2008 Ekim Anneleri

kızım erkek milletinin aklı 7 yaşına kadar gelişiyo 7 den sonra sadece fiziki gelişim devam ediyo dememişmiydim ben size , takmayın bu kadarrr

leylada deseymiş internet çağındayız tabiki internetten öğrencem kötükedihüso kapı kapı gezip kimseyle lak lak yapmıoo evinde oturuo internetten araştıo bebişi için en iyi olsun istioo a.s
leylam sen bakma ona ne kendi ezikliğini öyle gidermeye çalışııo maşallah hem genç annesin hemde araştırıorsun soruyorsun bilinçli anne olmak için elinde geleni yapaıyorsun eşinin yaptığı kıskançlık kıızm başka bişey değill :1hug: eşine söyleseydin sende sen tek bir sayfa birşey okudun mu çocuk gelişimi üzerine deseydinn :mymeka:

len ben leylanın yerinde olcam saydırırdım karı köşesine çekilip ağlıyo adam da sindiriym diye lafı sölyüo acccayip kafam bozuk bu herife, kötükedihüso

ya emzırrken goguslerım cok acıyor ya yara falan yok.ama acaip acıyor ozeellıkle sol gogsum.cığırıyorum acıdan resmen ya niee kii:uhm:senağlama

ya emzırrken goguslerım cok acıyor ya yara falan yok.ama acaip acıyor ozeellıkle sol gogsum.cığırıyorum acıdan resmen ya niee kii:uhm:senağlama

sıcak su torbasını dene , bazen kanallarda daralma gibi bişey oluyo galiba, benim de çok oluyordu , sıcak su torbası koyunca rahatlıyordum

canım benim nie oluyor aceba...
benimde oğlan 10 dakikan fazla emince yani süt bitmeye yakın benim göğsümde acıyor sonra çekiyorum oğluşu bakıyorum göğsümün ucu beyazlamış oluyor sıkıyorum sütte 1-2 damla geliyor...boş çekince acımaya başlıo yani benimkide :bbo: hemen diğerine geçiyoruz onuda 10 dakika civarı emiyo süt bitince muhtemelen acıyo..süt durumu nasıl sende :uhm:

hiçbir baba demeyelim lütfen benim eşim araştırır öğrenir :dilcikar: hatta kızımın okuldaki anne-baba eğitim seminerlerinede o gitti yerimseniben hoş ben yeni doğum yapmıştım gidemezdim ama o da gitmeyebilirdi...yurtdışındaki birçok siteye üyedir ve ordan her hafta mail gelir hem kızımın gelişimi hemde oğlumuzun gelişiminin nasıl olması gerektiği hakkında..onları birlikte okuruz türkçe çevirisini yapar Şeniz
hatta seminerdeki tek erkekti en son seminere ben gittim amaney herkes eşimi soruo :1shok: tek erkek ya sengözlerimebaksanab azcık kıskandım bilee :asigim:
bide kızıo bu eğitimleri insanlara çocuk sahibi olmadan önce verceksiniz diye...eğitimciler bilir bu seminerleri EĞİTİMCİNİN EĞİTİMİİ bunu herkes almalııı tüm erkekler ve kadınlar a.s benim eşim bu eğitimi biz çocuk sahibi olmadan öncede almış,birde kızımız sayesinde aldıı :dance:

leylacım kızın çok güzel kilo almışş az değil kii hihoyyyt artık daha az kilo alcaklar muhtemelen tamerde az kilo almıştır bu ay bakalım 2 de gitcem bende doktoraa :teytey:

sıcak su torbasını dene , bazen kanallarda daralma gibi bişey oluyo galiba, benim de çok oluyordu , sıcak su torbası koyunca rahatlıyordum

deneyım bakalım bi..

ya sütüm var maşşal cok dolu.15 dk falan emzırıyorum yınede boşalmıyor
acaba cok emzırmekten mı oluyr??
bırkacgundur huysuzlanıyor aksamları cok aglıyor dıye o agladıkca memeye tıkıyorum cocuğu. sonra basladı bu acı:çok üzgünüm:

çakıltaşım nasılsın hoşgeldin kuzucuğun nasııl a.s.

hoşbuldum canımcım........ kuzucuğum iyi teyzesi , aancak fırsatım oldu , özlemişim sizleri.................bu arada ekim annelerine dee bebişlerine de maşallah güzel habrelerini okudum hep, çok sevindim

işte benimki çok çekio 10 dakikada bitirio eğer fazla emziirsem acıo bence seninkide çok sık emdiği için acıyordur... :ecrin_bebek:
sütünede maşallahhh

kızlar ya şu numune gönderimi için popoline mail atmıştım sabah cevap gelmiş istanbulkozmetik miş firma tabiki göndeririz falan demişler az önce de bi bayan aradı temsilcimiz size evde bilgi vermek içim uğrayabilir istediğiniz zamanda hem numunelerinizi bırakır dedi bende tamam bugün gelsin dedm kayınvalidemi çağırcam bi kıllık çıkmaz dimi bayanın adını da söyledi gelecek kişinin

hoşbuldum canımcım........ kuzucuğum iyi teyzesi , aancak fırsatım oldu , özlemişim sizleri.................bu arada ekim annelerine dee bebişlerine de maşallah güzel habrelerini okudum hep, çok sevindim

çoook tatlı kızz yaa yesin teyzesiii onuuu Şeniz maşallah
bizde seni özledik akşamları fırsat buldukça gell yaa kaydirigubbakcemile sıkı muhabbet ediyoruz akşamlarıı :dance:

kayınvaliden mutlaka gelsin içeriye alma canım kapıdan konuşş CADIARZU artık kimse kimseye güvenemiyor malesef :çok üzgünüm:

leylacım kızın çok güzel kilo almışş az değil kii hihoyyyt artık daha az kilo alcaklar muhtemelen tamerde az kilo almıştır bu ay bakalım 2 de gitcem bende doktoraa :teytey:

Evet zaten kilosu guzel ilk ay 1 400 almisti boyu 7santim uzadi 2. Ay 1 kilo aldi boyu 4 santim uzadi buay 700 gr aldi boyuda 2 santim uzamis dedimki git gide dusuyo acaba doymuyomu hani kakada yapmiyo gel tekrar gidelim de soralim dedim demez olaydim simdi ama ben zayif felan diye takmiyorum bu hali zaten guzel 6.700 kiloda boyda 63

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…