Kiz ibos senin yusufla benim kizin huylari ayni gibi benimkide gece sese felen tepki vermiyo gunduz korkunca bocuk bocuk bakiyo gaz sorunuda olmuyo ne yesem yiyim bisey yapmiyo
ibolyaaa kıııızzz senin yusuf büyüyüp de anne ben nasıl oldum deyince ne cevap verecen merak ettüm hihihihi kaydirigubbakcemile3
bende şindük attum babasına benm alıkta gecmiş karsısına halay cekiohihoyyyt saftirik kızımda babişine bakıokaydirigubbakcemile3 halay bası olması yakındırkaydirigubbakcemile3
klasik cevap leylekler getirdi dicem kaydirigubbakcemile3
kız bacım görmedim inanki:1shok:yoksa sana küsülürmü.hastalık mahfetti bizi valla şükür hafifledi bu ara.geçmişi hiç okumuyorum birde son sayfayı okuyup kapatıyordum.feyza akşam mesaisine başladı tıslayıp duruyor :bbo:ne yapacağımızı şaşıyoruzlaelaelaelaelae
ehehehe senin herüf de hakkaten orjinal yane bacımm kaydirigubbakcemile3
senin o böcük böcük bakan oğluşun da hemen inanır buna sankim kaydirigubbakcemile3
dbest karusu gözün aydın kulakların manisa:) nası gecmiş?bebişe bişi getimişmi len?
klasik cevap leylekler getirdi dicem kaydirigubbakcemile3
salon koltulkarının üstünde bi tepindi bi tepindi anlatamamhoşgeldin yavru, geçmiş olsun, şindi iyimisin baaam :
niye len netti çocuk, niye köşelerde kıstırıyon hemi karı niye kenafir gözlü, çokmu fesat bakıyodu
bebişe hiç bişi getirmemiş çünkü güvenememiş ordaki mallara ama bana bi dünya şey getirmişşş 2 tane de parfüm getirmişşş :asigim:
kaydirigubbakcemile3 şimdik babasının kucağında, ahan bu günkü bilmem kaçıncı mokunu yaptı, keşkem terken olsaydı da görseydi kaydirigubbakcemile3 mızmız yapıyo popiş aççaz, 1 saate kalmaz da kış uykusuna yatar, teeeeee sabaha kadar :roflol: ondan sonra sabahın bi köründe kargalar mokunu yemeden kalkar ağuuu haguuu yapar beni uyandırır akşama kadar da uyku yok :sm_cool:
biz babanla birbirimizi çok sevioduk sevgimizin sonucu olarak da sen dünyaya geldin diycen :asigim:
salon koltulkarının üstünde bi tepindi bi tepindi anlatamamyanındada cay bardakları.allahıııımmm.salon halılarım acık renk.bi dökülse tam misafir üstü nasıl temizlicem:mymeka: en son öteki misafirin adamı sööledi otur die.masanın altına girio cekmeceleri acıo.bide bunlara kaave yaptım ya bende içcem dedi.ii dedim dibindekini koydum birazda üstüne sıcak su ekledim.e sonucta küçük cocuk.onu içti geldi mutfaga teyze ben bidaha içcem ama koyu olsun dedi:1shok: allahım dedim bana sununla yanlız kalma fırsatı verkötükedihüso kenafir gözlüde onun anası.karının apartmanda girmediği kapı yok.hiç tanımadığı kişilere gidip ben geldim deyip içeri giriyo ve tanısıo çingen:mymeka: pazar günü cocuğu babasına bırakıp tiyatroya falan gidio ööle bi cinsÇok üzgünüm çoook
e getirsin yanehödük olmayan nadiiir ekim babalrından kendleri:dilcikar:
Terken annesine mi gittiydi yine he lenn gelince soylede ici rahat etsin garibin bu arada gecen celenin mok espirisine cok gulduydum yaa simdi aklima geldi bakk
salon koltulkarının üstünde bi tepindi bi tepindi anlatamamyanındada cay bardakları.allahıııımmm.salon halılarım acık renk.bi dökülse tam misafir üstü nasıl temizlicem:mymeka: en son öteki misafirin adamı sööledi otur die.masanın altına girio cekmeceleri acıo.bide bunlara kaave yaptım ya bende içcem dedi.ii dedim dibindekini koydum birazda üstüne sıcak su ekledim.e sonucta küçük cocuk.onu içti geldi mutfaga teyze ben bidaha içcem ama koyu olsun dedi:1shok: allahım dedim bana sununla yanlız kalma fırsatı verkötükedihüso kenafir gözlüde onun anası.karının apartmanda girmediği kapı yok.hiç tanımadığı kişilere gidip ben geldim deyip içeri giriyo ve tanısıo çingen:mymeka: pazar günü cocuğu babasına bırakıp tiyatroya falan gidio ööle bi cinsÇok üzgünüm çoook
e getirsin yanehödük olmayan nadiiir ekim babalrından kendleri:dilcikar:
Terken annesine mi gittiydi yine he lenn gelince soylede ici rahat etsin garibin bu arada gecen celenin mok espirisine cok gulduydum yaa simdi aklima geldi bakk
işte sorun da orda zeten, nasıl oluyo derse uygulamalımı gösterecez :roflol:
ay harbiden gıcıklarmış haaa, benim herifi n amcasının da öle bi oğlu var, hamileliğimin lik zamanlarında geldilerdi bize, amannnn bacak kadar çocuk tekme atcak baaa, herifçiğim nasıl koştu kurtardı beni, biz nerden geldğimizi anlayamadık, çocuk deil başka bişey ,canavar kelimesi az kalır, tvye yapışıp sallıyo, çıyak çıyak bağırıyo, yerehalı örtüsü serdiydim o aralar, amanin onu kaldırcam diye nasl bağırıyo, anasıla babası da bi gıram bişey sölemediler, adamın biri bi gün bu çocuğa hiştt yeter artık uslu dur bakim yoksa pipini keserim demiş, elinde bıçakla adamın üzerine yürümüş hadi gel gel diye, anaaa şok olduydum bi de anasyıla babası marifetmiş gibi gülerek anlatıyolardı :1shok: allahım şööööyle hayırlı uslu sevimli cici bici olsun yavru kuşum, öyle şeytani bi çock olmasın çok korkuyom :Saruboceq: öle zırt kapı bırt kapı girip çıkan karılara da tav olurum iyimi, altıyok papuç gibi o ne öle yasakkelime
mok profösürü esprisimi :roflol:
neydiki o espiri lem celen bidaha söylede bizde gülek kaydirigubbakcemile3
Ayy oyle bebelere deli oluyorum yaa hele onla ilgilenmeyen onalarina uyuz oluyom kinamayim simdi benim kizimda oyle olur felan ama gercektende sorumsuz oluyolar ya biz kucukken kardesimle gezmeye gidince yerimizden kimildamazdik onumuze bisey getirseler annemin gozune bakardik yiyelim mi diye simdiki sipalar daa hicc
Celen diyele kiz tam muhabbeti hatirlayamadim da benim kizin mokunu da incelersin gibi bisey dediydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?