2008 Ekim Anneleri

GÜNAYDINNNNNNNNNNN

ne kadar çabuk unuttunuzzzzz leynnnn özgemle beni :mymeka:

cetvelim bilem terk etmiş bizi ............. eeeee nasılız bakalım, ekim anneleri tam kadro burda mı? yoksa fire var mı? olcayım geceleri de girmeye başlamış,ilerleme var yani

len 4 defa 1er hafta aralıklarla ama en fazla 2-3 gün oldu, hamilelikten önce benimde en aşşa 5-6 gün sürerdi, hormonlar değişiyo sanırsam, sabahları keyifleri yerinde oluo herhal sıpaların, agulayıp duruyolar kaydirigubbakcemile3 iki sohbet edeydin böcüğünle len, yzlerini de nasıl çiziyolar hiç anlamam, ben kökünden köklüyom valla yoksam beimkisi de czık cızık cızıyo yüzünü, benim herife bıraksan azcık pay bırakalım çok dipten kesmeelim dio ama o zamanda yüzünü çiziyo, zaten 2 günde bi uzuyo tırnakları, kontrol et dur anam bu bebeler bi alem, bi de çizince acı acı ağlamazlar mı içim gidiyo o zaman çok üzülüyom:çok üzgünüm:

günaydın herkese..........

günaydn yavru Şeniz
zambakcım sanada günaydın len Şeniz

gunaydınn
unutmadıkk olummm
sen unuttun bence biziiibenneyaptımki

yok be güzelim sık sık girip okumaya çalıştım ama yazamadım, izindeyken işler o kadar çok birikmişti ki ancak toparlayabildim ........... çok yorgun oluyorum akşam olunca bilgisayarı açamıyorum , zaten öyle bir zilli kızım var kiiiii , varsa yoksa kendisi , babasıyla sohbet bile ettirmiyor biz uyuyana kadar da uyumuyor

Gunaydin kizlar doktordan geldik simdi ozetle anlatiyim ben fena halde hastayim ya bi muane oluyum dedim dr muayane etti emzirdigin icin baslica sorun senin hasta olman herseyden once sen kendine dikkat etmelisin dedi burun tikanikligina sprey verdi antibiyotik ve bisey daha verdi sonra bana 3. tetenozu asisini yaptilar 1 sene sonra bitane daha yapacaklarmis sonra hacere gelelim cok moralim bozuldu 1. Benim hoduge simdi gitmeden once soracaklarimi unutmayim diye tel not aldim dr tek tek soruyo dedimki bu rota vuurus asis varya onu yaptirmak istiyoruz bize bunun hakkinda bilgi verirmisiniz yaptiralimmi dedim adam bana cok da onemli bi asi degil zaten ama gerek gorurlurse zamani gelince biz yapariz dedi zamani ne zaman ki dedim 6 aylik olunca dedi herif ya bide kalca usg sini sordum eger oyle bi supheniz varsa ve dr kontrollerindede oyle biseye karsilassak usg isteriz zaten dedi bide teyzem cok israrla tavsiye ediyodu bu acd3 vitamin damasini onu sordum devit 3 kullaniyoruz onda ac vitaminide varmis dedim hayiř kesinlikle zaten gerekli butun vitamini anne sutunde aliyo simdi gunesten cok yaralanamaiyo zaten hem anne sutundede az miktarda oldugu icin devit oneriyoruz dedi daha soracagim dolu sey vardi uyuz angut hoduk herifim dr karsisinda beni bozdu int her duydugun sey senin cocugunda da olacak degil ya diye canim sikildi daha kaka yapmadigini hala kusmalarinin bitmedigini gozunun capaginin hala devam ettigini soramadim aklima takilan herseyi soracam tabi dedim. Dr karsisind a kavga etmeyelim diye sabir dedim cikktim ama aglamak geldi icimden asagi indik kilosuna boyuna baktiralim diye bu ay sadece 700 gr almis boyuda 2santim uzamis bas cevreside 1 santim genislemis cok canim sikildi az gibi geldi bana hoduge dedimki yukari cikip soralim bi doymuyo belkide kakada yapmiyo zaten benle kavga ediyo daha ne olsun diye ciktik geldik arabada iyice agladim senin kadar sorumsuz bi baba gormedim dedim ve kapiyi carpip eve geldim

sabah sabah çok sinirlendim şimdi yaaaaaa niye böyleki bu hödükler

[]

yaa senın kocananı benım elıme verseler yaaaaakötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
sınır oldum ya nasıl dayanıyorusun??
nıye bukadar asabıkı??sorunları mı var???:sm_confused:
daha cok karım nekadar cok sey bılıyor okuyor ,ogrenıyor ,cocuğuma ıyı bakıyor dıyeceğine
yaptığına bak..kötükedihüso
uzulme canım artık yavaslayacak buyumelerı.700 gr. iyi bence.kac kg oldu sımdı?:uhm:

yaw çıtırım ben galiba yine hamileyim :))) 40 gün kanamam devam etmişti, 40. gün bitti, 1 hafta sonra tekrar adet oldum , sevinmiştim ama o zamandan beri tık yok, üstelik diyete başladım ama 1 gr bile veremiyorum , sigaradan halen tiksiniyorum ve halen de canım tatlı istiyo :)))

yaa senınkı bırazdaha buyuk tabı bızımkılerden.
benımkı bıle acayıp ılgı ıstıryor.cok değişti huyu..

dun eşiminb arkadası ıklımı aldı kucağına soyle goz goze bakıştılar 3-4 sanıye slnra bir ağlamaya başladıı,,susmuyorrrrrşakkıdı
yabancı yapmaya başladı cocuk ıyı mı..yandık vallahı kı ne yandıkk...fisfisfis

valla bende gecen gun bı uayndım akafamı kaldıramıyorum.
ıkı kere istifra ettım.dedım bı kahvaltı yapayım belkı gecer.ama yapamadım kahvaltı.nasıl mıdem bulanıyor.buzdolabını acamazdım hamıleyken ılk donemde.cok tıskınırdım.aynı oyle oldum.korktum acaba hamıle mıyım dıye.gıtım sağlık ocağına.gunun gecmeden yapamayız dedıler usutmussundur ya da grıbal enfeksıyondur deyıp gecıstırdıler.
ogun butun gun ne yemeye calıstıysam cıkardım ve bısey yıyemedım.
cuma gunune kadar olmam lazımdı.bugun oldu allahtan koktum vallahi hamıleyım dıye ama neysekı değilmişim.ayrın gıdeyım bı sprıal taktırayım barı.
sen nasıl korunuyorsun?:uhm:

o kocana sinir olmaya başladım benimkisnden de hödük, benim hödüğüm daha sormadım diye söylenirdi, o hödüğüne söyle gelmiim oraya, internetten örğeniyon da yalan yanlışmı öğreniyon sanki, çocuğun için öğreniyon, kendisi bilmiyo diye kıskanıyo pis adam, ahan bu hödük kocana :mymeka:

iboşum günaydın yaf seni görmedim nsaı görmediysem :1shok:

günaydın yavrum sorun deeel Şeniz

:1shok::1shok: sen çıtıra söyledin ama ben yine de şok geçiriyorum müsaadenle

:sm_confused: ben korunmuyorum eşime bıraktım o işi :uhm: galiba hata ediyorum klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…