2008 Ekim Anneleri

bugun kendimi casper hissettim burda len:uhm: ben kaçar haden bye:a015:

zambakkkk ayyy bu kız çok şeker yaaa bayıldım resimlerine çok tatlıııııııı tütütütü maşallahhh
ay nolur benim yerime de öp kokla yavruyuu valla çok öpesim geldi çok tatlııı maşallahhhh

benım zilliye armut suyu verdım bugun amannn ne ıcmek ne ıcmekk şap şap yalandı daha vereyım dıe de vermedım.şakkıdı

leylaaa yaptırdınmı len o asıyı.rotamıydı?

Hafta sonu yapmazlar diye gidemedik yarin gidecez bakalim ne diyecek sen yaptircanmi bu arada sana da alinmadim canim cemre napiyoo bugunde tam gaz huysuzlugu devam ettimi

sen kac yasindasin kiz meran? ben 3 tane istiyorum Allah nasip ederse. 2 yil sonra gelir isallah ikincisi :) ucuncusunu de 36da falan dogurcam.. plani da yaptim.. sankim planla oluyo

ben 25 yaşındayım iki çocuk annesiyim 20 yaşımda kızımı 24 te oğlumu kucağıma aldım..antalyadan katılıorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum kaydirigubbakcemile

du sana da bi folüm düşünüm ben :jeyyar: bu aarada tenkyu verimaç anacım

yavrum kısmetten öteye geçilmezmiş, ne bilecen sende böyle olacağını, bazen önüne geçemiyon işte, tek bu kadar olsun, ufak tefek bu rahatsızlıklar, ömürlerinin sonuna kadar yüzlerce kez soğuk algınlığı grip gibi hastalıklara yakalancaklar, allah dermansız dertler vermesin yeterki, bunlar geçer gider kuşum

Len benim tam boyle biyyere ihtiyacim vardi anasini satìm niye hamileyken bulmadim burayi inan buraya gelip sizleri tanidigimdan beri kendimi yanliz hissitmiyom sagolun valla sizi seviyom

sevcen tabi sevilmicek karımız biz :roflol:

tabi canımmmmmmm :roflol: yavru bak yanında tülbent türü bezlerden götür, olur da terlerse sırtına gösüne sokuverirsin, ben de geçen perşembe anama gittiydim, hava bahar günü gibiydi, astronotunu giydirip kanguruya koyduydum, üstüdnen de battaniye örttüydüm, yolda giderkene terledi, anamgile geldik soyunca bi baktık terlemiş, tülbent neyin götürmemişim yanımda, peçete koyduk bizde, öle terli terli durdurma, hemen bişeler sokuşturver sırtına gösüne, teri soğursa hasta olar

nasıl ağrıyo len daha geçmedimi o anaaa nasıl yiyip içiyon len zor oluyo boğaz ağrısı ayyyy geçmiş olsun kuşummmmmmmm kıyamam Şeniz

kahve içmeyide çok seviom leyn :asigim: tchibo yada gidersem kahve içmeye değme keyfime adrianarda sen iyi biliosundur tchibo yu değül müü :içelim:

len gayfe içmeyin anne sütüne geçiyomuş bebeyi uyarıyomuş, ondan sonra uyutabiliyosan uyut :mymeka:

benım zilliye armut suyu verdım bugun amannn ne ıcmek ne ıcmekk şap şap yalandı daha vereyım dıe de vermedım.şakkıdı

la nyie millet yok elma yok armut suyu diye ek bişelere başladı yaa erken diilmi olm :1shok: :uhm:

Hafta sonu yapmazlar diye gidemedik yarin gidecez bakalim ne diyecek sen yaptircanmi bu arada sana da alinmadim canim cemre napiyoo bugunde tam gaz huysuzlugu devam ettimi

hmm anladım canım.bi sor bakalım.cemrem ii.bugun evde baya bi işimiz vardı onun huysuzluğu kaynadı aradsa az sonrada teyzemler gelio onları almaya gidecüz:teytey:

küçük ibolya yimiyo artık naberrrrrrr :roflol:lülülülülülü

ya ben yaptirmadim rota asisini ya. bizim sigorta karsiliyodu da. cok yan etkisi oluyo dediler korktum. zaten cok fazla ishal yapan visrus varmis. rota da hepsinden korumuyomus. ama sizi etkilemiyim. bi cok yaptiran var..

evet çok güzel olur bir araya gelsekk anaaam ne kıllatırız ne kıllatırızz kaydirigubbakcemile3

yok lem öle bi arada olunca kıllatmayız, hepimiz ayrı dünyaların insanlarıyız, bir araya geldiğimizde bu durum su yüzüne çıkıcek ve biz birbirimizin hiç de burdaki gibi olmadığını düşünmeye başlıcez hatta araya kıskançlık neyin de girebilü yani, bölesi daha güzel, bozmayın len büyüsünü :mymeka:

ben 25 yaşındayım iki çocuk annesiyim 20 yaşımda kızımı 24 te oğlumu kucağıma aldım..antalyadan katılıorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum kaydirigubbakcemile

bende 20sinde evlendim de 8 senede bi defa yusuf eymeni denk getirebildim :roflol::roflol:

anaaaaammmm(burda şu gözü pörtleyen smileyi kullanacaktım ama yapıyom çıkmiii) bi facemookk a bakayım dedim bi geri döndüm 10 sayfa birden artmış.meaşallahhhhhhh kızlar vallaaa.yine mi geçmiş okuycam(burda da şu esneyeni kullanıyom ha haberiniz olsun)
biz rota aşısını 20 gün oldu yaptıralı erken olmadı demi tam 3 aylık olmuştu ozaman

Len ben coklu alinti yapmayi bilmiyom ki nasil olduda celenle citira alinti yaptim len hastalik kafama vursdu nasil yaptim Bilmiyom ama bu coklu alintiyi nasil yapiyoz bi anlatinya

masallah kiz.. ben de sana basarilar diliyom :) gencsin sen daha yaparsin bi tane dahaa.s
benim de universitede antalyali bi oda arkadasim vardi. kardes gibiyiz. hala gorusuruz. isiklarda falan cok gezmisligim vardir yane..

ööle yazdıklarım iplenömedi sen hariç.bende kacanzi:çok üzgünüm:

hee tabi burda robot vardıydı ya anında antenleri dikip celen yazmışmı hemen cevap verim dicek, olm sankim bilmiyon hepimizin bebeleri var, belkim bebelere bakmaya gidiyoz arada, belkim senin mesaca anca sıra geliyo, döfecem tutmayın beni klava::mymeka:

bu arada hiç farkettinizmi bilmem minikpatikin nickinin altında bızdıkcann yazıyo, bızdıkcan olabilü mü acaba :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…