benimkindede yok..
ama aşının tutmadığını sanmam..ben bunu yinede bi sorayım..
ay ama tutmadıysa bidahamı canını yakcaklar bebişimin:çok üzgünüm:
ben yatim len uykum var yarın dra gidcez, gelince dürecem defterinizi, beni iözleyin anacım baaaaaaaaayyyyyyyy
ben yatim len uykum var yarın dra gidcez, gelince dürecem defterinizi, beni iözleyin anacım baaaaaaaaayyyyyyyy
Iyi geceler canim e kimse kalmadi bende gidiim bari hadi bugun tukani be kapatuyim bari yazi isleri kapanmistir pazartesi gelin uleeee by by
biz sabahtan doktora gidicez.aynı durum bizdede var.soriim yarın..:lepi:
Bende gidiyoom bugun hemserimde gelmedi zaten nihal yarin gorusuruz ins by
geçmiş olsun nihalcim...benimde dün nasıl ağrıyordu başım galiba regl olacagımın yeni işareti bu önceden böyle olmuyordu ama şimdi regl olmadan önce başım ağrıyor.belki seninkide öyle bişeydir...hadii iii geceler yavruss öptümcanım iki gündür bir baş ağrısı çekiyorum sorma.ne işlerim yetişti ne feyzaya bakabildim.bu akşam biraz düzeldim.sizler nasılsınız.ay özledim valla hepinizi:1hug:
canım iki gündür bir baş ağrısı çekiyorum sorma.ne işlerim yetişti ne feyzaya bakabildim.bu akşam biraz düzeldim.sizler nasılsınız.ay özledim valla hepinizi:1hug:
kızlar dün çok kötü bir olay yasadım. ne mi oldu. çok sevdiğim bir arkadasım vardı dün akşam. onun dünya tatlısı da bir kzı. bebişi uyuttum mutfakta eşim ve arkadasım sigara içiyorlardı. birden bir ağlama sesi hemen koştuk arkadasımın kızı delfin bebeğimin beşiğine çıkmış nasıl çıktıysa bilmiyorum çocuğu almış ve de yanımıza gelirken yere düşürmüş.mahvoldum o an. bişey olmadığını düşündüm ama yine de içime bir kurt düştü. gecenin o saatinde 3 hastane gezdik hepsinin acili dolu. inşallah bebeğime bişey olmamıştır diye. doktor muayene etti 24 saat gözlemle dedi %99 bişeyi yok dedi. ama ben hala şaşkınım o küçük kız bebeği nasıl beşikten aldı ben bile alırken zorlanıyorum. ona da kızamadım sonuçta o da çocuk. aman siz siz olun sakın bir çocukla yalnız bırakmayın. delfinin söylediği şey şu oldu: sevecektim ben bebişi...
şimdi bunları yazrken bile o anı yaşadım. ya bir hasar görseydi bebişim. tamamen Allah korudu diyorum ben ya.
maaşallah sizin kilolar iyi.biz iyi doğduk ama yavaş kilo alıyoz.sütümdenmi bilmem.mama takviyesi gerekcek galiba.doktor kontrolünü bekliyom.geçen komşular gelmişti böyle dedim.bütün köye çoçuğu gelişmiyomuş hastaymış diye yaymışlarklava:yeni duydum nasıl moralim bozuldu.dertleşende kabahat.
Kizlar bisey sorcam bu 2. Asilari vurdurduk ya verem olani icin hemsire demistiki kolunda sisme kabuklanma olacaktir bu seni endiselendirmesin normaldir asi tuttugu icindir demisti bizde hic oyle sisme kizarik kabuklanma felen olmadi sadece bi nokta seklinde simdi bizim asi tutmamis mi oluyo
bende başka bişey için girmiştim aşı konusu açılmışken yazayım...benim oğluşlunda nokta şeklinde doktora sordum tutmuş dedi...kızımınkide öyleydi...aklınızda kalmasın tutmuştur yanii..hadii ii geceler
kızlar dün çok kötü bir olay yasadım. ne mi oldu. çok sevdiğim bir arkadasım vardı dün akşam. onun dünya tatlısı da bir kzı. bebişi uyuttum mutfakta eşim ve arkadasım sigara içiyorlardı. birden bir ağlama sesi hemen koştuk arkadasımın kızı delfin bebeğimin beşiğine çıkmış nasıl çıktıysa bilmiyorum çocuğu almış ve de yanımıza gelirken yere düşürmüş.mahvoldum o an. bişey olmadığını düşündüm ama yine de içime bir kurt düştü. gecenin o saatinde 3 hastane gezdik hepsinin acili dolu. inşallah bebeğime bişey olmamıştır diye. doktor muayene etti 24 saat gözlemle dedi %99 bişeyi yok dedi. ama ben hala şaşkınım o küçük kız bebeği nasıl beşikten aldı ben bile alırken zorlanıyorum. ona da kızamadım sonuçta o da çocuk. aman siz siz olun sakın bir çocukla yalnız bırakmayın. delfinin söylediği şey şu oldu: sevecektim ben bebişi...
şimdi bunları yazrken bile o anı yaşadım. ya bir hasar görseydi bebişim. tamamen Allah korudu diyorum ben ya.
kız ibolya ibo show da seninki cıkmış onu mu izlisen puhahaaaaa:roflol::teytey:
ben saat 8 den beri oğlumu uyutmaya çalışıorum kafamçokkarıştı
uykusu war ama yanında eşantiyon bide sancısı war..
kollarım belim her bi yanım koptu..kafamçokkarıştı
yinede tam dalmış deil...
artık napcamı şaşırdım :çok üzgünüm:
gaz ilacı ne kullanıonuz bacılar
ben zinko ve sab simlx kullandım başta ikiside işe yarıodu ama şimdi faydasız...
ne önerirsiniz...:uhm:
Kizlar bisey sorcam bu 2. Asilari vurdurduk ya verem olani icin hemsire demistiki kolunda sisme kabuklanma olacaktir bu seni endiselendirmesin normaldir asi tuttugu icindir demisti bizde hic oyle sisme kizarik kabuklanma felen olmadi sadece bi nokta seklinde simdi bizim asi tutmamis mi oluyo
bende başka bişey için girmiştim aşı konusu açılmışken yazayım...benim oğluşlunda nokta şeklinde doktora sordum tutmuş dedi...kızımınkide öyleydi...aklınızda kalmasın tutmuştur yanii..hadii ii geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?