Effekaan yagmur hosgeldiniz anam dukkani actim buyrun gelin yokmu artiran
Prensesim canim gecmis olsun bizim bi akrabanin yeni bebisi olmustu kirki cikmamisti daha kardesininde 2 yasinda kizi vardi bebisi uyutmuslar anneannesini yatagina yatirmislar 2 yasindaki kiz kimse yaninda yokkek bebenin ayaklarindan tut cek cocuk yerde gelmislerki morarmis aglamiyo bile neyse goturmusler hast gece sabaha kadar birakmamislar cok ucuz atlattilar yani .o olaydan sonra bende ders aldim bizede kizima hayirli olsuna geldiler bebelerin pesinde anasi yerine ben dolastim hic aldirmiyo anneleri ya acaba bizdemi boyle olacaz ben kizimi yanimdan ayirmam gider baskasini bebisinin gozune felen parmagini sokar vicdan azabi cekerim rabbim tum bebekleri korusun
kızlar küstüm he hadi herüfüm kazanlık siz niye doğumgünümü kutlamıyonuz zatiiiii bi yağmurum gülücük atarak kutladı başka kimse yokkkkkkkkk ühüüüüüüüüüüüüüüü
kızlar küstüm he hadi herüfüm kazanlık siz niye doğumgünümü kutlamıyonuz zatiiiii bi yağmurum gülücük atarak kutladı başka kimse yokkkkkkkkk ühüüüüüüüüüüüüüüü
hiç geriyi okuyacak halim de yok moralim de yok
benim kocam bir öküüüüüüüüüüüüüüüzzzzzzzzzzz
noldu canımın içi istediğnde anlat ben burdayım üzme ama kendini:1no2::a015:
hiç geriyi okuyacak halim de yok moralim de yok
benim kocam bir öküüüüüüüüüüüüüüüzzzzzzzzzzz
hatta daha ..................................
çok sinirliyim çok sinirim geçsin anlatırım ama şimdi moralim çok kötü ve anlatmak bile istemiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?