2008 Ekim Anneleri

ben yatim len uykum var yarın dra gidcez, gelince dürecem defterinizi, beni iözleyin anacım baaaaaaaaayyyyyyyy

benimkindede yok..
ama aşının tutmadığını sanmam..ben bunu yinede bi sorayım..
ay ama tutmadıysa bidahamı canını yakcaklar bebişimin:çok üzgünüm:

biz sabahtan doktora gidicez.aynı durum bizdede var.soriim yarın..:lepi:

ben yatim len uykum var yarın dra gidcez, gelince dürecem defterinizi, beni iözleyin anacım baaaaaaaaayyyyyyyy

Iyi geceler canim e kimse kalmadi bende gidiim bari hadi bugun tukani be kapatuyim bari yazi isleri kapanmistir pazartesi gelin uleeee by by

ben kaçanzi sabah erken kalkanzi doktora gidenzi sonrada gelip hepücünüzün kıllarını yolanzi ve cokta öpenzi..sizde yatın bakem hade.sonra okuması zor olanzi...

biz sabahtan doktora gidicez.aynı durum bizdede var.soriim yarın..:lepi:

He celen sor kii bugun banyo yaptirdik koluna lif felen surmeyin demisti baktim hic bisey yok ne kizarik ne kabarik tutmadimi diye endiselendim bizim dr kontr. 22 sinde ben unuturum o zamana kaa

Halil git anam gelme kapattim dukkani hem seninkide yatmaya gidiyoo hadin bakiim herkes yataklaraa kist kist pist

bende başka bişey için girmiştim aşı konusu açılmışken yazayım...benim oğluşlunda nokta şeklinde doktora sordum tutmuş dedi...kızımınkide öyleydi...aklınızda kalmasın tutmuştur yanii..hadii ii geceler

canım iki gündür bir baş ağrısı çekiyorum sorma.ne işlerim yetişti ne feyzaya bakabildim.bu akşam biraz düzeldim.sizler nasılsınız.ay özledim valla hepinizi:1hug:
geçmiş olsun nihalcim...benimde dün nasıl ağrıyordu başım galiba regl olacagımın yeni işareti bu önceden böyle olmuyordu ama şimdi regl olmadan önce başım ağrıyor.belki seninkide öyle bişeydir...hadii iii geceler yavruss öptüm

günaydın güsel anneler lülülülülülü

canım çok geçmiş olsun buna benzer bi olayı 2.5ay önce ben de yaşamıştım.eşimin arkadaşlarından birinin 2.5yaşında kızı var keremi görür görmez mama yedircem diye etrafında dolanıyodu uyudu neyse kerem beşiğindeydi erkekler maç izlemeye oturma odasına geçtiler bayanlar da salondayız afacan kız da babasının yanında sanıoz kerem ağladı yatak odasına koştum bi baktım çocuk başında keremin beşiğin içinde çay tabağı duruo mama yedircemmmmmmmmmm diye bağırıo kız iyiki kafasına falan vurmadı çok sinirlendim annesi okadar peşinde koşuo ama baba hiç ilgilenmiodu biz babasının yanında sanıoz o günden beri arkadaşlar toplanıoz ama onları çağırmıom :lepi:
çok dikkatli olmamız lazım

vahide bursanın neresinde oturuosun sen?

bizim de öyle kabuk falan bağlamadı :uhm:

bizimki de öyle nokta gibi

anacım geçmiş olsun ucuz altatmısşınız, çocuğuna çok dikkat et, mazalllah diğr çocuklar zarar vrebilir, benim gözümün önünde olduğu halde çocuklar sevcez die bıngıldağına doğru bastırmaa kalkıolar hemenengel oluourum, allah korusun bebişlerimizi :Saruboceq:
kız ibolya ibo show da seninki cıkmış onu mu izlisen puhahaaaaa:roflol::teytey:

ne var lem şov tevede,ben dün gezmee gittim, hemi ibo şovu da hiç semem izlemem sölüyüm :1closedeyes:

ne gazı olm gaz mı kalır şimdiye 3 aylık oldular nerdeyse yaa :uhm:

anacım bizimkisi de aynen sizinkisi gibi, bizim hemşire 1 yıl boyunca ara ara kabuklanıp ara ara iyileşcek, orda kızarıklık olcak dedi, henüz sadece kızarıklık var, kabuklanma bizdede yok, tasalanma 1 yıl içinde belli oluoumuş, çocuğuna da toka neyin takma boğazına kaçırır allah korusun

tecrübeli karının hali bi başka oluo canımmmmmmmm a.s.

Prensesim canim gecmis olsun bizim bi akrabanin yeni bebisi olmustu kirki cikmamisti daha kardesininde 2 yasinda kizi vardi bebisi uyutmuslar anneannesini yatagina yatirmislar 2 yasindaki kiz kimse yaninda yokkek bebenin ayaklarindan tut cek cocuk yerde gelmislerki morarmis aglamiyo bile neyse goturmusler hast gece sabaha kadar birakmamislar cok ucuz atlattilar yani .o olaydan sonra bende ders aldim bizede kizima hayirli olsuna geldiler bebelerin pesinde anasi yerine ben dolastim hic aldirmiyo anneleri ya acaba bizdemi boyle olacaz ben kizimi yanimdan ayirmam gider baskasini bebisinin gozune felen parmagini sokar vicdan azabi cekerim rabbim tum bebekleri korusun

Buarada ana sayfadan okudum tesekkur butonunu kazen elinde olmadan bozmus yedekparca olmadigi icin kaldirmak zorunda kalmis yoksa gereksiz yere sayfalarca tesekkur mesajlariyla sitenin dolmamasi icin cok iyi oluyomus ama malesef uzgunmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…