2008 Ekim Anneleri

leylacım tıkanık olan kanal gözden burnun içine doğru incecik bi kanal yani gözyaşı salınımı ile ilgisi yokk.. aynada kendi gözüne bak, alt göz kapağının içinde incecik nokta gibi bi delik oluyo, işte sizin bebişlerde tıkanan kanal bu.. gözyaşının olmasının bu kanalın açık olması ile alakası yok ama bu kanal tıkalı ise gözü sulanır çapaklanır o ayrı..

Aslinda oyle ekstra bi huysuzlugu yok gecen bi kere ikindigini gordum ama bilmiyorum ya keyfi ne zaman yeterse o zaman yapsin cidden takmiyorum artik mesela simdi birine verdimya birz bakta isimi yapiyim diye (amcasi halasi teyzesi gibi) aklim orda kaliyo hep dusurecekler saniyom yapacagim isimide yapamiyom surekli dikkat et belinden tut soyle yap boyle yap demek de olmuyo guvenemiyosan verme deseler haklillarda hani simdi tek takintim o baska bisey takmamaya calisiyorum

hayırlı akşamlar naptınız hanımlar bebekler nasıl.
dbest gözün aydın canım.hemşom sen nasılsın canım hacerim nasıl

teşekkür ederim canım kavuştum çok şükür ama jet lag olmuş uyuyo şimdi uyansın diye bekliyommm :asigim:

Hadi gozunaydin kocisin gelmis bizimkilerde gitse bi kacgunde ozlesek ayy kocami ozlemeyi ozledim bee askerdeyken yolunu bekliyodum gun sayiyodum o gunlkleri ozledim

Hele sulur benle konustun kiz kacgundur sana biseyler yaziyom soruyom yazdiklarina alinti yapiyom hic yanit vermiyon dedim bu kiz bana kustummu yoksa dur gelsinde soruyum diyodum demekki iylestin sen hastayken gozun bisey gormemis canim benim iyiyiz ya hacer milleti biktirdi sirayla kucaktan kucaga geziyo amcasi aliyo bikiyo halasina o bikiyo babasina simdi babannede bacak kadar boyu var turlu turlu huyu var sizden naber feyza nasil

heee olur tabiii gündüz sürekli ilgi ve kucak isteyen bi bebeğin yok heralde senin kaydirigubbakcemile3

hee olmamı, ahan şindi bubasına fıydırdım, akşama kadar dayanamıyom ay, benimkinin gece uykusu ağır oluyo çok şükür, geceler bizim olabilü, tabi kocişim hödük olmasaydı
ya kızlar kafayı sıyırcam kızım mama yemiyo karnı gurul gurul ama yemiy işte

niye almıyo len :1shok: yada salla gitsin boşver, uyut sen onu, eninde sonunda emecek yine, zorlamamak lazım, ahan benimkisi de emmiyo ne zamandır, meme verecem kavga ediyo, eğer uyursa uyku sersemi belkim alır

yatı ikisinide uyumuyoda bugün toplam 1 ,5 saat uyudu hergün 3 kere mama verirdim bugün sadece 1 kere oda uykulu iken ateşi yok noldu buna senağlama

Bebekler donem donem boyle olabiliyo teleslanma canim benim ac olsa zaten emer benim kizin gunduz uykusu hic yok ayagimda sallarda pispis yaparsam en fazla 15 dk uyuyo gece uyuyo diye sorun yapmiyorum

kız bacım görmedim inanki:1shok:yoksa sana küsülürmü.hastalık mahfetti bizi valla şükür hafifledi bu ara.geçmişi hiç okumuyorum birde son sayfayı okuyup kapatıyordum.feyza akşam mesaisine başladı tıslayıp duruyor :bbo:ne yapacağımızı şaşıyoruzlaelaelaelaelae

Kiz ibos senin yusufla benim kizin huylari ayni gibi benimkide gece sese felen tepki vermiyo gunduz korkunca bocuk bocuk bakiyo gaz sorunuda olmuyo ne yesem yiyim bisey yapmiyo

Hadi gozunaydin kocisin gelmis bizimkilerde gitse bi kacgunde ozlesek ayy kocami ozlemeyi ozledim bee askerdeyken yolunu bekliyodum gun sayiyodum o gunlkleri ozledim

teşekkür ederim kızlarr ya çok şükür sağ salim geldiiii Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…