günaydın herkese..........
gunaydın yavru kuşş:CüvCüv:ayda 4 defa mıı:1shok:benım zaten 6-7 gun suruo ben 4 defa olsam butun ayı regl halınd tamamlarm vallaaakafamçokkarıştı
evt yaf benımkı 8:30 da aguuuuuuuu yapmaya basladıkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2.
gozunun altında ıkı yerı çizmiş bide
günaydın herkese..........
GÜNAYDINNNNNNNNNNN
ne kadar çabuk unuttunuzzzzz leynnnn özgemle beni :mymeka:
gunaydınn
unutmadıkk olummm
sen unuttun bence biziiibenneyaptımki
cetvelim bilem terk etmiş bizi ............. eeeee nasılız bakalım, ekim anneleri tam kadro burda mı? yoksa fire var mı? olcayım geceleri de girmeye başlamış,ilerleme var yani
gunaydınn
unutmadıkk olummm
sen unuttun bence biziiibenneyaptımki
len 4 defa 1er hafta aralıklarla ama en fazla 2-3 gün oldu, hamilelikten önce benimde en aşşa 5-6 gün sürerdi, hormonlar değişiyo sanırsam, sabahları keyifleri yerinde oluo herhal sıpaların, agulayıp duruyolar kaydirigubbakcemile3 iki sohbet edeydin böcüğünle len, yzlerini de nasıl çiziyolar hiç anlamam, ben kökünden köklüyom valla yoksam beimkisi de czık cızık cızıyo yüzünü, benim herife bıraksan azcık pay bırakalım çok dipten kesmeelim dio ama o zamanda yüzünü çiziyo, zaten 2 günde bi uzuyo tırnakları, kontrol et dur anam bu bebeler bi alem, bi de çizince acı acı ağlamazlar mı içim gidiyo o zaman çok üzülüyom:çok üzgünüm:
sohbett ettık heraldeee lenn sendeeşakkıdı
uyudu sımdük yneşakkıdı
karnımda ağrımaya basladıı:çok üzgünüm:
Gunaydin kizlar doktordan geldik simdi ozetle anlatiyim ben fena halde hastayim ya bi muane oluyum dedim dr muayane etti emzirdigin icin baslica sorun senin hasta olman herseyden once sen kendine dikkat etmelisin dedi burun tikanikligina sprey verdi antibiyotik ve bisey daha verdi sonra bana 3. tetenozu asisini yaptilar 1 sene sonra bitane daha yapacaklarmis sonra hacere gelelim cok moralim bozuldu 1. Benim hoduge simdi gitmeden once soracaklarimi unutmayim diye tel not aldim dr tek tek soruyo dedimki bu rota vuurus asis varya onu yaptirmak istiyoruz bize bunun hakkinda bilgi verirmisiniz yaptiralimmi dedim adam bana cok da onemli bi asi degil zaten ama gerek gorurlurse zamani gelince biz yapariz dedi zamani ne zaman ki dedim 6 aylik olunca dedi herif ya bide kalca usg sini sordum eger oyle bi supheniz varsa ve dr kontrollerindede oyle biseye karsilassak usg isteriz zaten dedi bide teyzem cok israrla tavsiye ediyodu bu acd3 vitamin damasini onu sordum devit 3 kullaniyoruz onda ac vitaminide varmis dedim hayiř kesinlikle zaten gerekli butun vitamini anne sutunde aliyo simdi gunesten cok yaralanamaiyo zaten hem anne sutundede az miktarda oldugu icin devit oneriyoruz dedi daha soracagim dolu sey vardi uyuz angut hoduk herifim dr karsisinda beni bozdu int her duydugun sey senin cocugunda da olacak degil ya diye canim sikildi daha kaka yapmadigini hala kusmalarinin bitmedigini gozunun capaginin hala devam ettigini soramadim aklima takilan herseyi soracam tabi dedim. Dr karsisind a kavga etmeyelim diye sabir dedim cikktim ama aglamak geldi icimden asagi indik kilosuna boyuna baktiralim diye bu ay sadece 700 gr almis boyuda 2santim uzamis bas cevreside 1 santim genislemis cok canim sikildi az gibi geldi bana hoduge dedimki yukari cikip soralim bi doymuyo belkide kakada yapmiyo zaten benle kavga ediyo daha ne olsun diye ciktik geldik arabada iyice agladim senin kadar sorumsuz bi baba gormedim dedim ve kapiyi carpip eve geldim
Gunaydin kizlar doktordan geldik simdi ozetle anlatiyim ben fena halde hastayim ya bi muane oluyum dedim dr muayane etti emzirdigin icin baslica sorun senin hasta olman herseyden once sen kendine dikkat etmelisin dedi burun tikanikligina sprey verdi antibiyotik ve bisey daha verdi sonra bana 3. tetenozu asisini yaptilar 1 sene sonra bitane daha yapacaklarmis sonra hacere gelelim cok moralim bozuldu 1. Benim hoduge simdi gitmeden once soracaklarimi unutmayim diye tel not aldim dr tek tek soruyo dedimki bu rota vuurus asis varya onu yaptirmak istiyoruz bize bunun hakkinda bilgi verirmisiniz yaptiralimmi dedim adam bana cok da onemli bi asi degil zaten ama gerek gorurlurse zamani gelince biz yapariz dedi zamani ne zaman ki dedim 6 aylik olunca dedi herif ya bide kalca usg sini sordum eger oyle bi supheniz varsa ve dr kontrollerindede oyle biseye karsilassak usg isteriz zaten dedi bide teyzem cok israrla tavsiye ediyodu bu acd3 vitamin damasini onu sordum devit 3 kullaniyoruz onda ac vitaminide varmis dedim hayiř kesinlikle zaten gerekli butun vitamini anne sutunde aliyo simdi gunesten cok yaralanamaiyo zaten hem anne sutundede az miktarda oldugu icin devit oneriyoruz dedi daha soracagim dolu sey vardi uyuz angut hoduk herifim dr karsisinda beni bozdu int her duydugun sey senin cocugunda da olacak degil ya diye canim sikildi daha kaka yapmadigini hala kusmalarinin bitmedigini gozunun capaginin hala devam ettigini soramadim aklima takilan herseyi soracam tabi dedim. Dr karsisind a kavga etmeyelim diye sabir dedim cikktim ama aglamak geldi icimden asagi indik kilosuna boyuna baktiralim diye bu ay sadece 700 gr almis boyuda 2santim uzamis bas cevreside 1 santim genislemis cok canim sikildi az gibi geldi bana hoduge dedimki yukari cikip soralim bi doymuyo belkide kakada yapmiyo zaten benle kavga ediyo daha ne olsun diye ciktik geldik arabada iyice agladim senin kadar sorumsuz bi baba gormedim dedim ve kapiyi carpip eve geldim
yok be güzelim sık sık girip okumaya çalıştım ama yazamadım, izindeyken işler o kadar çok birikmişti ki ancak toparlayabildim ........... çok yorgun oluyorum akşam olunca bilgisayarı açamıyorum , zaten öyle bir zilli kızım var kiiiii , varsa yoksa kendisi , babasıyla sohbet bile ettirmiyor biz uyuyana kadar da uyumuyor
yaw çıtırım ben galiba yine hamileyim :))) 40 gün kanamam devam etmişti, 40. gün bitti, 1 hafta sonra tekrar adet oldum , sevinmiştim ama o zamandan beri tık yok, üstelik diyete başladım ama 1 gr bile veremiyorum , sigaradan halen tiksiniyorum ve halen de canım tatlı istiyo :)))
iboşum günaydın yaf seni görmedim nsaı görmediysem :1shok:
yaw çıtırım ben galiba yine hamileyim :))) 40 gün kanamam devam etmişti, 40. gün bitti, 1 hafta sonra tekrar adet oldum , sevinmiştim ama o zamandan beri tık yok, üstelik diyete başladım ama 1 gr bile veremiyorum , sigaradan halen tiksiniyorum ve halen de canım tatlı istiyo :)))
valla bende gecen gun bı uayndım akafamı kaldıramıyorum.
ıkı kere istifra ettım.dedım bı kahvaltı yapayım belkı gecer.ama yapamadım kahvaltı.nasıl mıdem bulanıyor.buzdolabını acamazdım hamıleyken ılk donemde.cok tıskınırdım.aynı oyle oldum.korktum acaba hamıle mıyım dıye.gıtım sağlık ocağına.gunun gecmeden yapamayız dedıler usutmussundur ya da grıbal enfeksıyondur deyıp gecıstırdıler.
ogun butun gun ne yemeye calıstıysam cıkardım ve bısey yıyemedım.
cuma gunune kadar olmam lazımdı.bugun oldu allahtan koktum vallahi hamıleyım dıye ama neysekı değilmişim.ayrın gıdeyım bı sprıal taktırayım barı.
sen nasıl korunuyorsun?:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?