dbest kocişine kavuştun mu?gözün aydın diyelim
Su pamuklu cubukla hic denemedim bi oyle yapiim bakimm insallah bizimkide gecer ya aslinda biara gecmisti yeniden oldu hatta o ara dr sordum capaklanma gecti kanal acilmis mi demek tir amaliyat gerekmez dimi dedim oda buyuk bi ihtimal acilmistir ama masaja devam et tekrar tikanabilir demisti anlamadim gitti ya ama benim kiz aglayinca gozunden yas geliyo tikanik olsa gelmez dimi
dbest kocişine kavuştun mu?gözün aydın diyelim
kavuşmuşmu, işi vardır onların şincik rahatsz etme :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3 ayıpçı ibolya karısı ne işi leyyyn gündüz vaktiii ev müsait olsa olurdu belkim hay allah seni neetmesin
bunun gecesi gündüzümü olur ayol kaydirigubbakcemile3
leylacım ıkınıo mu peki yapmak için sıkıo mu kendini çocuk yoksa rahat mı?yani anne sütü atık bırakmazmış diolar ama benmki pek atıklıydı heralde işe yarar bişey yokmuydu da hep mıçıodu kerem:çok üzgünüm:
yani ağlamıosa hacer bu yüzden huzursuz değilse 1haftaya kadar yolu var takma her çocuk bir değil işte
ya kızlar kafayı sıyırcam kızım mama yemiyo karnı gurul gurul ama yemiy işte
teşekkür ederim canım kavuştum çok şükür ama jet lag olmuş uyuyo şimdi uyansın diye bekliyommm :asigim:
yatı ikisinide uyumuyoda bugün toplam 1 ,5 saat uyudu hergün 3 kere mama verirdim bugün sadece 1 kere oda uykulu iken ateşi yok noldu buna senağlamacanım aç değildir yıpratma kendini:bbo:.önceki yediğini sindirememiştir belki.kaka yada çiş yapıyormu
hayırlı akşamlar naptınız hanımlar bebekler nasıl.
dbest gözün aydın canım.hemşom sen nasılsın canım hacerim nasıl
canım aç değildir yıpratma kendini:bbo:.önceki yediğini sindirememiştir belki.kaka yada çiş yapıyormu
heee olur tabiii gündüz sürekli ilgi ve kucak isteyen bi bebeğin yok heralde senin kaydirigubbakcemile3
ya kızlar kafayı sıyırcam kızım mama yemiyo karnı gurul gurul ama yemiy işte
yatı ikisinide uyumuyoda bugün toplam 1 ,5 saat uyudu hergün 3 kere mama verirdim bugün sadece 1 kere oda uykulu iken ateşi yok noldu buna senağlama
Hele sulur benle konustun kiz kacgundur sana biseyler yaziyom soruyom yazdiklarina alinti yapiyom hic yanit vermiyon dedim bu kiz bana kustummu yoksa dur gelsinde soruyum diyodum demekki iylestin sen hastayken gozun bisey gormemis canim benim iyiyiz ya hacer milleti biktirdi sirayla kucaktan kucaga geziyo amcasi aliyo bikiyo halasina o bikiyo babasina simdi babannede bacak kadar boyu var turlu turlu huyu var sizden naber feyza nasil
hee olmamı, ahan şindi bubasına fıydırdım, akşama kadar dayanamıyom ay, benimkinin gece uykusu ağır oluyo çok şükür, geceler bizim olabilü, tabi kocişim hödük olmasaydı
niye almıyo len :1shok: yada salla gitsin boşver, uyut sen onu, eninde sonunda emecek yine, zorlamamak lazım, ahan benimkisi de emmiyo ne zamandır, meme verecem kavga ediyo, eğer uyursa uyku sersemi belkim alır
hayırlı akşamlar naptınız hanımlar bebekler nasıl.
dbest gözün aydın canım.hemşom sen nasılsın canım hacerim nasıl
Hadi gozunaydin kocisin gelmis bizimkilerde gitse bi kacgunde ozlesek ayy kocami ozlemeyi ozledim bee askerdeyken yolunu bekliyodum gun sayiyodum o gunlkleri ozledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?