2008 Ekim Anneleri

Hiçte sana kalmadı ÇITIR' ım bak ben paşalar gb ayaktayım tavuk gacular hepiciğiniz yatmuşunuz gdem bende zıbaram bari iyi geceler muckkkkkk

ya şu dermokilin maskesini yaptım sabahın köründe ayıptur sülemesi duş aldım da:asigim:
onu bekliom kurusun die bi bakııım kıllı karılar napmş dedim ama iiiii fazla kıllatmamışınız benden sonra biraz bişeyler içtim süt olsun die oğlan sömürüo artık süt falan kalmıo çene kuvvetlendi tabi gamyoncuiremsu

sünnet mi ettirdin :1shok: len ben sünnet ettireyim dediydim arkadaş beni ikna ettiydi, bez kullanıyo senin beben hava almayınca nasıl iyileşcek o dediydi, siz nasıl ettiniz len anlat bakem hele

Canım bez kullanması bebekler için avantajmış doktorumuz dedi tampon görevi görürmüş...Öncelikle pipisine krem sürdü emla diye bir krem... krem iğne yapacağı bölgeyi uyuşturdu 30 dk. bekledik uyuşması için, sonra 2 tane iğne yaptı pipi kesilmeye hazır hale geldi..bebeğin önüne ses çıkaran oyuncaklar asılı paravan koydu.( hem biz görmeyelim hem oğlan oyalansın diyemiş..)..ben ve eşim oğlumuzun elinden tuttuk oynaya oynaya gıkı çıkmadan kesti... ben hiç bakmadım eşim baktı arada tabi..yavrum ne gülücükler attı bize kıyamam ben ona...

ben gitmeden bol bol su içirdim çişini oparesyondan sonra yapması zor diye tutamasında yapsın diye...benim kendi fikrimdi bu...uyuşukluk 2 saat sonra geçmeye başladı bizimki tabi ondan sonra mıkırdamaya başladı, hemen altını açtık onu bi şekilde rahatlatmaya başladık tabi kabak çiçeği gibi olan pipi doğruca üzerimize nişan almaya başladı...:roflol:aman ağlamasında ağzıma burnuma yapmasına rağzıyım..
doktor ilk geceyi atlatın gerisi kolay dedi dediği gibide çıktı...ilk gece 3 er saat arayla uyandı ..ağladı altını açtık işedi kapattık uyudu...böyle geçti eziyeti fazla olmadı ....ertesi gün bişeyciği kalmadı yavrumun...şişmedide ,yaptırmak isteyenler varsa bu aylar idael yaptırn nasılsa ileride olmucakmı bu...en azından şimdi zaten yatıyor ileride yürümek isticek tuvalete gitmek isticek vs ...bezli olması ve yürümüyo olması avantaj...ay çok uzun yazdım umarım sıkılmasın okurken...ha bu arada 2 seferde ağrı kesici tamol verdik..pipiyi sarmadı sadece kendi beziyle örttük.. üzerine her altını açışımızda excipial diye bir kremi boca ettik ne pansuman ne bişi hepsi bu...kızlar karmaşık yazabilirim aceleden oğlan uyandı tezesinin kucağında bana ihtiyacı var hepinize kolay gelsin görüşürüz
...

bahar çiçek geçmiş olsun ya bu derdi de atlatmışınız erkenden valla cesaret verdin bizlere biraz
bizim dr da en iyi zaman şuan demişti 3aylıkken biz kıyamadık 6aydan sonra hareketlencek tutamazsınız demişti ay hazır ücretsiz izinmi alırsam şubatta yaptırsak mı acep :uhm:

günaydınnnnnnnnnnnnn kızım çıldırdı ne mama ne meme ikiside uykulu olcak hanfendinin öyle üff yaaaa yarın bende şu elma suyu işine bi el atıyım effekan nevşehirden görümcen geldimi kızz bende orayımdaaaaaaaaaaa

günaydınnnn
uzun süredir netteki problem yüzünden ara ara girebiliyordum kocanın başının etini yiye yiye düzelttirdik nihayet
baharçiçek geçmiş olsun a.s.ohh ne güzel atlatmışsınız

günaydın guzel annişlerr:ecrin_bebek:

Canım bez kullanması bebekler için avantajmış doktorumuz dedi tampon görevi görürmüş...Öncelikle pipisine krem sürdü emla diye bir krem... krem iğne yapacağı bölgeyi uyuşturdu 30 dk. bekledik uyuşması için, sonra 2 tane iğne yaptı pipi kesilmeye hazır hale geldi..bebeğin önüne ses çıkaran oyuncaklar asılı paravan koydu.( hem biz görmeyelim hem oğlan oyalansın diyemiş..)..ben ve eşim oğlumuzun elinden tuttuk oynaya oynaya gıkı çıkmadan kesti... ben hiç bakmadım eşim baktı arada tabi..yavrum ne gülücükler attı bize kıyamam ben ona...

ben gitmeden bol bol su içirdim çişini oparesyondan sonra yapması zor diye tutamasında yapsın diye...benim kendi fikrimdi bu...uyuşukluk 2 saat sonra geçmeye başladı bizimki tabi ondan sonra mıkırdamaya başladı, hemen altını açtık onu bi şekilde rahatlatmaya başladık tabi kabak çiçeği gibi olan pipi doğruca üzerimize nişan almaya başladı...:roflol:aman ağlamasında ağzıma burnuma yapmasına rağzıyım..
doktor ilk geceyi atlatın gerisi kolay dedi dediği gibide çıktı...ilk gece 3 er saat arayla uyandı ..ağladı altını açtık işedi kapattık uyudu...böyle geçti eziyeti fazla olmadı ....ertesi gün bişeyciği kalmadı yavrumun...şişmedide ,yaptırmak isteyenler varsa bu aylar idael yaptırn nasılsa ileride olmucakmı bu...en azından şimdi zaten yatıyor ileride yürümek isticek tuvalete gitmek isticek vs ...bezli olması ve yürümüyo olması avantaj...ay çok uzun yazdım umarım sıkılmasın okurken...ha bu arada 2 seferde ağrı kesici tamol verdik..pipiyi sarmadı sadece kendi beziyle örttük.. üzerine her altını açışımızda excipial diye bir kremi boca ettik ne pansuman ne bişi hepsi bu...kızlar karmaşık yazabilirim aceleden oğlan uyandı tezesinin kucağında bana ihtiyacı var hepinize kolay gelsin görüşürüz
...[/QUOTE]

canım hadı gecmiş olsun..hayırlı oldun oğlusumuzun sunneti.oldudaa bitii maşşalhh nazar da değmez inş:teytey:

günaydın canım şimdi yoğurt mayalamaya gidiom ilk kez yapcam oğluşa inş tuttururum :teytey:

ya bende dun kızıma tarhana corbası tattırdım.ayy bı sevdı bı sevdı sapur supurrcokacimcoook 4-5 kaşık verdım tabi ama versem ıccecektı valla.artık meyve sularına gectım zaten..ıkı seferdır kuzumun dişleri çıkmus goruyorum ruyamdskaydirigubbakcemile3 hayırdır inş..
bu arada yoğurt mayalama olcun nedır?

kızlar 1 kılo daha vermişimsositosositosositosositosositososito
64 oldum.:dance:
kaldı 4 kıloo..
su dıyet ıse yrıyorr.gercı dıyetten sayılmaz pek.ekmek zten yemezdım kahvaltıda bı dılım sadece,normal kahvaltmı yapıp 1 bardak sıcak sut içiyorum.
1 saat sonra meyve saatım.öğlen aksamdan kalan e yemek varsa cok az yıyorum bıde 1 bardak ayran içiorum.
akşamda yıne sebze ya da et.makana pilavlar 4-5 kasık .ekmek kesınlıkle yok.cay ve bıtkı cayları sekersız tuketıyorum ve bol su ıcıyorum.bolelıkle bu hafta 2 kılo vermiş oldum.
hıc cıkolata seker meker yok..ben de cok yıyordum ama artık tuetmıorum bunları hele doğumdan sonra okadar cok tatlı tukettım kı okadar yemeseydım belkı daha cabuk kılo verırdım..
doğumdan sonra eve bı geldım esı doldurmus dolabı.kutu kutu tatlılar,meyve suları,sütler,çikolatalar,helvalar ,,,daha once sut yapar dıye konustuğumuz herseyı doldurmu..e ınsan enerjı kaybedıor yemek ıstıyor cok doğumdan bıde yorgun bıtkın cıkınca..gotrdum hepsını ne yazıkkı ..sımdı tembıhlıyorum cıkolata dahı almayacaksın dıorumolunca dayanamıo ınsan
tabı 1 haftadır plates yapıorum ebru sallıyla bıde nıvea bady var.işe yaradı baya.:dance:

Son düzenleme:
yürü leyn yürüüü :mymeka:
eşim ve ben bugün karne aldıııııkk kaydirigubbakcemile3 hepside pekiyi :lepi:

anaaaaaaaa artık veliler karne alıyo dimiiiiii kaydirigubbakcemile3 biz de 7 sene sonra ilk karnemizi alcaz inşallah, hepsi de pekiyi olcek işte yerimseniben:lepi:

anaaaaaa allah korusun len ne hamileliği :1shok: kız bak hamile olmadan üç dört ay öncesinde benim midem bi bulandı, hiç öle şeyler olmazdı bende, işten çıktım servisle eve gidiyorum, serviste zor durdum, gebericem yani, servistekiler hamilemisin filen dediler, o zamanlarda da çocuk istiyoruz ya, ama nasıl umutlandım, böle karnımı tutmaya başladım okşamaya başladım, inşallah hamileyimdir de ondan midem bulanıyodur dedim, anam eve gel sen bi çıkar, sonra bi uyu, dirilmişim kaydirigubbakcemile3 ama hamile de değilmişim, üçbeş gün snra da adet gördüydüm ama o zaman hamile kalsaydım şimdik yusuf eymenim olmucekti dimi, aşıkım ben bu oğlana yaaa, saabahları dakikalarca sohbet ediyoz, bana gülüyo ağuuu haguuuu hıııı buuu yapıyo, ben de o ne derse aynısını diyorum, ben onu taklit ettikce mutlu oluyo daha çok gülümsüyo, ay çok eğlenceli oluyo yaaa :sm_cool::dance:

bi rahatsızlığı neyin yoktu dimi len, eğer hiçbişeyi yokken ağlıyolarsa stres atmak için ağlıyolarmış, ne bilgiç lem bu bebeler, bi biz ağlayamıyoz öyle :roflol:

çıtırcım hamile değilsindir inşallah ama olsan bile bulantı vs bukadar erken başlamaz canım ya adet geçmeden belirti çıkmaz yani ama yine de dikkatli olun kızlar bebişler çok küçük dahaaa

vala benimkisi büyük olsa da yimez artık herhalde :roflol:

anammm geçmiş olsun yaa inşallah hepimiz hasta olmadan atlatırız bu kışı :Saruboceq: benim herif de 2 defa hasta oldu, hiç dikkat etmiyolar kendilerine hiç, sadece biz sorumluuyz sanıyolar, allah korusun onlardan bize bulaşabilir, gerçi benim herif 2 rahatsızlığında da bebecikten uzak durdu ama sonuçta aynı odada olduğumuz zamanlar da çok oldu, neyseki biz hasta olmadık, inşallah da olmayız, dikkat edin anacım

valla ıbolyacım bımıom artıkın 2009 ekım analarıının arasına gırerım artıkınkaydirigubbakcemile3

kızlar cok işim avr bugun esımın de ısı vardı cıktı aksamustu gelıcek bende temızlık yapıcam baya bı gırısımm bakalım.
bır ıkı odanın perdesını atayım da yıkansın temızlık yaprken.arada uğrarım öptm yavrular.hepınıze ıyı hafta sonlarııa.s.

hayde gelmiş geçmiş olsun kurtulmuşunuz bu dertten, yaa bizimkisi şu anda hareketli vallaha, hiç zannetmiyom ben dursun, ayaklarını sürekli pipisine deyirip duruyo, hüfff benim cesaretim kırıldı vallaha, en güzeli aklı başına gelince yaptırim ben, cesaret edemiyom artıkın :1no2:

nasıl yapıyon len ben benim sıpadan korkuma evde ses çıkartamıyom yaaaa laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…