leylada deseymiş internet çağındayız tabiki internetten öğrencem kötükedihüso kapı kapı gezip kimseyle lak lak yapmıoo evinde oturuo internetten araştıo bebişi için en iyi olsun istioo a.she leyla karısının öküz kocası kendini bi mok sanıp doktorun yanında leylayı bozmuş, leyla da soruceği soruları soramamış, internetten öğreinp öğrenip geliyo gibi bişiy demiş hödük, ona kafamız bozuk, tenhada kıstırsam işini bitircem yani kötükedihüso
kızım erkek milletinin aklı 7 yaşına kadar gelişiyo 7 den sonra sadece fiziki gelişim devam ediyo dememişmiydim ben size , takmayın bu kadarrr
leylada deseymiş internet çağındayız tabiki internetten öğrencem kötükedihüso kapı kapı gezip kimseyle lak lak yapmıoo evinde oturuo internetten araştıo bebişi için en iyi olsun istioo a.s
leylam sen bakma ona ne kendi ezikliğini öyle gidermeye çalışııo maşallah hem genç annesin hemde araştırıorsun soruyorsun bilinçli anne olmak için elinde geleni yapaıyorsun eşinin yaptığı kıskançlık kıızm başka bişey değill :1hug: eşine söyleseydin sende sen tek bir sayfa birşey okudun mu çocuk gelişimi üzerine deseydinn :mymeka:
ya emzırrken goguslerım cok acıyor ya yara falan yok.ama acaip acıyor ozeellıkle sol gogsum.cığırıyorum acıdan resmen ya niee kii:uhm:senağlama
ya emzırrken goguslerım cok acıyor ya yara falan yok.ama acaip acıyor ozeellıkle sol gogsum.cığırıyorum acıdan resmen ya niee kii:uhm:senağlama
üzülme leylacım hepimizde var o dert..senağlamasenağlamahiçbir baba anne kadar detaycı we araştırmacı olamaz..yaradılışlarında yok maalesef incelik...:1no2::1no2:
ya bi hödük toplama merkeziyle anlaşsakta toplatsakmı bizim hödükleri ne dersiniz..:dance::dance::dance:delikafaduldendelikafadulden
sıcak su torbasını dene , bazen kanallarda daralma gibi bişey oluyo galiba, benim de çok oluyordu , sıcak su torbası koyunca rahatlıyordum
canım benim nie oluyor aceba...
benimde oğlan 10 dakikan fazla emince yani süt bitmeye yakın benim göğsümde acıyor sonra çekiyorum oğluşu bakıyorum göğsümün ucu beyazlamış oluyor sıkıyorum sütte 1-2 damla geliyor...boş çekince acımaya başlıo yani benimkide :bbo: hemen diğerine geçiyoruz onuda 10 dakika civarı emiyo süt bitince muhtemelen acıyo..süt durumu nasıl sende :uhm:
çakıltaşım nasılsın hoşgeldin kuzucuğun nasııl a.s.
deneyım bakalım bi..
ya sütüm var maşşal cok dolu.15 dk falan emzırıyorum yınede boşalmıyor
acaba cok emzırmekten mı oluyr??
bırkacgundur huysuzlanıyor aksamları cok aglıyor dıye o agladıkca memeye tıkıyorum cocuğu. sonra basladı bu acı:çok üzgünüm:
hoşbuldum canımcım........ kuzucuğum iyi teyzesi , aancak fırsatım oldu , özlemişim sizleri.................bu arada ekim annelerine dee bebişlerine de maşallah güzel habrelerini okudum hep, çok sevindim
kızlar ya şu numune gönderimi için popoline mail atmıştım sabah cevap gelmiş istanbulkozmetik miş firma tabiki göndeririz falan demişler az önce de bi bayan aradı temsilcimiz size evde bilgi vermek içim uğrayabilir istediğiniz zamanda hem numunelerinizi bırakır dedi bende tamam bugün gelsin dedm kayınvalidemi çağırcam bi kıllık çıkmaz dimi bayanın adını da söyledi gelecek kişinin
kayınvaliden mutlaka gelsin içeriye alma canım kapıdan konuşş CADIARZU artık kimse kimseye güvenemiyor malesef :çok üzgünüm:
leylacım kızın çok güzel kilo almışş az değil kii hihoyyyt artık daha az kilo alcaklar muhtemelen tamerde az kilo almıştır bu ay bakalım 2 de gitcem bende doktoraa :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?