2008 Ekim Anneleri

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 oldu olcak beni fahri profesör ilan edin de tam olsun bari, kız ne bilem ay, sadece ordan burdan eşden dostttan duydukarımı netten araştırdıklarımı paylaşıyom sizle, bana bu alemde araştırmacı gazeteci ibolya derler, acı varmı acı, :roflol: yavru şaka bi yana benimkisi de birkaç gündür dökülmeye başladı, sinirlerim oynuyo, daha kestireli 1 ay anca olduydu yav, rivayete göre çocuk annesini tanımaya başlayınca saçlar dökülürmüş, ne kadar doğrudur bilemem ama bana çok saçma geliyo bu konu, çocuk anne karnında saçlanınca mide yanması oluyo diyolardı ama benimkisi saçlı doğdu hiç de midem yanmadı, bunun gibi bişi galiba, ya bence emziriyoz ya ondan dolayı vitamin zırt pırt kaybediyoz vücuttan, sanırsam onunla ilgili bişi olabilir, benim arkadaş da doğum yaptığım gün hastaneye ziyaretime gelmişti, orada sıraladı, bak şöyle olcak böyle olcak diye, saç dökülmesini de söylediydi, benim yumak yumak döküklüyodu kel kalcam sandıydım dedi, korkma senin de dökülcek dedi, normel bişiy yani, salla valla benim bu üçüncü oldu lem, anlamıyom bu işi, birer hafta arayla 2-3 gün sürüyo, tam oh be temizlendim diyom 6-7 gün sonra bi daha geliyo, netcm bilmem vallaha, kokusu rengi normel, bi sorun yok gibi duruyo, normal regl gibi yani, hatta belirtileri bileme öyle, karnım ağrıyo misal azcık, ama anlamadığım niye bu kadar sık geliyo, acep sağlık ocağının hemşiresini bi türtüklesemmi ki bu konuda:uhm:

hay ben konunun içine deeeeeeeeee dışına daaaaaaaaaa :roflol:yav konuşun başlıcem haaaa sositososito

Hepinize gunaydin kader arkadaslarim ula burda sabah istimasi verilmis celen ibolya nihal meran dbst henuz tesrif etmemisler kalkinn uleen pazar keyfi yapii zilliler herifin koynundan cikamadilar bu karilar

ben kocayla aynı yatakta yatmiiiiiim:1closedeyes:

hemide nasıl bakıo uzun zamandır yüzümü inceleyerek emio küçük sapık diom ona ben :roflol::roflol:

o zaman bu durumda benimki de sapık oliyyyyyy :roflol:

:roflol::roflol:

ule ilk zamanlarda ben de tv açıyodum gürültüsüne alışsın diye anam huy deişti benim sıpa, tilki uykusuna yatıyo mübarek, tık dedimmi uyanıyo, çocuk beni yendi savaşı kaybettim delikafadulden

:roflol::roflol: ay bu bebeler çok komik yaaa benim sıpa da uykusunda fosurdu, tirkledi uyandı, gül gül bi hal olduydum

delüüüüü boşluktan netceni bilemedin herrhal :roflol:

ay harbiden yaaa niye mesaclarımızın yanına reklam koyyo bunlar, yandakiler üsttekiler yetmiyomu yaaaaaaa :mymeka:

bakın bu iki fotoğraftaki kızım...
bebekliği ve şimdi...o yüzden şimdi bol bol fotoğraf çekin şimdi kızım bebekliğine bakınca acaip mutlu oluyor kaydirigubbakcemile3

kız iki kardeş birbirine ne kadar benziyo maşallaaaaahhhh

şşşşşt yavru naban gı, senin oğlan aşı oldumu

la göre göre rüyanda tek geveze beni mi gördün leyn :mymeka::mymeka:

merhaba kızlar pazar gününüz nasıl geçiyor
benim böcük sabah 8 de uyandı beşiğinden almadım napcak bakim dedim 9 a kadar oynadı beşiğinde sonra mızırdanmaya başladı aldım emzirdim ama yok uyumadı bugün yaw daha 1 saat önce uyutabildim anca delikafadulden öğlen saat 2 gibi uyuttum (sandım) babasına bıraktım dışarı çıktım hava alırım alışveriş yaparım dedim daha yarım saat olmadan eşim aradı ağlıyo çabuk gellll benim neyime dışarı çıkmak koştur koştur eve geldim delikafadulden
çıngıraklı patik aldık eylül hanıma sesine gülüyo ama ayakları ile patik arasında bağlantı kuramadı henüz kaydirigubbakcemile3

ben bugün evy baby aldırttım herüfüme, primanın uyu oynasıyla hiçbi farkı yok, o da ince o da kremli, hemi onun kremi daha güzel kokuyo, ötükü papatya kokuyodu, ben evy baby kullancam vallaha, 80 tanesini 17 yetaleye almış benim herüf

evde yok:1no2: yarın alsam yıkasam tekrar olarmı?kuruyunca yani?yoksa şimdi mı yıkamak lazım.kocamı kessem cıkmaz şimdi

kız ne dicem, benim sıpa da 2 seferdir saçına kadar moka bulanıo, ne ediyom biliyonmu, hemence gidip sıcak suyla elde mokunu neyin aldırıyom, azcık da elimde çitiliyom, sonra makineye atıyom, mokuyla birlik atarsan diğerlerine de bulaştırrır, sen de bundan sona kocana güvenme kendin et, zaten kocaya iş buyur ardından sen git, heiçbi yararını göremiyom zarardan başka, şimdi sölesem kavga ederük, ben de ses etimyom Çok üzgünüm çoook

selammmm kızlar nasılsınız biz uzun süredir giremedik nete int te problem var ama hepücünüzü özledik valla oğluşum büyüyor ya inanamıyorum daha dün el kadar dı zaman ne çabuk geçiyor

benim kız da saçına kadar mçıyodu delikafadulden yani önceden her mok yaptığında saçına kadar mçtığı için ve günde 3-4 kere mçtığı için sürekli üst değişiyoduk ama 10 gündür 4 numara bez kullanıyoz, 3 numara çok küçük geliyo benim koca dötlü kızıma kaydirigubbakcemile3 şimdiye kadar 1 kere saçına kadar mçtı artık nasıl gazı varsa benim kız resmen infilak ediyo mçarken :roflol:

yok olm pişik falan yapmıo, benim kullanmadığım bez kalmadı, hiçbirinde de pişik olmadık, bence ciltle alakalı bi durum, bi de ben zeytinyağı kullanıyorum ondan da olabilir, bi de şansıma hep yenice kaka yaptığı zamanlarda altını aldım, moklu bezi hiç poposunda beklemedi yani, bu roxy bende bi deniym bakim, bizim de bitti hiç kalmadı yarın alcez, ondan alsam memnun kalarım dimi

ayyyyy hatırlıyorum o günleri, evin içi pis pis bez kokardı, bi güzel klorakla neyin kaynatırlardı onu, kış günü evin içine serince heryer iğrenç kokardı öğğğk

aaaaaa nisanur hoşgeldin gıııı, anam eskiler patır patır dökülmeye başladı heaa, nasıl oldun iyimisin, bi ara bunalımm takılıyodun kız, keyfin iyidir inşallah

oh oh maşallah, len ben de istiyom böle, gece uykusunu unuttum doğurdum doğuralı yaaa delikafadulden bu arada anacım o kucak muhabbeti herkesi n çocuğunda var, hele benimki son zamanlarda sinirlenince memeyle kavga ediyo, sankim meme ona bişi yapmış gibi almıyo sıpa, kanlı bıçaklı oluyolar sankim :roflol:

anaaa o nası bişey kız bi resmini koy da görüym belki ben de alirım kız

arkadaslar kızım siyah gibi koyu renkli kaka yaptı ilk kez...usuttugunden olabilirmi?

bilmem ki olabilir belki :uhm: sen baa sorma anacım tecrübeli karılara sor, ahan da meran karısı gelecek aşkama o bilir onun 2 çocuğu var Şeniz

selammmm kızlar nasılsınız biz uzun süredir giremedik nete int te problem var ama hepücünüzü özledik valla oğluşum büyüyor ya inanamıyorum daha dün el kadar dı zaman ne çabuk geçiyor

noluyo lem millet patır patır dökülüo, sözleştiniz mi yav, önce nisanur sonra sen fisfisfis bu arada senin de iki çucuğun vardı dimi şekerim, böcğün de yakuşuklu olmuş maaşallah Şeniz

:roflol: bayılıyorum senin şu infilak lafına, okyunca kahkahayı basıorum, herif de noluo dio :roflol: anacım len senin kız kaç kilo da 3 numara küçük geliyo, biz evy baby aldık bugün, ben gayet beğendim yani, sankim primadan hiçbi farkı yok gibi geldi, yumuşaklık olsun kalite olsun, onun da kremi var, ama denemedim daha bi bakcez, hemi de türk malı anasını satim, param memlekette kalsın

benim koca dötlü kızım 10 gün önce 6800 gr dı şimdi 7 kg olmuştur sanırsam

noluyo lem millet patır patır dökülüo, sözleştiniz mi yav, önce nisanur sonra sen bu arada senin de iki çucuğun vardı dimi şekerim, böcğün de yakuşuklu olmuş maaşallah

evet canım kızım 11 yaşında ibolya kız senin yusufta siyah saçlı idi saçları kumrallaşmayamı basladı ne bu arada maşşallah ya saçları ne güzel benim oğlanın iki tel saçı vardı oda dökülüyo

benim koca dötlü kızım 10 gün önce 6800 gr dı şimdi 7 kg olmuştur sanırsam

yerim senin koca dötlü kızının dötünü :roflol: ay yarın biz de dr teyzesine ziyarete gidcez, bakalım ne dicek, kaç kg olmu çok merak ediyom len, sıpa ağır gelmeye başladı, kucakta gezdiriken kollarım ağrıyo kaydirigubbakcemile3

yyok anacım rengi hep aynıydı, ama kafasının arka tarafı kel olmaya başladı yavaş yavaş delikafadulden yanlar da böle pamuk pamuk gibi, kafasını oraya buraya döndürürkene saçlarıını yıpratıyo tüy gibi bişi oldu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…