:roflol: karı dediğin böyle olcek canımmmmmmmmmmmmm, hatta çocuk hasta olursa benden geçti diye uydurcek kadar pratik zeka olcek :roflol: dimi lan leyla kaydirigubbakcemile5
boğazım ağrıoo hala :çok üzgünüm: dün msnden konuşurken annem bile farketti boğazın şişmiş yavrum sonra annemin klasik sözleri kızım sen delimisin divanemisin niye kendini ihmal ediyorsuun doktora gittsene dedi bii ton laf söyledi e pazar günü şimdi nasıl gideyim..yarın oğluşun kontrolu var bakalım belki bende bi muayene olurum :çok üzgünüm:okuma len okuma bı mok yok:roflol:
boğazım ağrıoo hala :çok üzgünüm: dün msnden konuşurken annem bile farketti boğazın şişmiş yavrum sonra annemin klasik sözleri kızım sen delimisin divanemisin niye kendini ihmal ediyorsuun doktora gittsene dedi bii ton laf söyledi e pazar günü şimdi nasıl gideyim..yarın oğluşun kontrolu var bakalım belki bende bi muayene olurum :çok üzgünüm:
sen nettün iklimcim nasııl :jeyyar:
onlar gribal enfeksiyonu daha ağır atlatıorlar..benim kızım biraz öksürüordu tamere de bulaştı..kızımda ertesi gün bişe kalmadı tamer hastanelik oldu...ve öyle ne burun tıkanması vardıı ne ateş ne öksürük sadece ben gögsündeki sesi farkettim eşim bile farketmedi düşün yanii çok erken müdaahele ettik...
pişman olma canım yaa engelleyemiyorsun iştee o zamanda yolculukta başka birinden alcaktı belkide...hem belki babandan bile almamış olabilir sakın suçlama kendini...oğlum bronşiloit oldu yeğenimde bronşiolit olmuştu 1 hafta önce arada ikimzde farklı şehirlerdeyiz aramızda 1300 km var...birlikte olsaydık birbirimizi suçlardıkk
He len ibolya atliyom herseye hatta sazan bile dediler kendilerini bilirler onlar alinmadim amma bebe bugun 3 keremi ne terledi sobali evin o zorlugu var odun atoyon birden isisniyo ev sonra soguyo bebe terledi ustumu hafoflettim sonrta ev sogudu giydirdim felen dedim kesin hasta olur babasi basima kalkar ben en iyisi benden bulasti derim siyrilirim laf yemekten karii dedigin boyle olur demi len ibolya
len mnayk kahve ıcmdye gıdeceğine doktora gıtlülülülülülü
olcayım enişte polis.biz asker ailesüyük:1closedeyes: o dediğim yer askeriyenin.CELEN ben şööle bi gezinirken sen nireere gettün kimse giremez bizizm alanımıza kışkışlarım ben onları merek etme sen demek teyzoşların geliyor ne kadar sevinmişindir sen şimdi hadi bakem gözünaydın şimdiden anlattığın yer güzel gidin oraya senin eşin polismiydi kuşum unutmuşum ben eğer öyleyse balalimanında da biyer var polis evi ben hiç gitmedim ama süpermiş doşardanda alıyolarmış manzaresi çok güzel ama biliyorum orayı gidin mutlaka bayada uygunmuş bilgin olsun...
DBEST eşin çok yorulmuş belli aşureye ne dedi beğendi mi bari süprizini parfümlerinide gülü gülü kullan başka neler getirmiş diyiver bakem sık şu parfümden bi fiskede kokluyak gı
he ben sazaaan dedim bu karuyaaama sğlsun önce alındığını hissettim ne alaka deyi bi çıkış yaptı baa anladım alındı bende dedim bakalım o konuşana kadar konuşmucam ee sonra nasılsın falan diince ii dedim alınmamışş gel len öpem o günün anısına Şeniz eee yavruum kayserilisinn uyanık olcen tabii yediğin ekmeğin içtiğin suyun kayseriden hakkını vercenn kaydirigubbakcemile3
he söyledin len lokman hekim olmucem olm vazgeçttim :mymeka: rallicide olmucem gamyoncuiremsu alcem tıp diplomamı evde çocuklarıma bakcem internetten de sizinkilere yetişirim tıp diplomalıı ev hanımı olcem kaydirigubbakcemile3 kız dbest olur muu ne deyonn :jeyyar:
he ben sazaaan dedim bu karuyaaama sğlsun önce alındığını hissettim ne alaka deyi bi çıkış yaptı baa anladım alındı bende dedim bakalım o konuşana kadar konuşmucam ee sonra nasılsın falan diince ii dedim alınmamışş gel len öpem o günün anısına Şeniz eee yavruum kayserilisinn uyanık olcen tabii yediğin ekmeğin içtiğin suyun kayseriden hakkını vercenn kaydirigubbakcemile3
kahve içmeyide çok seviom leyn :asigim: tchibo yada gidersem kahve içmeye değme keyfimeadrianarda sen iyi biliosundur tchibo yu değül müü :içelim:
Lenn kendini saymadin ìs bitirici ìbolyakaydirigubbakcemile3
anam ne kıllatmışınız leyyynnn yemek de mi yemiyonuz alla allaaaa
merancım olur tabi neden olmasın da 6 yıl çok beeee ozamana senin yavrular gocemen olur
Yok kiz alinmam burda kavga kirginlik alinganlik olmaz valla bi burda sitres atiyoz zaten birbirimizin lafi koymaz yani bana oyle aslinda burada boyleyim yav normalde sakin biriyim yazin gelince gorursun
büyüsünler olm yenisini yapmıcez mii benim kociş bi tane daha istio ben 30 olmadan 1 tane daha yavrularım :CüvCüv:
artııı torunlarım olurr hem sizde doğurursunuz bir çocukla kalmayacasınız herhaldee :mymeka:
büyüsünler olm yenisini yapmıcez mii benim kociş bi tane daha istio ben 30 olmadan 1 tane daha yavrularım :CüvCüv:
artııı torunlarım olurr hem sizde doğurursunuz bir çocukla kalmayacasınız herhaldee :mymeka:
iveeett merancim iyi biliyorum. pek de severim. arada bir guzel bebek seyleri de oluyo orda. kahvesi de super.. ah keske bi gun hepberaber bi araya gelebilsek..
biz hamilelik kursuna gitmistik benim kocisle.. ordaki arkadaslardan biri aradi bugun. butun kurstaki hamileler dogum yapmis. buluscakmisiz. biz dedik tr'deyiz. iyi sizi bekleyelim o zaman dediler. bakalim onlarin bebeklerini de merak ediyorum. orda en buyuk bebek arda. ben baya gec kalmistim kurs icin..
sizin bebsileri demerak ediyorum.. keske yanyana gelebilsek bigun..
Adrianarda canim gecmis olsun insallah cabuk iylesir yavrun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?