2008 Ekim Anneleri

olcay karısı gelmiş o geçmişi okuyup bitirene kadar sabah olar ayol :roflol: la sıpa hır çıkarttı yine, bağırış çığırış zor uyuttum bu ne leyyyynnnnn kafamçokkarıştı

Bi de utanmadan dalga geçiyorsun değil miklava: sen yaptın de mi leyn alıntı yapa yapa bi hal olmuşundur sen gene alıntıları döşeye döşeye dolduruverdin sayfaları değil mi sen dün akşam uyurkene yani bis ööle biliyos artıkın uyudunuzmu :jeyyar:bizi mi uyuttunuz orası muamma tabi bis bekledük buraları MERAN BEN DBEST ohhhhhhhh ne güsel muhabbet ettük kaynatıverdük akanızan cmt gecesi erkenden tavuk karular çekildiler odacıklarına:roflol:Artıkın ne ettülerse:icecream:Ne kısıyon leyn bişey mi dedük:tomato:Neden sebep ALLAH' ın bildiğini kuldan saklıyonus ki

biz 2.ayını doldurduğumuz gün yaptırmıştır erken değil yaneeee
Ozlem naber canim keremin aglama krizi bitti mi uyudumu
ah canım geçmişi okuodum bi saattir amma kaynatmışınız ben yokken
Kizlar size iyi geceler ben yatiyim ki basim bogazim hep agriyo kiz ibos sende hastasin gitte sende yat bacim hadi bugun biz izinliyiz bunlar beklesin burayi

hastalara acil şifalar biran önce toparlanın kızlar bebekler de etkilenio anne hasta olunca

becerüksüz karular 3 sayfacık mı kıllattınız leyyn :dilcikar: hadi gelin leyn sabahlar olmasııııııın kıllatalım :lepi: kaydirigubbakcemile3

akşam üzerin 5.30 gibi koruparka alışveriş merkezine kipaya gittik gezdik bişeyler aldık kereme mont aldım 75den 37.5a düşmüş %50 indirim bide 3taksit seneye giycez inşallah 1.5yaş için olanını aldım bide termos aldım ufak dışarda mama neyim yapmak için sıcak su hazır bulunsun die evde de kullanılır ikide bir su ısıtmamak için.tel süzgeç aldım kereme özel sebze çorbasına geçince kullanmak içünnnn bide celenin aldığı kitabın bi değişini gördüm aldım 10ytl bide papatya çıngırak aldım resmini çeker koyarım makinada yıkadım kullanmadan kurusun çekerim birazdan

neyse gidiosanız gidin bende facebook uma kızışımla oğluşumla yeni fotoğraflarımı koycem onunla uğraşırım def hadii defff :dilcikar:

çok fena yakalarım leyyn sengözlerimebaksanab arkamdan mı konuşuyosunuz sizz bakiim :mymeka:

Yok bacuum hic senin arkandan konusurmuyuz biz ibolyayla hastayik ya hadi biz gidek yatak meran gelir simdi ceneye tutar dedim hani sen pek datlu bi garisin ya birakip gidemeyizde ahan simdi oldugu gibi en iyisi yakalanmayak dedik turk polisi kalar hesabi yakaladin:teselli:

güle güle kullansın canım cicilerini oyuncaklarını keremcim :dance:

he anacım gidinde dinledin hadii yarında doktor günü sende götürcen demi haceri bende oğluşu götürcem bakalım 14.00 de randevumuz var :teytey: hadii ii geceler iice dinlenin öptüümm yarın sizi çeneye tutarıım Şeniz

benim nette sorun var sanırım facebook açılmıo ama kk açılıo bu siteye torpil geçio heralde hergün girdiğim için

pc açık kalmış ben de eylülle ilgileniyordum uyumadı halaaa kafamçokkarıştı

ibolya ve leyla geçmiş olsun kızlarrr kendinize dikkat edin çabuk iyileşinn Şeniz

özlemcim kerem cicişlerini güle güle kullansın.. resimlere yarın bakarım artık..

merancım sen tameri kontrole götürüyosun de mi.. bakalım paşamız kaç kilo olmuşşş kaydirigubbakcemile3

ben çıkıyorum kızlar herkese iyi gecelerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…