- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
haa iplemişmiş:dilcikar: ben sana soru sordum sen bana evy nin reklamını yaptın:mymeka:ben ipledimya olm :
az önce yine kafasına kadar mıctı.dediğin gibi sıcak suda elimde citiledim.sonra kurutmadan üstüne deterjanından döküp doorucana makineye.anaa bi çıkardım aynı:1shok:ben bugün evy baby aldırttım herüfüme, primanın uyu oynasıyla hiçbi farkı yok, o da ince o da kremli, hemi onun kremi daha güzel kokuyo, ötükü papatya kokuyodu, ben evy baby kullancam vallaha, 80 tanesini 17 yetaleye almış benim herüf
kız ne dicem, benim sıpa da 2 seferdir saçına kadar moka bulanıo, ne ediyom biliyonmu, hemence gidip sıcak suyla elde mokunu neyin aldırıyom, azcık da elimde çitiliyom, sonra makineye atıyom, mokuyla birlik atarsan diğerlerine de bulaştırrır, sen de bundan sona kocana güvenme kendin et, zaten kocaya iş buyur ardından sen git, heiçbi yararını göremiyom zarardan başka, şimdi sölesem kavga ederük, ben de ses etimyom
:
aaa benümksde:1shok: sanki memede bişi var nasıl ağlıo geciktirdiğimde:roflol:yok olm pişik falan yapmıo, benim kullanmadığım bez kalmadı, hiçbirinde de pişik olmadık, bence ciltle alakalı bi durum, bi de ben zeytinyağı kullanıyorum ondan da olabilir, bi de şansıma hep yenice kaka yaptığı zamanlarda altını aldım, moklu bezi hiç poposunda beklemedi yani, bu roxy bende bi deniym bakim, bizim de bitti hiç kalmadı yarın alcez, ondan alsam memnun kalarım dimi
ayyyyy hatırlıyorum o günleri, evin içi pis pis bez kokardı, bi güzel klorakla neyin kaynatırlardı onu, kış günü evin içine serince heryer iğrenç kokardı öğğğk
aaaaaa nisanur hoşgeldin gıııı, anam eskiler patır patır dökülmeye başladı heaa, nasıl oldun iyimisin, bi ara bunalımm takılıyodun kız, keyfin iyidir inşallah
oh oh maşallah, len ben de istiyom böle, gece uykusunu unuttum doğurdum doğuralı yaaa delikafadulden bu arada anacım o kucak muhabbeti herkesi n çocuğunda var, hele benimki son zamanlarda sinirlenince memeyle kavga ediyo, sankim meme ona bişi yapmış gibi almıyo sıpa, kanlı bıçaklı oluyolar sankim
:
buranın asıl müdavimleri celen ve leyla geldiniz demek arkadaslarım. ne yapıyorsunuz yaa niye bişeyler yazmıyorsunnuz,
kızlar dün çok kötü bir olay yasadım. ne mi oldu. çok sevdiğim bir arkadasım vardı dün akşam. onun dünya tatlısı da bir kzı. bebişi uyuttum mutfakta eşim ve arkadasım sigara içiyorlardı. birden bir ağlama sesi hemen koştuk arkadasımın kızı delfin bebeğimin beşiğine çıkmış nasıl çıktıysa bilmiyorum çocuğu almış ve de yanımıza gelirken yere düşürmüş.mahvoldum o an. bişey olmadığını düşündüm ama yine de içime bir kurt düştü. gecenin o saatinde 3 hastane gezdik hepsinin acili dolu. inşallah bebeğime bişey olmamıştır diye. doktor muayene etti 24 saat gözlemle dedi %99 bişeyi yok dedi. ama ben hala şaşkınım o küçük kız bebeği nasıl beşikten aldı ben bile alırken zorlanıyorum. ona da kızamadım sonuçta o da çocuk. aman siz siz olun sakın bir çocukla yalnız bırakmayın. delfinin söylediği şey şu oldu: sevecektim ben bebişi...
şimdi bunları yazrken bile o anı yaşadım. ya bir hasar görseydi bebişim. tamamen Allah korudu diyorum ben ya.
kızlar dün çok kötü bir olay yasadım. ne mi oldu. çok sevdiğim bir arkadasım vardı dün akşam. onun dünya tatlısı da bir kzı. bebişi uyuttum mutfakta eşim ve arkadasım sigara içiyorlardı. birden bir ağlama sesi hemen koştuk arkadasımın kızı delfin bebeğimin beşiğine çıkmış nasıl çıktıysa bilmiyorum çocuğu almış ve de yanımıza gelirken yere düşürmüş.mahvoldum o an. bişey olmadığını düşündüm ama yine de içime bir kurt düştü. gecenin o saatinde 3 hastane gezdik hepsinin acili dolu. inşallah bebeğime bişey olmamıştır diye. doktor muayene etti 24 saat gözlemle dedi %99 bişeyi yok dedi. ama ben hala şaşkınım o küçük kız bebeği nasıl beşikten aldı ben bile alırken zorlanıyorum. ona da kızamadım sonuçta o da çocuk. aman siz siz olun sakın bir çocukla yalnız bırakmayın. delfinin söylediği şey şu oldu: sevecektim ben bebişi...
şimdi bunları yazrken bile o anı yaşadım. ya bir hasar görseydi bebişim. tamamen Allah korudu diyorum ben ya.
ben saat 8 den beri oğlumu uyutmaya çalışıorum kafamçokkarıştı
uykusu war ama yanında eşantiyon bide sancısı war..
kollarım belim her bi yanım koptu..kafamçokkarıştı
yinede tam dalmış deil...
artık napcamı şaşırdım :çok üzgünüm:
gaz ilacı ne kullanıonuz bacılar
ben zinko ve sab simlx kullandım başta ikiside işe yarıodu ama şimdi faydasız...
ne önerirsiniz...:uhm:
Kizlar bisey sorcam bu 2. Asilari vurdurduk ya verem olani icin hemsire demistiki kolunda sisme kabuklanma olacaktir bu seni endiselendirmesin normaldir asi tuttugu icindir demisti bizde hic oyle sisme kizarik kabuklanma felen olmadi sadece bi nokta seklinde simdi bizim asi tutmamis mi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?