benım zilliye armut suyu verdım bugun amannn ne ıcmek ne ıcmekk şap şap yalandı daha vereyım dıe de vermedım.şakkıdı
leylaaa yaptırdınmı len o asıyı.rotamıydı?
sen kac yasindasin kiz meran? ben 3 tane istiyorum Allah nasip ederse. 2 yil sonra gelir isallah ikincisi :) ucuncusunu de 36da falan dogurcam.. plani da yaptim.. sankim planla oluyo
benı nıye kımse merak etmemiş lenn -tatlicadiarzu- dermişimmmmmm:icecream:
:jeyyar:
ben nolum len mannaknaniknanik
annamm cadı len bu cok guzell maşallhh
hasta olan arkadaslaraa ve bebişlere gecmiş olsunnnnnna.s.
canim aynen dedigin gibi ozele gittim. acile de degil. sabah aradik 9.30a randevu verdiler bi dr icin biz de gittik. cocuk doktoru yani. annemin bi cocuk dru arkadasi vardi o emekli oldu. onu aradim da sordum simdi. bi iki kisi tavsiye etti devlette. onlardan birine gitcem yarin. tam hosgeldim valla turkiyeye. pisman oldum. keske 2 hafta sonra gelseydim. babamin gribi gecerdi. ardaya bulasmazdi..Çok üzgünüm çoook
Len benim tam boyle biyyere ihtiyacim vardi anasini satìm niye hamileyken bulmadim burayi inan buraya gelip sizleri tanidigimdan beri kendimi yanliz hissitmiyom sagolun valla sizi seviyom
He len ibolya atliyom herseye hatta sazan bile dediler kendilerini bilirler onlar alinmadim amma bebe bugun 3 keremi ne terledi sobali evin o zorlugu var odun atoyon birden isisniyo ev sonra soguyo bebe terledi ustumu hafoflettim sonrta ev sogudu giydirdim felen dedim kesin hasta olur babasi basima kalkar ben en iyisi benden bulasti derim siyrilirim laf yemekten karii dedigin boyle olur demi len ibolya
boğazım ağrıoo hala :çok üzgünüm: dün msnden konuşurken annem bile farketti boğazın şişmiş yavrum sonra annemin klasik sözleri kızım sen delimisin divanemisin niye kendini ihmal ediyorsuun doktora gittsene dedi bii ton laf söyledi e pazar günü şimdi nasıl gideyim..yarın oğluşun kontrolu var bakalım belki bende bi muayene olurum :çok üzgünüm:
sen nettün iklimcim nasııl :jeyyar:
kahve içmeyide çok seviom leyn :asigim: tchibo yada gidersem kahve içmeye değme keyfimeadrianarda sen iyi biliosundur tchibo yu değül müü :içelim:
benım zilliye armut suyu verdım bugun amannn ne ıcmek ne ıcmekk şap şap yalandı daha vereyım dıe de vermedım.şakkıdı
Hafta sonu yapmazlar diye gidemedik yarin gidecez bakalim ne diyecek sen yaptircanmi bu arada sana da alinmadim canim cemre napiyoo bugunde tam gaz huysuzlugu devam ettimi
bugun kendimi casper hissettim burda len:uhm: ben kaçarhaden bye:a015:
büyüsünler olm yenisini yapmıcez mii benim kociş bi tane daha istio ben 30 olmadan 1 tane daha yavrularım :CüvCüv:
artııı torunlarım olurr hem sizde doğurursunuz bir çocukla kalmayacasınız herhaldee :mymeka:
Hafta sonu yapmazlar diye gidemedik yarin gidecez bakalim ne diyecek sen yaptircanmi bu arada sana da alinmadim canim cemre napiyoo bugunde tam gaz huysuzlugu devam ettimi
nie olm?:uhm:
evet çok güzel olur bir araya gelsekk anaaam ne kıllatırız ne kıllatırızz kaydirigubbakcemile3
ben 25 yaşındayım iki çocuk annesiyim 20 yaşımda kızımı 24 te oğlumu kucağıma aldım..antalyadan katılıorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum kaydirigubbakcemile
ben 25 yaşındayım iki çocuk annesiyim 20 yaşımda kızımı 24 te oğlumu kucağıma aldım..antalyadan katılıorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum kaydirigubbakcemile
ööle yazdıklarım iplenömedi sen hariç.bende kacanzi:çok üzgünüm:
ööle yazdıklarım iplenömedi sen hariç.bende kacanzi:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?