2008 Ekim Anneleri

ne gazı olm gaz mı kalır şimdiye 3 aylık oldular nerdeyse yaa :uhm:

sorma benimkinnin hala gaz problemi war:çok üzgünüm:
yaw birazda huysuzluğundan ama...
sancısından uyuyamıo yawrum..

bu arada herkese güüüünnnaaaayyyyyddddıınnnn.........

günnaydın kızlarrrrrrrr bugün benim doğumgünüö ama kazanlık kocam şu dakkaya kadar hatırlamadı
ya avuç avuç ssaçım dökülüyo doğumgünü hediyesimidir ne
geçen sene bu zaman son adetimi gördüydüm hala tık yok yoksam bi haltmı olduuuuuuuuuuuuuuu

kızlar küstüm he hadi herüfüm kazanlık siz niye doğumgünümü kutlamıyonuz zatiiiii bi yağmurum gülücük atarak kutladı başka kimse yokkkkkkkkk ühüüüüüüüüüüüüüüü

ewt yaw bu anneler ne kadar rahat geniş umursamaz....kötükedihüso

çocuklu misafir geleceği zaman ödüm kopuo...
bebişimi kollıcam die akla karayı seçiom...
walla ben çocuğuma sahip çıkamıcaksam hiç biyere gitmem otururum ewde....
bu kadar geniş olamam doğrusu...:1no2:
bu arada prensese noldu kii:uhm: geçmiş olsun dionuz...

Ooo halilde aramizdaymis diyince aklima bi fikra geldi anltiyimda sabah sabah neselenin belki bileniniz vardir ama olsun simdi kadinin bi tanesibi papagan almis o papaganda onceden genelevin sahibininmis neyse kadin getirmis evin girisine koymus ustundeki ortuyu acmis papagan kadani gorunce oooo yeni patronda guzelmis demis evin kizi gelmis ooo yeni mallar yeni sermeyeler de var demis evin babasi gelmis ooo surekli musterimiz ahmett abide aramizdaymis demis mu haha ha ben bunu ooo halilde aramizdaymis diye degistirdim

iyiki doğdun güzelim bebişinle kocanla sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllara inşallah
kaç oldun kız buarada:uhm:

küsme şekerim...kaydirigubbakcemile3
bebişinle ve kocişinle sağlıklı.... huzurlu... bol paralı... bol gezmeli...
nice mutlu yıllara...iyiki doğdun iyiki burdasın....kaydirigubbakcemile3
yürğinden geçirdiğin bütün güzellikler gerçek olsun inşallah........:dance:

Yagmurcum dogum gunun kutlu olsun .canim benim nice mutlu yillar gecirmen dilegiyle bu arada sadokulmesi bu ekim garilarinda basladi edhak ozlem ve ibolyaninkide dokuluyo bebek anneyi tanidikca dokulur diyo buyukkler meran bilimsel aciklama yapti demir eksikleginden oluyomus

sağol özlemim:1hug: ilk sen kutladın ay niye böyle oldumki ben bugünsenağlama
30 oldum canım ayıptır söylemesi ama sen 29 diye hatırla:jeyyar:

canlarım benim sağolun ya iyiki varsınız amin tüm güzel dileklerinize sizleride ekleyerek amin
leyla be sizin mağaza nerde kız belki kayseriyegelcez yakın bizze sizden alak bari kocana ben kkdan leyla için geldim dersem herüfün şaşırmaz dimi

günaydınlarrr
yağmurcum öcelikle iyiki doğdun iyiki doğurdun minik prensesi:CüvCüv:
bebişinle ve kocişinle mutlu mesut daha çok güzel seneler geçirmeniz dileğimlea.s.
bu ekim babaları hödük mödük ama d. gününü de unutcak kadar deildir inş
bu saç dökülmesi demir eksikliğinden oluyosa demir hapı kullanmaya karar verdim zati dr doğumdan hemen sonra vermişti kullan diye bende bitinced bi daha almadıydım bilsem böle olacak almaz mıydımmm:çok üzgünüm:

hiç geriyi okuyacak halim de yok moralim de yok

benim kocam bir öküüüüüüüüüüüüüüüzzzzzzzzzzz

hatta daha ..................................
çok sinirliyim çok sinirim geçsin anlatırım ama şimdi moralim çok kötü ve anlatmak bile istemiyom

Hayirdir canim kaynanan geldimi yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…