2008 Ekim Anneleri

lan o karıda bi mok demedi cocuğuna.babası zaten pısmış.heç sevmiorum heç.kocama önceden tembihledim cocuğa mkayyet ol die.o sıra kocam cocuğu uyutmaya cıktıydıı.sevimsizler.
biz saolndaydık bunu anası oturma odasına gönderdi git tv seyret die.ordada cemreniin bi kaç oyuncağı var.görd bu onları.teeeeyyyzee bebeğin oyuncaklarıyla oynayabilirmiyiiiiim dedi.bende HAYIR!!!! dedim nie dedi.onlar cok temiz biz bile ellemiyoruz ve bebekten baskasına izin vermiyoruz dedim.sümsük!!

Ben geldim leynnnnnnnn açılın kimseler beni merak etmemiş hiç soranınız yok bakemde:dilcikarBEST gözlerin aydın kavuşmuşsunuzkaydirigubbakcemile3Bu karular hemen makara yapmışlar gene

Ben geldim leynnnnnnnn açılın kimseler beni merak etmemiş hiç soranınız yok bakemde:dilcikarBEST gözlerin aydın kavuşmuşsunuzkaydirigubbakcemile3Bu karular hemen makara yapmışlar gene

olcayııımmm napıon len.gene alınganlığını almısın stünedelikafadulden anam su ara ekim analarında işler kesat:sm_confused:

iyi demişin vallaha oh bu ne böle be kaydirigubbakcemile5

kız bacım estğ.öyle hızlısınızki ben yetişemiyorum size.iyiyiz elhm.herif kötüydü oda tatile girince düzeldisen neddin bakam yusuf nasıl

heee hödüklüğü geçti diyon yani :roflol: anam ne olsun yusuf paşa da şu anda bubası uyutmaaa çalışıyo ben delleniyom, iki saatttir uyutmaya çalışıyom sıkıldım, tam uyuttum sandım beni kandırmış böcük bvcük bakıodu laelaelaelaelae

hoşgeldin bacım nasılsın

Hoşbulduk bacım ehhhhhhh iç güveysinden hallice işte

olcayııımmm napıon len.gene alınganlığını almısın stünedelikafadulden anam su ara ekim analarında işler kesat:sm_confused:

CELEN' im ya bi baktım kismeler benle ilgilenmemiş var mıyız yok muyuz dağıtrım leynnnnnnnn hamişken nasılda fırça kayardım değül mü leynnnnnn hepiciğinüze he valla herkeslerde işler kesat ötesi Bu bebişler :ecrin_bebek:aldılar bütün enerjimizi bizim yav

davetiyemi bekliyon olm :mymeka::teselli:

He şöööle kırmızı mumlulardan ossundelikafaduldenkaydirigubbakcemile5:dilcikar:

aman da aman cilve de yaparmış buuuuuuu, gel öpüyüm gel küsme Şeniz

ben gidiyom len, hasta neyin oldum yine, sümüğüm akıyo :roflol:
az yatam da dinlenim, yarına inşallah gelerim, hee bu arada biz bu hafta içi ev taşıyoruz, neti de diğer tarafa naklettircez, üçbeş gün aranızda olamıyciym, aniden ortadan kaybolursam bilinki taşınıyorumdur :lepi:

aman da aman cilve de yaparmış buuuuuuu, gel öpüyüm gel küsme Şeniz

Oooooooooo kuzum ya severim senu gel bende seni öpiyimmmmmmmŞeniz

Böyle aniden denurmü leyn ne eve taşıması demek taşınıyırsın valla ben taşıncak olsam söylene söylene bi hal olurdum çok gözümde büyür o işler valla helala sana bi de bebeişle zor be kısım bu kış gününde bekleseydim ya biraz bari bahar geleydi geleleim mi yardıma bi c vitamini felan iç bari bak bal-tarçın süper iyi geliyor 4-5 tatlı kaşığı balın içine 1 tatlı kaşığı tarçını koyuyorsun bir güzel boca ediyosun çamur gb bi hal alıyo sonra 1-2 çay kaşığı bu karışımın üzerine kaynamış sıcak suyu ekleyip azda limon sıkıyosun içine ılık olarak içiyosun bu karışımdan sabahları 1 çay kaşığı yiyebilirsinde acayip iyi geliyor kıslar bağşıklık sistemini güçlendiriyor aklınızda olsun yanim geçmiş olsun:teselli: canımcım birde şu sandozlar varya calsiyum sandoz 1000 mg lıklar onlardan günde 1 tane gribe birebir iyi bak kendine muckkkkkkk

:çok üzgünüm:delırtecek bu cocuk yakötükedihüso
ay bı baslıo ağlamaya susumuo ,,sebep:uykusu var!!!
e uyu ozaman hey allhım ya.kac saattır beynımı kemırdı cocuk .kafamçokkarıştı
eskıden bole değildi bu ya lğamayı ogrenı arık zrta pırta aglıoo:çok üzgünüm:

çıtır seni de çıldırttı ya kızın sonundakaydirigubbakcemile3
tam 2saat uğraştım uyutmaya uyudu emzirdim biz uyurken emioz gıcığız biraz da yerinde yatırdımm uyandı ay başım döndü sallamaktan şimdi babası devraldı görevi yine 12de uyucaz galiba:a015:

çıtır sen de çok geç gelion beaaa uykusu gelio anaların veletler feleğimizi şaşırtıo zaten -tatlicadiarzu-

bendee delleneeeccceeemmdelikafadulden cocuğun arada damarı bi tutuo memeyi almıoooÇok üzgünüm çoook nası bağırıo nası bağırıo anşatamam:uhm: resmen katıla katıla gözlerinden yaslar szlüo dayanamıorum onu ööle görncesenağlama nese yine omzumda sallaya sallaya uyuttum yatırdım 5 dk sonra agulamaya basladıkafamçokkarıştı aldım emzimeye nese aldı ama bu seferde 1 bucuk saat emdişutarafagitti:lepi: yarın bu saatlerde teyzemler gelmiş olucak acaip heyecanlıyım aylar sonra tanıdık bi yüz:sm_cool: ama cemre korkutuo.kalabalık oldumu evin içinde cocuk dellenioÇok üzgünüm çoook nolcek bakam 1 hafta-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…