anlat bakım accuk.burdakı babaların hepsu sınıfta kalır kesın vallalülülülülülü
valla baya not vermiştim karne gibi bol keseden olmştu biraz ama değişikti
mesela
gün içinde sevgilisini arama 4
özel günleri hatırlama 5
aşkını dile getirme 4
falan gibi liste uzuyor baya hatta duruyor o karne üzerine de resmimizi yapıştırıp kurdele takmıştım aslında bizim gelin abime yapmış bunu bende ondan kopya çekmiştim gelinimiz de sınıf öğretmeni çok yaratıcıdır o da ocak annesi oldu şimdi
saol canım ya ben henuz taktıramadım spral.bıdahakı regle taktırıcam ınş.
benıde esım korunuyordu ama bıkac defa korunmasız oldu oldu:mymeka::bbo:
bende salı bi kontrole gitcem bakalım ne alemde sipralle hamile kalanları duyunca tırsıom valla
ay merancım mutlu olmaz mı ınsann hıc..tebrık edıyorum,,nıe guzzel karnelere basarılı,sağlık dolu yıllara ..
inş gun gelırde bızım bucurlerınde karnelerını konusuruz burdann.ayy konusur myz acaba o gunlere kadar??ne hoss olur dii miii???:1hug:
görüşürz inşallah ya bu grupta o potansiyel var
uykucu karular nerdesinizzzzzz
kız leyla sen erkenden uğrardın sen de formdan düştün
Gunaydin geldim ya basim cok agriyoo uff kafami kaldiramiyom ya boynum kopacak gibi sanki anam ben olmuseem bee
günaydın özlemmmmmmmmmmmmmmmmmmm ve keremcik
günaydın canım şimdi yoğurt mayalamaya gidiom ilk kez yapcam oğluşa inş tuttururum :teytey:
yürü leyn yürüüü :mymeka:
eşim ve ben bugün karne aldıııııkk kaydirigubbakcemile3 hepside pekiyi :lepi:
selam kızlarr..ben geldım.ne zzamsn ortadan kaybolsam bı sorunlaa gelıyorum vallahışakkıdı
carsamba gecesı mıde acaıp bulanıyrdu...
sabahta kaldramadım kafamı.zar zor kalktım.mıdem berbat.bişiler yıyeım gecer velkı dedım.imkanı yok yıyemedım.bırkac parca bsı atnıstım gıttım cıkardım..sonra ıkıncı kez ıstıfra edınce,eyvahh edım yoksa hamıle mıyımsenağlama
hemen kızımı bıraktım anneme.saglık ocgna gıttım.ama nası kotuyum,zo yuruyorum.
gunun gecmeden test yapamayız,zaten grıbal enfekssıyondu,mıdenı usutmussundur vs.. gonderdıler:mymeka:
test alsam onar hemen sonuc vermıor beklemek lazım.haftaya cmt fala olmam lazım regl..27 aralık-3 ocak sat..
neyse annemde kaldım dun işte..ne yemeye calıstıysam cıkardım butun gun.yattım butun gun..ıyıkı annem var.yoksa nasıl bakıcaktım kızıma.:çok üzgünüm:
bugun sabah uyandığımda mdem duzelmişti..bulantı falan bişi yoktu..aksamde esımle beraber dondum işte eve.fılm falan ızledık("Slumdog millyoner" muhtesem bir fılm..kesınlıkle tavsıye edıyorum)
onu yattı bende bı bakiim dedım ne yaptınız dıye..
bakıcam bıraz sımdı gecmişe..:ecrin_bebek:
merhaba kızlar
benim cadının huysuzluğu tuttu da gelemedim yaw tam 2 saattir uyutmaya uğraşıyorum salladık gezdirdik hoplattık nafile.. ama ne ağladı yaaa çok üzüldüm o ağlarken içim parçalanıyo hiç dayanamıyorum senağlama senağlama senağlama
çıtırcım hamile değilsindir inşallah ama olsan bile bulantı vs bukadar erken başlamaz canım ya adet geçmeden belirti çıkmaz yani ama yine de dikkatli olun kızlar bebişler çok küçük dahaaa
Of ya of ben iyileştim kociş hastalandı hem de çok fena çok. Neden bu adamlar kendilerine dikkat etmezler. Bugün antalyada yağmur fırtına var benimki akşamdan zaten hastaydı sabah gömlek, takım Elbiseyle gitti ama ablasından bulaştığını idda ediyor. Haftasonu yatacakmış. Yarın da işyerinden arkadaşlar gelecek, amirler de var, ev curcuna olacak koca evde, annemle babam evde, kayinvalide de geliyor. Şu kızı hastalandırmadan kışı bir atlatsak yaza Allah kerim.
çıtırcım sana da geçmiş olsun. Inşallah tekrarlamaz
hayde gelmiş geçmiş olsun kurtulmuşunuz bu dertten, yaa bizimkisi şu anda hareketli vallaha, hiç zannetmiyom ben dursun, ayaklarını sürekli pipisine deyirip duruyo, hüfff benim cesaretim kırıldı vallaha, en güzeli aklı başına gelince yaptırim ben, cesaret edemiyom artıkın :1no2:sünnet mi ettirdin :1shok: len ben sünnet ettireyim dediydim arkadaş beni ikna ettiydi, bez kullanıyo senin beben hava almayınca nasıl iyileşcek o dediydi, siz nasıl ettiniz len anlat bakem hele
Canım bez kullanması bebekler için avantajmış doktorumuz dedi tampon görevi görürmüş...Öncelikle pipisine krem sürdü emla diye bir krem... krem iğne yapacağı bölgeyi uyuşturdu 30 dk. bekledik uyuşması için, sonra 2 tane iğne yaptı pipi kesilmeye hazır hale geldi..bebeğin önüne ses çıkaran oyuncaklar asılı paravan koydu.( hem biz görmeyelim hem oğlan oyalansın diyemiş..)..ben ve eşim oğlumuzun elinden tuttuk oynaya oynaya gıkı çıkmadan kesti... ben hiç bakmadım eşim baktı arada tabi..yavrum ne gülücükler attı bize kıyamam ben ona...
ben gitmeden bol bol su içirdim çişini oparesyondan sonra yapması zor diye tutamasında yapsın diye...benim kendi fikrimdi bu...uyuşukluk 2 saat sonra geçmeye başladı bizimki tabi ondan sonra mıkırdamaya başladı, hemen altını açtık onu bi şekilde rahatlatmaya başladık tabi kabak çiçeği gibi olan pipi doğruca üzerimize nişan almaya başladı...:roflol:aman ağlamasında ağzıma burnuma yapmasına rağzıyım..
doktor ilk geceyi atlatın gerisi kolay dedi dediği gibide çıktı...ilk gece 3 er saat arayla uyandı ..ağladı altını açtık işedi kapattık uyudu...böyle geçti eziyeti fazla olmadı ....ertesi gün bişeyciği kalmadı yavrumun...şişmedide ,yaptırmak isteyenler varsa bu aylar idael yaptırn nasılsa ileride olmucakmı bu...en azından şimdi zaten yatıyor ileride yürümek isticek tuvalete gitmek isticek vs ...bezli olması ve yürümüyo olması avantaj...ay çok uzun yazdım umarım sıkılmasın okurken...ha bu arada 2 seferde ağrı kesici tamol verdik..pipiyi sarmadı sadece kendi beziyle örttük.. üzerine her altını açışımızda excipial diye bir kremi boca ettik ne pansuman ne bişi hepsi bu...kızlar karmaşık yazabilirim aceleden oğlan uyandı tezesinin kucağında bana ihtiyacı var hepinize kolay gelsin görüşürüz...
kızlar 1 kılo daha vermişimsositosositosositosositosositososito
64 oldum.:dance:
kaldı 4 kıloo..
su dıyet ıse yrıyorr.gercı dıyetten sayılmaz pek.ekmek zten yemezdım kahvaltıda bı dılım sadece,normal kahvaltmı yapıp 1 bardak sıcak sut içiyorum.
1 saat sonra meyve saatım.öğlen aksamdan kalan e yemek varsa cok az yıyorum bıde 1 bardak ayran içiorum.
akşamda yıne sebze ya da et.makana pilavlar 4-5 kasık .ekmek kesınlıkle yok.cay ve bıtkı cayları sekersız tuketıyorum ve bol su ıcıyorum.bolelıkle bu hafta 2 kılo vermiş oldum.
hıc cıkolata seker meker yok..ben de cok yıyordum ama artık tuetmıorum bunları hele doğumdan sonra okadar cok tatlı tukettım kı okadar yemeseydım belkı daha cabuk kılo verırdım..
doğumdan sonra eve bı geldım esı doldurmus dolabı.kutu kutu tatlılar,meyve suları,sütler,çikolatalar,helvalar ,,,daha once sut yapar dıye konustuğumuz herseyı doldurmu..e ınsan enerjı kaybedıor yemek ıstıyor cok doğumdan bıde yorgun bıtkın cıkınca..gotrdum hepsını ne yazıkkı ..sımdı tembıhlıyorum cıkolata dahı almayacaksın dıorumolunca dayanamıo ınsan
tabı 1 haftadır plates yapıorum ebru sallıyla bıde nıvea bady var.işe yaradı baya.:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?