2008 Ekim Anneleri

selam kızlarr..ben geldım.ne zzamsn ortadan kaybolsam bı sorunlaa gelıyorum vallahışakkıdı
carsamba gecesı mıde acaıp bulanıyrdu...
sabahta kaldramadım kafamı.zar zor kalktım.mıdem berbat.bişiler yıyeım gecer velkı dedım.imkanı yok yıyemedım.bırkac parca bsı atnıstım gıttım cıkardım..sonra ıkıncı kez ıstıfra edınce,eyvahh edım yoksa hamıle mıyımsenağlama
hemen kızımı bıraktım anneme.saglık ocgna gıttım.ama nası kotuyum,zo yuruyorum.
gunun gecmeden test yapamayız,zaten grıbal enfekssıyondu,mıdenı usutmussundur vs.. gonderdıler:mymeka:
test alsam onar hemen sonuc vermıor beklemek lazım.haftaya cmt fala olmam lazım regl..27 aralık-3 ocak sat..
neyse annemde kaldım dun işte..ne yemeye calıstıysam cıkardım butun gun.yattım butun gun..ıyıkı annem var.yoksa nasıl bakıcaktım kızıma.:çok üzgünüm:
bugun sabah uyandığımda mdem duzelmişti..bulantı falan bişi yoktu..aksamde esımle beraber dondum işte eve.fılm falan ızledık("Slumdog millyoner" muhtesem bir fılm..kesınlıkle tavsıye edıyorum)
onu yattı bende bı bakiim dedım ne yaptınız dıye..
bakıcam bıraz sımdı gecmişe..:ecrin_bebek:

merhaba kızlar
benim cadının huysuzluğu tuttu da gelemedim yaw tam 2 saattir uyutmaya uğraşıyorum salladık gezdirdik hoplattık nafile.. ama ne ağladı yaaa çok üzüldüm o ağlarken içim parçalanıyo hiç dayanamıyorum senağlama senağlama senağlama

merancım tebrik ederim çok sevindim ne güzel bi duygudur eminim kızın büyümüş de karne getirmişşş maşallah darısı başımıza

geçmiş olsun canım bu ay hamile kalma korkusu bende de var spiral olduğu halde eşim korunuodu bikez korunmadan oldu inş bişey olmamıştır ay sonu adet olmam lazım:bbo:

merancım tebrik ederim çok sevindim ne güzel bi duygudur eminim kızın büyümüş de karne getirmişşş maşallah darısı başımıza

sğl canım darısı size kaydirigubbakcemile5 çok heyecan verici ya anasınıfı ama ne bilim işte yinede heyecanlanıo insan senağlama

aynen 2saatir babası uğraşıo şimdi uyudu kerata birazdan emziririm bende 4e kadar uyur yada sabah kadarrrr

bebeği emzik alan arkadaşlar..

hangi marka emzik veriyosunuz yazarsanız sevinirim..

ben nuk'un damaklı kauçuk, damaklı silikon, avent, nuby damaklı silikon, bebedor damaklı silikon, chicco yassı silikon emziklerin hem 0 hem 6 aylığını aldım ama kız tutmuyo malesef.. en çok tuttuğu aventin emziği idi ama onu da tam almıyodu bugün nuk damaklı kauçuk 6 aylık aldım onu daha çok tuttu gibi... acaba sevebileceği bi emzik var da ben mi bulamıyorum yoksa bu kız emzik almayacak mı :uhm: bakkal emziği demeyin onu hiç almadı öğürüyooo

geşmiş olsun canım ya a.s. hamile olma ihtimalin var mı sencee :uhm:

çıtırcım hamile değilsindir inşallah ama olsan bile bulantı vs bukadar erken başlamaz canım ya adet geçmeden belirti çıkmaz yani ama yine de dikkatli olun kızlar bebişler çok küçük dahaaa

Of ya of ben iyileştim kociş hastalandı hem de çok fena çok. Neden bu adamlar kendilerine dikkat etmezler. Bugün antalyada yağmur fırtına var benimki akşamdan zaten hastaydı sabah gömlek, takım Elbiseyle gitti ama ablasından bulaştığını idda ediyor. Haftasonu yatacakmış. Yarın da işyerinden arkadaşlar gelecek, amirler de var, ev curcuna olacak koca evde, annemle babam evde, kayinvalide de geliyor. Şu kızı hastalandırmadan kışı bir atlatsak yaza Allah kerim.
çıtırcım sana da geçmiş olsun. Inşallah tekrarlamaz

ah canım bnım gecmıs olsun..inş yıdır annecığın..

Seleeem bende ekim annesi olacağım ama 2009 ekim...yani seneye bende bunlardan bahsedeceğim çok heyecenlı:))))))))))))))))))))))))))hepinizin bebişlerine allah uzun sağlıklı mutlu ömür diliyorum:)

tebrık ederım sekerım..haırlısıyle kucağına alırsın ınş...

aynen canım senın yaptığını yapmaya 1 hafta once başladım.bıde plates yapıorum ebru sallıyla,,nerjım kalıra nıvea bady yapıorum kı genellıkle kalıor..sonra bır dus,gune başlıorum.sporda yapmak lazım hem yapınca ınsan kendısını yememek ıcın daha cok kasıyor,iyi oluyor..
kızım en daha yenı asınmadın mı len oraya naıl tanımadığına bıraktın 5 dk da olsa???

geşmiş olsun canım ya a.s. hamile olma ihtimalin var mı sencee :uhm:

bence olabilüümirmirmirmir

çıtırcım hamile değilsindir inşallah ama olsan bile bulantı vs bukadar erken başlamaz canım ya adet geçmeden belirti çıkmaz yani ama yine de dikkatli olun kızlar bebişler çok küçük dahaaa

evt bende bole dusunup avunuyorum ama regl olmadan rahat yok bana:çok üzgünüm:

tamer chicco damaklı silikon aldı hiç zorlamadı çok şükür.
ama nisan çok zorlamıştı bu konuda denemediğim hiç bi emzik kalmadı ama en son birini, aldı kauçuk kiraz uçlu ama markasını hatırlamıyorum sadece gimalarda vardı o zaman(şimdi carrefour)...ama ona benzer birde bebedor'un var kauçuk kiraz uçlu birde onu al canım istersen sengözlerimebaksanab

Citirr nerelerdesin kii ozledik

geldım len geldım de sen yoksunn:mymeka:

geçmiş olsun canım bu ay hamile kalma korkusu bende de var spiral olduğu halde eşim korunuodu bikez korunmadan oldu inş bişey olmamıştır ay sonu adet olmam lazım:bbo:
saol canım ya ben henuz taktıramadım spral.bıdahakı regle taktırıcam ınş.
benıde esım korunuyordu ama bıkac defa korunmasız oldu oldu:mymeka::bbo:

sğl canım darısı size kaydirigubbakcemile5 çok heyecan verici ya anasınıfı ama ne bilim işte yinede heyecanlanıo insan senağlama

ay merancım mutlu olmaz mı ınsann hıc..tebrık edıyorum,,nıe guzzel karnelere basarılı,sağlık dolu yıllara ..
inş gun gelırde bızım bucurlerınde karnelerını konusuruz burdann.ayy konusur myz acaba o gunlere kadar??ne hoss olur dii miii???:1hug:

]

saol merancım
chicconun damaklısını almadım bi de onu deneyeyim bari
ay o kiraz uçlular çok iğrenç yaa onu almıcam emmicekse onu da emmesin napiiimm

yok leyn kızım anasınıfına gidior ya ordan okuldan göndermişler şaşırdım bendeee :dance:
oo çıtırım gelmişş Şeniz sizde karne neyim gönderiomusunuz yaw CADIARZU
gonderıoz tabı yavrum..karne hedıyesı bılem verırım ben bocuklere..sevınıo bucurlerr

anlat bakım accuk.burdakı babaların hepsu sınıfta kalır kesın vallalülülülülülü

aa canım gecmıs olsun. bepantenın boğaz ıcın pastılı varya onu kullanabılıyormusuz emzırırken.varsa kulan barı yumusatır.inş gecer yarına.hadı iyi gecelerr:1hug:

meydan da bana kaldı valla..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…