2008 Ekim Anneleri

Anacım sen çıkma sokağa falan ne olmuşsun böyle yaaaa:1shok:ne bu kadar duygusallık haaaaaa.seni tanımasam valla sana bi haller olmuş toparlan çabuk.bende çikolatamı bırakıp gidince çok üzülüyorum ama napalım birgün onlar bizi bırakacaklar zaten be canım.sen espirirli kadınsın gerçi bunları çabuk atlatırsına.s

saol canım ya hayırlısıya gelseydi.. Allah yavrularımızı anasız babasız bırakmasın :Saruboceq:

okadar derin düşünme ibolyacım salla gitsiiinnn

gittiği gibi hayırılsıyla gelsin işallah anacım, allaha emanet olsun, gelince sen buralara bilem bakmazsın artık kocacım kocacım diye kaydirigubbakcemile3 anam sallıyom sallıom da bazen de olmuo be

he çok güzel numarları var olmm :mymeka: çok güzel üstüme işioo kaydirigubbakcemile3

:roflol: aynen

genelde çok gülen insanlar dertlerini saklamaya çalışan insanlardır biliyomusun

Elifcim hayirlisiyla kavusursun insallah kocisine aferim kiz yaptin mi asureyi gecen cesaret edemedim yapmadim dediydin kocacin geliyo ya hemen nasilda yaparsin bizde yapacaz simdi gorumcem geldi yatili lisede okuyodu tatil olduya geldi halamiz ozlemis asure istedi bizde yapicaz

genelde çok gülen insanlar dertlerini saklamaya çalışan insanlardır biliyomusun

bu sözü çok samim, arkadaşım kankam demişti bana o da genç yaşta bir sürü sıkıntı yaşamış hayatın sillesini yemiş bir kadın.sürekli deliliğe vurdurur hep onu hatırlattın şimdia.s

Sefan olsun bidanem bişey demedim hiç bişey neden lk günkü gb kalmaz acep bende sorarım çok kendime o ilk heyecan bir ömür sürse nolurkine insanlar bir ömür flört edebilseler değül mü dokunmayın banasenağlamasenağlamasenağlama

aynen dokunmayın baaaaaaaaa senağlamasenağlamasenağlama

bakın len cancazımın şimdi çektiğim fotosunu koyacam buraya.bakın da kız görün len.aman bi marifetli kızım diye demiyom.aman aman.babası gelince hemen terliklerini verir.çay yapar:roflol:sizinkiler nasıl len.anlatın da ben de görem.:roflol:

eylülcüm benimkız bulaşık bilem yıkıyo bugün sırf 1 saat babayla şarkı söylediler dudaklar şekilden şekile giriyo heyecanlanıyo agu ıgı sesleri bi duysan bazen detone oluyo ama biz pek üstünde durmuyoz:)) işte kızımın en sevdiği şarkı bunu ben söylyom çok tatlısın çok güzelsin şekercimi baban senin kaşın kara gözün kara kömürcü mü baban senin buna bayılyo zillim

bu ne efkar yahu:1shok:yaşanılan her anın ayrı bir güzelliği vardır bence:1closedeyes:öyle düşününce insan kendini daha mutlu hissediyor geçmişi düşünerek hüzünlenmekten daha iyi

sen öle zannet :mymeka: hiçte bile her anın ayrı bi güzelliği yok sadece bazı anların var ama her anın diil :çok üzgünüm:

slmlar canlarım arada bir girip okuyup kaçıyorum çok özlüyom gı sizleri

naban len nerdesin sen :mymeka:

:roflol::roflol: allah cezanı vermesin mülayim

allah seninde cezanı vermesin mülayim :roflol: kız ne zaman doğdu da ne zaman öğrenivermiş şarkı söylemeyi falan, vay zilli vay, çok akıllı lem bu bebeler :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…