aşureyi çok beğendi bir de akşam için ona sevdiği yemekleri yaptım onları da yedi :asigim: normalde çok yemek seçer saolsun kaydirigubbakcemile3
ekim anaları napıyo ben biliyom ama sölememmm :jeyyar: :jeyyar:
kız olcay hadi benüm herüf uyuyo senünkü napıyo anam ne işin var burda gitsene herüfün yanına :jeyyar:
olcayım kocana sor bakalım magazin arkası yapmış mı okan
ona göre izlicem ya da kapatıcam tv yi
ben bugün diskokralı olduğunu unutmuşum.. hatırlasam nolcek gerçi bu sezon daha hiç izleyemedim ki..
sğlsun özlem merak etmiş :1hug:merann hoşgelmişsinnn
neler yaptın bugün sen de yokmuşsun merak etmişler seni ben de yoktum ama benim mazeretim belli :jeyyar:
birrazdan çıkıcam kızlar size iyi gecelerrr
Bi buse kondurdum geldim ordamısın bak aklıma ne geldi sen emzik sormuştun değil mi benim oğluma almıştık hamişken ikiside chıcco nundu birini hiç almadı diğerini aldı aldığı chıcconun en son çıkardığı özeldamaklı sanırım kauçuk uçlu olanı rengi böyle ten rengi bildiğin emzik rengi cnm sorarsan söylerler zaten onu aldı ve bayağı memnunum
ben de az önce yoğurt mayaladım kızıma :asigim:
burdan bi arkadaş tarif vermişti ya kimdi :uhm: devam sütü ile yapılan tarif.. kendisine şimdiden teşekkür ederim inşallah güzel olur..
onu denedim bakalım nasıl olcakkk
hayatımda hiç yoğurt mayalamadım heyecanla bekliyom bakalımmm :dance:
yapmış anacım magazin arkası sordum
yoğurt sulu olcak tutmadı sanıp dökme emi anacım :1closedeyes:
yok canım ona başlamadım henüzhmmm saol bunu dediğin iyi oldu da bişi sorcam cam kavanoza yaptım kapağını kapadım yani kapağı kapalı olcak di mi patlar matlar allah korusun kaydirigubbakcemile3
siyah sütü okudun mu merancım
evet canım kapağı kapalı olcak...küçük çay bardağına da (cam) mayalayabilirsinhmmm saol bunu dediğin iyi oldu da bişi sorcam cam kavanoza yaptım kapağını kapadım yani kapağı kapalı olcak di mi patlar matlar allah korusun kaydirigubbakcemile3
siyah sütü okudun mu merancım
bende ki chcconun damaklı silikonuhee bugün yine gittim almadığım emzik var mı diye baktım nuby nin yassı ucunu almıştım damaklısı yoktu onu uyuma öncesi tuttu gibi bakalım buna alıştırcam ayyy evde emzik kolleksiyonu oldu vallaaa
canım chicco da aldım ama yassı silikon uçlu aldımm.. bugün damaklı silikon sordum e-bebekte öyle bi ürün yok chicconun damaklı uçlarının hepsi kauçuktur dediler ben de kauçuktan hiç hoşlanmıyom almadım (buarada nukun 0 aylık ve 6 aylık damaklı kauçuğunu almıştım onları tutuyo gibi en son ihtimal onları vericem ilk etapta silikona alışsın istiyom)
olcaycım sanada iyi geceler...sonra yine görüşürüzz... ŞenizDBEST MERAN anacım iyi geceler diyeceğim size oğluş kalktı gideyim hayden iyi geceler şu yoğurt mayalamayı banada anlatırsınız anacığım benim dr.ek gıda demedi bana ya 21' inde kontrolu vardı ama bişey demedi yoğurt felan diye sizler kendi kendinize mi başladınız niye bize demedi ki acaba bi de ben oğluşuma su bile vermedim ama geçen gün çikolata yalattım ne yalandı ya kuzum benim neysem hadin ben kaçanzi bu sefer gerçekten gidenziŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?