2008 Ekim Anneleri

aldığınız yer temizlemio mu canm ya burda ücretsiz temizliyolar eziyet 4kilo balık temizle temizle bitmez

aynen valla bende onu düşündüydüm bu çtır nasıl yapıyo o platesi diye, anam benim sıpa gündüzleri yarımşar saat uyuyo, sonra sürekli uğraş oynaştır derken kendimi kaybediyom vlalaha, plates neyin yapamam ben, anca bu sıpa gündüz uykularını uzatmaya başlarsa belkim o zaman

yaavrum o giden 2 kilo yağ falan değil, vücuttaki ödem atılıyo ilk haftalarda, hemi ayda 2 kilo deel anam 4 kilo verilmesi lazım, ama şle bişi var, bazı insanlar çabuk kilo veiyo, mesela ben 4 yıl kaadar önce akapunktura gitmiştim, orada verilen diyeti uyguladım, benimle birlikte aynı diyeti yapanlar haftada yarım kilo 1 kilo verirken ben bi keresinde 3,5 kilo verdiğimi hatırlıyorum, 1200 kalorilik bi diyetti, bu durumdan rahatsız olup doktora sordum, niye bu kada r çok kilo veriyorum bu kadar vermemem lazım dedim, ilk haftalarda verilenin kilo olmadığını söledi, aynı diyeti yapan müşteriler senin gibi vermiyolar, senin bünyen müsait dedi, ilk 2 ay böyle çok hızlı gitti daha sonra ayda 2 kilo bile verememeye başladım, yani ilk zamanlarda giden yağ değil vücuttaki ödem, sonra hızlı verilenler de son alınan yerleşmemiş yağlar, zaman geçtikce yerleşmiş yağlar eritilmeye başlandıkça kilo verme durma noktasına geliyo zaten, bence normel yane

görürsün sen leyn yalarızda öperizde lülülülülülü zaten kızın benim oğlumu görsüün üstüne atlarr dayanamaz çok yakuşuklu çinli prensler gibi benim oğlummm :mymeka:

dünürler çatışıyor hayde koş aaaaaanımmmmmmmmmmm :roflol::roflol:

hee bende yapıyom bazen öyle, çok rahat oluyo hemence çıkar pişir oh ne rahat cokacimcoookhihoyyyt

leyla çapağı geçti kereminhihoyyyt

len 2-3 gündür bizimkisi de çapaklanmıyo, acaba bizimkide mi geçti ki :uhm::Saruboceq:

aldığınız yer temizlemio mu canm ya burda ücretsiz temizliyolar eziyet 4kilo balık temizle temizle bitmez

canım temızlerlerde nebilim öle alışmamısız ılla kendım temızlerı rahat edemem.hem sadece kfasını koparıolar.eve gelcem daha temız olsunla dıe tek tek yıne temızleyıp ugrasıcam.bı kafa kopartması sorun degil.farketmıyor..

Ya bide benim kizin kukagini icindeb surekli sari bisey cikiyo ya ne olabilir ki

sureklı mı?
bıldığın pisliktır canım ya.nasıl bişiki iltıhap olablır mı?:uhm:

Yav bizimmki niye gecmiyo gerci biraz bendende oluyo cok sik yapamiyorum masaj yaptirmiyo yav zilli agliyo hemen

aslında masajı çok yapmadan geçti bizimki doktroa gitmek sebep oldu sanki ama yine de arada aklıma geldikçe yapıom masajı....emzirirken falan yapsan da ağlıo mu

aslında masajı çok yapmadan geçti bizimki doktroa gitmek sebep oldu sanki ama yine de arada aklıma geldikçe yapıom masajı....emzirirken falan yapsan da ağlıo mu

Su pamuklu cubukla hic denemedim bi oyle yapiim bakimm insallah bizimkide gecer ya aslinda biara gecmisti yeniden oldu hatta o ara dr sordum capaklanma gecti kanal acilmis mi demek tir amaliyat gerekmez dimi dedim oda buyuk bi ihtimal acilmistir ama masaja devam et tekrar tikanabilir demisti anlamadim gitti ya ama benim kiz aglayinca gozunden yas geliyo tikanik olsa gelmez dimi

ya bende beceremedim o pamuklu çubukla, elimle yapmayı zar zor öğrendim zaten onunla uğraşmayım şimdi kaydirigubbakcemile3 bu arada benimkisi de ağlarken çapaklı gözünden daha çok yaş geliyo, öğrenen olursa yazsın emi

canım bizimkinin de ağlayınca yaş geliodu onunla alakası yokmuş...gözü sulanıo mu die sormuştu dr muane ederken bizimki sulanıodu...

bak şimdi kendi gözünün çapağını temizliomuş gibi yap elini koy oraya onun tam altına yapcan masajı...pamuklu çubuğu oraya koycan aynı noktada ileri geri yapcan 8kez...bilmem anlatabildim mi olmadı msn den kameradan anlatırım canm

celen uğramamış terken de uğramamış, uğrasaydı ona söyleyecek üç beş lafım vardı, bizimkisi günlerdir en aşşa 4-5 kere mıçıyo, içinde püütür pütür beyazlıklar da çıkıyo bu aralar, keşkem burda olsaydı, söylerdim de icik rahatlardı garibim :roflol:

sırf anne sütü alırken kerem de öyleydi ben hiç takmadım valla anne sütü alan sık kaka yapar dedi dr bitti olay...annemlerde hep kafamı karştırıolardı sütün yaramıo çok yapıo bu çocuk ishal mi vs valla erken doğdu 2.5kg yaramasa sütüm şimdi 7.2kg olmazdı dimi
buarada ben eğitimdeyken bi arkadaş daha hamileydi ozaman 6aylıktı o da...doğum yaptı 1.5ay önce bugün onla konuştum 4.5kg doğmuş bebeği şimdi de 6kg imiş hamileyken hiç dikkat etmezdi mayonez salam sosis yasak ya yerdi hepsini bide hiç vitamin almazdı şu elevit kullanıoduk ya hiç ilaç almıodu ben okadar dikkat ettim magnezyumu omega3üne kadar erken doğdu sıpa ne kadar da umursamazsan bişey olmuo vallakaydirigubbakcemile2

celen uğramamış bugün misafirler yatıya mı kaldı acep:uhm:

geldüm :1closedeyes: hastayum migrenim tuttu cemre ninde uyuzluğu:mymeka:

Kimisi cok yapiyo diye dertli kimisida yapmiyo diye benimkide yapmiyo beni deli ediyo yavv 5 gundur yapmadi fitille yaptirdim gecen de kaysi hosafi yaptim yedim ogun yapti artik oda etki etmiyo hosaf yemekten ben bozdum bagirsaklarimi bunda tik yok benimkide annesutu aliyo niye yapmiyo yavv

hım geçmiş olsun bacım nasıl geçti akşamınız ne getirmiş misafirler cemreye (meraklı melahat:dance:)

valla basım daha onlar geldikten 5 dk sonra ağrımaya basladı.cemrede huzursuzlaşmaya.nazardı sanırım kenafir gözlü karı nese önden türkiş kayve verdim sonra cay ve karısık cerez en sonda kola ve yaptığım irmikl tatlısışutarafagitti 2 aile geldiler.birinin 2003 lü oğlu vardı yanlız kıstırsaydımkötükedihüsoÇok üzgünüm çoook bu cocuklu aile kçük altın taktı diğer aile muyadan ortopedik cok cici ayakkabı almıslargamyoncuiremsu seneye yaza anca giyerler.11 bucukta gittiler:mymeka:üüle

güle güle giysin cemre hanım
ya bi misafir gelince ve biyere gidince çocuk da durmuosa panik oluo insan eli ayağına dolaşıo evimizde durmaya alıştık ya ondan heralde bide nazar değio illaki Allah korusun meleklerimizi...

leylacım ıkınıo mu peki yapmak için sıkıo mu kendini çocuk yoksa rahat mı?yani anne sütü atık bırakmazmış diolar ama benmki pek atıklıydı heralde işe yarar bişey yokmuydu da hep mıçıodu kerem:çok üzgünüm:
yani ağlamıosa hacer bu yüzden huzursuz değilse 1haftaya kadar yolu var takma her çocuk bir değil işte

yavrum bizimkisi antibiyotukten oluyomuş, normelde bu kadar çok yapmaz, ama dediğing ibi sakınan göze çöp batıyo, ne kadar kafaya taktın o kadar sorun çıkıyo, bende hiç iplemiyom vallaha

geldüm :1closedeyes: hastayum migrenim tuttu cemre ninde uyuzluğu:mymeka:

hoşgeldin yavru, geçmiş olsun, şindi iyimisin baaam :teselli:

niye len netti çocuk, niye köşelerde kıstırıyon :roflol: hemi karı niye kenafir gözlü, çokmu fesat bakıyodu CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…