len ben tamere kıyafet almaya gidince yine kendimi kız kıyafetleri içinde buluorum...geçen gün tamere bişeyler almak için gittim yine kızıma aldım dayanamıyorum ya çok güzel kıyafetler...lcw..iki de çok güzel kız bebek kıyafetleri var acaaiiipp indirime girmişler...kız anneleri gidip bakın mutlaka...pek cicili biciliydi yaaa kaydirigubbakcemile3
Ulé ora bizim rakibimiz bee bizim tukanin karsisinda var bi subesi rekebet yapiyokklava:
geçmişi okuyan bizdeki çeneyi görünce Allah kocalara sabır versin die dua ediordur şimdii :roflol:
neyse ben kaçaroğluşu doyurcem cokacimcoook akşamada yine hastaneye gitcez...gece gelin kıllatalım kıllatma ekibii kaydirigubbakcemile3
Duven onunde hangi magazalari biliyon soylesene bi yeni aclin lcw yi tarif ediyim sana
kızım okula başlamadan önce çok sık geliyordum...yazın gelirim mutlakada...bazen hiç belli olmuyor benim gelmem mesela burdan uçuş oluyor geliorum 1 gece kalıp döndügümde oluyor...kızlarla şömine senin hisar benim gezeriz..en son geldiğimde arbamda vardıı kızıımın uyku saatleride doya doyaa gezdim...ama şimdi oğlumda var artık çocuklarla gezeriz..nasıl olsa artık sigara içmek yasak birçok cafede onlarıda götürebiliriz...sigara dumanı manyağıyım benValla oyle cenemiz dusuyo burada ben evde boyle degilim yazin kayseriye gelecen mi meran mutlaka goruselim kiz sevdim seni hemserim
bide dün sorduydum ama kimse iplememiş!!biz hep aktif bebek kullanıoduk bez olarak.dn uyu-oyna aldık.aradaki farkı bilmiorum ama??ne?
doremi yi biliorum bide orda güneş hast.biliom..
bide dün sorduydum ama kimse iplememiş!!biz hep aktif bebek kullanıoduk bez olarak.dn uyu-oyna aldık.aradaki farkı bilmiorum ama??ne?
lan bana acil bişi diin len..cocumun bütün ama bütün kıyafetleri batmışsenağlama gecen hani bu kafasına kadar mıctıydı ya.badysini eşime verdim o da gitmiş kirli sepetine aatmış.içnde de kirlileri vardı kuzumun.bende görmedim oraya attığını sormadımda naptın die:mymeka: bende daha üstüne kıyafet attım.azönce yıkandı cicileri.asmaya kaktım anaaa ne göriim:1shok: hepücüğü sapsarıııııı:1shok: badysindeki temizlenceene daha hepsi batmıs.en yenileri bileyakasında bile sarı lekeler var kiminin.delleneceeemmmlaelaelaelaelae zaten bi daha bu h.şakrin toz sabununu alan ve dalnin yumusatıcısını alan celeni var yaaaaaaaakötükedihüso ne edem bacılar hemen diiverin bakem:sm_confused:
kızım okula başlamadan önce çok sık geliyordum...yazın gelirim mutlakada...bazen hiç belli olmuyor benim gelmem mesela burdan uçuş oluyor geliorum 1 gece kalıp döndügümde oluyor...kızlarla şömine senin hisar benim gezeriz..en son geldiğimde arbamda vardıı kızıımın uyku saatleride doya doyaa gezdim...ama şimdi oğlumda var artık çocuklarla gezeriz..nasıl olsa artık sigara içmek yasak birçok cafede onlarıda götürebiliriz...sigara dumanı manyağıyım ben
lan bana acil bişi diin len..cocumun bütün ama bütün kıyafetleri batmışsenağlama gecen hani bu kafasına kadar mıctıydı ya.badysini eşime verdim o da gitmiş kirli sepetine aatmış.içnde de kirlileri vardı kuzumun.bende görmedim oraya attığını sormadımda naptın die:mymeka: bende daha üstüne kıyafet attım.azönce yıkandı cicileri.asmaya kaktım anaaa ne göriim:1shok: hepücüğü sapsarıııııı:1shok: badysindeki temizlenceene daha hepsi batmıs.en yenileri bileyakasında bile sarı lekeler var kiminin.delleneceeemmmlaelaelaelaelae zaten bi daha bu h.şakrin toz sabununu alan ve dalnin yumusatıcısını alan celeni var yaaaaaaaakötükedihüso ne edem bacılar hemen diiverin bakem:sm_confused:
yani dahamı ii??ben pek memnun kalmadı uyu-oynadan.hemen şişiverdi öteki baya idare ediodu.evet daha ucuz.öteki 24 bu 18.kocam öküzü ucuz etin suyu kara olur almayalım dedi.ben deneyelim dedim şimdi gıkım cıkmiicanikom uyu oyna daha ince bi bez bacak arasını rahatsız etmio.uyu oyna bide bizimkiler uyyup tepiniolar ya henüz aktif bi bebek değiller kaydirigubbakcemile2 bide eski model uyu oyna aktif bebek yeni çıkmıştı sanırsam bide uyu oyna daha ucuz
lem bilmiom benim başıma gelmedi hiç böle bişe kaka olunca hemen azcık sabunlu suya bastırıp makineye atıyorum...çamaşır suyu önerilmiyor bebek kıyafetlerinde ben hiç denemedimde ama sabunlu suya bastır makineye at...lekesi çıkarsada sıcak ütü yap bakteri olur falan aman dikkat
kosla ox... sanırım çözer iyice durularsın yıkandıktan sonra kalıntı bırakmazsa tenine zarar vermez
yani dahamı ii??ben pek memnun kalmadı uyu-oynadan.hemen şişiverdi öteki baya idare ediodu.evet daha ucuz.öteki 24 bu 18.kocam öküzü ucuz etin suyu kara olur almayalım dedi.ben deneyelim dedim şimdi gıkım cıkmii
aktif baby daha kalın old.için uzun süre dayanır ama zaten sık sık değiştiriom ben pişmesin diye gece de okadar yapmıo bizde baya bi uyu oyna almıştık daha 2ay idare etcek kadar bez var evde bitince aktife geçmeyi düşünüom yada başka bi marka bugün evyb.. nin numunesini koydum fena deil kaka da yaptı çıkarmadı dışına
bide canb..nin numunesi var bide onu denerim canb baya bişey yollamıştı numune bana ped bilem göndermişler alt açma bezi 2tane ıslak mendil falan:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?