esım sabah berbere gıtmişti,gelırken 4 kılo balık almışş..
çüşşş 4 kıloyu napcanız dıyorsunuzdur amma ben balığı boyle cok alıp temızlıyorum ve yıyecegımız kada(20 cıvarı) porsıyonlara ayırıp dondurucuya atıyorum. tabı bıraz zamanımı alıyor bu iş(1 saat kadar) ama boyle 3 ay falan gıdıyor.hem daha pratık oluyor benım ıcın cıkartıp unluyorum ve hemen kızartıyorum.yanna bı salata ohh..cokacimcoook
hemde daha düzenli balık yemiş oluyoruz,,aksamıyor..(haftada 2 kez..)
sımdı yarısını yaptım kız uyandı.onunla ılgılenıyorum,uyusun devam edıcem.
valla çıtır becerikli karısın maşallah ben anca keremi doyuruom uyutuom bi ara buraya uğruyom hemen uyanıo zaten bi yemek yapıosam kendimi günü başarılı geçirmiş sayıyom :lepi: ebru şallının plates saatinde bizimki hep uyanık bi türlü yapamadım ilk zamanlar uyyodu ama şimdi hep uyanık
diet meselesi de ek gıdaya iyice alışsın öyle çünkü beni emio ana öğün olarak yemesem de süt hemen azalıo mecburen yiyom valla 1ay kaldı 6aylık olmamıza ozaman işe de başlarsam zaten elimin altında yiyecek olmıycak inş vercem ozaman
günaydın kısslar
çıtırım Haftada 2 kilo vermek doğru değil kii :1no2: Ayda en fazla 2 kilo vermelisin a.s hem niye bu kadar acele ediyorsunuz diyet yapmakta bebeklerin gelişimleri en fazla bu ilk 6 ayda hızla oluyor CADIARZU tamam gelişimi geri kalcak diye bişey yok ama diyet şu anda BANA doğru gelmiyor
ben diyet yapmıyorum yapmıcamda şahsen :1no2: kii mamada veriyorum...6 aydan sonra yavaş yavaş başlarım...bence bu kadar acele etmeyinn yasakkelime
görürsün sen leyn yalarızda öperizde lülülülülülü zaten kızın benim oğlumu görsüün üstüne atlarr dayanamaz çok yakuşuklu çinli prensler gibi benim oğlummm :mymeka:
esım sabah berbere gıtmişti,gelırken 4 kılo balık almışş..
çüşşş 4 kıloyu napcanız dıyorsunuzdur amma ben balığı boyle cok alıp temızlıyorum ve yıyecegımız kada(20 cıvarı) porsıyonlara ayırıp dondurucuya atıyorum. tabı bıraz zamanımı alıyor bu iş(1 saat kadar) ama boyle 3 ay falan gıdıyor.hem daha pratık oluyor benım ıcın cıkartıp unluyorum ve hemen kızartıyorum.yanna bı salata ohh..cokacimcoook
hemde daha düzenli balık yemiş oluyoruz,,aksamıyor..(haftada 2 kez..)
sımdı yarısını yaptım kız uyandı.onunla ılgılenıyorum,uyusun devam edıcem.
leyla çapağı geçti kereminhihoyyyt
leyla çapağı geçti kereminhihoyyyt
aldığınız yer temizlemio mu canm ya burda ücretsiz temizliyolar eziyet 4kilo balık temizle temizle bitmez
Ya bide benim kizin kukagini icindeb surekli sari bisey cikiyo ya ne olabilir ki
Yav bizimmki niye gecmiyo gerci biraz bendende oluyo cok sik yapamiyorum masaj yaptirmiyo yav zilli agliyo hemen
aslında masajı çok yapmadan geçti bizimki doktroa gitmek sebep oldu sanki ama yine de arada aklıma geldikçe yapıom masajı....emzirirken falan yapsan da ağlıo mu
Su pamuklu cubukla hic denemedim bi oyle yapiim bakimm insallah bizimkide gecer ya aslinda biara gecmisti yeniden oldu hatta o ara dr sordum capaklanma gecti kanal acilmis mi demek tir amaliyat gerekmez dimi dedim oda buyuk bi ihtimal acilmistir ama masaja devam et tekrar tikanabilir demisti anlamadim gitti ya ama benim kiz aglayinca gozunden yas geliyo tikanik olsa gelmez dimi
Su pamuklu cubukla hic denemedim bi oyle yapiim bakimm insallah bizimkide gecer ya aslinda biara gecmisti yeniden oldu hatta o ara dr sordum capaklanma gecti kanal acilmis mi demek tir amaliyat gerekmez dimi dedim oda buyuk bi ihtimal acilmistir ama masaja devam et tekrar tikanabilir demisti anlamadim gitti ya ama benim kiz aglayinca gozunden yas geliyo tikanik olsa gelmez dimi
ya bende beceremedim o pamuklu çubukla, elimle yapmayı zar zor öğrendim zaten onunla uğraşmayım şimdi kaydirigubbakcemile3 bu arada benimkisi de ağlarken çapaklı gözünden daha çok yaş geliyo, öğrenen olursa yazsın emi
celen uğramamış terken de uğramamış, uğrasaydı ona söyleyecek üç beş lafım vardı, bizimkisi günlerdir en aşşa 4-5 kere mıçıyo, içinde püütür pütür beyazlıklar da çıkıyo bu aralar, keşkem burda olsaydı, söylerdim de icik rahatlardı garibim :roflol:
celen uğramamış bugün misafirler yatıya mı kaldı acep:uhm:
celen uğramamış terken de uğramamış, uğrasaydı ona söyleyecek üç beş lafım vardı, bizimkisi günlerdir en aşşa 4-5 kere mıçıyo, içinde püütür pütür beyazlıklar da çıkıyo bu aralar, keşkem burda olsaydı, söylerdim de icik rahatlardı garibim :roflol:
geldüm :1closedeyes: hastayum migrenim tuttu cemre ninde uyuzluğu:mymeka:
sırf anne sütü alırken kerem de öyleydi ben hiç takmadım valla anne sütü alan sık kaka yapar dedi dr bitti olay...annemlerde hep kafamı karştırıolardı sütün yaramıo çok yapıo bu çocuk ishal mi vs valla erken doğdu 2.5kg yaramasa sütüm şimdi 7.2kg olmazdı dimi
buarada ben eğitimdeyken bi arkadaş daha hamileydi ozaman 6aylıktı o da...doğum yaptı 1.5ay önce bugün onla konuştum 4.5kg doğmuş bebeği şimdi de 6kg imiş hamileyken hiç dikkat etmezdi mayonez salam sosis yasak ya yerdi hepsini bide hiç vitamin almazdı şu elevit kullanıoduk ya hiç ilaç almıodu ben okadar dikkat ettim magnezyumu omega3üne kadar erken doğdu sıpa ne kadar da umursamazsan bişey olmuo vallakaydirigubbakcemile2
hım geçmiş olsun bacım nasıl geçti akşamınız ne getirmiş misafirler cemreye (meraklı melahat:dance:)
valla basım daha onlar geldikten 5 dk sonra ağrımaya basladı.cemrede huzursuzlaşmaya.nazardı sanırım kenafir gözlü karınese önden türkiş kayve verdim sonra cay ve karısık cerez en sonda kola ve yaptığım irmikl tatlısışutarafagitti 2 aile geldiler.birinin 2003 lü oğlu vardı yanlız kıstırsaydımkötükedihüsoÇok üzgünüm çoook bu cocuklu aile kçük altın taktı diğer aile muyadan ortopedik cok cici ayakkabı almıslargamyoncuiremsu seneye yaza anca giyerler.11 bucukta gittiler:mymeka:üüle
Kimisi cok yapiyo diye dertli kimisida yapmiyo diye benimkide yapmiyo beni deli ediyo yavv 5 gundur yapmadi fitille yaptirdim gecen de kaysi hosafi yaptim yedim ogun yapti artik oda etki etmiyo hosaf yemekten ben bozdum bagirsaklarimi bunda tik yok benimkide annesutu aliyo niye yapmiyo yavv
sırf anne sütü alırken kerem de öyleydi ben hiç takmadım valla anne sütü alan sık kaka yapar dedi dr bitti olay...annemlerde hep kafamı karştırıolardı sütün yaramıo çok yapıo bu çocuk ishal mi vs valla erken doğdu 2.5kg yaramasa sütüm şimdi 7.2kg olmazdı dimi
buarada ben eğitimdeyken bi arkadaş daha hamileydi ozaman 6aylıktı o da...doğum yaptı 1.5ay önce bugün onla konuştum 4.5kg doğmuş bebeği şimdi de 6kg imiş hamileyken hiç dikkat etmezdi mayonez salam sosis yasak ya yerdi hepsini bide hiç vitamin almazdı şu elevit kullanıoduk ya hiç ilaç almıodu ben okadar dikkat ettim magnezyumu omega3üne kadar erken doğdu sıpa ne kadar da umursamazsan bişey olmuo vallakaydirigubbakcemile2
geldüm :1closedeyes: hastayum migrenim tuttu cemre ninde uyuzluğu:mymeka:
valla basım daha onlar geldikten 5 dk sonra ağrımaya basladı.cemrede huzursuzlaşmaya.nazardı sanırım kenafir gözlü karınese önden türkiş kayve verdim sonra cay ve karısık cerez en sonda kola ve yaptığım irmikl tatlısışutarafagitti 2 aile geldiler.birinin 2003 lü oğlu vardı yanlız kıstırsaydımkötükedihüsoÇok üzgünüm çoook bu cocuklu aile kçük altın taktı diğer aile muyadan ortopedik cok cici ayakkabı almıslargamyoncuiremsu seneye yaza anca giyerler.11 bucukta gittiler:mymeka:üüle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?