durun ancımın getirdiği cicilerden resim koyam size
senin lokman hekimligin simdi tescillendi.. hihoyyyt ben de ne bicim anneyim len hicbirseyden haberim yok. simdi arastriyorum bakalim neymis BRONŞİOLİT...
adrianarda benim kızım da hapşırıyor ve burun akıntısı var. dr umuzu aradım dün peditus şurup ver dedi ki drum bebeklere verdiği ilaçlara çok dikkat eder. 1 aylıktan itibaren kullanılıyor, grip ve soğuk algınlığı için. yine de sen başka bi dr a görün bence.
Ibolyacim gecmis olsun sende mi grip oldun bacim anam bende oyle emzirirken de hic bisey baglamadim agzima yaa len ben dayanamiyom opuyom ya icim gidiyo unutuyom varya kesin bulasacak uff prensesim kusme kiz seni swvmediginizi kim soyledi ki buraya okadar cok kisi gelip gidiyoki insan kimin olup kimin olmadigini karistiriyo mesela bugun beni soran olmamistir cunku sabah dedim yokum diye
vışşşşşş artiz karının artiz kızı pek güzel olmuşkız ne dicem biberonmu tutuyo o zillli
ben nolum len mannaknaniknanikolmaz yarvu, şincik şöyle oluyor, celen angut hödük düşmanı, terken mok profesörü filen ya,s ende ekim anaları topicininn lokman hekimi oluyon, istesende oluyon istemesende oluyon, oldurmaazsan oldururlar gülümmmmmmm :roflol:
1.hekimden sormaaaaa,çekenden sor demişleeeeerrr anacım başımıza gelmese detaylı bilemezdik yanii
2.damdan düşenin halinden damdan düşen anlar demişler
3.sen özel hastaneye mi gittin ne??
çünkü bende eğer o gün oğlumu fakülte hastanesine götürmemiş olsaydım özel hastaneye gitseydik bizede muhtemelen bi antibiyotik yazıp göndercekti çünküüü burda özel hastanelerde acilde nöbetçi çocuk doktoru yokk...ventolin alırkende çocuk doktoru olmalıı...
üniv.hastanesi ve devlet hastanelerinde her zaman nöbetçi çocuk doktoru var acildee....hatta biz özel hastaneyi aradık kabul etmediler sorumluluğu çok bizde acilde çocuk doktoru yok dedilerr... en iyisi devlette yada üni.hastanesinde kalın dediler...hoşgeldin türkiyeye sengözlerimebaksanab
ben gidiyom len benim kız babaannesinin elinde huysuzlandı.emzireyim barime.
bu arada söylemeden geçemiycem, adrianarda, leyla ve kimselerbilmez aramıza yeni katılan arkadaşlar ama hiç de davetiye beklemiyolar, hele leyla balıklama dalıyo olaya çok arsız karı canımmmmmmm :roflol: tavsiye ederim iyi oluyo yani:1closedeyes:
zambakçım çooook güzel kızın cicişleri çok yakışmışş maşallah yaakünyeside çok güzelmiş nazar boncukluu a.s
ne len bu ben 1650 de bırakmısım sayfa olmus 1672 :1shok: Çok üzgünüm çoook okiiimmi okumiimmi:uhm:
Len benim tam boyle biyyere ihtiyacim vardi anasini satìm niye hamileyken bulmadim burayi inan buraya gelip sizleri tanidigimdan beri kendimi yanliz hissitmiyom sagolun valla sizi seviyom
onlar gribal enfeksiyonu daha ağır atlatıorlar..benim kızım biraz öksürüordu tamere de bulaştı..kızımda ertesi gün bişe kalmadı tamer hastanelik oldu...ve öyle ne burun tıkanması vardıı ne ateş ne öksürük sadece ben gögsündeki sesi farkettim eşim bile farketmedi düşün yanii çok erken müdaahele ettik...canim aynen dedigin gibi ozele gittim. acile de degil. sabah aradik 9.30a randevu verdiler bi dr icin biz de gittik. cocuk doktoru yani. annemin bi cocuk dru arkadasi vardi o emekli oldu. onu aradim da sordum simdi. bi iki kisi tavsiye etti devlette. onlardan birine gitcem yarin. tam hosgeldim valla turkiyeye. pisman oldum. keske 2 hafta sonra gelseydim. babamin gribi gecerdi. ardaya bulasmazdi..Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?