pc açık kalmış ben de eylülle ilgileniyordum uyumadı halaaa kafamçokkarıştı
ibolya ve leyla geçmiş olsun kızlarrr kendinize dikkat edin çabuk iyileşinn Şeniz
özlemcim kerem cicişlerini güle güle kullansın.. resimlere yarın bakarım artık..
merancım sen tameri kontrole götürüyosun de mi.. bakalım paşamız kaç kilo olmuşşş kaydirigubbakcemile3
ben çıkıyorum kızlar herkese iyi gecelerrrr
pc açık kalmış ben de eylülle ilgileniyordum uyumadı halaaa kafamçokkarıştı
akşama doğru uyumuşmuydu ki uyumuo anacım derdi ne acebaa yavrunun :uhm:
e-mail adresine göre arattır canım ama mynet olan
hadi sanada ii geceler sositosositotamam canım facebook şimdi açılmıo sonra eklerim artık bende yatsam ii olcak kerem uyyoken gece emzirmeye kalkmak zor gelio sonra hepinizi öptüm hastalar hariç dermişimmmmm ii geceler datlu rüyalar :dance:
du sana da bi folüm düşünüm ben :jeyyar: bu aarada tenkyu verimaç anacım
yavrum kısmetten öteye geçilmezmiş, ne bilecen sende böyle olacağını, bazen önüne geçemiyon işte, tek bu kadar olsun, ufak tefek bu rahatsızlıklar, ömürlerinin sonuna kadar yüzlerce kez soğuk algınlığı grip gibi hastalıklara yakalancaklar, allah dermansız dertler vermesin yeterki, bunlar geçer gider kuşum
sevcen tabi sevilmicek karımız biz :roflol:
tabi canımmmmmmm :roflol: yavru bak yanında tülbent türü bezlerden götür, olur da terlerse sırtına gösüne sokuverirsin, ben de geçen perşembe anama gittiydim, hava bahar günü gibiydi, astronotunu giydirip kanguruya koyduydum, üstüdnen de battaniye örttüydüm, yolda giderkene terledi, anamgile geldik soyunca bi baktık terlemiş, tülbent neyin götürmemişim yanımda, peçete koyduk bizde, öle terli terli durdurma, hemen bişeler sokuşturver sırtına gösüne, teri soğursa hasta olar
nasıl ağrıyo len daha geçmedimi o anaaa nasıl yiyip içiyon len zor oluyo boğaz ağrısı ayyyy geçmiş olsun kuşummmmmmmm kıyamam Şeniz
len gayfe içmeyin anne sütüne geçiyomuş bebeyi uyarıyomuş, ondan sonra uyutabiliyosan uyut :mymeka:
la nyie millet yok elma yok armut suyu diye ek bişelere başladı yaa erken diilmi olm :1shok: :uhm:
küçük ibolya mı yimiyoo yoğsam çamaşır makinesi mi bozuuuukk :jeyyar:
adrianarda sen kaç yaşındasın ya bu kızların içinde en büyük benim sanırım :çok üzgünüm:
1 yılın sonunda bellli oluyomuş dedikya :mymeka:
Bi de utanmadan dalga geçiyorsun değil miklava: sen yaptın de mi leyn alıntı yapa yapa bi hal olmuşundur sen gene alıntıları döşeye döşeye dolduruverdin sayfaları değil mi sen dün akşam uyurkene yani bis ööle biliyos artıkın uyudunuzmu :jeyyar:bizi mi uyuttunuz orası muamma tabi bis bekledük buraları MERAN BEN DBEST ohhhhhhhh ne güsel muhabbet ettük kaynatıverdük akanızan cmt gecesi erkenden tavuk karular çekildiler odacıklarına:roflol:Artıkın ne ettülerse:icecream:Ne kısıyon leyn bişey mi dedük:tomato:Neden sebep ALLAH' ın bildiğini kuldan saklıyonus ki
akşam üzerin 5.30 gibi koruparka alışveriş merkezine kipaya gittik gezdik bişeyler aldık kereme mont aldım 75den 37.5a düşmüş %50 indirim bide 3taksit seneye giycez inşallah 1.5yaş için olanını aldım bide termos aldım ufak dışarda mama neyim yapmak için sıcak su hazır bulunsun die evde de kullanılır ikide bir su ısıtmamak için.tel süzgeç aldım kereme özel sebze çorbasına geçince kullanmak içünnnn bide celenin aldığı kitabın bi değişini gördüm aldım 10ytl bide papatya çıngırak aldım resmini çeker koyarım makinada yıkadım kullanmadan kurusun çekerim birazdan
ilki için özür hep yanlış yeri kopyalıorum ya
tamam canım facebook şimdi açılmıo sonra eklerim artık bende yatsam ii olcak kerem uyyoken gece emzirmeye kalkmak zor gelio sonra hepinizi öptüm hastalar hariç dermişimmmmm ii geceler datlu rüyalar :dance:
bızdıkcan en son 4 ocakta gırmiş.o değildirr..rumuzunu değiştirmemiştir bence.:uhm:
Akşam oğlanı yıkadık ilk defa küvetini denedik kızlar süperdi hepinize şiddetle öneririm hiç gıkı çıkmadı bi parça korktu ama ağlamadan tamamladık biraz bizim açımızdan zor oldu ama küveti odasına götürdük kova ile su felan ama sonucunda ağlamaması bizi çok memnun etti benim oğlum çok boklu giydirdim beyazlar pek bi seviyorum ben beyazı az öncede cırg sesini duyunca gidiyim hemen alayım bezini dedim yoksa bulaşıyor o kadarda tembih ettim sakın kaka yapma diye ama beni dinler mi ne desem tersini yapıyor çocuk dediğin banyodan sonra mışıl mışıl uyur değil mi bu sadece şekerleme yapıyor şimdi baba oyalıyor emzireceğim ondan sonra da yatıracağım ALLAH verede bi güzel uyurda bizde uyuruz inşallah size tavsiyem küvetlerinde yıkamayı deneyim biz şimdiye kadar babası elinde tutuyordu bende sabunluyordum çoğu olaylı geçti ilk defa bugün vukuat yaşamadık ama odasında halı malı herşey toplandı böylede acayip zor oluyo neyse şunun şurasında 2-3 ay böyle olur havalar ısınınca banyoda yaptırırız sorunda kalmaz diye düşünüyorum
ohhhh beee regl oldummmm regl oldummmmmmmmsositososito
hamıle değilümmmmm:dance:
vallahi canım ben hep senın bbu anlattığın gıbı yıkıyorum zaten odada kuvetınn ıcınd.sen onceden nasıl yıkıyordunki??
:uhm:
ayrıca bı nokta,bi vürgül neyim kullan yaf yazarkenkafamçokkarıştı
gunaydın yavru kuşş:CüvCüv:ayda 4 defa mıı:1shok:benım zaten 6-7 gun suruo ben 4 defa olsam butun ayı regl halınd tamamlarm vallaaakafamçokkarıştıgünaydın len, ben ayda 4 defa oluom ben hiç diilim o zaman :roflol:
günaydın çıtırım kimse yok gı iklimle gülçeden başka uyanan yok herhel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?