yavrus ben 28 yasindayim.. agustosta 29 olcam.. senden de buyuk olabilirim yani. bunlarin hepicigi citir. 20 yasinda evlenip bebeleri dosemisiler..
Ben kaile alacaktim farkettim o yaziyi simdi sazan dersiniz diye gine tutamadim kendimi hani ben tanimiyom ya onu o yuzden gecen yaziyo dedim kizlar bi bizdikcanda basliyo ama bu omu ki dedim
Bu verem asisi benim kizin kolu hic kizarip sismedi tutmadimi acep
1 yılın sonunda bellli oluyomuş dedikya :mymeka:
geçmişi okudum kaçıyorum ben yarın sabah damlarım erkenden byeessssss
Kizlar size iyi geceler ben yatiyim ki basim bogazim hep agriyo kiz ibos sende hastasin gitte sende yat bacim hadi bugun biz izinliyiz bunlar beklesin burayi
Açılın leyn ben geldim yokluğumda ne kadar çok kıllatmışınız bu ne leyn okuyamam şimdi:dilcikar: hiç 20 küsür sayfa 1653 te bırakmıştım ben bana soruldumu he bu kadar kıllatılırkenklava:Hayır bişey değilde bana yazan varsa cvp veremeyeceğim yani o olcek sinir oldum ya-tatlicadiarzu- uleyn ne çenesi düşşük karularsınız neyse bana cvp veren canlarım öpüyorum hepiciğinizi cvp bekleyen bişeyler yazdıysanız sorun tekrar anacığım cidden okuyamıyorum:1closedeyes:
olcay karısı gelmiş o geçmişi okuyup bitirene kadar sabah olar ayol :roflol: la sıpa hır çıkarttı yine, bağırış çığırış zor uyuttum bu ne leyyyynnnnn kafamçokkarıştı
he valla doru diyon biz yatak uyuyak icük de başkaları beklesin burayı kaydirigubbakcemile3 hayde yavru kuşlar biz mışmış yapmaya gidiyoz, bizi özleyin anacım baaaaaaaaaayyyy Şeniz
Meran garisida gelir simdi gelden kacalim ceneye tutar simdi hadi len sen gitmeden gitmem senin cenen durmuyo sabah bide gecmisi okumakla yorma benikötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?