hee merancım aynen öleee
aşure yaptım hayatımda ilk defaaa ama acaippp güzel olduuuu cokacimcoook
keşke sizlere de ikram edebilseydim :lepi:
buarada kociş aradı az önce uçağa binmek üzereymişşşş delikafadulden ayy nolur dua edin sağ salim gelsinnn :Saruboceq: ben uçaktan çok korkuyom yaaa :a015:
hoşgeldin yavrussben geldim leyn, kafa bi milyon anasını satim -tatlicadiarzu-
hoşgeldin yavrussne oldi leyn CADIARZU
hoşbulduk anacım, bişey olduğuyok aslında da, duygu fırtınası yaşıyom ve nasıl durulcam bilmiyorum :çok üzgünüm:
selamlar oğlanı 1saatte uyuttum 5dk da uyandı almıom bende kucağıma söylenio şuan
iboş hallettin mi işlerini olay çıkarmadın dimi kavga falan ederim kesin diodun
meran tamerin nanaklar ne öyle maşallah öperim o yanakları
öpemezsinkii cicöz teyzesi tam ısırılacak kıvamdaa :ecrin_bebek: dayanayorum eşim alıyor elimden kaydirigubbakcemile3 çok hırpalıyorum yaa sıpacanıı hihoyyytselamlar oğlanı 1saatte uyuttum 5dk da uyandı almıom bende kucağıma söylenio şuan
iboş hallettin mi işlerini olay çıkarmadın dimi kavga falan ederim kesin diodun
meran tamerin nanaklar ne öyle maşallah öperim o yanakları
zaman zaman hepimiz yaşıoz bunu yavrus :teselli: tv falan izliosan izleme ben ancak öyle kurtuluorum yok halim perişann
mesela dün gece 3 e kadar siyaset meydanını izledim lanet ettim herşeyee benim çocuklarım nerde nasıl yaşayacaklar diye düşündüm ı fırtınayı yaşadım bende sonra azcık eşimle konuştuk anca kendime geldim laelaelaelaelae
bende izlemiom izlemiom arada bi izliorum işte dayanamıyorum ülkenin halinee kötükedihüso
öpemezsinkii cicöz teyzesi tam ısırılacak kıvamdaa :ecrin_bebek: dayanayorum eşim alıyor elimden kaydirigubbakcemile3 çok hırpalıyorum yaa sıpacanıı hihoyyyt
o söylenme işinni benim sıpa da itinayla yapıyo vallaha kaydirigubbakcemile3 senin hesap 1 saatte uyutuyom 10 dk zor uyuyo hop kalkıyo, bi de ağlarken anıra anıra ağlıyo :roflol: fıkır fıkır yapıyosa bende almıyorum ama şöyle bi dinliyorum nasıl ağladığını, eğer ki dozu artıracak şekil ağlıyosa kucağıma alıp sakinleştiriorum yoksa daha çok çıldırıyo delikafadulden
bu arada kagva neyin etmedim anaacım, çok şükür şansım yaver gitti, tedaşta arkadaş vardı o hallediverdi zaten ben odasında beklerken, belediyeye de selam götürdüm ama vezneye para yatcaktı malesef öğle paydosuna takıldım, mecburen 1 saat bekledim, bi kafede oturdum bişeyler yedim vakit geçirdim sonra yeniden belediyeye gidip kaldığım yerden devam ettim, saat 2,5 gibi evdeydim, sonra böcüğü yıkadık filen derken bu saat oldu, cafeye gidince eski günler aklıma geldi be, herüfçüğümle cafelerde buluşmalarımız el ele tutuşmalarımız filen, cafede beklerken arkadaşla konuştum telde, az dertleştik, bi zamanlar kalbin küp küp ederek oturduğum koltuklarda şimdik dertlenerek oturduğumu düşündüm, zaman herşeyi deiştiriyo be
ee öyle iştee herşey değişio :çok üzgünüm:
o zaman aklına gelirmiydi böcük böcük bakan bi oğlun olcak baakk şimdii yusuff paşan vaar :teytey:
zaten o benim minik sevgilim :asigim:, 3-4 saat dışarıda kaldım bugün, annem baktı böcüğüme, eve zor yetiştim o kadar özlemişim ki, hani elimden gelse otobüsün şoförünü kaldırıp kendim oturcam direksiona son hız gidecem evimin önünde durup koştura kştura evime girecem, o kadar yani, bi de arabada 20 aylık bi bebe gördüm, onu görünce kendimi eksik hissetti m birden, keşke böcüğümde böyle kucağımda olsaydı özledim dedim kendi kendime, o bilmiyo belki ama minik böcüğüm benim en büyük destekçim :çok üzgünüm:
yavrum benim kızımda senin oğlun gibi kilosu normaldii ama cin gibi bakıordu ciinn :1shok:
şimdi oğlumda kızımın bakışlarını bulamıoruum çok toştoş yaa cokacimcoook
öyle oluyo iştee şimdi sen onun herşeyisin yediği içtiği sıcaklığıı herşeyii sensinn,oğluşta senin herşeyin sevgilin aşığınn :asigim: sen kimseye vermezsinde oğlanı haa delüü karuu :mymeka:
İBOLYA hoş geldin anacım demek kafelerde yemek yedin ohhhhhhhh afiyet olsun sefan olsun cnm
afiyet olsun anacım bakarsın gelip yeriz kısmettt sengözlerimebaksanab
benimde kayınvalidem yapmış ama o kadar çok pişirmiş kii gülsuyu ve karanfilde koymuş ve şekeride fazla olmuş.yinede eline sağlık sırnaşık şey
ben aşureyi yerken içindeki malzemeyi biraz çiğnemeliyim dişime değcek derlerya öyle yanii....birde tatlıları çok tatlıı sevmiyorum yerken bıkıo insan birde gül suyu ve karanfilde koymuşş ya fisfisfis bence sadece portakal kabuğu olmalı onun aroması çok güzel oluyo cokacimcoook bende söyledim bunlarııı tabi eşime o da hayatım sende yap da yiyelim dedi... laelaelaelaelae bakalım bende yapayım diorum ama ne zaman yaparsam artıkk :dance:
yalnız aşure çok gaz yapıoo haberin olsuunn kaydirigubbakcemile3 eşinde hayırlısıyla döner inş... merak etmee
Hadi bakalım hayırlısıyla gelsin inşallah ALLAH kavuştursun canım benim
ben geldim leyn, kafa bi milyon anasını satim -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?