neydiki o espiri lem celen bidaha söylede bizde gülek kaydirigubbakcemile3
ştt naptın len eyimin leylanın hemşerisi hiç bize pas vermiyon :dilcikar:
Ben geldim leynnnnnnnn açılın kimseler beni merak etmemiş hiç soranınız yok bakemde:dilcikarBEST gözlerin aydın kavuşmuşsunuzkaydirigubbakcemile3Bu karular hemen makara yapmışlar gene
Ben geldim leynnnnnnnn açılın kimseler beni merak etmemiş hiç soranınız yok bakemde:dilcikarBEST gözlerin aydın kavuşmuşsunuzkaydirigubbakcemile3Bu karular hemen makara yapmışlar gene
lan o karıda bi mok demedi cocuğuna.babası zaten pısmış.heç sevmiorum heç.kocama önceden tembihledim cocuğa mkayyet ol die.o sıra kocam cocuğu uyutmaya cıktıydıı.sevimsizler.
biz saolndaydık bunu anası oturma odasına gönderdi git tv seyret die.ordada cemreniin bi kaç oyuncağı var.görd bu onları.teeeeyyyzee bebeğin oyuncaklarıyla oynayabilirmiyiiiiim dedi.bende HAYIR!!!! dedim nie dedi.onlar cok temiz biz bile ellemiyoruz ve bebekten baskasına izin vermiyoruz dedim.sümsük!!
kız bacım estğ.öyle hızlısınızki ben yetişemiyorum size.iyiyiz elhm.herif kötüydü oda tatile girince düzeldisen neddin bakam yusuf nasıl
hoşgeldin bacım nasılsın
olcayııımmm napıon len.gene alınganlığını almısın stünedelikafadulden anam su ara ekim analarında işler kesat:sm_confused:
davetiyemi bekliyon olm :mymeka::teselli:
Hoşbulduk bacım ehhhhhhh iç güveysinden hallice işte
CELEN' im ya bi baktım kismeler benle ilgilenmemiş var mıyız yok muyuz dağıtrım leynnnnnnnn hamişken nasılda fırça kayardım değül mü leynnnnnn hepiciğinüze he valla herkeslerde işler kesat ötesiBu bebişler :ecrin_bebek: aldılar bütün enerjimizi bizim yav
He şöööle kırmızı mumlulardan ossundelikafaduldenkaydirigubbakcemile5:dilcikar:
aman da aman cilve de yaparmış buuuuuuu, gel öpüyüm gel küsme Şeniz
:çok üzgünüm:delırtecek bu cocuk yakötükedihüso
ay bı baslıo ağlamaya susumuo ,,sebep:uykusu var!!!
e uyu ozaman hey allhım ya.kac saattır beynımı kemırdı cocuk .kafamçokkarıştı
eskıden bole değildi bu ya lğamayı ogrenı arık zrta pırta aglıoo:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?