2008 Ekim Anneleri

evert canım rutin kontrol ... doktorumuzu o kadar çok seviyorum kii sanki böyle samimi bir arkadaşıma gidiyor gibi seviniyorum..öyle tatlı bi bayankii rahat rahat konuşabiliyoruz..kilo konusunu hiiiç bilmiyorum ama 9 olduk muhtemelen bakalım doktor teyzemiss bu sefer ne dicek... yerimseniben sağlılı demesi yetiyor isterse zayıf olsun ama sağlıklı olsuun :dance:

nie erken olsun kı ıboşm öğün olarak vermıyouz yanı karın doyuracak kadar değil..tattırmalık amaç..bişicikl olmazz
küçük ibolya mı yimiyoo yoğsam çamaşır makinesi mi bozuuuukk :jeyyar:

Pppppkaydirigubbakcemile3

adrianarda sen kaç yaşındasın ya bu kızların içinde en büyük benim sanırım :çok üzgünüm:

kompleks mı yaptın len..kaydirigubbakcemile3

1 yılın sonunda bellli oluyomuş dedikya :mymeka:

benımkı belli şimdiden:uhm:

butun gunum amma yoğun gectı ya..
cam falan sıldım,,,yağmur yağdı üsütne bı guzelkötükedihüso
kalan perdelerı yıkadım.yarım kalan temzıliği tamamladım yani...
sonra mısafır geldı aksam yemeğine,,ağırlayıp gonderdım.
ıklımın banyosunu yaptırdım .uyuttum ve anca geldım..

bızdıkcan en son 4 ocakta gırmiş.o değildirr..rumuzunu değiştirmemiştir bence.:uhm:

Akşam oğlanı yıkadık ilk defa küvetini denedik kızlar süperdi hepinize şiddetle öneririm hiç gıkı çıkmadı bi parça korktu ama ağlamadan tamamladık biraz bizim açımızdan zor oldu ama küveti odasına götürdük kova ile su felan ama sonucunda ağlamaması bizi çok memnun etti benim oğlum çok boklu giydirdim beyazlar pek bi seviyorum ben beyazı az öncede cırg sesini duyunca gidiyim hemen alayım bezini dedim yoksa bulaşıyor o kadarda tembih ettim sakın kaka yapma diye ama beni dinler mi ne desem tersini yapıyor çocuk dediğin banyodan sonra mışıl mışıl uyur değil mi bu sadece şekerleme yapıyor şimdi baba oyalıyor emzireceğim ondan sonra da yatıracağım ALLAH verede bi güzel uyurda bizde uyuruz inşallah size tavsiyem küvetlerinde yıkamayı deneyim biz şimdiye kadar babası elinde tutuyordu bende sabunluyordum çoğu olaylı geçti ilk defa bugün vukuat yaşamadık ama odasında halı malı herşey toplandı böylede acayip zor oluyo neyse şunun şurasında 2-3 ay böyle olur havalar ısınınca banyoda yaptırırız sorunda kalmaz diye düşünüyorum

ÇITIR' ım sadece ikimiz kalmışız kaçtı bu gacılar anacım benim oğluşta artcıları veriyor her an depreme maruz kalabiliriz azarsa diye tetikdeyim sende yorulmuşun baya bugün o kadar işin üstüne bi de misafirmi ağırladın valla tebrikler cnm deprem başladı seni çok öpüyorum bende kaçtım:a015:

ahan bişiy ettiysem allah bu pcnin başından kalkmayı nasip etmesin vallaha, kardiş kardiş uyuduk ayol, kızım hastayım diyom ne ettiniz diyon, ne fesat karısın len, yosam sen bi şiy ettin de bizim üstümüze mi atıyon CADIARZU

:1shok: ne leyn bu 75miş de 35e düşmüş de, len kuş kadar bebeye kuş kadar kıyafet alıyon imkanı yok vermem o kadar para, zaten alsan 2-3 ay anca giycek yazık günah diilmi, ahan bize hediye astronot geldiydi dayımlardan, anam bi sordum 35 diyolar, o bilem çok pahalı geldi leyn sen bi de ay diyemiorum bişey bi de 10 ytlye çıngırak almış ben 1,5 ytlye aldıydım hemi de çok pis çıngırıyıo delikafadulden bu arada o termos normel termoslardan olmuyomu, bende meltemin termosu var,1200 ml yetmemi ayol o ayrı bi daha mı termos alalım,len bu ne kafam karıştı sabah sabah fisfisfis

ilki için özür hep yanlış yeri kopyalıorum ya

ay bu ne kız deminki mesacımı unut anam bu çok şeker leynnnnnn :asigim: güle güle kullansın keroşumuz ayyy hayran oldum iiyimi, du bende gidim kipaya belkim böcüğüme gfüzel ciciler bularım hihoyyyt

tamam canım facebook şimdi açılmıo sonra eklerim artık bende yatsam ii olcak kerem uyyoken gece emzirmeye kalkmak zor gelio sonra hepinizi öptüm hastalar hariç dermişimmmmm ii geceler datlu rüyalar :dance:

kalmadık senin öpcüğüne :dilcikar:

ohhhh beee regl oldummmm regl oldummmmmmmmsositososito
hamıle değilümmmmm:dance:

vallahi canım ben hep senın bbu anlattığın gıbı yıkıyorum zaten odada kuvetınn ıcınd.sen onceden nasıl yıkıyordunki??
:uhm:
ayrıca bı nokta,bi vürgül neyim kullan yaf yazarkenkafamçokkarıştı

günaydın len, ben ayda 4 defa oluom ben hiç diilim o zaman :roflol:

günaydın len, ben ayda 4 defa oluom ben hiç diilim o zaman :roflol:
gunaydın yavru kuşş:CüvCüv:ayda 4 defa mıı:1shok:benım zaten 6-7 gun suruo ben 4 defa olsam butun ayı regl halınd tamamlarm vallaaakafamçokkarıştı

günaydın çıtırım kimse yok gı iklimle gülçeden başka uyanan yok herhel

evt yaf benımkı 8:30 da aguuuuuuuu yapmaya basladıkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2.
gozunun altında ıkı yerı çizmiş bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…