uyudu öküz kız gene benm basıma kaldı.ciddi şekilde sinirlerim bozuk verseler elime bi kasık suda boğucam herifiÇok üzgünüm çoook
bende butun gün oturmuyorum yoruluyorum dio.bana yardımcı olmuomusun desem haklıyken haksız duruma düşrür beni ööle yerlerden girer konuyaÇok üzgünüm çoookben dayanamıyorum biraz nefes almak istiyorum yeter bunaldım gece 12 ye kadar sen bak lütfen ben sabaha kadar bakıyorum zaten deyip bırak kızı yanınaa mecbur bakcakk kötükedihüso azcık sorumluluk alsınlar yaa böyle olur muu... kötükedihüso
benimki işten gelio biri tepesinde wallahi abartmıyorum adamın tepesindee o kadar yanii oğluşta kucağında birgün off demiyor...benim ki çook çocuk seviyor yani 3.de olsa onuda ayağıan alır amaa :bbo: yinede sevsede sevmese istese istemese bir süre bakacak ben bile sinirlendim ya insanın da bi tahammül sınırı var herhalldeeklava:
Canımmmmmm kıyamam sana ben ya:teselli:Ama hamileyken kocişin ynında yoktuda bizide hiç konuşturmuyodunklava:kocalardan bahsetmek yok diye geleceği günü şafak 54-3 diye saydırırdın hepimize ne çabuk unuttun gı kocişin gelirdi senin izini bulana aşkolsundu ne çabuk unuttun gı sen imdi kızmışında ondan öyle deyon yoksam sen severfsün kocişini ben biliyom ayol dur sana bi şey haturlatayum:icecream:valla ben bişey demeyom şurda uslu uslu mi içeyom baksana güldüm değül mü bişey değül cnm arkadaşım geçer bu da geçer neler neler geçmedu kikaydirigubbakcemile3 Bugün bi arkadaşla yazıştkta msn de diy ki bazen çok yoruluyorum fişimi hiç çekmiyorlar bende dedim ne fiş çekmesi ayol bizim piller sürekli şarj ediyolar kızma CELEN' im sarıl kuzucuğunahihoyyytkaydirigubbakcemile5iyisin değül mü:teselli:
şimdi güzelim doğumda hepatit b-1 yapılmış karnemiz önümde yazayım size 1.ay sonunda hepatit b-2 yapılmış 24.11.2008 de sonra 25.12.2008 de difteri-tetanos-boğmaca sanıyorum bu karma oluyor çocuk felci hemofilus ınfluenza(hıb)ve rotavirüs-1 bugünde verem ve pnomokok yapıldı 2.ay sonuda 4 tane görünüyor ya 2 enjekte yaptı 4 ayı aşı değildi 2 kez canı yandı garibimin 4 kez değil yani 2 iğneyle tüm dozlar yapıldı ama ben aşıları özelde doğduğu hsanede yaptırıyorum hastanenin verdiği aşı kartında var bunlar ve sıra takibini yapıyorlar canlar sağlık ocaklarından farklı olmasındandır endişelenmeyin ama bu rotavirüs önemliymiş sağlık ocakları bildiğim kadarıyla bunu yapmıyomuş aklınızda olsun ve sorun mutlaka aşıyı alırsanız yapıyorlarmış 130 ytl imiş galiba aşı bilginiz olsun az önce bir arkadaşla konuştuk o söyledi bilginiz olsun o da sağlık ocağına götüyomuş kızını aşılar için
Simdi bizim topuk kanini dogdugunda aldilar ve bide saglik ocaginda aldirin dediler 5 gunlukken gittik bide orda aldilar ama bize sonuc monuc bisey gelmedi nerden ogrendiniz sonucu eve kagit felan mi gelde tellemi aradilar yanilmiyosam kan sonucu kotu cikarsa sizi ararlar iyi cikarsa arayan olmaz diye duymustum kimse aramadi bizi
iyiyim celencim elhm.feyzada iyi düzene girdi gibi :ecrin_bebek:ama benim canım sıkkın ya :çok üzgünüm:annem bugün hastaneye yatıyor safra kesesi alınacak aklım hep onda gitmek istedim ama gidemedim feyzayı tekrar hasta ederim diye korktum kendimde:çok üzgünüm: tam toparlayamadım.şu gurbetlik ne zormuşsenağlama
Seleeem bende ekim annesi olacağım ama 2009 ekim...yani seneye bende bunlardan bahsedeceğim çok heyecenlı:))))))))))))))))))))))))))hepinizin bebişlerine allah uzun sağlıklı mutlu ömür diliyorum:)
yenı arkadasımız hos gelmiş hayırlısıyla evladını kucagına alırsın ınş. elifcim hacer de ıyı sabah uyannca cok neselı oluyo yaaa ben hiç konusmuyorum yuzune bakmam yeterlı nasıl guluyo zıllı dolu ısım varrr yaaa camasır yıkandı makınada beklıyo asacam kuruyanları toplayıo katla ilk zamanlarda hacerınkı lerı hep utuluyodum artık bas glemıyom bıraktım utuyu bu kusmukluya kıyafet yetişmiyo hayatım utu yapmakla gecerdi yoksa ev temızlıgi duruyo daha karnımı doyuracam offff sıkıldım yaaa hacer besıgıne attım anne beni kucagına al turkusu calıyo ben bi bakııım
nihal geçmiş olsun canımmmmmm
dökülüyo teyzesi saçları bi saçı vardı zaten oda dökülüyo kafasında konak başladıııııııı zaten anasınında dökülüyobenneyaptımki:uhm:
leyla bi sor dra daha yeni 3 aylık oldun galba
yarın sağlık ocağına gitcem 3. tetanoz var bu sefer beni şişliyceklersengözlerimebaksanab
kafası kucukken oluyodu ogun taktım dedıgın gıbı sıktı resmı cektım cıkarttım zaten meran kııı bız yarı gıtsek vururlarmı bu asyı bugun tam 3ay oldu
ibolya aneye gitcek bugündün yazmıştıya anneme küsen babamı da görürüm diee kaydirigubbakcemile3 ya iboşumun annesini istiomm ben buraya haa çok komik teyze yaa Şeniz
ibolyanın annesi de gelsin diyenler die grup kurcem :roflol:
emziriyorum hemi de deli gibin emiyo benim kız amaaaaa ben bugün itibariylen diyete başladım kızlaaarrr :lepi:
sütümün azalacağını sanmıyorum çünkü yarım litre süt içiyorum hergün :lepi: zaten öyle ağır bir diyet değil.. dengeli belenme diyelim.. acaip abur cubur özellikle de çikolata-tatlı yiyen biriyim bennnklava: bunları yemicem ek olarak ekmek, makarna, pilav yok.. onun dışında her yemek serbest cokacimcoook
bende butun gün oturmuyorum yoruluyorum dio.bana yardımcı olmuomusun desem haklıyken haksız duruma düşrür beni ööle yerlerden girer konuyaÇok üzgünüm çoook
olcaaayyyıımmm noldu o günlere:çok üzgünüm: puff die gitti:çok üzgünüm: belki cemre gelince sevgisimi bölündü yada cok sey hayal ettim olmayınca hayal kırıklığına uğrayıp bu halemi geldim biilemiyorum:çok üzgünüm:
olur mu celenimmmmmmmm ya bazen bana da oluyo yani hissettiklerin çok normal CEMRE den sıkıldığın felan yok sen şimdi kendinide suçluyosun ama gerçekten bazen çok yoruyolar mesela benimkide azdı yaklaşık 1 saattir bişey yok olan sıkıntıdan yapıyo karnı tok altı temiz ama bazen huysuzlukları tutuyo valla tutuşturdum bende şimdi eline bak sana yazıyorum aklım sende takılı kaldı sen kendini suçluyosun anladım bn seni bebekten sonra ikili ilişki biraz aralanıyor yani mecburen çünkü akşama kadar hılkımız çıkıyor ev işi yemek temizlik çamaşır ütü insan geberiyo moral felan kalmıyo enerji tükeniyo valla oğlan uyusada uyusak oluyo insan benim başka şeylerle uğraşacak hiç gücüm kalmıyor çoğu kez en sevdiğim dizide bile dalıveriyorum uykuya birde bizler çalışmaya alışığız bence en büyük sorunda bu zaten bana resmen bazen ev basıyo geçicek inan bana yalnız değilsin zaman zaman hepimiz yaşıyoruz hem o günlerde puffff diye uçmadı sadece biraz mola verdik döneceğiz merak etme bebeleri gece uykuları düzelsin gelecek eski enerjilerimiz yerine anlaştık değil miŞeniz:teselli:
inşallah olcayım gecicek:çok üzgünüm: alısmadım alısamadım kekoların içinde kaldım.:dilcikar:
Ahanda geldim...ne zamandır girmedim nete ...herkes iyi demi bi yaramazlık yokdur umarım..bende oğlumu sünnet ettirdim, nezle oldu derken anca girebildim eh birde daha fazla ilgi istiyor artık..celen35 benim oğlanda senin kız gibi yatırdığım an uyanıyo ayaklarımızda tutuyoz başka çare bulamadık daha ...anam büyüdükçe rahat etcez derken veletlerin yaptığına bak..
nie tuzlu olunca daha cok mu içesi gelio:uhm:
len hamile olmiim:1shok: zaten karnımda bişiler kıpırdıodelikafadulden:1no2:
merancım boyum 164 cm kilom 59-60 arası değişiyo kaydirigubbakcemile3 54 olmak istiyorum ama esas sorun kilodan çok basen ve göbek.. spora başlıcam ama hiç sevmiyorum yaaaa çok gözümde büyüyo vallaaa
terkencim diyet listem yok.. ben kilo aldıran şeyleri bi süre hayatımdan çıkarmaya karar verdim.. mesela chokella delisiyim oturup yarım kutu yerim bi seferde yani o derece cokacimcoook şimdilik makarna, pilav, çikolata, ekmek, hamurişi yok.. sabah bir dilim kepek ekmek yicem normal kahvaltılık yicem.. arada 1 bardak normal süt (yarım yağlı değil meran cadısı :dilcikar: ) öğlen sebze yemeği veya kısır, patates salatası gibi şeyler ama az yağlı olcak.. arada yine süt.. akşam yemeğinde çorba ve salata yemeyi düşünüyorum.. bugün diyete uydum valla sabah yarım kutu çokella devirirdim hiçç yemedim yazık banaaaa senağlama öğlen kısır yaptım yedim şimdi çorba yapıyom yanına salata yicem..
bi de patates kızartması çok severim ona da bi süre veda ediyorummm senağlama
bence fazla büyütmeyin kızlar bu ağlama meselesini onlar sağlıklı olduktan ve bi sıkıntıları olmadıktan sonra sizi yönetmek için tabiki ağlıcaklar çünkü artık ne istediklerini biliyolar yanlız kalmak canlarıonı sıkıyo ama bebişlerimizin ağlama tonları var mesela ben artık çözdüm acıkınca farklı uykusu geldiğinde farklı ve canı sıkıldığında farklı ağlıyo can sıkıntısı ağlaması yaptığında ben hemen almıyorum kucama çünkü alışmalı bence bu ikinci bebeğim ilkinde hep aldım afedersiniz tuvalelete bile gidiyodum ama bu öğrendi kendi kendine bakınmayı bu tamamen bizim elimizde bence biraz ağlasınlar hiç bişi olmaz çünkü ileride sizi kullanıcaklar bu keretalar çok uyanık analarının karnında fakulte bitirip doğuyolar:sm_cool:
Savulun ibolyaa gelmis
pardon CADIARZU him dedin:sm_confused: ahan şimdi yatırdı cocuğu konuscktı gya baktım kıvrılmıs yanına ööle konusuo
ağlama sesine karsı komsum dayanamamıs kapıyı caldı aldı siz yemek yiyin kafayı dinleyin azcık dedi.içim kıyıldı ama verdim valla.aradan 5 dk gecmedi kapı calsı ama apartman inlio bizimkinin ağlamasından.aldık bi banyo yaptırdık emzirdim o sıra uyudu.memeden cekince uyamdı gene şimdi yanına yatmış öküz babasına aguluo:mymeka:
ben bilmiom sen gel kaybolurum:çok üzgünüm:ya bak ne dicem sen gelsene bi gün bana
aynen benimkisi de öyle, ağlama şekilleri farklı farklı, daha önce de söylemiştim, mesela anne beni kucağına al türkümüz vaarrrrr, anne ben mıçtım altımı değiştir türkümüz varrr, anne uykum geldi uyuyacam ama uyuyamıyorum türkümüz vaarr, bnlar hep yalancı ağlamalar, hemen kandırıorum onu, ama eğer gerçekten ağlıyosa işte o zman çıldırtıcı oluyo, celenciğimi anlıyorum ben ama aklıma bi fikir de gelmiyo, celenin kız benimkinden çok farklı çünkü CADIARZU
şindik bu tokat öküz babaya mı yosam cemreye mi :roflol:
ibolya
tşk ederim verdiğin bilgi için.ama her nedense o kutucuğu işaretleyip seçemiyorum.çok denedim olmuyor.hamileliği belki bu kadar denememiştim :)) ama bakacağpım bir çaresine
İBOLYA' m antibiyotiğe başlayınca mı kesildi senin oğluşun korkuları gı ya bi de ne okudum içimizden biri oğluşunu kestirtmiş baksana pekde memnun nlatmış baksana bende ertelemiş gibiydim ama heveslemdim kıs 1 günde iyileşmiş baksana dün dr.gittik ya sordum onada aslında şimdide yaptırsak ben şöyle 8-9 aylık olunca düşünüyorum dedimde dr.o zamanda yani düşündüğüm zamanda da yaptırsak genel atestezi alacaklarmış artık hareketlendikleri için lokal olmuyormuş kaybınız yok bana soracak olursanız nasıl olsa olacaklar en güzeli yaşına girmedn yaptırın dedi ama düşündüğünüz süre zaman olarak uygun şimdi kış mecburen giydiriyorsunuz yazın açarsınız altını rahat olur dedi ne diyosun arkadaşım şimdi de okuyunca 1 günde iyileşmiş baksana hevese geldim ay ne zormuş ya biz bu oğlanları nasıl askere göndercez ki bende giderim artık onla gerçibedelli medelli çıkarsa bedelli yaptırırım ama aman olmadı yollamazuk değül mü
bugün kociş öğlen aradığında soğan doğruyodum gözlerim yaşardı tabi telefonda sesim ağlıyo gibi gelmiş ona
ayyy deli etti beni noldu çabuk söyle bişey mi oldu eylül nasıl ona mı bişey oldu
yok diyom soğan doğradım herüfü inandıramıyom
akşam gene aradı söyle noldu diyo
valla yok diyom anlamıyo
dedim çok merak ediyosan gitmicen dünyanın öteki ucunaklava: bi daha bırakıp gidersen döferim seni dedim tamam dedüüü bidaha gitmicem ben de bi mok anlamadım bu seyahatten dedüüü :asigim: bizi de çok özlemişşş bakalım ctesi gelecek inşallah
ben de kocişime en sevdüğü datluyu yapıcam yarın kısmetse aşureeee :teytey:
bende butun gün oturmuyorum yoruluyorum dio.bana yardımcı olmuomusun desem haklıyken haksız duruma düşrür beni ööle yerlerden girer konuyaÇok üzgünüm çoook
olcaaayyyıımmm noldu o günlere:çok üzgünüm: puff die gitti:çok üzgünüm: belki cemre gelince sevgisimi bölündü yada cok sey hayal ettim olmayınca hayal kırıklığına uğrayıp bu halemi geldim biilemiyorum:çok üzgünüm:
arkadaşlar size bi tavsite ağlama krizi tutunca altını açın bizimki ozaman susuo ve neşelenio altını yellendirmek pek hoşumuza gidiokaydirigubbakcemile3
inşallah olcayım gecicek:çok üzgünüm: alısmadım alısamadım kekoların içinde kaldım.:dilcikar:
LEYLA duydun mu İBOLYA ne demiş rotavirüs için 3.5 aya kadar yapılıyormuş soe cnm benim doktoruna daha zamanın var o zaman bana da bakarmısın duydun mu demişim pardon şeker ya okudun mu ya bu bebişler pilimizi bitirdi bizim ya
ben bilmiom sen gel kaybolurum:çok üzgünüm:
nie len benmküsü marstan mı:mymeka:
yok babasına indirdim:mymeka:
şu yaprak döükümnde yeni bi şarkı calındı ya onu bana buluverin beee:)
arkadaşlar size bi tavsite ağlama krizi tutunca altını açın bizimki ozaman susuo ve neşelenio altını yellendirmek pek hoşumuza gidiokaydirigubbakcemile3
hee bizümküde öölecıbıl kalsın pek sevio sapık karıkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?