yok len oğlun da böcük böcük bkıyo maşallah ne numaralar vardır kimbilir kaydirigubbakcemile2
o söylenme işinni benim sıpa da itinayla yapıyo vallaha kaydirigubbakcemile3 senin hesap 1 saatte uyutuyom 10 dk zor uyuyo hop kalkıyo, bi de ağlarken anıra anıra ağlıyo :roflol: fıkır fıkır yapıyosa bende almıyorum ama şöyle bi dinliyorum nasıl ağladığını, eğer ki dozu artıracak şekil ağlıyosa kucağıma alıp sakinleştiriorum yoksa daha çok çıldırıyo delikafadulden
bu arada kagva neyin etmedim anaacım, çok şükür şansım yaver gitti, tedaşta arkadaş vardı o hallediverdi zaten ben odasında beklerken, belediyeye de selam götürdüm ama vezneye para yatcaktı malesef öğle paydosuna takıldım, mecburen 1 saat bekledim, bi kafede oturdum bişeyler yedim vakit geçirdim sonra yeniden belediyeye gidip kaldığım yerden devam ettim, saat 2,5 gibi evdeydim, sonra böcüğü yıkadık filen derken bu saat oldu, cafeye gidince eski günler aklıma geldi be, herüfçüğümle cafelerde buluşmalarımız el ele tutuşmalarımız filen, cafede beklerken arkadaşla konuştum telde, az dertleştik, bi zamanlar kalbin küp küp ederek oturduğum koltuklarda şimdik dertlenerek oturduğumu düşündüm, zaman herşeyi deiştiriyo be
saol canım ya hayırlısıya gelseydi.. Allah yavrularımızı anasız babasız bırakmasın :Saruboceq:
okadar derin düşünme ibolyacım salla gitsiiinnn
he çok güzel numarları var olmm :mymeka: çok güzel üstüme işioo kaydirigubbakcemile3
Anacım sen çıkma sokağa falan ne olmuşsun böyle yaaaa:1shok:ne bu kadar duygusallık haaaaaa.seni tanımasam valla sana bi haller olmuş toparlan çabuk.bende çikolatamı bırakıp gidince çok üzülüyorum ama napalım birgün onlar bizi bırakacaklar zaten be canım.sen espirirli kadınsın gerçi bunları çabuk atlatırsına.s
genelde çok gülen insanlar dertlerini saklamaya çalışan insanlardır biliyomusun
:roflol::roflol: yok len turşusunumu kurcam veriri m de fena kaynana olurum gibime gelio :roflol::roflol:
napim len sabah kahvaltıyla çıktıydım evden, kahvaltı da kahvaltı olsa bari azcıcık bişiy yidim çıktım, yolda açlıktan midem bulandıydı zati, işimi bitiriverim öğle arasına kalmim diye sabrediym dediydim ama mecburen öğle arasına sarktı, bende yakınlardaki bi cafeye gittim napim, keşkem gitmeseymişim, eski duygularım depreşti be
Sefan olsun bidanem bişey demedim hiç bişey neden lk günkü gb kalmaz acep bende sorarım çok kendime o ilk heyecan bir ömür sürse nolurkine insanlar bir ömür flört edebilseler değül mü dokunmayın banasenağlamasenağlamasenağlama
saol canım ya hayırlısıya gelseydi.. Allah yavrularımızı anasız babasız bırakmasın :Saruboceq:
Amin ALLAH hiç bir çocuğu annesiz babasız bırakmasın evlatlarımızın mürüvetini göstersin hepimize inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
aynen dokunmayın baaaaaaaaa senağlamasenağlamasenağlama
slmlar canlarım arada bir girip okuyup kaçıyorum çok özlüyom gı sizleri
bu ne efkar yahu:1shok:yaşanılan her anın ayrı bir güzelliği vardır bence:1closedeyes:öyle düşününce insan kendini daha mutlu hissediyor geçmişi düşünerek hüzünlenmekten daha iyi
Amin ALLAH hiç bir çocuğu annesiz babasız bırakmasın evlatlarımızın mürüvetini göstersin hepimize inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
aminnnnn
slmlar canlarım arada bir girip okuyup kaçıyorum çok özlüyom gı sizleri
bakın len cancazımın şimdi çektiğim fotosunu koyacam buraya.bakın da kız görün len.aman bi marifetli kızım diye demiyom.aman aman.babası gelince hemen terliklerini verir.çay yapar:roflol:sizinkiler nasıl len.anlatın da ben de görem.:roflol:
eylülcüm benimkız bulaşık bilem yıkıyo bugün sırf 1 saat babayla şarkı söylediler dudaklar şekilden şekile giriyo heyecanlanıyo agu ıgı sesleri bi duysan bazen detone oluyo ama biz pek üstünde durmuyoz:)) işte kızımın en sevdiği şarkı bunu ben söylyom çok tatlısın çok güzelsin şekercimi baban senin kaşın kara gözün kara kömürcü mü baban senin buna bayılyo zillim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?