2008 Ekim Anneleri

senin lokman hekimligin simdi tescillendi.. hihoyyyt ben de ne bicim anneyim len hicbirseyden haberim yok. simdi arastriyorum bakalim neymis BRONŞİOLİT...

1.hekimden sormaaaaa,çekenden sor demişleeeeerrr anacım başımıza gelmese detaylı bilemezdik yanii
2.damdan düşenin halinden damdan düşen anlar demişler
3.sen özel hastaneye mi gittin ne??
çünkü bende eğer o gün oğlumu fakülte hastanesine götürmemiş olsaydım özel hastaneye gitseydik bizede muhtemelen bi antibiyotik yazıp göndercekti çünküüü burda özel hastanelerde acilde nöbetçi çocuk doktoru yokk...ventolin alırkende çocuk doktoru olmalıı...
üniv.hastanesi ve devlet hastanelerinde her zaman nöbetçi çocuk doktoru var acildee....hatta biz özel hastaneyi aradık kabul etmediler sorumluluğu çok bizde acilde çocuk doktoru yok dedilerr... en iyisi devlette yada üni.hastanesinde kalın dediler...hoşgeldin türkiyeye sengözlerimebaksanab

kuzucumun elbiselerini çekmedim daha annanemiz 5 elbise 3 pantolun 4 badi 2 atkı bere ve 3 tane künye getirmiş çok şanslı kızım çoooooooook

ayrıca evimiz çok sıcak elbiselerini giydiriyorum ilk fırsatta elbiselerini de gösteririm minicikler ya çok tatlılar

evet evet goturcem.. bu geceyi de atlatsin yarin ilk is.. peditus surubu da sorarim.. sagol canim..

şahsen ben sormadım kaydirigubbakcemile3 bu arada sağol anacım, bi süre bebişini öpme yazık günah o senin kadar güçlü bi bünyeye sahap deel, bak şinci eczanelerde maske satılıyo, benim herif 100 tanesini 6 teleye mi ne almış, hemi evde bulunmuş olur diye 100 tane al dedim ben, belkim ilerde yine hasta olcem yada kocişim hasta olcek, ya da ne bilim işte böle kloraklı bişiyli bişeyler yapck oluruz koku neyin gelmesin burnumuza diye maske lazım olar, la millet para kazanmanın yolunu bulmuş yaf her ihtiyaca bişiy yapmışlar hayret bişi :1shok:

zambakçım çooook güzel kızın cicişleri çok yakışmışş maşallah yaa künyeside çok güzelmiş nazar boncukluu a.s

bu arada mok profesörü terken karısı gelirse lütfen söyleyin bu gün benim sıpanın 6. mıçışı hüfffffffffff, la daha biraz önce değiştirdiydik bu ne lenkafamçokkarıştı

ne len bu ben 1650 de bırakmısım sayfa olmus 1672 :1shok: Çok üzgünüm çoook okiiimmi okumiimmi:uhm:

terken gelirse benim kızımın da 12 gün kaka yapmayıp sonra saçına kadar mıçtığını söyleyin
beni özleyin kızım çok mızmızlandı sonra yine gelirim

benı nıye kımse merak etmemiş lenn -tatlicadiarzu- dermişimmmmmm:icecream:
:jeyyar:

ben nolum len mannaknaniknanik

durun ancımın getirdiği cicilerden resim koyam size

annamm cadı len bu cok guzell maşallhh

hasta olan arkadaslaraa ve bebişlere gecmiş olsunnnnnna.s.

canim aynen dedigin gibi ozele gittim. acile de degil. sabah aradik 9.30a randevu verdiler bi dr icin biz de gittik. cocuk doktoru yani. annemin bi cocuk dru arkadasi vardi o emekli oldu. onu aradim da sordum simdi. bi iki kisi tavsiye etti devlette. onlardan birine gitcem yarin. tam hosgeldim valla turkiyeye. pisman oldum. keske 2 hafta sonra gelseydim. babamin gribi gecerdi. ardaya bulasmazdi..Çok üzgünüm çoook

Len benim tam boyle biyyere ihtiyacim vardi anasini satìm niye hamileyken bulmadim burayi inan buraya gelip sizleri tanidigimdan beri kendimi yanliz hissitmiyom sagolun valla sizi seviyom

onlar gribal enfeksiyonu daha ağır atlatıorlar..benim kızım biraz öksürüordu tamere de bulaştı..kızımda ertesi gün bişe kalmadı tamer hastanelik oldu...ve öyle ne burun tıkanması vardıı ne ateş ne öksürük sadece ben gögsündeki sesi farkettim eşim bile farketmedi düşün yanii çok erken müdaahele ettik...
pişman olma canım yaa engelleyemiyorsun iştee o zamanda yolculukta başka birinden alcaktı belkide...hem belki babandan bile almamış olabilir sakın suçlama kendini...oğlum bronşiloit oldu yeğenimde bronşiolit olmuştu 1 hafta önce arada ikimzde farklı şehirlerdeyiz aramızda 1300 km var...birlikte olsaydık birbirimizi suçlardıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…