2008 Ekim Anneleri

uyudu öküz kız gene benm basıma kaldı.ciddi şekilde sinirlerim bozuk verseler elime bi kasık suda boğucam herifiÇok üzgünüm çoook

Canımmmmmm kıyamam sana ben ya:teselli:Ama hamileyken kocişin ynında yoktuda bizide hiç konuşturmuyodunklava:kocalardan bahsetmek yok diye geleceği günü şafak 54-3 diye saydırırdın hepimize ne çabuk unuttun gı kocişin gelirdi senin izini bulana aşkolsundu ne çabuk unuttun gı sen imdi kızmışında ondan öyle deyon yoksam sen severfsün kocişini ben biliyom ayol dur sana bi şey haturlatayum:icecream:valla ben bişey demeyom şurda uslu uslu mi içeyom baksana güldüm değül mü bişey değül cnm arkadaşım geçer bu da geçer neler neler geçmedu kikaydirigubbakcemile3Bugün bi arkadaşla yazıştkta msn de diy ki bazen çok yoruluyorum fişimi hiç çekmiyorlar bende dedim ne fiş çekmesi ayol bizim piller sürekli şarj ediyolar kızma CELEN' im sarıl kuzucuğunahihoyyytkaydirigubbakcemile5iyisin değül mü:teselli:

hı CELEN sahi neydi senin şarkın haydi kızlar hep birlikte CELEN için söylüyoruz yar gelecek yar gelecek bu CEMRE yoldayken CELEN'in şarkısıydı

herkess aşk-ı memnuyu izliyo heraldeeeeeeelülülülülülüyerimseniben

bende butun gün oturmuyorum yoruluyorum dio.bana yardımcı olmuomusun desem haklıyken haksız duruma düşrür beni ööle yerlerden girer konuyaÇok üzgünüm çoook

olcaaayyyıımmm noldu o günlere:çok üzgünüm: puff die gitti:çok üzgünüm: belki cemre gelince sevgisimi bölündü yada cok sey hayal ettim olmayınca hayal kırıklığına uğrayıp bu halemi geldim biilemiyorum:çok üzgünüm:

heee biz geçen perşembe yaptırdık ilk doz rotavirüsü, 130 lira ilac üçreti, zaten sağlık ocağı yapmıyodu onu, doktora kontrole gittiğimizde doktorumuz bebeğin 3 aylıkolmak üzere en geç 3,5 aya kadar yapılıyo bu aşının ilk dozu acele edelim hemen al yaptıralım dedi, ben tavsiye ediyorum mutlaka yaptır bu aralar zaten ishal salgını da var dedi, bende hemen o gün hastanenin ieczanesinden alıp yaptırdım, zaten ağızdan enjekte ediiliyo, bi de rotavirüsü yaptırmayan arkadaşlar aşı yapıldıktan sonra enjektörü alın elinizde bulunsun, doktorumuz buununla ilaç falan verirsin demişti, şuruplarını falan onunla veriyorum daha rahat oluyo, azcık azcık ağzına sıkıyorum bilginiz olsun yaini

bize de ebemiz söylemişti öyle, sonuç iyi çıkarsa aranmazsınız dedi, kötü çıkarsa arıyolar dedi, hacettepeye mi gidiyomuş bu tahliller bişey işte unuttum, oradan arıyolarmış, şüpheli bi durum görürlerse de yeniden istiyolarmış, beni de aramadılar anacım demekki bişi yok, olcay özel hastanede yaptırdığı içün belkim ondantahlil kağıtları vardır elinde

geçmiş olsun yavrum yaaa üzme canını, dua et bol bol, allahın korudğunu kimse koruyamaz allaha emanet et

Seleeem bende ekim annesi olacağım ama 2009 ekim...yani seneye bende bunlardan bahsedeceğim çok heyecenlı:))))))))))))))))))))))))))hepinizin bebişlerine allah uzun sağlıklı mutlu ömür diliyorum:)

aboğğğğğğğğğğğ temeller atıldı heaaa :roflol: allah tamamına erdirsin yavru, yanlız bura bizim çöplüğümüz kendinize 2009 ekim anaları diye bi topic açın burayı vermeyiz dimi len karılar kaydirigubbakcemile3

ay benimki de iki gündür sabah uyanıyo, aguuu haguuuu buuuu guuu yaparken sesinden ben uyanıyom bi bakıyom kendi kendine konuşuyo hemen yanına gidiyom sohbete başlıyoruz ay çok tatlı bu sıpa yaaaa :asigim:

len banyo yaptırmazdan 1 saat önce falan kafasına zeytinyağı sür sonra yıka, yıkadıktan sonra da bebe tarağıyla tara, konak neyin kalmıyo gidiyo, biz ettik konağımız yok şimdik

kafası kucukken oluyodu ogun taktım dedıgın gıbı sıktı resmı cektım cıkarttım zaten meran kııı bız yarı gıtsek vururlarmı bu asyı bugun tam 3ay oldu

bizim dr en geç 3,5 aylık olana kadar bu aşının yapılmsı lazım dediydi, biz de geçen perşembe yaptırdık daha yane, yarın bi git sor bakem, rotavirüs enjekte edilmiyo ağızdan veriliyo anacım ateş filen de yapmıyo bilgin olsun

yok leynnnnn anacım kendi halinde hanım hanımcık bi kadındır, benim gibi çirkef diil yane :roflol:

hee bi ara bende niyetlendiydim de hala hapur hupur yiyom, bugün anamın arkadaşı anaaaa sen çok kilo almışın gı ben gibi olmuşun dedi klava:

olur mu celenimmmmmmmm ya bazen bana da oluyo yani hissettiklerin çok normal CEMRE den sıkıldığın felan yok sen şimdi kendinide suçluyosun ama gerçekten bazen çok yoruyolar mesela benimkide azdı yaklaşık 1 saattir bişey yok olan sıkıntıdan yapıyo karnı tok altı temiz ama bazen huysuzlukları tutuyo valla tutuşturdum bende şimdi eline bak sana yazıyorum aklım sende takılı kaldı sen kendini suçluyosun anladım bn seni bebekten sonra ikili ilişki biraz aralanıyor yani mecburen çünkü akşama kadar hılkımız çıkıyor ev işi yemek temizlik çamaşır ütü insan geberiyo moral felan kalmıyo enerji tükeniyo valla oğlan uyusada uyusak oluyo insan benim başka şeylerle uğraşacak hiç gücüm kalmıyor çoğu kez en sevdiğim dizide bile dalıveriyorum uykuya birde bizler çalışmaya alışığız bence en büyük sorunda bu zaten bana resmen bazen ev basıyo geçicek inan bana yalnız değilsin zaman zaman hepimiz yaşıyoruz hem o günlerde puffff diye uçmadı sadece biraz mola verdik döneceğiz merak etme bebeleri gece uykuları düzelsin gelecek eski enerjilerimiz yerine anlaştık değil miŞeniz:teselli:

inşallah olcayım gecicek:çok üzgünüm: alısmadım alısamadım kekoların içinde kaldım.:dilcikar:

LEYLA duydun mu İBOLYA ne demiş rotavirüs için 3.5 aya kadar yapılıyormuş soe cnm benim doktoruna daha zamanın var o zaman bana da bakarmısın duydun mu demişim pardon şeker ya okudun mu ya bu bebişler pilimizi bitirdi bizim ya

sünnet mi ettirdin :1shok: len ben sünnet ettireyim dediydim arkadaş beni ikna ettiydi, bez kullanıyo senin beben hava almayınca nasıl iyileşcek o dediydi, siz nasıl ettiniz len anlat bakem hele

nie tuzlu olunca daha cok mu içesi gelio:uhm:
len hamile olmiim:1shok: zaten karnımda bişiler kıpırdıodelikafadulden:1no2:

benim de kıpırdaniii yaaa delikafadulden:1shok:

hergün yarım kutu şokella yiyon ve sadece 5 kg fazlan var ölemi :1shok:

aynen benimkisi de öyle, ağlama şekilleri farklı farklı, daha önce de söylemiştim, mesela anne beni kucağına al türkümüz vaarrrrr, anne ben mıçtım altımı değiştir türkümüz varrr, anne uykum geldi uyuyacam ama uyuyamıyorum türkümüz vaarr, bnlar hep yalancı ağlamalar, hemen kandırıorum onu, ama eğer gerçekten ağlıyosa işte o zman çıldırtıcı oluyo, celenciğimi anlıyorum ben ama aklıma bi fikir de gelmiyo, celenin kız benimkinden çok farklı çünkü CADIARZU

Savulun ibolyaa gelmis

geldim anacım kaydirigubbakcemile3 biraz önce de benimki ağlama krizine girdi, krizi tuttumu memeyi de istemiyo, bi kafa atıyo memeye sıkıysa emzir delikafadulden

şindik bu tokat öküz babaya mı yosam cemreye mi :roflol:

ya bak ne dicem sen gelsene bi gün bana
ben bilmiom sen gel kaybolurum:çok üzgünüm:

nie len benmküsü marstan mı:mymeka:
yok babasına indirdim:mymeka:

şu yaprak döükümnde yeni bi şarkı calındı ya onu bana buluverin beee:)

ibolya

tşk ederim verdiğin bilgi için.ama her nedense o kutucuğu işaretleyip seçemiyorum.çok denedim olmuyor.hamileliği belki bu kadar denememiştim :)) ama bakacağpım bir çaresine

annem o kutucuğun neresini işaretlicen yaaa, üstüne tıklayacan yavrum işare t neyin yok

yok olcayım ben vazcaydım, genel anestezi neyin olsun varsın, hemi benimkisi şu anda da kıpırdak, öyle pipisini filen kesecekler ha asla durmaz kaydirigubbakcemile3 yani şu anda da yaptırsam genel anestezi yapcaklar, hatta hastaneden öyle söylemişlerdi, annem ben karar verdim bu bez olayını tamamen bitirince yaptırcam, hatta ve hatta iyice karar verdim okula başlayacaı sene yaptırcam, hemi o zaman erkek oluyon filen diye de güçlendirir dayıları babası filen, şimdik kalsın yazık günah bebeye bezin iiçinde pipisi pişcek, valla sezeryan acısını düşünüyom, karnımın üstüne dokunamıyodum, tuvalete zor gidiyodum, eğilip doğrulamıyodum, bişiy değdiimi ödüm kopuyodu, aynı şey sünnet için de geçerli işte, yavrucağın yara yerine bez deyi p durcek, ne biilm ya arkadaş beni iyce ikna etti ben vazcaydım, sen ne düşünüyon

en sevdüğü datlu ha, bence onun en sevdüğü datlu sensin :jeyyar:

doğurmadan önce bende kocamı çok seviyodum, ama şimdi gıcık oluyorum :çok üzgünüm:

herşey şaşar keremin ağlama saati şaşmaz bu sıpa akşam ağlamasını yapmadan uyumaz babası sallıo salıncağında ama sesi bile yoruo insanı kartlaştı sesi de büyüdükçe...
yarın sabah yoğurt mayalıycam keroşa bakalım sevcek mi:uhm:

arkadaşlar size bi tavsite ağlama krizi tutunca altını açın bizimki ozaman susuo ve neşelenio altını yellendirmek pek hoşumuza gidiokaydirigubbakcemile3

arkadaşlar size bi tavsite ağlama krizi tutunca altını açın bizimki ozaman susuo ve neşelenio altını yellendirmek pek hoşumuza gidiokaydirigubbakcemile3

hee bizümküde ööle cıbıl kalsın pek sevio sapık karıkaydirigubbakcemile3

inşallah olcayım gecicek:çok üzgünüm: alısmadım alısamadım kekoların içinde kaldım.:dilcikar:

ah kuzum ya öyle deme, annem bak ben varım, senin çirkef menekşen, gel len bi öpüyüm, çirkefliğim geldi yine :jeyyar:Şeniz len varya bak birz önce benim sıpa kudurdu kudurdu, alıntılar yarım kaldı, babasıa attım 1 saat o uğraştı durduramadı, anam meme veriyo m memeye kafa atıyo, bi an çıldırıyorum sandım, herif de uyutmayı beceremiyo, ona verip çocuğu çıldırtmaktansa kendim uyutmaya çalışıyorum,ona ancak keyifliyken vermek lazım yoksa temelli ağlatyo çocuğu, yani isteyerek yapmıyo ama olan çocuğa oluyo, kuzum sıkma canını hepimiz aynı dertten muzdaribiz bilon, şu var senin kız biraz daha cazgırt, ama şöyle düşün, yaramaz çocuk zeki olur hihoyyyt ilerde büüyünce görecen sen onu, sana bile papucunu ters giydirip de tek ayak üstünde oynatmassa ne oluyum, çok zekü bi kızın var aslında, ilerde de kesin bi mok olcek bu kız sölüyüm yani, yvrum üzme canını, ahan gel burda bana saldır ısır kopart etlerimi, rahatla sonra ne mok yersen ye kaydirigubbakcemile3

valla beim dr öyle dedi onun yalancısıyım

ben bilmiom sen gel kaybolurum:çok üzgünüm:

nie len benmküsü marstan mı:mymeka:
yok babasına indirdim:mymeka:

yok lem niye marstan olsun, huy açısından dedüydüm, hemi seninki olsa olsa vienüsten olar, venüs gibin gizemli venüs gibin güzelllllllsırnaşık şey

şu yaprak döükümnde yeni bi şarkı calındı ya onu bana buluverin beee:)

sözleri ne annem aryım buluym hmenen, yaprak dökümünüü izlemiyom da ondan soruyom yane

altını kapatınca yine hır çıkartıyo ama

hee bizümküde ööle cıbıl kalsın pek sevio sapık karıkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:

kızlar bu arada ben yarın gündüz yine yokm, bana locman çıktıydı da, bana çıkan dairenin eski sakini elektriği suyu kapatırmış sağolsun, şimdik bende elektirğii suy üzerime geçircem, belediyeye tedaşa filen gitcem, allahtan iki yerde de tanıdık buldum, birisi kendi arkadaşım, o hallediveercek hemen, diğerine de selam götürcem, inşallah çabucak biter, anam benim sıpaının huyunu bilmiyo, garibim ağlar susturamazsa panikler bir an önce sıpamın yanına dönmem lazum delikafadulden ipimi kopardığım ilk anda buraya damlayacam söz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…