2008 Ekim Anneleri

Evet bende duydum emziren anne hamile kalirsa emzirdigi bebegi sutten kesermis yoksa sutu zehirlermis diye

Benim sutumun tadina baktin simdi once tatli bir tad geliyo sonra degis bisey oluyo begenmedim tadini bee ama hamile degilim tuzlu degil mu ha ha aha ha

valla benim için de çok zor olacak ben de çikolata delisiyimmm abur cubur çok severimmm
pilav hemen hemen her gün yaparım..

hele bi zayıflayam da sonra pilav - makarna yemeye başlıcam.. ama çikolata uzakkkk görünüyooo senağlama

len senin boy kilo nasıll? manken mi olacan len başımızaa :mymeka:

bahar_çiçek, celen35, dbest+, leyla21+, prensesim33, terken
kalabalık ama yazan yookk CADIARZU
neyse bende kaçar gece görşürüz

Sünnet yaptırmak isteyen varsa yaptırsın ufak oldukları için çok rahat atlatılıyor...nasılsa ileride olmuyacakmı...hem bebek oldukları için devamlı yatıyorlar, ilerde ayaklandılar mı çok zor..ilk çişini yaptı benimkisi ondan sonra biraz mıkırdadı sabaha bişeyciği kalmadı valla şişlikte olmadı....büyük çoçukta nerde patlıcan gibi şişiyo... doktorumuzda çok iyi bi doktordu..mutlaka çoçuk cerrahına yaptırın evde yaptırmayın steril olsun kuzucuklarımız...

celen35 aynı durumdayız benim oğlanda kucak delisi oturmucaksın hep ayakta kucakta istiyo...artık ne kol kaldı ne enerji gündüz 10 dk. bazen yarım saat fazla uyursa günaha girer...allaha şükür gece uyuması güzel...neyse ki gece dinlene biliyom...

Kızlar bu arada ben adet oldum...artık hormonlarım düzene girer mi çabuk kilo verirmiyim sizce?

yaa ben yine geç kaldımmm ancak yetişiyorum ben ya ev temizledim çamaşırlarımı yıkadımm daha yemek ve ütü var nasıl hallediyosunuz bendee zayıflamak isitiyorummm 5 kilo fazlam varr dbest nasıl bir diyet yazsana bende çikolata delisiym ama en azından sütlü çikolatalaı tatlıları tercih ediyorum şimdi enazından süt yapar ondan taviz verememm
celenn benim oğlanda aynı şeklilde 2 emişyor sonra uyuyakalıyor yatırınca uyanıp ağlıyor tekrar alıyorum tekrar uyuyor bu bir kısır döngü ama her zaman olmuyor bu eminim bugüne özgü bişeydir takma kafanı
ya ben bugün yaptığım temizlikten hiçbişey anlamadım yalap şap bişey oldu hem bebiş hem ev işi eskisi gibi olmuyr hiç içime sinmedi öff bide ağdaya gitmem lazım iki buçuk ay oldu kendimi maymun gibi hissediyorum napsam makineylemi alsam kızlaarr ama oğlanla nasıl olacakk

benimde adetim düzene girdi bu ay ama heryeri batıryorum kızlar oturduğum yer hep batıyor hiç böyle olmazdım herhalde 1 yılın birikimi

benimde adetim düzene girdi bu ay ama heryeri batıryorum kızlar oturduğum yer hep batıyor hiç böyle olmazdım herhalde 1 yılın birikimi

Benimde çeşme gibiydi dediğin gibi 1 yılın birikimi...hiç ağrılı olmadı önceden hap içmeden geçmezdi.. inşallah artık hap kullanmadan olurum..

kızlar şu doğum kilo takip olayını yaptım ama ona resim sonradan eklenebiliyor mu pcde bebişimin resmi yok da ekleyecem sonra. bunca zamanda ancak anlayabildim valla meran sayesinde.biraz kalın benim kafa galiba

merancım boyum 164 cm kilom 59-60 arası değişiyo kaydirigubbakcemile3 54 olmak istiyorum ama esas sorun kilodan çok basen ve göbek.. spora başlıcam ama hiç sevmiyorum yaaaa çok gözümde büyüyo vallaaa

terkencim diyet listem yok.. ben kilo aldıran şeyleri bi süre hayatımdan çıkarmaya karar verdim.. mesela chokella delisiyim oturup yarım kutu yerim bi seferde yani o derece cokacimcoook şimdilik makarna, pilav, çikolata, ekmek, hamurişi yok.. sabah bir dilim kepek ekmek yicem normal kahvaltılık yicem.. arada 1 bardak normal süt (yarım yağlı değil meran cadısı :dilcikar: ) öğlen sebze yemeği veya kısır, patates salatası gibi şeyler ama az yağlı olcak.. arada yine süt.. akşam yemeğinde çorba ve salata yemeyi düşünüyorum.. bugün diyete uydum valla sabah yarım kutu çokella devirirdim hiçç yemedim yazık banaaaa senağlama öğlen kısır yaptım yedim şimdi çorba yapıyom yanına salata yicem..

bi de patates kızartması çok severim ona da bi süre veda ediyorummm senağlama

bugun toplasan 1 saat uyumadı cıldırma noktasındayım.zarae vermekten korkuorum iice yıprandı sinirlerim

arkadaşım yıpratma kendini desemde yıpratacaksınÇok üzgünüm çoookbende dün bıraktım feyzayı nerdeyse 5 dk.kesintisiz ağladı bende mutfakta işime baktım.yoksa hırpalayacaktım bıraktım ağladı.sonra geldim sarıldım onunla bende ağladım :bbo:sabırlı olmak gerekiyor ama bazen bissürü şey üst üste geliyor sabır falan kalmıyorlaelaelaelaelae

bol bol sıcak su içsek faydası olurmuki ben bi ara eski kiloma döndüm ama bilinçli bişkekilde yiyiorum şuan 2 kilo daha aldım sütüm yağlansın diye bol bol tereyağ yedimm benimde boy 170 şuan 66 kiloyum ama ideal kilom 61 yani 5 kilo var koşu bandım var ama enerjimi onunla tüketmek istemiyorumm çocuk yoruyor zaten ekmeği kesiyim bende hamileyken daha dirayetliydim yemeyeceğim dediğim zaman iş biterdi ama şimdi kendime engel olmaıyorum göbeğim yok ama kalça ve omuzlardan almışım kiloyu birde tabi göğüslerde büyüyünce kötü gözüküyor birde benim göğüslerim sarktı hep sütyen takıyorum ama kar etmedi​

çok iyi yapmışsın bence
5 dakka ağlamaktan ölmez sonuçta ama sen o 5 dakkada kendini toparlamışsındır biraz..

böyle durumlarda bebeği beşiğine bırakıp dışarı çıkın ve 3 kere derin nefes alın kendinizi iyi hissedince bebğin yanına gidin diyo uzmanlar..

haa ben de ağlamasına hiç dayanamıyorum o ayrıı :1no2: ama bazen hakkaten insanın pilini bitiriyolar.. allah hepimize kolaylık versinnn

ben daha regl olmadım ya olcak gibi de durmuyom valla olsa artık da rahatlasam yaw

Ya ben hic oyle olamiyorum daha aglamaya hazirlanirken aliyorum agliyosa elimde ne is olursa olsun birakip hemen kosup aliyorum (wcdeyken haric) aslinda kiziyorum kendime ama dayanamiyorum ya buyusunde diyecem sana ih dedirmedim diye

ben de hiç kıyamıyorum yaa

bi sefer mutfaktaydım benimki uyanmış ağlamış biraz sonradan duydum ağlamasını koştura koştura odaya geldim ama çok kötü oldum oysa yeni uyanmış yani çok ağlamamış bile ama uyanınca beni yanında görememek bile yetiyo kuzucuğuma sonra sarıldım ağladım ben de.. onlar daha çok miniklerr yaa düşünsene bi bizi biliyolar ve çok savunmasızlarrr hep yanında olmamızı istiyorlar :asigim: ama arada bi denge kurmak lazım tabi çok yıpratıyo çünkü.. ama nasıl olcek buuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…