canım benimki 1aydır uyurken emio yada uykulu iken....uyandık ve ağlar durumdaysa asla almıor..ama uyurken yarım saat kadar emior napıyım bende mecbur önce uyutuom sonra emziriom sonra tekrar uyutuom yada uyutmaya çalışıom gönülleri nasıl isterse veletlerin biz anneler de ona göre hareket etcez
4tane numune gelmişti bana primalar bitince kullanam bari evybabyi...daha 2paket var evde ucuzken stoklamıştık primadan
good morning len kıllı karılarŞeniz napiiseniz?ben azönce bi bardak fantayı halının üstne devirdimakşamada misafür vardelikafadulden off kalabalık gelicekler ve kızım yine cıldırıciiiÇok üzgünüm çoook
sen fanta mı içion sabah sabah sonra cemre gazlı ağlıo de bu sana:mymeka:
bizde ist.a gitmek istioz annemlere gelin de doğum yaptı...orda huyu değişcek die korkuom gitmeye çarş da iznim bitio müdürle konuşmaya gitcem ücretsiz izin alırsam gitmişken bikaç hafta kalıyım diom bakalım haftaya kaldı ist. gezisi
he azcuk içiomdelikafadulden cemrenin ööle cok bi gaz sancısı olmadı cok şükür:dilcikar:sositosositolülülülülülü
günaydın hanımlar.napıyorsunuz bakalım herkes iyimi.ben bir türlü moralimi toparlayamadım ya hastalıktan sonra sütümde toparlanmadı.annemide çok özledim(
naptın celencim buldun mu yumurtasız bi tarif lülülülülülü
he benimde internette işim var azcık onlarla uğraşıodum burasıda açık kalmışş...bakalım gece gelirim herhal :dance:Meran bacum kimse yok benimde biraz isim var gidiyom kusura bakma bacuum aksam killatalim artik
canım hastalandığımda benim de sütüm azalmıştı baya ama iyileşince normale döndü merak etme sen toparlanmaya bak biran önce...kerem bile zayıflamıştı yavrum ben hastayken yüzü küçülmüştü şimdi iyi kendimize çok dikkat etmemiz lazım yavrular için ...bize muhtaç minik kuşlar
inşaallah toparlar özlemcim.yemek yiyemiyorumki inan göbek falan kalmadı 1 ekmek bir çorba günlerdir evde sürünüyor.bu gün komposto yaptım bakalım onun faydası olur inş.feyzada zayıfladı aynen zaten zor toparlamıştısenağlamaona baktıkça iyice üzülüyorum.annelik ne kadar zormuş senağlamacanım annemin hakkını ne yapsam ödeyememsenağlama
inşaallah toparlar özlemcim.yemek yiyemiyorumki inan göbek falan kalmadı 1 ekmek bir çorba günlerdir evde sürünüyor.bu gün komposto yaptım bakalım onun faydası olur inş.feyzada zayıfladı aynen zaten zor toparlamıştısenağlamaona baktıkça iyice üzülüyorum.annelik ne kadar zormuş senağlamacanım annemin hakkını ne yapsam ödeyememsenağlama
dbestte gelmemiş gerçi o aşure yapıo olabilir enişte yarın gelcek yaa
hee merancım aynen öleee
aşure yaptım hayatımda ilk defaaa ama acaippp güzel olduuuu cokacimcoook
keşke sizlere de ikram edebilseydim :lepi:
buarada kociş aradı az önce uçağa binmek üzereymişşşş delikafadulden ayy nolur dua edin sağ salim gelsinnn :Saruboceq: ben uçaktan çok korkuyom yaaa :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?