olm benimkisi de memeye kafa atıyo, sabahtan beri bunu sölüyom duymuyonmu len, la bi punduna getirip emzirecen işte, ben hep kandırarak emziriyom yoksa hır çıkartıyo, cıyak cıyak bağırıyo memeye gelince, bebelerin ara ara emmeyi reddettikleri dnemler olabiliyomuş takma kafana[/Q
sendede oluyo yani beni kandırmıyon demi benimki uykudan uyanınca emyo uykusu açılılınca çocuk benimle mücadel ediyo normalde cıvıldarken alıyorum mesela memeye gelince kıyameti koparıyooo
gidion muu hadi git bakem :mymeka: özletme kendünüü haa gel kıllatamadık kaçgündür yaw adam akıllı :jeyyar:bende gidiym bari, çok kıllatmayın zorlanıorum size yetişmekte, yrın akşama kaadar yokm zaten, geberttürmein kendinizi bana, hayde ben gider, eygeceler datlu rüyalar, muck mucuk filen yane, beni özleyin anacm bayyyyyyyyyyyyy
he anacım ishalden oluyorda
ben primadan vazgeçemiom yaa kızım alerji olmuştu molfikten diğerleride primaya göre çok kalın be yav..ama alıp denicem bende bi bakım sengözlerimebaksanab
bizde primayla milupa alışkanlık yaptı anacım şakkıdı
olm benimkisi de memeye kafa atıyo, sabahtan beri bunu sölüyom duymuyonmu len, la bi punduna getirip emzirecen işte, ben hep kandırarak emziriyom yoksa hır çıkartıyo, cıyak cıyak bağırıyo memeye gelince, bebelerin ara ara emmeyi reddettikleri dnemler olabiliyomuş takma kafana[/Q
sendede oluyo yani beni kandırmıyon demi benimki uykudan uyanınca emyo uykusu açılılınca çocuk benimle mücadel ediyo normalde cıvıldarken alıyorum mesela memeye gelince kıyameti koparıyooo
heee seni kandırıyom töbe yarappim yaaaaaaaa :mymeka: la olm harbi diyom len, çocuk memeye kafa atıyo şaka yapmıyom, keyifliyken bi sorn yok hop diye alıyo, aama o an keyfi kaçtıysa uykusu geldiyse vs herhangi bi şey, sebep olsun yeterki anında kavgaya başlıyo memeyle, hatta bağırış çığırış zorla veriyom ağzına memeyi, nadiren alıyo ama homur homur homurdanıo, sonra dakka geçmiyo kendini geriye doğru bi atıyo, ardından bi bağırış çığrışı daha, kaldırıyom bi hoplatıyom gezdiriyom yeniden emzirmeyi deniyom, yenidn yatırim de emzirim diyorum yine aynı bağırış çığrıış, la kolaymı sanıyon ana olmak, len bahsetmiyoz diye bizimkisini sessiz sedasız herşeye olur diyen bi bebemi sanıyonuz, bazen ağzıma mıçıyo sıpa, akşam üzeri yaptığını bi bilsen tek ben bu durumda değilmişim dersin
alcem len :lepi: tabi ki yurdum malı herkes onu kullanmalı daa herşey bizimkilerde çok çakma yahuu :1closedeyes:
ishalden oluyodur sızdırma primada sızdırır ishaldenya türk malı olarak bildiğim markalar primayla boy ölçüşemez o bi gerçek mesela ben evy baby baby star filen kullandım, he iyiler hoşlar ama çok kalınlar ve kremli değiller, ama evy baby bence güzel, ben uyu oynasını kullanıodum primanın, israil olayını duyunca bıraktım, kaliteden de vazgeçmek istemiom tabi, bi gün gece uyurken uykumda aklıma geldi, '(annelik böle bişi galiba kaydirigubbakcemile3 ) la dedim evy baby diye bi marka var acep türk malımı ki dedim, nette bi araştırma yaptım türk malı, hemi kremli filen diye reklamlardan da aklımda kalmış, eşime bi al gel bakim dedim, öyle prima gibi ince olduğunu falan bilmiom,ama dua ediyom inşallah güzel bişiydir inşallah prima gibiir diye, açtım paketi bi baktım, nerdeyse sevinçten göbek atcektim ya, ya benim bi huyum var sevdiğim şeylerden vazgeçince acayip bunalıyorum, böle kafaya tkıp duruyorum artık onu, günlerce düşünür dururum mesela, hayal ettiğim gibi bişiy çıkınca nasıl rahatladım nasıl mutlu oldum anlatamam yani abartısız söylüorum, bez deyip geçme, bebeim için en iyisini en kalitelisini kullanmak istiorum, ama dedimya bu israil olayları anında bitirdi bende, evy baby de türk malı olunca balıklama atladım, sadece bi kac gündür sızdırıyoz o da sanırsam ishalden, yoksa 10 gündr falan kullanıyom, daha önceleri olmuyodu, şu aşamada evy babyle sezonu bitirmeyi düşünüyorum, inşallah böyle gideriz, ben memnun kaldım yane neys hade ben gidiyom be yeter aaaaaaaaa
he ya azcık rahat ol terken yaa benimkide kafa atıo bazen emmek istemioo ama takmıyorum kafa atsada emcek kendini geri atsada...azcık nefes aldırıyorum sırtını pışpışlıyorum ne bilim işte aklıma glen bi kaç bişe deniom emioo kuzum a.s
ishalden oluyodur sızdırma primada sızdırır ishalden
herkese iyi geceler arkadaşlar benim kız uyumuyo yaaaşimdi dalar gibi oldu sallıyoruz şimdi benim birde problemim var o da şu ki benim kız fön makinesi sesiyle uyuyo yani şu an son ayar fön açık bizimki uyumaya başladı
olcayım tepemdelerdi ya dün ondan ööle yazmısımdır?gerci ne yazdım bilmiom ama:uhm: anacım tabiki sen ben farketmez ama ben bilmiorum oistanbulu.CELEN kıs ne kızıyon sana cidden gelmişler bilg.gitti gene okumamışım geçmişi dövseydin bi de bea:mymeka:Sen çok ters yerdesin kızım sen gelsen acuk çocukları deniz kenarında gezdururduk bizim ev sahile yakın hadi nazlanma gel iştehihoyyytŞaka bi tarafa gelirim bitanem de ben oraları hiç bilmem kocişin getirmi lazım oda çok yoğun şirketten biri gittide onun işinide benimkine vermişler artık öğle tatillerinde de çıkamıyor o yüzde benim gelişim zor yoksa sen ben farketmez ki Şeniz
terkencim cocuk agularken emzirirsen ağlar tabi.keyfi yerinde olan bebiş emmez anacım.tok ki oynuo.cok zorlamakaydirigubbakcemile2olm benimkisi de memeye kafa atıyo, sabahtan beri bunu sölüyom duymuyonmu len, la bi punduna getirip emzirecen işte, ben hep kandırarak emziriyom yoksa hır çıkartıyo, cıyak cıyak bağırıyo memeye gelince, bebelerin ara ara emmeyi reddettikleri dnemler olabiliyomuş takma kafana[/Q
güünnaaayyydıınn..kaydirigubbakcemile3
ana kimse kalkmadımı yani!!:uhm:
ben bu aralar biraz seyrek giriom.. bide yarın görümcem gelio nevşehirden...sositosositobide istanbuldaki... sositosositobide burda oturan... sositosositoanlıcanız yoğun bi hafta beni beklio...delikafaduldenkayınwaldemle ewlerimiz karşılıklı...dolayısıyla onun misafiri benim misafirm..Allahtan hepsiyle çok iyi anlaşıoruz...:içelim:kaydirigubbakcemile5
ama sizi ihmal edicem die üzülüom...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
fırsat bulunca giriom wwwweeeeeeeeeeeeeeee kimsecikler yokklava::enbuyukkk:
hadi gözün aydın bacuu.benmde yarından sonra teyzemler gelüücüüü cok heyecanluyuuuumm:sm_cool:
canım benimki 1aydır uyurken emio yada uykulu iken....uyandık ve ağlar durumdaysa asla almıor..ama uyurken yarım saat kadar emior napıyım bende mecbur önce uyutuom sonra emziriom sonra tekrar uyutuom yada uyutmaya çalışıom gönülleri nasıl isterse veletlerin biz anneler de ona göre hareket etcezbende ilk doğum sütlerimi saklamıştım daha yeni bitti biberonla verdim çünkü benim sıpa uykuluyken ancak emiyor beni memeye gelince çocuğun gazlanacağı tutuyor bende çektikçe gelen biberonladan aldım onunla verdim az önce beni yine emmedi sinirden ağladım kızdım çocuğa yarında eşimin arkadaşı bizi kahvaltıya davet etmiş şimdi ben nasıl yapcem bu çocuk beni emmiyor ordada rahat olamayacaz napiyim ben ya acaba beni bırakıyormu çok korkuyorum ya neden böyle yapıyorki
4tane numune gelmişti bana primalar bitince kullanam bari evybabyi...daha 2paket var evde ucuzken stoklamıştık primadanevy baby evyapınmı ş yav ben ülkerin diye biliyodum , farketmez evyapda türk malı :)
good morning len kıllı karılarŞeniz napiiseniz?ben azönce bi bardak fantayı halının üstne devirdimakşamada misafür vardelikafadulden off kalabalık gelicekler ve kızım yine cıldırıciiiÇok üzgünüm çoook
sen fanta mı içion sabah sabah sonra cemre gazlı ağlıo de bu sana:mymeka:
bizde ist.a gitmek istioz annemlere gelin de doğum yaptı...orda huyu değişcek die korkuom gitmeye çarş da iznim bitio müdürle konuşmaya gitcem ücretsiz izin alırsam gitmişken bikaç hafta kalıyım diom bakalım haftaya kaldı ist. gezisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?