2008 Ekim Anneleri

canım ya o kadar moralm bozukkı hala aglıyorum sorun kılo alıp almamasına degıl yemın ederım saglıklı olsunda onemlı degıl zaten kılosu ıyı gelışımı guzel höduge bozuldu moralım yaaa bı ınsan bu kadar sorumsuz olurmu yaaa
inaninkı ben bunları hakedecek bırısı degılm daha kendısıne ve ailesıne kötu bı lafım olmadı bak kaynvaldemle beraber oturuyoruz (esime birlıkte beraber dukkanda calısıyo oda) aksamları gelir annecım yorgunsuzun sız dıye hiç bi hızmetınde kusurum olmadıdaha agzımda tek bı kası gelecek lafım olmadı (zaten kayınvaldem ben esimden cok dusunuyo)demek isteigim aksı bırı degılım benım sucum ne dıye dusunuyorım hata bulamıyorum şimdi be yavrumu saglıgı için orda adama soru soruyom beni bozuyo bi soralım handoyuyomu diyom bana bagırıyo herkesın ıcınde arabada aglayıncada dıyokı sankı kotu bı hastalıgı var demışler gıbı agladıgına bakarmısın dıyo yaaaaklava:kötükedihüso

dogru soyluyon ben yavrumun kotulugunu ıstermıyım hiç ınt arasırıyorum kı yanlıs bişery yapmıyım dıye sen nasıl oldun ben cok fenayım aksam ilaçalrım gelsede bı içseydım cok kotu basım agrıyo burnum surekli akıyo bıde ası yaptılar kolumu kaldıramıyom hacerde aksine cok huysuz bugun kavgalarımızdan oda geriliyo en cokta buna uzuluyorum onu bu sekılde buyutmek ıstemıyorum ben yaaaaaaaa

senin kocan dışarıda yapamadğı delikanlığlıı senin üzerindemi deniyo ya manyakmı o, ne alaka saçma düşünüyo, lan umursama yaaa, ahan sana bi taktik veriym, iplemiyomuş gibi davran, hiçbişeysini ciddiye almıyomuş gibi, sanki sölediği sözler senin için hiçbişey ifade etmiyomuş gibi, ahan sonra rahatsız olup da senin mıçında dolaşmazssa neyim, tecrübeyle sabit kaydirigubbakcemile3

Ahanda geldim...oku oku bitmiyo ....aşıdan geldik az önce hayret bu sefer basmadı çığlığı ...acaba hemşirenin elimi hafifti ....ya bizim boy kilo takibi topiğimiz nerde? ben mi bulamıyorum acep?

kızım ben senin yerinde olsam daha üste bastırırdım, ben en azından araştırıyorum öğreniyorum çocuğum için çabalıyorum sen ne yapıyon diye ağzına lafı tıkardım, valla hanım karısın, ben senin gibi hanım hanımcık duramazdım vallaha, bi de suçlu gibi sen ağlıyon, ne ağlayacam, bana o şekil hareket edecek şimdiye kadar çoktaannn domatis gibi çiğnediydim :tomato: ettiğği lafı fitil fitil burnundan getirtirdim, pişman ederdim, zaten benimkisi onn için beni pısırık ettin diyo ya :roflol:

üzülme leylacım hepimizde var o dert..senağlamasenağlamahiçbir baba anne kadar detaycı we araştırmacı olamaz..yaradılışlarında yok maalesef incelik...:1no2::1no2:
ya bi hödük toplama merkeziyle anlaşsakta toplatsakmı bizim hödükleri ne dersiniz..:dance::dance::dance:delikafaduldendelikafadulden

günaydınlar geçmişe bakım bn bi leylacım kocan genç ya biraz erkekler geç olgunlaşıo daha babalık görevine alışamamş bence

zaten kacgundurdogru durus konusmuyorum önceden hiç boyle degıl ibolya yaaa cocuk olunca hoduklestııı acaba baba olmaya hazır degılmıydı dıyom ama hamıleyken benı el ustunde tutuyou kızımızı tasıyon sen annesı dıye cok sevıyodum artık yavas avs nefrete donusuo segısı baa bıraz ıyı davranınca hemen yumusuyorum zaten eski gunleı ozluyorym aksam hastasın ıyı gozukmuyn bi ilaç iç dedı hernekadar emzırrırken ilaç içemeyecegimi akıl edemesede benı mutlu etmıştı klava:cok degıstı ben oyle olamıyorum ıste hep içime atıyorum domatıs gibı cıgnemek ısterdım ama yapımda yok lanet olsun

bi hodukuk yarısı olsa benımkı acık ara bırıncı olurrr

:1shok: ne leyn bu 75miş de 35e düşmüş de, len kuş kadar bebeye kuş kadar kıyafet alıyon imkanı yok vermem o kadar para, zaten alsan 2-3 ay anca giycek yazık günah diilmi, ahan bize hediye astronot geldiydi dayımlardan, anam bi sordum 35 diyolar, o bilem çok pahalı geldi leyn sen bi de ay diyemiorum bişey bi de 10 ytlye çıngırak almış ben 1,5 ytlye aldıydım hemi de çok pis çıngırıyıo delikafadulden bu arada o termos normel termoslardan olmuyomu, bende meltemin termosu var,1200 ml yetmemi ayol o ayrı bi daha mı termos alalım,len bu ne kafam karıştı sabah sabah fisfisfis

zilli karı 1.5yaş için mont aldım pançodan içi polar kalın bişiy pahalımı almışım yaw:uhm:
termosum yoktu evde oyüzden aldm ben

ay bu ne kız deminki mesacımı unut anam bu çok şeker leynnnnnn :asigim: güle güle kullansın keroşumuz ayyy hayran oldum iiyimi, du bende gidim kipaya belkim böcüğüme gfüzel ciciler bularım hihoyyyt

sağol teyzoşu daha güselleri yusufun olsun

kalmadık senin öpcüğüne :dilcikar:[/QUOTE]

hadi gel öpemmmm

YAŞINA GÖRE ERKEK

*20 yaşında erkek FİAT gibidir. Küçük ama hızlı.
*20-30 yaş arasında PORSHE gibidir. Hızlı ve konforlu.
*30-40 arası erkek VOLVO gibidir. Biraz sıkıcı ama teknik olarak mükemmel.
*40-50 arası erkek OPEL gibidir. Yapabileceğinden fazlasını vaat eder.
*50-60 arasında ise eski bir FORD gibidir. Harekete geçirmek için karbüratöre biraz alkol koymak gerekir.

YAŞINA GÖRE KADIN
*15-25 arasında kadın AFRİKA gibidir. Yarı keşfedilmiş, yarı bakir.
*25-35 arasında AMERİKA gibidir. Tamamı keşfedilmiş ve bilimsel olarak mükemmel.
*35-45 yaşları arasında HİNDİSTAN ve JAPONYA gibidir. Çok ateşli, bilge ve güzel.
*45-55 arasında FRANSA gibidir. Savaştan hasarlı çıkmış ama hala çekici.
*55-60 arasında kadın ALMANYA gibidir. Savaşı kaybetmiştir ama umutları vardır.
*60-70 arasında kadın RUSYA gibidir. Geniş, sakin ama kimsenin gitmediği.
*70'inden sonra kadın TÜRKİYE gibidir. Şanlı bir geçmiş ama gelecek yok...

valla bende aynısını yapardım.oturttururdum onu orda..klava:

günaydınlar geçmişe bakım bn bi leylacım kocan genç ya biraz erkekler geç olgunlaşıo daha babalık görevine alışamamş bence
kac yasındakı??30 yasın altındaysa oyledır.30 yastn sonra erkekler olgunlasıyor maleseff..mirmirmirmir

sonrada kısırlaştırıp geri veriverirlerse görürsün :roflol::roflol:

yavru benimkisi de çocuk olduktan sonra hödüklşti, hani diyolarya erkekler çocuktur diye, 7sinde de 70inde de çocuk oluyolar anacım, çok kişinin kocası öyle sala gitsin boşveeeeerrr, ahan sen ne istiyosan ben sölüyüm sana, canım cicim sevgilim aşkım bitanem papatyam oldumu :jeyyar:

hadi gel öpemmmm[/QUOTE]
alıntıları becerememişin şakkıdı

teknik olarak mükemmel derken :uhm:

valla bende aynısını yapardım.oturttururdum onu orda..klava:

kac yasındakı??30 yasın altındaysa oyledır.30 yastn sonra erkekler olgunlasıyor maleseff..mirmirmirmir

benimki 35 yaşında ama hala hödük bilmem anlatabildimmi :1closedeyes:

23 yasıda ama 2 gunsonra 24 une girecek ve ben one dogum gunu için yapacagım suprızden vazgectim anlamzzı hodukkk persembe gunu dogum gunun kutlu olsun bıle demi:çok üzgünüm:yecem

sen benim taktiği uygula, seni iplemiyom ne halin varsa gör bundan sonra kendi doğrularımla yaşayacam taktiği yerimseniben

günaydın len noldii sabah sabah okuyim mi geçmişi anlatceniz mii Çok üzgünüm çoook

he leyla karısının öküz kocası kendini bi mok sanıp doktorun yanında leylayı bozmuş, leyla da soruceği soruları soramamış, internetten öğreinp öğrenip geliyo gibi bişiy demiş hödük, ona kafamız bozuk, tenhada kıstırsam işini bitircem yani kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…