2008 Ekim Anneleri

:roflol: karı dediğin böyle olcek canımmmmmmmmmmmmm, hatta çocuk hasta olursa benden geçti diye uydurcek kadar pratik zeka olcek :roflol: dimi lan leyla kaydirigubbakcemile5

He len ibolya atliyom herseye hatta sazan bile dediler kendilerini bilirler onlar alinmadim amma bebe bugun 3 keremi ne terledi sobali evin o zorlugu var odun atoyon birden isisniyo ev sonra soguyo bebe terledi ustumu hafoflettim sonrta ev sogudu giydirdim felen dedim kesin hasta olur babasi basima kalkar ben en iyisi benden bulasti derim siyrilirim laf yemekten karii dedigin boyle olur demi len ibolya

okuma len okuma bı mok yok:roflol:
boğazım ağrıoo hala :çok üzgünüm: dün msnden konuşurken annem bile farketti boğazın şişmiş yavrum sonra annemin klasik sözleri kızım sen delimisin divanemisin niye kendini ihmal ediyorsuun doktora gittsene dedi bii ton laf söyledi e pazar günü şimdi nasıl gideyim..yarın oğluşun kontrolu var bakalım belki bende bi muayene olurum :çok üzgünüm:
sen nettün iklimcim nasııl :jeyyar:

len mnayk kahve ıcmdye gıdeceğine doktora gıtlülülülülülü

dogru diyosun canim da iste sen de biliyosun, o oksurdukce benim omrumden omur gidiyo. keske bana olsaydi diye geziyorum yavrum bi de derdini de anlatamiyo. koca koca gozleriyle bakiyo mavis mavis. aman bi gecsin walla 41 yasin okucam. bi fakire de para vercem..

he ben sazaaan dedim bu karuyaa ama sğlsun önce alındığını hissettim ne alaka deyi bi çıkış yaptı baa anladım alındı bende dedim bakalım o konuşana kadar konuşmucam ee sonra nasılsın falan diince ii dedim alınmamışş gel len öpem o günün anısına Şeniz eee yavruum kayserilisinn uyanık olcen tabii yediğin ekmeğin içtiğin suyun kayseriden hakkını vercenn kaydirigubbakcemile3

olcayım enişte polis.biz asker ailesüyük:1closedeyes: o dediğim yer askeriyenin.

bende dedim.banada alınmıs sanırsam:çok üzgünüm:

anam ne kıllatmışınız leyyynnn yemek de mi yemiyonuz alla allaaaa

merancım olur tabi neden olmasın da 6 yıl çok beeee ozamana senin yavrular gocemen olur

Yok kiz alinmam burda kavga kirginlik alinganlik olmaz valla bi burda sitres atiyoz zaten birbirimizin lafi koymaz yani bana oyle aslinda burada boyleyim yav normalde sakin biriyim yazin gelince gorursun

kahve içmeyide çok seviom leyn :asigim: tchibo yada gidersem kahve içmeye değme keyfime adrianarda sen iyi biliosundur tchibo yu değül müü :içelim:

iveeett merancim iyi biliyorum. pek de severim. arada bir guzel bebek seyleri de oluyo orda. kahvesi de super.. ah keske bi gun hepberaber bi araya gelebilsek..

biz hamilelik kursuna gitmistik benim kocisle.. ordaki arkadaslardan biri aradi bugun. butun kurstaki hamileler dogum yapmis. buluscakmisiz. biz dedik tr'deyiz. iyi sizi bekleyelim o zaman dediler. bakalim onlarin bebeklerini de merak ediyorum. orda en buyuk bebek arda. ben baya gec kalmistim kurs icin..

sizin bebsileri demerak ediyorum.. keske yanyana gelebilsek bigun..

benım zilliye armut suyu verdım bugun amannn ne ıcmek ne ıcmekk şap şap yalandı daha vereyım dıe de vermedım.şakkıdı

anam ne kıllatmışınız leyyynnn yemek de mi yemiyonuz alla allaaaa

merancım olur tabi neden olmasın da 6 yıl çok beeee ozamana senin yavrular gocemen olur

büyüsünler olm yenisini yapmıcez mii benim kociş bi tane daha istio ben 30 olmadan 1 tane daha yavrularım :CüvCüv:
artııı torunlarım olurr hem sizde doğurursunuz bir çocukla kalmayacasınız herhaldee :mymeka:

Yok kiz alinmam burda kavga kirginlik alinganlik olmaz valla bi burda sitres atiyoz zaten birbirimizin lafi koymaz yani bana oyle aslinda burada boyleyim yav normalde sakin biriyim yazin gelince gorursun

yazın gelince görcem CADIARZU kızınıda öpcezzz lülülülülülü

sen kac yasindasin kiz meran? ben 3 tane istiyorum Allah nasip ederse. 2 yil sonra gelir isallah ikincisi :) ucuncusunu de 36da falan dogurcam.. plani da yaptim.. sankim planla oluyo

yavrula bakem :CüvCüv:
biz de ikinciyi istiyoz kısmetse 3 yıl sonra falan bakalım hayırlısı :ecrin_bebek:

evet çok güzel olur bir araya gelsekk anaaam ne kıllatırız ne kıllatırızz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…