çıtırın işi var galiba girip çıkıo gelemedii şakkıdıCitirr nerelerdesin kii ozledik
selam kızlarr..ben geldım.ne zzamsn ortadan kaybolsam bı sorunlaa gelıyorum vallahışakkıdı
carsamba gecesı mıde acaıp bulanıyrdu...
sabahta kaldramadım kafamı.zar zor kalktım.mıdem berbat.bişiler yıyeım gecer velkı dedım.imkanı yok yıyemedım.bırkac parca bsı atnıstım gıttım cıkardım..sonra ıkıncı kez ıstıfra edınce,eyvahh edım yoksa hamıle mıyımsenağlama
hemen kızımı bıraktım anneme.saglık ocgna gıttım.ama nası kotuyum,zo yuruyorum.
gunun gecmeden test yapamayız,zaten grıbal enfekssıyondu,mıdenı usutmussundur vs.. gonderdıler:mymeka:
test alsam onar hemen sonuc vermıor beklemek lazım.haftaya cmt fala olmam lazım regl..27 aralık-3 ocak sat..
neyse annemde kaldım dun işte..ne yemeye calıstıysam cıkardım butun gun.yattım butun gun..ıyıkı annem var.yoksa nasıl bakıcaktım kızıma.:çok üzgünüm:
bugun sabah uyandığımda mdem duzelmişti..bulantı falan bişi yoktu..aksamde esımle beraber dondum işte eve.fılm falan ızledık("Slumdog millyoner" muhtesem bir fılm..kesınlıkle tavsıye edıyorum)
onu yattı bende bı bakiim dedım ne yaptınız dıye..
bakıcam bıraz sımdı gecmişe..:ecrin_bebek:
merancım tebrik ederim çok sevindim ne güzel bi duygudur eminim kızın büyümüş de karne getirmişşş maşallahdarısı başımıza
merhaba kızlar
benim cadının huysuzluğu tuttu da gelemedim yaw tam 2 saattir uyutmaya uğraşıyorum salladık gezdirdik hoplattık nafile.. ama ne ağladı yaaa çok üzüldüm o ağlarken içim parçalanıyo hiç dayanamıyorum senağlama senağlama senağlama
selam kızlarr..ben geldım.ne zzamsn ortadan kaybolsam bı sorunlaa gelıyorum vallahışakkıdı
carsamba gecesı mıde acaıp bulanıyrdu...
sabahta kaldramadım kafamı.zar zor kalktım.mıdem berbat.bişiler yıyeım gecer velkı dedım.imkanı yok yıyemedım.bırkac parca bsı atnıstım gıttım cıkardım..sonra ıkıncı kez ıstıfra edınce,eyvahh edım yoksa hamıle mıyımsenağlama
hemen kızımı bıraktım anneme.saglık ocgna gıttım.ama nası kotuyum,zo yuruyorum.
gunun gecmeden test yapamayız,zaten grıbal enfekssıyondu,mıdenı usutmussundur vs.. gonderdıler:mymeka:
test alsam onar hemen sonuc vermıor beklemek lazım.haftaya cmt fala olmam lazım regl..27 aralık-3 ocak sat..
neyse annemde kaldım dun işte..ne yemeye calıstıysam cıkardım butun gun.yattım butun gun..ıyıkı annem var.yoksa nasıl bakıcaktım kızıma.:çok üzgünüm:
bugun sabah uyandığımda mdem duzelmişti..bulantı falan bişi yoktu..aksamde esımle beraber dondum işte eve.fılm falan ızledık("Slumdog millyoner" muhtesem bir fılm..kesınlıkle tavsıye edıyorum)
onu yattı bende bı bakiim dedım ne yaptınız dıye..
bakıcam bıraz sımdı gecmişe..:ecrin_bebek:
iyiyim celencim elhm.feyzada iyi düzene girdi gibi :ecrin_bebek:ama benim canım sıkkın ya :çok üzgünüm:annem bugün hastaneye yatıyor safra kesesi alınacak aklım hep onda gitmek istedim ama gidemedim feyzayı tekrar hasta ederim diye korktum kendimde:çok üzgünüm: tam toparlayamadım.şu gurbetlik ne zormuşsenağlama
Seleeem bende ekim annesi olacağım ama 2009 ekim...yani seneye bende bunlardan bahsedeceğim çok heyecenlı:))))))))))))))))))))))))))hepinizin bebişlerine allah uzun sağlıklı mutlu ömür diliyorum:)
merancım boyum 164 cm kilom 59-60 arası değişiyo kaydirigubbakcemile3 54 olmak istiyorum ama esas sorun kilodan çok basen ve göbek.. spora başlıcam ama hiç sevmiyorum yaaaa çok gözümde büyüyo vallaaa
terkencim diyet listem yok.. ben kilo aldıran şeyleri bi süre hayatımdan çıkarmaya karar verdim.. mesela chokella delisiyim oturup yarım kutu yerim bi seferde yani o derece cokacimcoook şimdilik makarna, pilav, çikolata, ekmek, hamurişi yok.. sabah bir dilim kepek ekmek yicem normal kahvaltılık yicem.. arada 1 bardak normal süt (yarım yağlı değil meran cadısı :dilcikar: ) öğlen sebze yemeği veya kısır, patates salatası gibi şeyler ama az yağlı olcak.. arada yine süt.. akşam yemeğinde çorba ve salata yemeyi düşünüyorum.. bugün diyete uydum valla sabah yarım kutu çokella devirirdim hiçç yemedim yazık banaaaa senağlama öğlen kısır yaptım yedim şimdi çorba yapıyom yanına salata yicem..
bi de patates kızartması çok severim ona da bi süre veda ediyorummm senağlama
kızım en daha yenı asınmadın mı len oraya naıl tanımadığına bıraktın 5 dk da olsa???pardon CADIARZU him dedin:sm_confused: ahan şimdi yatırdı cocuğu konuscktı gya baktım kıvrılmıs yanına ööle konusuo
ağlama sesine karsı komsum dayanamamıs kapıyı caldı aldı siz yemek yiyin kafayı dinleyin azcık dedi.içim kıyıldı ama verdim valla.aradan 5 dk gecmedi kapı calsı ama apartman inlio bizimkinin ağlamasından.aldık bi banyo yaptırdık emzirdim o sıra uyudu.memeden cekince uyamdı gene şimdi yanına yatmış öküz babasına aguluo:mymeka:
geşmiş olsun canım ya a.s. hamile olma ihtimalin var mı sencee :uhm:
çıtırcım hamile değilsindir inşallah ama olsan bile bulantı vs bukadar erken başlamaz canım ya adet geçmeden belirti çıkmaz yani ama yine de dikkatli olun kızlar bebişler çok küçük dahaaa
bebeği emzik alan arkadaşlar..
hangi marka emzik veriyosunuz yazarsanız sevinirim..
ben nuk'un damaklı kauçuk, damaklı silikon, avent, nuby damaklı silikon, bebedor damaklı silikon, chicco yassı silikon emziklerin hem 0 hem 6 aylığını aldım ama kız tutmuyo malesef.. en çok tuttuğu aventin emziği idi ama onu da tam almıyodu bugün nuk damaklı kauçuk 6 aylık aldım onu daha çok tuttu gibi... acaba sevebileceği bi emzik var da ben mi bulamıyorum yoksa bu kız emzik almayacak mı :uhm: bakkal emziği demeyin onu hiç almadı öğürüyooo
Citirr nerelerdesin kii ozledik
merhaba kızlar
benim cadının huysuzluğu tuttu da gelemedim yaw tam 2 saattir uyutmaya uğraşıyorum salladık gezdirdik hoplattık nafile.. ama ne ağladı yaaa çok üzüldüm o ağlarken içim parçalanıyo hiç dayanamıyorum senağlama senağlama senağlama
saol canım ya ben henuz taktıramadım spral.bıdahakı regle taktırıcam ınş.geçmiş olsun canım bu ay hamile kalma korkusu bende de var spiral olduğu halde eşim korunuodu bikez korunmadan oldu inş bişey olmamıştır ay sonu adet olmam lazım:bbo:
sğl canım darısı size kaydirigubbakcemile5 çok heyecan verici ya anasınıfı ama ne bilim işte yinede heyecanlanıo insan senağlama
tamer chicco damaklı silikon aldı hiç zorlamadı çok şükür.
ama nisan çok zorlamıştı bu konuda denemediğim hiç bi emzik kalmadı ama en son birini, aldı kauçuk kiraz uçlu ama markasını hatırlamıyorum sadece gimalarda vardı o zaman(şimdi carrefour)...ama ona benzer birde bebedor'un var kauçuk kiraz uçlu birde onu al canım istersen sengözlerimebaksanab
size iyi geceler kızlar ben çıkıyorum
he leyn herkes gitmişş benimde boğazım ağrıo bugünn ... bakalım geçmezse yarın doktora giderimulen herkşlerr gıtmiş...deff len def...:mymeka:
gonderıoz tabı yavrum..karne hedıyesı bılem verırım ben bocuklere..sevınıo bucurlerryok leyn kızım anasınıfına gidior ya ordan okuldan göndermişler şaşırdım bendeee :dance:
oo çıtırım gelmişş Şeniz sizde karne neyim gönderiomusunuz yaw CADIARZU
anlat bakım accuk.burdakı babaların hepsu sınıfta kalır kesın vallalülülülülülüben eşime aşk karnesi yapmıştım bir zamanlar da :asigim:
nası kızm ask karnesi???kaydirigubbakcemile3
bizimkinin krizi tuttu yine babası susturamıo ben müdahale edip gelem bi akşam da zırlamadan uyusa şaşırcam zaten
he leyn herkes gitmişş benimde boğazım ağrıo bugünn ... bakalım geçmezse yarın doktora giderimkızımda evde artık gün çok uzuuuunn yatsam iyi olcak....hadii öptüm iklimcimidee senide Şeniz ii gecelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?