmiorum ama??ne?

canikom uyu oyna daha ince bi bez bacak arasını rahatsız etmio.uyu oyna bide bizimkiler uyyup tepiniolar ya henüz aktif bi bebek değiller kaydirigubbakcemile2 bide eski model uyu oyna aktif bebek yeni çıkmıştı sanırsam bide uyu oyna daha ucuz

lem bilmiom benim başıma gelmedi hiç böle bişe kaka olunca hemen azcık sabunlu suya bastırıp makineye atıyorum...çamaşır suyu önerilmiyor bebek kıyafetlerinde ben hiç denemedimde ama sabunlu suya bastır makineye at...lekesi çıkarsada sıcak ütü yap bakteri olur falan aman dikkat

Artik biz bebeli kariyiz cafelerde ne isimiz var kayseri parka ipek saraya goturup eglendirecez onlari kayseri parkta surek bebis oyun parki var arabalar binip suruyon kucuk bi havuz var icinde kucuk gemi var bebeisle sen binip tur atiyon hah pra bize uyar bence

kosla ox... sanırım çözer iyice durularsın yıkandıktan sonra kalıntı bırakmazsa tenine zarar vermez

yani dahamı ii??ben pek memnun kalmadı uyu-oynadan.hemen şişiverdi öteki baya idare ediodu.evet daha ucuz.öteki 24 bu 18.kocam öküzü ucuz etin suyu kara olur almayalım dedi.ben deneyelim dedim şimdi gıkım cıkmii

anam ütülom zaten her yıkamadan sonra.ama bunlar bi tuhaf olmuslar.nerdeyse coğunun giyilcek hali kalmamıs.yıkasam bi daha cıkarmaz belli.baska bi yöntem bilen yokmu lan aranızda:mymeka:

kosla ox... sanırım çözer iyice durularsın yıkandıktan sonra kalıntı bırakmazsa tenine zarar vermez

evde yok:1no2: yarın alsam yıkasam tekrar olarmı?kuruyunca yani?yoksa şimdi mı yıkamak lazım.kocamı kessem cıkmaz şimdi

hee biliom ben kızımla trene binmiştimde havuza ikna edememiştim anne batarız demişti :roflol: neyse onlar binmeze biz bineriz len leylaa Şeniz

Bi kere benim kizin da pijama alti oyle oldu once elimde yikadim oyle makinaya attigim halde cikmamisti bende o haci sakirin sabun tozundan kullaniyom hangisi daha etkili acaba

hatıra bırakmış kızın kıyafetlerine..büyüyünce gösterirsin cemreye ahanda böle mooklardın yıllardır çıkmıyy lekesi diee :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…