yok lem öle bi arada olunca kıllatmayız, hepimiz ayrı dünyaların insanlarıyız, bir araya geldiğimizde bu durum su yüzüne çıkıcek ve biz birbirimizin hiç de burdaki gibi olmadığını düşünmeye başlıcez hatta araya kıskançlık neyin de girebilü yani, bölesi daha güzel, bozmayın len büyüsünü :mymeka:
ayri dunyalarin insanlariyiz ama bak ne gussel muhabbet ediyoz.. oyle kiskanclik neyin olmaz be niye olsun... super olur bence.. ama siz hepiniz turkiyedesiniz. bi daha toplanirsiniz ama ben gelemem diye kiskanabilirim. onu bastan soliim naniknanik
oo biliosun antalyayı .. belki gelirsin yine görüşürüz bizim pehlivanları güreştiririz :roflol: ata sporumuz nede olsa güreşmasallah kiz.. ben de sana basarilar diliyom :) gencsin sen daha yaparsin bi tane dahaa.s
benim de universitede antalyali bi oda arkadasim vardi. kardes gibiyiz. hala gorusuruz. isiklarda falan cok gezmisligim vardir yane..
la hepimiz türkiyede olsak nolcek hepimiz ayrı şehirlerdeyiz, öyle yarım saatlik uzaklıklarda diiliz ki, sankim senden farkımız var :1rolleyes:
küçük ibolya yimiyo artık naberrrrrrr :roflol:lülülülülülü
oo biliosun antalyayı .. belki gelirsin yine görüşürüz bizim pehlivanları güreştiririz :roflol: ata sporumuz nede olsa güreşmuhtemelen kilolarıda aynı seninkide tostos benim ki gibi kaydirigubbakcemile3
Len ben coklu alinti yapmayi bilmiyom ki nasil olduda celenle citira alinti yaptim len hastalik kafama vursdu nasil yaptim Bilmiyom ama bu coklu alintiyi nasil yapiyoz bi anlatinya
temem belki görüşürüz :lepi: tchiboda kahve iiçerizzwalla gelirsem ararim. hatta bu sene ekimde bi kongre var antalyada. belkim ona gelirim. o zaman ararim seni..
temem belki görüşürüz :lepi: tchiboda kahve iiçerizzözelden atayım ben sana msn i ordan konuşuruz irtibatı kaybetmeyiz Şeniz
yaw bu karuda ayrıı bi delüü haa -tatlicadiarzu- hasta ya ne yaptığı bilmioo çoklu alıntı yapıo nasıl yaptığını bilmioo kaydirigubbakcemile3 yeme bizi yemee :mymeka: sen bizden ii bilion çoklu alıntı yapmayıı sen anlat bizee lülülülülülü
Len yalanmi soluyom deluu hemserine itimat et icik
olsun denk gelir.. ikiniz bile bulussaniz kiskanirim ben deermisim..
küçük ibolya mı yimiyoo yoğsam çamaşır makinesi mi bozuuuukk :jeyyar:
hadi yeme bizi yemeeee lülülülülülü hemşerim olduğun için itimat etmiom len birbirimizi çok iyi biliriz biz değüll müü yavruum :roflol:
adrianarda sen kaç yaşındasın ya bu kızların içinde en büyük benim sanırım :çok üzgünüm:
adrianarda sen kaç yaşındasın ya bu kızların içinde en büyük benim sanırım :çok üzgünüm:
sen de arastirma gorevlisisin. okul uzadikca hayat da gecikiyor biraz.. ben de ankarada okudum. hangi unidesin sen?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kıskanma kıskanma buluşmuycez
yooo çamaşir makinesi gayet sağlam, hatta geçenlerde bu niye ikide bi bozuluyo diye tamirciye gösterttim, şöööyle bi baktı, yımırtalıkların güzel dedi, rahim normel dedi, bi sorun yok gayet eyi dedi, daş gibinmiş maşşşalllah, sorun makinenin bozuk olup olmadığı deeel bi daha çamaşır yıkamaya cesaret edip edeemediği:roflol:
bu arada minikpatikin nickinin altında bızdıkcann yazıyo dediydim ama kimse kaile almadı sanırsam :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?