2008 Ekim Anneleri

günaydın hanımlar.napıyorsunuz bakalım herkes iyimi.ben bir türlü moralimi toparlayamadım ya hastalıktan sonra sütümde toparlanmadı.annemide çok özledim(

terken inan yalnız değilsin canım bizdede öyle kendini biraz bilmeye başlayıncadan beri emmek istemiyor zorla emziriryorum.illa biraz dalacak öyle emecek.kendiydeyken asla almıyor çıldırıyor yalancı memeyi havada kapıyor benimkini veriyorum kandırayım diye daha ağzına değmeden anlıyor başlıoyr ağlamaya.napalım böyle böyle idare edeceğiz canım

selamlar bayanlar ben primayı asla bırakamam bi ara kızımn pişikleri geçtiydi dedim evy baby falan deneyeyim paket bitmeden tekrarladı mecburen bırakamıyom molfix zaten evy babyden de kötü bu arada biz 4 numaraya geçtik ya kocaman dötü oldu kızımın
ya hep gece kaynatıyosunuz da biz o zaman uykuda oluyoz sabah 5den sonra ayaktayız

günaydın hanımlar.napıyorsunuz bakalım herkes iyimi.ben bir türlü moralimi toparlayamadım ya hastalıktan sonra sütümde toparlanmadı.annemide çok özledim(

canım hastalandığımda benim de sütüm azalmıştı baya ama iyileşince normale döndü merak etme sen toparlanmaya bak biran önce...kerem bile zayıflamıştı yavrum ben hastayken yüzü küçülmüştü şimdi iyi kendimize çok dikkat etmemiz lazım yavrular için ...bize muhtaç minik kuşlar

Meran bacum kimse yok benimde biraz isim var gidiyom kusura bakma bacuum aksam killatalim artik
he benimde internette işim var azcık onlarla uğraşıodum burasıda açık kalmışş...bakalım gece gelirim herhal :dance:
eylül nerde gelmedi kaç gündür yaw,çıtırcımda yok CADIARZU dbestte gelmemiş gerçi o aşure yapıo olabilir enişte yarın gelcek yaa şakkıdı

vaay bee:1shok: ekim anneleri topiği tarihinin en durgun gnünü yaşıoCADIARZU

kıslar nerdesiniz yavvvvv bugün kimseler yok azcık yazmışınız ibolyadan mı korktunuz da yazmıyonuz ibolya dön anacım yuvana bak herkesler kaçmış kimseler yok

inşaallah toparlar özlemcim.yemek yiyemiyorumki inan göbek falan kalmadı 1 ekmek bir çorba günlerdir evde sürünüyor.bu gün komposto yaptım bakalım onun faydası olur inş.feyzada zayıfladı aynen zaten zor toparlamıştısenağlamaona baktıkça iyice üzülüyorum.annelik ne kadar zormuş senağlamacanım annemin hakkını ne yapsam ödeyememsenağlama

Canim benim ya cok zor boylede inan sana cok uzuluyorum ya esin yapsin biseyler yemelisinki sut olsun hem sen hem feyza icin gercekten annelik cok zor ya ben hamile olunca anladim annemin kiymetini

yavrum sen delimisin yaa :mymeka: ne kendini bırakıyorsun böyle..tamam hastaysanda zar zor yiyeceksin kussan bile yiyeceksin sinirlendim haa kötükedihüso o yavru sana bağlıyken olur mu böyle yaa...kalk kendine bir bulgur pilavı yap yanınada kocaman bir bardak ayran sonrada her saat başı bi kase kompostonu iç bakimm...nihal akşama yemek yedim die buraya msj atcen hadi bekliyomm klava: kızım bak yazın seni görcem çok kötü sıkıştırırım ha kucaman göbeğimle senii :mymeka:

dbestte gelmemiş gerçi o aşure yapıo olabilir enişte yarın gelcek yaa

hee merancım aynen öleee
aşure yaptım hayatımda ilk defaaa ama acaippp güzel olduuuu cokacimcoook
keşke sizlere de ikram edebilseydim :lepi:

buarada kociş aradı az önce uçağa binmek üzereymişşşş delikafadulden ayy nolur dua edin sağ salim gelsinnn :Saruboceq: ben uçaktan çok korkuyom yaaa :a015:

afiyet olsun anacım bakarsın gelip yeriz kısmettt sengözlerimebaksanab
benimde kayınvalidem yapmış ama o kadar çok pişirmiş kii gülsuyu ve karanfilde koymuş ve şekeride fazla olmuş.yinede eline sağlık sırnaşık şey
ben aşureyi yerken içindeki malzemeyi biraz çiğnemeliyim dişime değcek derlerya öyle yanii....birde tatlıları çok tatlıı sevmiyorum yerken bıkıo insan birde gül suyu ve karanfilde koymuşş ya fisfisfis bence sadece portakal kabuğu olmalı onun aroması çok güzel oluyo cokacimcoook bende söyledim bunlarııı tabi eşime o da hayatım sende yap da yiyelim dedi... laelaelaelaelae bakalım bende yapayım diorum ama ne zaman yaparsam artıkk :dance:
yalnız aşure çok gaz yapıoo haberin olsuunn kaydirigubbakcemile3 eşinde hayırlısıyla döner inş... merak etmee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…