2008 Ekim Anneleri

bence fazla büyütmeyin kızlar bu ağlama meselesini onlar sağlıklı olduktan ve bi sıkıntıları olmadıktan sonra sizi yönetmek için tabiki ağlıcaklar çünkü artık ne istediklerini biliyolar yanlız kalmak canlarıonı sıkıyo ama bebişlerimizin ağlama tonları var mesela ben artık çözdüm acıkınca farklı uykusu geldiğinde farklı ve canı sıkıldığında farklı ağlıyo can sıkıntısı ağlaması yaptığında ben hemen almıyorum kucama çünkü alışmalı bence bu ikinci bebeğim ilkinde hep aldım afedersiniz tuvalelete bile gidiyodum ama bu öğrendi kendi kendine bakınmayı bu tamamen bizim elimizde bence biraz ağlasınlar hiç bişi olmaz çünkü ileride sizi kullanıcaklar bu keretalar çok uyanık analarının karnında fakulte bitirip doğuyolar:sm_cool:

selamlar geçmişi okuyam dedm kıllatmışınız yine kerem kucağmda annemlerle görüştük msnden neyse gece gelirim inş birazdan babmz gelecek öptüm hepinizi:ecrin_bebek:

slm kızlar
şu ağlama mevzusu benide çileden çıkarıyo ne yapacağımı bilemiyorum.dün gece babasıyla yıkayalım dedik aman allahım yıkandıktan sonra bir kaldırdı yalelliyi susmuyo kıpkırmızı oldu üstünü giydirebilmek ne mümkün.bu sefer karı koca birbirimize giriyoruz emzir diye tutturuyo emmiyoki çocuk katılıyo ağlamaktan meğer uyuyacakmış kuzum:)
bugun AVM ye gittik dönüşte arabasında sokakta avazı çıktığı kadar bağırıyo apt kapısına geldik sustu ama AVM de gıkı çıkmadı etrafa bilmiş bilmiş bakıyo kim piştt dese gülüyo laf yetiştiriyo çikolatam.havayı yedi oksijen çarptı onu uyuyo şimdi.elini ayağını birbirine sokuyolar valla çok bilmiş bunlar.üniv bitirip gelmiş hepsi:))

Aynen bizdede oyle banyo yapinca bi basliyo susturmak imkansiz kucagimizda pis piss yapa yapa giydiriyoruz bazen havluya sarili emziriyorum dusun bide en sinir oldugum sey yemek yerken aglamasi mutfakta pusetinde akilli durur ben masayi hazirlayip yemekleri koyana kadar otururum kasigi elime alirim baslarr ne yedigimden bisey anliyom ne ictigimden aha simdi yemrgim yarim kaldi agladi kalktim uykusu geldi onun huzursuzlugu ayagimda salliyorum klava:

pardon CADIARZU him dedin:sm_confused: ahan şimdi yatırdı cocuğu konuscktı gya baktım kıvrılmıs yanına ööle konusuo
ağlama sesine karsı komsum dayanamamıs kapıyı caldı aldı siz yemek yiyin kafayı dinleyin azcık dedi.içim kıyıldı ama verdim valla.aradan 5 dk gecmedi kapı calsı ama apartman inlio bizimkinin ağlamasından.aldık bi banyo yaptırdık emzirdim o sıra uyudu.memeden cekince uyamdı gene şimdi yanına yatmış öküz babasına aguluo:mymeka:

evet aynen öyle sakin duran çocuk ben uyuyacağım zaman yada yemek yiyeceğim zaman başlıyor ağlamaya işte o yüzden anaların hakkı ödenmez diyorlar ya

LEYLA anacım senle ben kalmışız nsılın nerde bu millet boğaz derdindelermidir nedir bu ekim bebeleri birbirlerinin aynısı valla biz heves ettik küvet felan aldık beyimize ama hiç orda yıkamak nasip olmadı babası elinde tutuyo ben sabunluyorum hiç küvet sefası yapamadığı gb bi avaz bi avaz üstünü giydimek ne mümkün fakülte mezunu bizim sıpalar kızlar

walla tatlışş ben söyleyecek bişe bulamıorum zuzuyaa...sevimli olduğu kadarda cadııııı bu kızz :jeyyar:

kızlar şu doğum kilo takip olayını yaptım ama ona resim sonradan eklenebiliyor mu pcde bebişimin resmi yok da ekleyecem sonra. bunca zamanda ancak anlayabildim valla meran sayesinde.biraz kalın benim kafa galiba

yeniden girip eklersin canım herşeyi baştan yapmak gerekior... bi taşla iki kuşş vurmuşuumm :jeyyar: bişe olursa sor canım yardım edebildiğim kadar ederim Şeniz

benim oğluşş çoook sevior banyoyuu hiç ağlamaz maşallah ;
önce odayı ısıtıyorum
sonra hazır suyu ılıtıyorum eğer şebeke suyu kullanacaksam geceden kaynatıyorum onu...
kuvetinin içine suyu koyuyorum şampuanını dökülüyorum suyun içine köpük köpükk....suyu da vücudunu kapatacak kadar 1 karış falan
temiz bir havluyu yastık gibi katlıyorum başının altına gelecek şekilde koyuyorum birde küvetin içine ince bir havlu koyuyorum
sonra oğlumu soyuyorum kulaklarını pamukla tıkıyorum
suyun içine koyuyorum oğluşu annelemin yaptığı o ince mendilede azcık şampuan dökülüyorum köpürtüyorum yavaş yavaş yıkıyorum korkmasın diye...üzerine direkt şampuan dökmüyorum zaten suyun içinde var suyuda köpük köpük azcıkta mendilinde varr yeter...ne kadar saçı başı varki öyle sampuanlansın yada liflensinn yazıık yaa....bayılıo oğluşum ...en sonda babası alıo son kez su döküyoruz sıcak havlusuna sarıp banyomuzu bitiriyoruz...sonrada bebek yağıyla bir güzel yağla masaj yapıyorum karnını doyuruyorum uyuyor..
size tavsiyem banyoyu kısa tutun çok hırpalamayın mesela direkt saçına sampuan döküp iice duralamaya çalışınca bebek çok huzursuz oluyor...odanın sıcaklığıda çok önemli...normal ısıdan daha sıcak olmalıı a.s

ben geldim üleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn iyi akşamlar türkiyeeeeeeeee Şeniz :dance:

bende böyle kendini kasıyo eller yukarda yumruk vaziyette ıh ıh ıh yapıp arkasından çğlığ basıyo, uykusunda seninki gibi yapmadı ama antibiyotiğe başlamazdan evvel uykusundan ağlayarak uyanıyodu, sankim korkutmuşlar giibi

bana aşı maşı demediler yaaa, ne aşısımış len o iyice öğrende bize de söyle

bizim veremi pnomokoku ve beşli karmayı geçen ay yaptılardı, evelki gün de kontrole gittik boyunu kilosunu neyin ölçtüler, sizinki niye 3. ayda oldu ki, ya belki şundan olabilir, bizim hemşire verem aşısı canlı aşı olduğu için diğer aşılar gibi olmadığını söyledi, açar açmaz bütün bebelere o gün yapıp bitirmeeleri gerekiyomuş, verem aşısı da her zaman gelmiyomuş, belkim sizinkilerin verem aşıları o tarihte gelcektir ondan olabilü, bi sorun yine ebenize aklınızda kalmasın

annem mesacın altındaki alıntı yap butonuna tıklarsan otomatik mesac penceresi gelir onun içinde de alıntı yapacağın kişinin yazısı oluyo, yazının en altından yazmaya başlayabilirsin, cevapla dediğin zaman otomatikmen alıtı yapmış oluyosun emi

uyudu öküz kız gene benm basıma kaldı.ciddi şekilde sinirlerim bozuk verseler elime bi kasık suda boğucam herifiÇok üzgünüm çoook

ibolya

tşk ederim verdiğin bilgi için.ama her nedense o kutucuğu işaretleyip seçemiyorum.çok denedim olmuyor.hamileliği belki bu kadar denememiştim :)) ama bakacağpım bir çaresine

İBOLYA' m antibiyotiğe başlayınca mı kesildi senin oğluşun korkuları gı ya bi de ne okudum içimizden biri oğluşunu kestirtmiş baksana pekde memnun nlatmış baksana bende ertelemiş gibiydim ama heveslemdim kıs 1 günde iyileşmiş baksana dün dr.gittik ya sordum onada aslında şimdide yaptırsak ben şöyle 8-9 aylık olunca düşünüyorum dedimde dr.o zamanda yani düşündüğüm zamanda da yaptırsak genel atestezi alacaklarmış artık hareketlendikleri için lokal olmuyormuş kaybınız yok bana soracak olursanız nasıl olsa olacaklar en güzeli yaşına girmedn yaptırın dedi ama düşündüğünüz süre zaman olarak uygun şimdi kış mecburen giydiriyorsunuz yazın açarsınız altını rahat olur dedi ne diyosun arkadaşım şimdi de okuyunca 1 günde iyileşmiş baksana hevese geldim ay ne zormuş ya biz bu oğlanları nasıl askere göndercez ki bende giderim artık onla gerçibedelli medelli çıkarsa bedelli yaptırırım ama aman olmadı yollamazuk değül mü

uyudu öküz kız gene benm basıma kaldı.ciddi şekilde sinirlerim bozuk verseler elime bi kasık suda boğucam herifiÇok üzgünüm çoook
ben dayanamıyorum biraz nefes almak istiyorum yeter bunaldım gece 12 ye kadar sen bak lütfen ben sabaha kadar bakıyorum zaten deyip bırak kızı yanınaa mecbur bakcakk kötükedihüso azcık sorumluluk alsınlar yaa böyle olur muu... kötükedihüso
benimki işten gelio biri tepesinde wallahi abartmıyorum adamın tepesindee o kadar yanii oğluşta kucağında birgün off demiyor...benim ki çook çocuk seviyor yani 3.de olsa onuda ayağıan alır amaa :bbo: yinede sevsede sevmese istese istemese bir süre bakacak ben bile sinirlendim ya insanın da bi tahammül sınırı var herhalldee klava:

bugün kociş öğlen aradığında soğan doğruyodum gözlerim yaşardı tabi telefonda sesim ağlıyo gibi gelmiş ona
ayyy deli etti beni noldu çabuk söyle bişey mi oldu eylül nasıl ona mı bişey oldu
yok diyom soğan doğradım herüfü inandıramıyom
akşam gene aradı söyle noldu diyo
valla yok diyom anlamıyo
dedim çok merak ediyosan gitmicen dünyanın öteki ucuna klava: bi daha bırakıp gidersen döferim seni dedim tamam dedüüü bidaha gitmicem ben de bi mok anlamadım bu seyahatten dedüüü :asigim: bizi de çok özlemişşş bakalım ctesi gelecek inşallah
ben de kocişime en sevdüğü datluyu yapıcam yarın kısmetse aşureeee :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…