sütüde yarım yağlı içersinn senn :mymeka: ibolyaa gel leynn bak napıoo milllet bunlar dışında yiyecek mi var leyn ne yicen delü karuu -tatlicadiarzu- hadi bende ekmek yemiyorum bizim evde pek tüketilmez ekmek ama pilav mutlaka yenir...çikotalasız yaşanmaz olmmm... kötükedihüso
ben saa geçen ne dedim evde bitter kalmamış kocişko gecenin yarısı 2 ydi galiba bitter çikolata almaya gitti leyynn olurmu öylee çikolatasızz
neyse ben seni yoldan çıkarırıım akşama sıcak çikolatamı alıpp keyif yaparken sen nasıl durcen bakalımm lülülülülülü
len senin boy kilo nasıll? manken mi olacan len başımızaa :mymeka:valla benim için de çok zor olacak ben de çikolata delisiyimmm abur cubur çok severimmm
pilav hemen hemen her gün yaparım..
hele bi zayıflayam da sonra pilav - makarna yemeye başlıcam.. ama çikolata uzakkkk görünüyooo senağlama
benimde adetim düzene girdi bu ay ama heryeri batıryorum kızlar oturduğum yer hep batıyor hiç böyle olmazdım herhalde 1 yılın birikimi
bugun toplasan 1 saat uyumadı cıldırma noktasındayım.zarae vermekten korkuorum iice yıprandı sinirlerim
arkadaşım yıpratma kendini desemde yıpratacaksınÇok üzgünüm çoookbende dün bıraktım feyzayı nerdeyse 5 dk.kesintisiz ağladı bende mutfakta işime baktım.yoksa hırpalayacaktım bıraktım ağladı.sonra geldim sarıldım onunla bende ağladım :bbo:sabırlı olmak gerekiyor ama bazen bissürü şey üst üste geliyor sabır falan kalmıyorlaelaelaelaelae
çok iyi yapmışsın bence
5 dakka ağlamaktan ölmez sonuçta ama sen o 5 dakkada kendini toparlamışsındır biraz..
böyle durumlarda bebeği beşiğine bırakıp dışarı çıkın ve 3 kere derin nefes alın kendinizi iyi hissedince bebğin yanına gidin diyo uzmanlar..
haa ben de ağlamasına hiç dayanamıyorum o ayrıı :1no2: ama bazen hakkaten insanın pilini bitiriyolar.. allah hepimize kolaylık versinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?