bendee delleneeeccceeemmdelikafadulden cocuğun arada damarı bi tutuo memeyi almıoooÇok üzgünüm çoook nası bağırıo nası bağırıo anşatamam:uhm: resmen katıla katıla gözlerinden yaslar szlüo dayanamıorum onu ööle görncesenağlama nese yine omzumda sallaya sallaya uyuttum yatırdım 5 dk sonra agulamaya basladıkafamçokkarıştı aldım emzimeye nese aldı ama bu seferde 1 bucuk saat emdişutarafagitti:lepi: yarın bu saatlerde teyzemler gelmiş olucak acaip heyecanlıyım aylar sonra tanıdık bi yüz:sm_cool: ama cemre korkutuo.kalabalık oldumu evin içinde cocuk dellenioÇok üzgünüm çoook nolcek bakam 1 hafta-tatlicadiarzu-
bikaç gün sonra alışır aynı yüzleri görünce üst üste...bende ist.a gitmeye korkuom sallıncağımızı da götüremioz nasıl uyutcam bilmem orda
hadi şimdiden gözün aydın deyim ne kadar kalıcak teyzenler
1 hafta.eşi polis 1 hafta izin alabilmiş.şş buarada yaprak dökmünün evi nerdeymiş öörendim.acık adresle hemidedelikafadulden
peki 1.5 saat emince süt kaldımı celen? uykulu emince uzun sürüo hem uyyup hem emio ya dinlene dinlene yani bizimki öle :ecrin_bebek:
ya buarada demin m.ali erbilin yarısmasında bi soru sordular
2-25 ocak arası hamile kalanın cocğu hangi burc olur die.adam terazi dedi.zaten bizde atladık benm sat ım 14 ocaktı bu durumda yumurtlama tarihim 20 li günlere geldi.e cemre terazi.ama cvp akrep??bitane ebe vardı onlar doğum tarihini şööle hesaplıomuş diyelim ben 25inde hamile kaldım ya ona 7 ekliomussun noldu 2 subat oldu ondan 3 ay geriye gidiomussun kasımın 2 si.yani beiş kasımın 2sinde doğuyomus.benm hamile kalma tarihim netteki hesaplarıma göre 28 ocak.(tahmiini)7 ekledik 4 subat yaptı 3 ay geriye git kasımın 3nde doğması gerekio???acaip kafam karustu yaw??
hee gördm tırsık:mymeka:varmısın yokmusunda adamın kutusunda 500bin varmış ya kafamçokkarıştı
hım efferin sana gitceniz yani kesün ziyarete açıkmıymış hergün
ya st için emmio ki bitirdi zaten sütü beni yalancı emzik yerine kullanıo uyanıkÇok üzgünüm çoook ah bi alısaydıama cok ilginctir yarım saatte bir sızlaya sızlaya süt gönderdi göğsm.yani beyin onun ağzında olduğunu algılıo ve bittiği halde en derinlerden gönderio yine:sm_confused::Saruboceq:
hee gördm tırsık:mymeka:
sanırsam.bide beylerbeyi mi ne varmıs hemen boğaz köprsnün altında.orda denizcilerin okulu varmıs.restorantı falan varmıs.orayı istiyoruz gielim.bildinmi neresişutarafagitti bi boğazda yemek yemeğe kalksak batarız bu ii oldukaydirigubbakcemile3
memet ali ebil kızı kovdu len yarısmadan cık dısarı dediiiii:1shok:kaydirigubbakcemile3
ben yatıom kızlar ii geceler iyi pazarlar şimdiden şöyle 10a kadar uyusam ne güsel olur ama nerdeeeeeeeeeeee
ya buarada demin m.ali erbilin yarısmasında bi soru sordular
2-25 ocak arası hamile kalanın cocğu hangi burc olur die.adam terazi dedi.zaten bizde atladık benm sat ım 14 ocaktı bu durumda yumurtlama tarihim 20 li günlere geldi.e cemre terazi.ama cvp akrep??bitane ebe vardı onlar doğum tarihini şööle hesaplıomuş diyelim ben 25inde hamile kaldım ya ona 7 ekliomussun noldu 2 subat oldu ondan 3 ay geriye gidiomussun kasımın 2 si.yani beiş kasımın 2sinde doğuyomus.benm hamile kalma tarihim netteki hesaplarıma göre 28 ocak.(tahmiini)7 ekledik 4 subat yaptı 3 ay geriye git kasımın 3nde doğması gerekio???acaip kafam karustu yaw??
dbest kocennn uyyomu hala
DBEST eşin çok yorulmuş belli aşureye ne dedi beğendi mi bari süprizini parfümlerinide gülü gülü kullan başka neler getirmiş diyiver bakem sık şu parfümden bi fiskede kokluyak gı
NİSA' m burdasında niye yazmıyonki gı???MERAN anacım sende de ses yok niyeki şurda 1 elin parmak sayısı kadar bilem kalmamışız tüüüüüüüüüü cumartesi karuları kaçtılar görüyon mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?