allaaaaaaaaahh yavrum yirim onu ben yirimmmmmmmmm, ay bak kocişim de gördü çok datlu lem çok beğendik biz bu kızı, bizim oğlana ayarlayak mı ne :jeyyar:
:mymeka:
:mymeka: avcunu yalar len oğlun.:roflol:
kı ibolya o ne manyadın mı evlatlarımız olduktan sonra bu dünyada geçirdiğimz her saniye güzel değil mi tamam flört falan farklı tatlardı ama şimdi de güzel be
aşklarım canlarım ben kaçanzki.kendinize iyi bakanzki.öpüyorum.kız ibolyam bi ara bu mevzuyu derinlemesine konuşak
aman maaşallah barekallah çok tatlı kızın eylülcüm.Allah bağışlasın canım
nihalcim naptın bişeyler yiyebildin mii?annenin ameliyatı nasıl geçmiş iyidir inş.
öpemezsinkii cicöz teyzesi tam ısırılacak kıvamdaa :ecrin_bebek: dayanayorum eşim alıyor elimden kaydirigubbakcemile3 çok hırpalıyorum yaa sıpacanıı hihoyyyt
allaaaaaaaaahh yavrum yirim onu ben yirimmmmmmmmm, ay bak kocişim de gördü çok datlu lem çok beğendik biz bu kızı, bizim oğlana ayarlayak mı ne :jeyyar:
saol canım benim akşam zorla bitabak pilav yedim üstüne komposto.annemde bu gün oldu ameliyat şükür iyi geçmiş.annem kendine gelipte konuşana kadar ağladım:çok üzgünüm:gurbette olmak ne zormuş
aslında ısırayım diycektim de çok vahşice oluo die demedim :roflol: bende çok sıkıştırıom keremi çok da hoşuna
sulanma hemşerimin kızına ben alcam onu :teytey: maşallah çok tatlı kızın eylülcüm
saol canım benim akşam zorla bitabak pilav yedim üstüne komposto.annemde bu gün oldu ameliyat şükür iyi geçmiş.annem kendine gelipte konuşana kadar ağladım:çok üzgünüm:gurbette olmak ne zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?