Bi kere benim kizin da pijama alti oyle oldu once elimde yikadim oyle makinaya attigim halde cikmamisti bende o haci sakirin sabun tozundan kullaniyom hangisi daha etkili acaba
hatıra bırakmış kızın kıyafetlerine..büyüyünce gösterirsin cemreye ahanda böle mooklardın yıllardır çıkmıyy lekesi diee :roflol:
valla bitsin die gözünün içine bakıorumbundan sonra omo baby ve yumos baby deniycemCADIARZU bakam onlar nasıl olucakCADIARZU
Ben prima kullanıyorum doğduğundan beri çok memnunum.sadece altında çok uzun süre kalırsa mesela geçen gece değiştiremedim çünkü koynumda uyumuşuz 11 de sonra yatağına yatırdı babası sabah 10 da altını aldım kuzumun biraz çıkmıştı kıyafetine çişi çünkü 12 saat ten fazla kaldı altında napsın yavrucak.şimdi 3 numara olanını kullanıyoruz yani 5-7 kg arası olanını.bizim gelin sakın uyu-oynayı kullanma o çok dandik demişti bende hiç almadım.zaten değiştirmek iyi değilmiş pişik yapıyomuş.
herkes yatmaya gitti sanırsam e bari dükkanı kapatayım haydin iyigecelerrrr
ya bencede ya konuşak değil mi ibolyacım burası deşarj olma dertlerimizi paylaşma sitesi değilmi konuşcz tabii yattın mı arkadaşım
:1hug:oyy bu ne leyn oku oku bitiremedim valla üşendim bi yerdede bıraktım amma çok kaynatmışsınız ay bir gün girmedim valla özledim kıs siziŞenizŞeniz canlarım benim oy ne çok özlemişim burası bağımlılıkmı yapıyo ne bugün misafirim vardı bide laptopu kocam işe götürdü bilgisayardan ders anlatıyo yarında götürecek ve yarında misafirim var giremeyecem yani 1 gün daha mok muhabbeti yapamayacas:roflol: ama işin sırrını çözdüm biz sab simplex kullanıyoruz ve ooda çok kaka yaptırıyomuş Allah razı olsun nisa77 söyledi onuda [/I
eylülcüm benim oğlumda 2 aylıkken ağır bir gribe yakalandı öksürük tıksırık ve şiddetli burun tıkanıklığı vardı serum fizyolojik kar etmedi doktor antibiyotik falan vermedi küçük diye bizde göğsüne viks sürüp yün koyduk öksürüğü bıçak gibi kesti attı tavsiye ederim
herkese iyi geceler çok çok öptüm siziiiiii
ii ozaman moku yedik:1ninca: anam ddiğin bu deterjan marketlerde falan varmı??
canım yaaa bizim buradaki marketlerde hani büyük isimlerde migros,dia,bim vs yerlerde bulamadım.annem almıştı ilk bunu ve ben halen kullanıyorum çünkü çok güzel leke çıkarıyo.sen çık dışarı bırak kızı babasına sor yakınlarındaki markete falan.hangi semttesin sen?
sarıgazideyim ben anamköyünde köyü:çok üzgünüm: hemi cocuğu babasına bırakmam nasıl yapıo bilmiorum ama keyiflicocuğu ağlatıo.resmen kız babasının kucağında cıldırasıya ağlıo..yarın cıkıcaz.doktor kontrolumuz var.kadıköye.olmazsa oralarda sorarım.lan bu istanbulda hiç carsı yokmu be:mymeka:bi bebiş kıyafeti alcaz hiç mağaza yok.mecbur center lara gidioruz.ordada mothercare chicco zart zurt..pahalı..bööle izmirdeki gibi kemeraltına benzeyen bi yer.senağlama bak gene ösledim yaaaasenağlama
anacım sen istanbulun epey bi dışındasın harbiden sizin oralarda zor:1closedeyes:belki vardır da sormak lazım tabikide.kadıköye indiğinde bak Altıyol da vardır güzel yerler.eskiden Salı pazarı kuruluyodu galiba onuda katlettiler:roflolrası çok güzeldi çünkü.alışveriş merkezleride iyi oluyo ya özellikle outletler ucuz oluyo.karşı taraf yani bana göre sen karşı taraf oluyosun:sm_cool ek alışveriş için bizim taraf gibi olmuyor bizim buralarda çok var izmirdeki gibi ama sen Altıyola bak bulursun mutlaka.:teytey:
sen nerdesin?karsıda??bide altıyol nere len ne biliim:uhm:
selam biz geldikŞeniz
evimize tam 1,5 aylık ayrulıktan sonra nasılsınız bakim dün alkşam geldik kızımla bakıyom maşşallah herkes büyütmüş bebişleri resimler süper bizimki de tosuncuk gibim oldu
celencim kızına emziği yuyyurmuşun ya resimde var biz başaramadık
ben avrupa yakasındayım canımcım Avcılardayım.bizim burda heryer yakın birbirine ve çok fazla alternatif var pazar,bebe mağzası ama karşı yani sizin oralar daha sosyetiktir:roflol:
Altıyol kadıköyün merkezi olur büyük bir boğa heykeli vardır ordan yukarı doğru çıkarsın oralarda sor birilerine işte.bi sürü mağza vardır kemeraltı gibi.sen nereye götürüyosun dr kuzuyu?
selam biz geldikŞeniz
evimize tam 1,5 aylık ayrulıktan sonra nasılsınız bakim dün alkşam geldik kızımla bakıyom maşşallah herkes büyütmüş bebişleri resimler süper bizimki de tosuncuk gibim oldu
celencim kızına emziği yuyyurmuşun ya resimde var biz başaramadık
heeea.s len biz kırk gezmesine avcılara geldüydük..cok beğendim oraları ben.sankim izmirdeymişim gibi geldi.bi arkadasım evlenmişti 3 sene önce izmirden oraya.bitane aktarın stünde oturuo.futbol sahası falan var.zeynepcim biz gataya gidioruz.yarın ilk defa tanısıcaz doktorumuzla.ferhan hanımmı ne?prof mus.ilginç bi uygulaması var kadının.her ayın 12 sine randevu vermiş bize.dielim sen bu ay 9unda gittin 6 ay boyunca her ayın una otomatik randevu veriyomus.şimdi bizim 6 aylık randevumuz var hazırda muhahaa:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?