olcay karısı gelmiş o geçmişi okuyup bitirene kadar sabah olar ayol :roflol: la sıpa hır çıkarttı yine, bağırış çığırış zor uyuttum bu ne leyyyynnnnn kafamçokkarıştı
geldim len geldiim
biz 2.ayını doldurduğumuz gün yaptırmıştır erken değil yaneeeeanaaaaammmm(burda şu gözü pörtleyen smileyi kullanacaktım ama yapıyom çıkmiii) bi facemookk a bakayım dedim bi geri döndüm 10 sayfa birden artmış.meaşallahhhhhhh kızlar vallaaa.yine mi geçmiş okuycam(burda da şu esneyeni kullanıyom ha haberiniz olsun)
biz rota aşısını 20 gün oldu yaptıralı erken olmadı demi tam 3 aylık olmuştu ozaman
ah canım geçmişi okuodum bi saattir amma kaynatmışınız ben yokkenOzlem naber canim keremin aglama krizi bitti mi uyudumu
Kizlar size iyi geceler ben yatiyim ki basim bogazim hep agriyo kiz ibos sende hastasin gitte sende yat bacim hadi bugun biz izinliyiz bunlar beklesin burayi
Aha yakalandik kaydirigubbakcemile
çok fena yakalarım leyyn sengözlerimebaksanab arkamdan mı konuşuyosunuz sizz bakiim :mymeka:
güle güle kullansın canım cicilerini oyuncaklarını keremcim :dance:akşam üzerin 5.30 gibi koruparka alışveriş merkezine kipaya gittik gezdik bişeyler aldık kereme mont aldım 75den 37.5a düşmüş %50 indirim bide 3taksit seneye giycez inşallah 1.5yaş için olanını aldım bide termos aldım ufak dışarda mama neyim yapmak için sıcak su hazır bulunsun die evde de kullanılır ikide bir su ısıtmamak için.tel süzgeç aldım kereme özel sebze çorbasına geçince kullanmak içünnnn bide celenin aldığı kitabın bi değişini gördüm aldım 10ytl bide papatya çıngırak aldım resmini çeker koyarım makinada yıkadım kullanmadan kurusun çekerim birazdan
hehehe hadi gittim bu son mesacım, by anacım :a015:
güle güle kullansın canım cicilerini oyuncaklarını keremcim :dance:
Yok bacuum hic senin arkandan konusurmuyuz biz ibolyayla hastayik ya hadi biz gidek yatak meran gelir simdi ceneye tutar dedim hani sen pek datlu bi garisin ya birakip gidemeyizde ahan simdi oldugu gibi en iyisi yakalanmayak dedik turk polisi kalar hesabi yakaladin:teselli:
saol teyzoşu sen naptın içtin mi kahveni kordon boyunda
çok güzelmiş canım
e-mail adresine göre arattır canım ama mynet olangördün mü ki gı ben yanlış oldu die sildim
facebooka ekleyim seni msndeki adın soyadınmı search etsem çıkıon mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?