günaydın kısslarkızlar 1 kılo daha vermişimsositosositosositosositosositososito
64 oldum.:dance:
kaldı 4 kıloo..
su dıyet ıse yrıyorr.gercı dıyetten sayılmaz pek.ekmek zten yemezdım kahvaltıda bı dılım sadece,normal kahvaltmı yapıp 1 bardak sıcak sut içiyorum.
1 saat sonra meyve saatım.öğlen aksamdan kalan e yemek varsa cok az yıyorum bıde 1 bardak ayran içiorum.
akşamda yıne sebze ya da et.makana pilavlar 4-5 kasık .ekmek kesınlıkle yok.cay ve bıtkı cayları sekersız tuketıyorum ve bol su ıcıyorum.bolelıkle bu hafta 2 kılo vermiş oldum.
hıc cıkolata seker meker yok..ben de cok yıyordum ama artık tuetmıorum bunları hele doğumdan sonra okadar cok tatlı tukettım kı okadar yemeseydım belkı daha cabuk kılo verırdım..
doğumdan sonra eve bı geldım esı doldurmus dolabı.kutu kutu tatlılar,meyve suları,sütler,çikolatalar,helvalar ,,,daha once sut yapar dıye konustuğumuz herseyı doldurmu..e ınsan enerjı kaybedıor yemek ıstıyor cok doğumdan bıde yorgun bıtkın cıkınca..gotrdum hepsını ne yazıkkı ..sımdı tembıhlıyorum cıkolata dahı almayacaksın dıorumolunca dayanamıo ınsan
tabı 1 haftadır plates yapıorum ebru sallıyla bıde nıvea bady var.işe yaradı baya.:dance:
günaydın kısslar
çıtırım Haftada 2 kilo vermek doğru değil kii :1no2: Ayda en fazla 2 kilo vermelisin a.s hem niye bu kadar acele ediyorsunuz diyet yapmakta bebeklerin gelişimleri en fazla bu ilk 6 ayda hızla oluyor CADIARZU tamam gelişimi geri kalcak diye bişey yok ama diyet şu anda BANA doğru gelmiyor
ben diyet yapmıyorum yapmıcamda şahsen :1no2: kii mamada veriyorum...6 aydan sonra yavaş yavaş başlarım...bence bu kadar acele etmeyinn yasakkelime
siz kızınızı öptürürseniz oğluşumu ısırabilürsünüzz kaydirigubbakcemile3meran senin su oğlanın yanaklarıda insanın canını cekırıyo yavv ıstıracam yazın bi gelinde
günaydın kısslar
çıtırım Haftada 2 kilo vermek doğru değil kii :1no2: Ayda en fazla 2 kilo vermelisin a.s hem niye bu kadar acele ediyorsunuz diyet yapmakta bebeklerin gelişimleri en fazla bu ilk 6 ayda hızla oluyor CADIARZU tamam gelişimi geri kalcak diye bişey yok ama diyet şu anda BANA doğru gelmiyor
ben diyet yapmıyorum yapmıcamda şahsen :1no2: kii mamada veriyorum...6 aydan sonra yavaş yavaş başlarım...bence bu kadar acele etmeyinn yasakkelime
siz kızınızı öptürürseniz oğluşumu ısırabilürsünüzz kaydirigubbakcemile3
günaydın kısslar
çok fena öperiz haa :jeyyar: zaten benimki ne bulursa yalıoo emioo haceride yalayabiirüük naniknanik:1hug::1hug::1hug::1hug:
merancım benımkı ole accımasız bır dıyet degıl ı hatta dıyet bıle dıyemıyorum ben.cıkolatanın fazla ekmeğin,abur cuburun zaten bebege bı faydası yokki:1no2:zaten yemmemem gereken seyler bunlar ve bebek ıcın degıl sırf kendı keyfıımıxz ıcın yedıuklerımızdı bunlar.ben sutum ıcın gerklı olan bkısılerı cıkarmıyorum kı hayatımdan.spor desen oda ypılması gerek bişi zaten2 kılo vermek doğru degıl bılıyorum ama ben ozellıkle 2 klo vereyım dıye bişi yapmadım.bıraz dıkkat edınde gıdıverdı.hiç ac kalmadan.
günaydın kısslar
hıcbırımız keyfımızden almadık elbette..ama bende acaip rahatsız oluyorum goruntumden.ustelık eskı kıyafetlere gırememek moralımı cok bozuyor..:çok üzgünüm:ben hiç acee etmiyom valla amaaan napııım keyfimden kilo almadıya cocuk dogurduuumfazzlaalık gbegim var ondan cok rahatsızm utanıyom valla ginemi hamilesın kızz yoksa diyolar ama inan onu bile vermek içn hiç bişey yapmıyorum mekık ceksem aslında ıyı olur ama zaman yokkı
ya bende dun kızıma tarhana corbası tattırdım.ayy bı sevdı bı sevdı sapur supurrcokacimcoook 4-5 kaşık verdım tabi ama versem ıccecektı valla.artık meyve sularına gectım zaten..ıkı seferdır kuzumun dişleri çıkmus goruyorum ruyamdskaydirigubbakcemile3 hayırdır inş..
bu arada yoğurt mayalama olcun nedır?
canım benım oyle nısı yemıyceksın az gezıceksın demıorum kı ben..gayte guzel yıyorum.sadece gereksızlerı cıkardım haaytımdan okadar.bebeğe fazydası olmayan sey sut mut ypamazkı.benım sutumde hız azalma falan olmadı cunku aldığım gıdayı azaltmıyorum herseyden grektığı kadar yıyorum.slm aynen katılıyorum iki gün diyet yapmaya kalktım benim yeten süt azaldı memeler boşalıverdi hemen diyeti bıraktım ama eski halinde süt dolması bir haftayı buldu korktum sütüm kesilecek diye 6 aydan önce diyet falan yapmıcam sonra bakarız artık çaresine
valla çıtır becerikli karısın maşallah ben anca keremi doyuruom uyutuom bi ara buraya uğruyom hemen uyanıo zaten bi yemek yapıosam kendimi günü başarılı geçirmiş sayıyom :lepi: ebru şallının plates saatinde bizimki hep uyanık bi türlü yapamadım ilk zamanlar uyyodu ama şimdi hep uyanık
diet meselesi de ek gıdaya iyice alışsın öyle çünkü beni emio ana öğün olarak yemesem de süt hemen azalıo mecburen yiyom valla 1ay kaldı 6aylık olmamıza ozaman işe de başlarsam zaten elimin altında yiyecek olmıycak inş vercem ozaman
canım tahmin ediyorum ben seni acımasız diyet yapacak biliçsiz bi anne asla değilsinn :1no2: ama sen şimdi haftada 2 kilo verdim dedin ya bende ona çok dedim yavrum :teselli: birden bu kadar doğru değil diye a.s ama sende bilerek olmadı diorsun demek ki kolay kilo verebiliorsun :lepi: yine de siz bilirsiniz
çok fena öperiz haa :jeyyar: zaten benimki ne bulursa yalıoo emioo haceride yalayabiirüük naniknanik
hadi git bakalım bende oğluşumla kızımın cicilerini ütülicem akşama görüşürüüzz :dance:sıze laf yetıstırırken kızımı emzırıyorum,onu yatırdım.işime devam edeyım gelırım bırazdan.:CüvCüv:
yok ollmm laelaelaelaelae yalattırmayııız bız kızımızı tamer avcunu yalar :icecream:
görürsün sen leyn yalarızda öperizde lülülülülülü zaten kızın benim oğlumu görsüün üstüne atlarr dayanamaz çok yakuşuklu çinli prensler gibi benim oğlummm :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?