sen vermezsin oğlunu kimseleree lülülülülülüolmaz biz alcaz lülülülülülülülülülülülü
saol canım benim akşam zorla bitabak pilav yedim üstüne komposto.annemde bu gün oldu ameliyat şükür iyi geçmiş.annem kendine gelipte konuşana kadar ağladım:çok üzgünüm:gurbette olmak ne zormuş
sen vermezsin oğlunu kimseleree lülülülülülü
Ne ettiniz canlarim ozluyom hemen sizi yav sikiliyom bos bos zaten canim sikkin hoduk yine yapti hoduklugunu bugun kiza kayinvaldem bakacakti guya bu hodukte beni gezdirecekti soz verdiydi hacerde bi kacgundur aksamlari uyumayaa alisti bende uyuturum icim rahat giderim diyodum yemegi yer yemez kalkti cikiyodu hani beni gezdircektin dedim sen oralari toparlayip hazirlanana kadar ben hemen gelirim dedi cikti ben masayi topladim bulasigi makinaya koydun hazirlandim haceri uyuttun beyimiz daha ortalaida yok aradan 3 saat gecti hala yok buna bi okkali mesaj cekmisim aninda geldi asagidan zile basti hadi in geldim ben diye o ara zaten hacer uyandi zirliyo dedim ki sabahtan beri bekliyorum cocuk geri uyandi hevesim kacti gelmiyorum ben sagol goturmus kadar oldun hic bisey demiyorum sana senin gibi bi bencil e inananipta bekleyende suc dedim bozuldu surat yapiyom simdi canimi sıktı uyuz
la ne verecem alırım hayret bişi :mymeka: hemi turşusunumu kurcem len dedimya biraz önce, veririm vermeye de çok pis kaynanalık yaparım diye :roflol:
hee alırsın yawruum (buraya uygun bi smiley yok ama sen anlaa)
karuyu görünce oğlanın gözü kimseyii görmeezz yaffrruum kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 terrrrrrrrrbiyesiz kadın
yürü leyn yürüüü :mymeka:neyse ben gidyom çok acayip uykum var, yarına evde gibiyim geelerim inşallah, öptüm sizi cicişler Şeniz
yürü leyn yürüüü :mymeka:
eşim ve ben bugün karne aldıııııkk kaydirigubbakcemile3 hepside pekiyi :lepi:
yok leyn kızım anasınıfına gidior ya ordan okuldan göndermişler şaşırdım bendeee :dance:kim verdi karne size birbirinize mi verdiniz:uhm:
yok leyn kızım anasınıfına gidior ya ordan okuldan göndermişler şaşırdım bendeee :dance:
oo çıtırım gelmişş Şeniz sizde karne neyim gönderiomusunuz yaw CADIARZU
ben eşime aşk karnesi yapmıştım bir zamanlar da :asigim:
bizimkinin krizi tuttu yine babası susturamıo ben müdahale edip gelem bi akşam da zırlamadan uyusa şaşırcam zaten
sğl canım darısı senin kızına :lepi: bol pekiyi li günleree hihoyyytAferim meran sana canum karnen pekiyi mis hee len benim kiz kardesimle erkek kardesimede vermisler anne ve babanin karnesi diye anam kizindan pekiyi aldi ogludan sinifta kaldi erkek kardesim pek bi hayta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?