ben de hiç kıyamıyorum yaa
bi sefer mutfaktaydım benimki uyanmış ağlamış biraz sonradan duydum ağlamasını koştura koştura odaya geldim ama çok kötü oldum oysa yeni uyanmış yani çok ağlamamış bile ama uyanınca beni yanında görememek bile yetiyo kuzucuğuma sonra sarıldım ağladım ben de.. onlar daha çok miniklerr yaa düşünsene bi bizi biliyolar ve çok savunmasızlarrr hep yanında olmamızı istiyorlar :asigim: ama arada bi denge kurmak lazım tabi çok yıpratıyo çünkü.. ama nasıl olcek buuu
slm kızlar
şu ağlama mevzusu benide çileden çıkarıyo ne yapacağımı bilemiyorum.dün gece babasıyla yıkayalım dedik aman allahım yıkandıktan sonra bir kaldırdı yalelliyi susmuyo kıpkırmızı oldu üstünü giydirebilmek ne mümkün.bu sefer karı koca birbirimize giriyoruz emzir diye tutturuyo emmiyoki çocuk katılıyo ağlamaktan meğer uyuyacakmış kuzum:)
bugun AVM ye gittik dönüşte arabasında sokakta avazı çıktığı kadar bağırıyo apt kapısına geldik sustu ama AVM de gıkı çıkmadı etrafa bilmiş bilmiş bakıyo kim piştt dese gülüyo laf yetiştiriyo çikolatam.havayı yedi oksijen çarptı onu uyuyo şimdi.elini ayağını birbirine sokuyolar valla çok bilmiş bunlar.üniv bitirip gelmiş hepsi:))
pardon CADIARZU him dedin:sm_confused: ahan şimdi yatırdı cocuğu konuscktı gya baktım kıvrılmıs yanına ööle konusuohaklısın yavrum inanılmaz sinirleri yıpratıyor uykusuzluk bebeğin mızırdanmasıı :çok üzgünüm: eşin yok mu anacım evde azcık yardım etsin işteyse izin alsın gelsin azık nefes al kuşum beee çok sıkılmışsın :teselli:
ağlama sesine karsı komsum dayanamamıs kapıyı caldı aldı siz yemek yiyin kafayı dinleyin azcık dedi.içim kıyıldı ama verdim valla.aradan 5 dk gecmedi kapı calsı ama apartman inlio bizimkinin ağlamasından.aldık bi banyo yaptırdık emzirdim o sıra uyudu.memeden cekince uyamdı gene şimdi yanına yatmış öküz babasına aguluo:mymeka:arkadaşım yıpratma kendini desemde yıpratacaksınÇok üzgünüm çoookbende dün bıraktım feyzayı nerdeyse 5 dk.kesintisiz ağladı bende mutfakta işime baktım.yoksa hırpalayacaktım bıraktım ağladı.sonra geldim sarıldım onunla bende ağladım :bbo:sabırlı olmak gerekiyor ama bazen bissürü şey üst üste geliyor sabır falan kalmıyorlaelaelaelaelae
Aynen bizdede oyle banyo yapinca bi basliyo susturmak imkansiz kucagimizda pis piss yapa yapa giydiriyoruz bazen havluya sarili emziriyorum dusun bide en sinir oldugum sey yemek yerken aglamasi mutfakta pusetinde akilli durur ben masayi hazirlayip yemekleri koyana kadar otururum kasigi elime alirim baslarr ne yedigimden bisey anliyom ne ictigimden aha simdi yemrgim yarim kaldi agladi kalktim uykusu geldi onun huzursuzlugu ayagimda salliyorumklava:
walla tatlışş ben söyleyecek bişe bulamıorum zuzuyaa...sevimli olduğu kadarda cadııııı bu kızz :jeyyar:pardon CADIARZU him dedin:sm_confused: ahan şimdi yatırdı cocuğu konuscktı gya baktım kıvrılmıs yanına ööle konusuo
ağlama sesine karsı komsum dayanamamıs kapıyı caldı aldı siz yemek yiyin kafayı dinleyin azcık dedi.içim kıyıldı ama verdim valla.aradan 5 dk gecmedi kapı calsı ama apartman inlio bizimkinin ağlamasından.aldık bi banyo yaptırdık emzirdim o sıra uyudu.memeden cekince uyamdı gene şimdi yanına yatmış öküz babasına aguluo:mymeka:
kızlar şu doğum kilo takip olayını yaptım ama ona resim sonradan eklenebiliyor mu pcde bebişimin resmi yok da ekleyecem sonra. bunca zamanda ancak anlayabildim valla meran sayesinde.biraz kalın benim kafa galiba
yeniden girip eklersin canım herşeyi baştan yapmak gerekior... bi taşla iki kuşş vurmuşuumm :jeyyar: bişe olursa sor canım yardım edebildiğim kadar ederim Şeniz
ya kıslar aklıma geldi size bişey soracağım yine dr.a sormayı unuttum ya benim oğlan dr gidip muayene olunca bi de aşıyı yiyince çok fena kuduruyo ben de bütün soracaklarımı unutuyorum iyi mi y benim oğlum bazen özellikle uykudayken acayip korkarak gözlerini kocaman açarak ellerini böyle havaya kaldırıp tuhaf bir şekilde ağlayarak uyanıyor acayip korku ifadesiyle zor sakinleştiriyorum içinizde benzer durumu yaşayanlar var mı neden öyle yapıyor acaba
Biz yarin 3 aylik olacaz onumuzdeki hafta ici saglik ocagina gidecez bakalim minik kusum kac kilo almis bana asi yapilacak ya sizede yapilacakmi simdi ben hamileyken 2 kere asi yaptilar tetenoz bide dogumdan sonra yapilacak dedi bende dedimki hani dogumdan once yapiyoz onu anladikta dogum yaptiktan sonra ne gerek ki dedim dediki kac doz dedigini hatirlamiyom bu kadar doz yapilmasi gerekiyo bunlari yapilirsan oteki dogumlarinda felan bi daha asi felan yapilmana gerek kalmaz dedi simdi onumuzdeki hafta ici ben asi olacam
Ölçtüm cnm 1 saat önce 35.8 di aklımd imdi güzel uyuyor biraz sıcak gb msj okuyunca baktım şimdi az sonra uyanır zaten yine bakacağım yatmadan önce uyandırmayayım diye ellemedim ama baksammı acaba ya ay bunlar delirtecek bizi ya zaten pipirikli bi kadındım iyice paranoyak oldum ya demişsin şubata randevu verdiler diye aşı için ne garip ya mesela veremide size geçen ay yapmışlar bize yeni yaptılar dediğin gb hepsi farklımı davranıyo ya bunların
Canim sen ne zaman dogum yaptin 3. Asiyi olmaya baslamis millet ya daha bizimkine 1ay var ama bana tetenoz asisi vuracaklar galiba
her nednese alıntı yapamıyorum, kusura bakma, kopyala yapıştır yaptım.ben 12 ekimde doğum yaptım, hamileyken iki doz tetanoz yapıldı ama doğum sonrası için bişiy söylemediler. zaten bizim sağlık ocağı da bi garip,
canım kızımla iyiki varsını ben yazdım istersen değiştrebiliriz kaydirigubbakcemile5 gel leyn bende seni öpeem ŞenizMeran bacim benimki oldu tekrar tesekkur ettim gel opecem :içelim:
ben dayanamıyorum biraz nefes almak istiyorum yeter bunaldım gece 12 ye kadar sen bak lütfen ben sabaha kadar bakıyorum zaten deyip bırak kızı yanınaa mecbur bakcakk kötükedihüso azcık sorumluluk alsınlar yaa böyle olur muu... kötükedihüsouyudu öküz kız gene benm basıma kaldı.ciddi şekilde sinirlerim bozuk verseler elime bi kasık suda boğucam herifiÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?