2008 Ekim Anneleri

kı ibolya o ne manyadın mı evlatlarımız olduktan sonra bu dünyada geçirdiğimz her saniye güzel değil mi tamam flört falan farklı tatlardı ama şimdi de güzel be

allaaaaaaaaahh yavrum yirim onu ben yirimmmmmmmmm, ay bak kocişim de gördü çok datlu lem çok beğendik biz bu kızı, bizim oğlana ayarlayak mı ne :jeyyar:

amanın maşşşalah o gözler de ne öyle sarışın vala bu çok canlar yakar bu eylül anası

kızlar bu arada benim kız saçlı doğmuştu belkim hatırlarsınız en son bayramda gözüne giriyodu annemle zorla makineyle kestiler kızmn sırma saçlarını şimdik oğlan çocğu gibim oldu

ben kaçtım abim 2 sayfa çeviri göndermiş off bu saatten sonra onları yapcaz hadin size iyi muhabbetler

aşklarım canlarım ben kaçanzki.kendinize iyi bakanzki.öpüyorum.kız ibolyam bi ara bu mevzuyu derinlemesine konuşak

len eylül cadısı nerdesin len kaçgündür merak etttik herhall :mymeka:
yerim len ben kızını cokacimcoook çok tatlı maşallah

:mymeka:

:mymeka: avcunu yalar len oğlun.:roflol:

:roflol: ne lan yumurta gibin oğlan daha ne istiyonuz, biz de size oğlumuzu vermeyiz o zaman :dilcikar:

kı ibolya o ne manyadın mı evlatlarımız olduktan sonra bu dünyada geçirdiğimz her saniye güzel değil mi tamam flört falan farklı tatlardı ama şimdi de güzel be

ben bebişimden bahsetmiyomki anacım, genelleme yapıyorum, yaşanılan her an güzel diil onu demek istediydim

aşklarım canlarım ben kaçanzki.kendinize iyi bakanzki.öpüyorum.kız ibolyam bi ara bu mevzuyu derinlemesine konuşak

aman yok konuşmayak konuştukça ben manyaklaşıyom delikafadulden

aman maaşallah barekallah çok tatlı kızın eylülcüm.Allah bağışlasın canım

pişt nettin len kendi derdimden seni göremedim, anasını satim hiç bitmiyo derdim, nasıl annen bakim :Saruboceq:

len bu arada 2009 ekim analarını talan ettim geldim biraz önce, niye söylemiyonuz lem gidiyoz biz oraya diye :mymeka:

nihalcim naptın bişeyler yiyebildin mii?annenin ameliyatı nasıl geçmiş iyidir inş.

saol canım benim akşam zorla bitabak pilav yedim üstüne komposto.annemde bu gün oldu ameliyat şükür iyi geçmiş.annem kendine gelipte konuşana kadar ağladım:çok üzgünüm:gurbette olmak ne zormuş

öpemezsinkii cicöz teyzesi tam ısırılacak kıvamdaa :ecrin_bebek: dayanayorum eşim alıyor elimden kaydirigubbakcemile3 çok hırpalıyorum yaa sıpacanıı hihoyyyt

aslında ısırayım diycektim de çok vahşice oluo die demedim :roflol: bende çok sıkıştırıom keremi çok da hoşuna

allaaaaaaaaahh yavrum yirim onu ben yirimmmmmmmmm, ay bak kocişim de gördü çok datlu lem çok beğendik biz bu kızı, bizim oğlana ayarlayak mı ne :jeyyar:

sulanma hemşerimin kızına ben alcam onu :teytey: maşallah çok tatlı kızın eylülcüm

saol canım benim akşam zorla bitabak pilav yedim üstüne komposto.annemde bu gün oldu ameliyat şükür iyi geçmiş.annem kendine gelipte konuşana kadar ağladım:çok üzgünüm:gurbette olmak ne zormuş

oh iyi bak gözün aydın sevindim canım benim üzme leyn kendini anneciğin içinde bol bol dua et pozitif düşün yavrum yaa :teytey:
yemek yemene sevindim :dance: korkuttum mu leyn gözünü yaza göbemle sıkıştırcem seni dedim yaa :CüvCüv: neyse kurtulduun hadii yerimseniben bana bak şöyle tatlı bişeyler yee azcık mutlu eder insanıı Şeniz
hem ağlayınca anneciğinin düzelio mu yavrum haa :mymeka: bi daha duymucemm hadii azcık neşelen...
bak bende gurbetteyim hem şimdi ablam tayine giderken anneme uğradı 10 gündür ordalar canım gidioo bende orda olmak istiorum ama şartlar müsait değilse yapamıorsun işte....günde 4-5 kere arıyorum bazen diorum bırakın telefonu ortaya ben dinleyeyim sizi diorum o kadar yanii senağlama sonrada diorum be sen manyakmısın ne güzel işte birlikteler hepimizde sağlıklıyız deyip kendime geliyorumm :teytey:

geçmiş olsun canım inş biran önce toparlanır annen...ewet gurbetlik zor bazen bunalınca annemi arıom durduk yere ağlıom aslında uzak değil 3saatlik yol ist. ama gidilmio kış günü küçük bebeyle yaz gelsin sık sık gitcem valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…