canım benim de çok dökülüodu adet olduğum gün başladı dökülmeye ve dün kestirdim çok da güsel oldu eşim bu zamana kadar nie kestirmedin çok yakışmış dedikaydirigubbakcemile5 tavsiye ederim.emzirme döneminde dökülürmüş öle diolar -tatlicadiarzu-
bende iki hafta önce kestirmiştim şöle bi 4 cm kadar ama sankim benimde ondan sonra dökülmeye başladı
üfff çok kısa saçı da kullanamıyom ben yani emzirdikçe dökülcek öle misenağlama
bu arada emzirdikçe lafı ile mesacım konu içine g.irdi oleeyyyhihoyyyt
bu saat oldu leyla karısı uğramadı sabahın köründe gelirdin kız sen nerdesin uyyon mu yoksam :uhm:klava:
merhaba kızlar ya bi türlü gelemedim ama bi ara şu silinme muhabbetinin bi kısmını okuyabildim neyse geçmiş birikmiş baya umarım herşey yolundadır
kız leyla iyice abone oldun kk ye :roflol: ben de muhabbete katılmak istiyom ama bi türlü denk gelmiyo ben müsait olunca kimse olmuyo burda siz varken de benim işim oluyo
leylacım canım aşure çekmişti ya kendim yapmaya cesaret edemedim daha önce hiç yapmadım ya neyse buraya yeni taşındık ama komşunun biri aşure getirdi nasıl sevindim anlatamam kaydirigubbakcemile3 allah razı olsun
Edhakcim bende daha adet olmadim ama sacim dokulmuyo onla alakasi yok galiba annem hep derdiki bebeyi emzirirken yuzune bakarsa (yuzune bakacak kadar buyuduyse demek istiyo herhalde) sacin dokulur derdi ne alakaysa bilmiyom emzirme donemiyle alakali galiba ozlem seninde dokuluyoya seninki buyudu bakiyomu yuzune
hemide nasıl bakıo uzun zamandır yüzümü inceleyerek emio küçük sapık diom ona ben :roflol::roflol:
ya bende aşure yapmadım bi allahın kulu da yapıp getirmedi
Valla bizede getiren olmadi 14 katli bina da kimse getirmedi biz yaptik dagittik gozleri insanlik gorsun kavinvaldem olmasa benimde yapma ya zamanim olmazdi gerci
üst katta bi teyze var geçen yıl o dağıtmıştı hala ondan umudum vardelikafadulden
Benimde aksam misafirim gelecek bi rulo pasta yapiim diyom haceri uyutabilirsem mutfakta pusetinde duruyo aslinda ama herseyden korkuyo bardak sesine bile sicriyo mikser hic calistiramam anasi gari gibi odlek buda ben cok korkagim yaa herseyden korkarim benim herif diyoki seni psikologa goturecem diyo evin icinde gezemez oldum arkandan geliyom ciglik atuyon diyo kiziminda benim gibi olmasindan korkuyorum ya
hamilelikte bende çok korkak oldum arabada öne oturamaz oldum sanki üstüme gelio arabalar
telekomda göreve çıkıoduk arabayı kullanan teknikerler siz kaza mı geçirdiniz de bu kadar korkuonuz demişti
hassaslaşmıştm hamilelikte baya ama geçti gibi şimdi
işin zor leylacım her sese uyanan çocuk da zor olur ben tv açık uyutuom bazen alışssın diye ama yaydığı radyasyon zararlı die kapatıom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?