2008 Ekim Anneleri

bende gidiym bari, çok kıllatmayın zorlanıorum size yetişmekte, yrın akşama kaadar yokm zaten, geberttürmein kendinizi bana, hayde ben gider, eygeceler datlu rüyalar, muck mucuk filen yane, beni özleyin anacm bayyyyyyyyyyyyy

gidion muu hadi git bakem :mymeka: özletme kendünüü haa gel kıllatamadık kaçgündür yaw adam akıllı :jeyyar:

evy baby primayla eşdeğer sölyüm, tabi bebeğinin cildini bilemmem, benimkisine eskiden analarımızın yaptığı gibi bez bağlasam bilem pişik olmuyecek herhal, şeytan kulağına kurşun, poposu daş gibi daş, kalçalar da süper belirtmeden geçemiycem :roflol: annem şaka bi yana evy babynin küçük paketinden alıp bi deneme yapabilirsin, ben memnun kaldım yani, aynı prima gibi ince, ona çok yakın yani, eksikliğini hissttirmeyecek, hemi de arko kremli, zaten beim bildiğim bi primada bi de evy babyde krem var, başka bezlerde yok galiba, neyse hade kaçtım ben yarın akşama dürecem defterünüzü :jeyyar:

alcem len :lepi: tabi ki yurdum malı herkes onu kullanmalı daa herşey bizimkilerde çok çakma yahuu :1closedeyes:

he ya azcık rahat ol terken yaa benimkide kafa atıo bazen emmek istemioo ama takmıyorum kafa atsada emcek kendini geri atsada...azcık nefes aldırıyorum sırtını pışpışlıyorum ne bilim işte aklıma glen bi kaç bişe deniom emioo kuzum a.s

alcem len :lepi: tabi ki yurdum malı herkes onu kullanmalı daa herşey bizimkilerde çok çakma yahuu :1closedeyes:

ya türk malı olarak bildiğim markalar primayla boy ölçüşemez o bi gerçek mesela ben evy baby baby star filen kullandım, he iyiler hoşlar ama çok kalınlar ve kremli değiller, ama evy baby bence güzel, ben uyu oynasını kullanıodum primanın, israil olayını duyunca bıraktım, kaliteden de vazgeçmek istemiom tabi, bi gün gece uyurken uykumda aklıma geldi, '(annelik böle bişi galiba kaydirigubbakcemile3 ) la dedim evy baby diye bi marka var acep türk malımı ki dedim, nette bi araştırma yaptım türk malı, hemi kremli filen diye reklamlardan da aklımda kalmış, eşime bi al gel bakim dedim, öyle prima gibi ince olduğunu falan bilmiom,ama dua ediyom inşallah güzel bişiydir inşallah prima gibiir diye, açtım paketi bi baktım, nerdeyse sevinçten göbek atcektim ya, ya benim bi huyum var sevdiğim şeylerden vazgeçince acayip bunalıyorum, böle kafaya tkıp duruyorum artık onu, günlerce düşünür dururum mesela, hayal ettiğim gibi bişiy çıkınca nasıl rahatladım nasıl mutlu oldum anlatamam yani abartısız söylüorum, bez deyip geçme, bebeim için en iyisini en kalitelisini kullanmak istiorum, ama dedimya bu israil olayları anında bitirdi bende, evy baby de türk malı olunca balıklama atladım, sadece bi kac gündür sızdırıyoz o da sanırsam ishalden, yoksa 10 gündr falan kullanıyom, daha önceleri olmuyodu, şu aşamada evy babyle sezonu bitirmeyi düşünüyorum, inşallah böyle gideriz, ben memnun kaldım yane neys hade ben gidiyom be yeter aaaaaaaaa

ishalden oluyodur sızdırma primada sızdırır ishalden

hiç yani açlıktan ölcek diiller ya, acıktımı sıkıysa emmesin, valla benimkisi bazen öle hararetli emiyo ki parmağını, kıyamıyom kucağıma alıyım emziriym emme duygusunu tatmin ediym diorum o ara hemen alıyo, acıkmış oluyo çünkü, ama öyle şu kadar saat geçti acıkmıştır falan diyip de emzirmeye niyetlendinmi istemio, illaki çok acıkcak o zaaman höpür höpür götürüo malı :roflol: neyse bu sefer kaçtım ben saat geç oldu yarın bi ton işim var hayde bana naşşşşşşşşşş mucuk mucuk yavrular Şeniz

herkese iyi geceler arkadaşlar benim kız uyumuyo yaaa şimdi dalar gibi oldu sallıyoruz şimdi benim birde problemim var o da şu ki benim kız fön makinesi sesiyle uyuyo yani şu an son ayar fön açık bizimki uyumaya başladı

günaydın yafriler, birazdan dışarı çıkıceym anamı bekliyom gelmeden önce bi laf sarkıtim size dedim kaydirigubbakcemile3 hayde ben gider görüşürük akşama mucuk mucuk yani

anacım bi çok bebe fön makinesinin sesiyle uyuyomuş, seninki de diğer bebekler gibi yani yamuk bi durum yok korkma, fön makinesi elektrik süpürgesi gibi sesler anne karnındaki seslere benziyomuş o yüzden bu makinelerin seslerinde uyuyolarmış, sıkma canını düzene girecek elbet, öptm cicim byŞeniz

güünnaaayyydıınn..kaydirigubbakcemile3
ana kimse kalkmadımı yani!!:uhm:
ben bu aralar biraz seyrek giriom.. bide yarın görümcem gelio nevşehirden...sositosositobide istanbuldaki... sositosositobide burda oturan... sositosositoanlıcanız yoğun bi hafta beni beklio...delikafaduldenkayınwaldemle ewlerimiz karşılıklı...dolayısıyla onun misafiri benim misafirm..Allahtan hepsiyle çok iyi anlaşıoruz...:içelim:kaydirigubbakcemile5
ama sizi ihmal edicem die üzülüom...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
fırsat bulunca giriom wwwweeeeeeeeeeeeeeee kimsecikler yokklava::enbuyukkk:

good morning len kıllı karılarŞeniz napiiseniz?ben azönce bi bardak fantayı halının üstne devirdimakşamada misafür vardelikafadulden off kalabalık gelicekler ve kızım yine cıldırıciiiÇok üzgünüm çoook

olcayım tepemdelerdi ya dün ondan ööle yazmısımdır?gerci ne yazdım bilmiom ama:uhm: anacım tabiki sen ben farketmez ama ben bilmiorum oistanbulu.

canım benimki 1aydır uyurken emio yada uykulu iken....uyandık ve ağlar durumdaysa asla almıor..ama uyurken yarım saat kadar emior napıyım bende mecbur önce uyutuom sonra emziriom sonra tekrar uyutuom yada uyutmaya çalışıom gönülleri nasıl isterse veletlerin biz anneler de ona göre hareket etcez
evy baby evyapınmı ş yav ben ülkerin diye biliyodum , farketmez evyapda türk malı :)
4tane numune gelmişti bana primalar bitince kullanam bari evybabyi...daha 2paket var evde ucuzken stoklamıştık primadan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…