geldi şimdi bayan kapıdan verdi gitti içinde bröşürler var okursunuz dedi 12tane minik krem şampuan var pakette
leylaa yavruss gel bakem öpemm Şeniz azcık daha iimisinn :teselli:
ii bakalım..yazık yaa onlarda korkuyorlar neyle karşılacaklarını bilmiyorlar...
birde çoğu üniversiteli ek iş olarak yapıo...benim annem hiç kıyamıyo mesela kapıya gelenlerle anket yapıo bişey satıorlarsa alıyor illaki bişey ikram ediyor daha da fazlasını yapmak istiyor ama biz engelliyoruz...annemde kıyamıyorum yavrum çok gençler dio...evett bazıları öyle gerçekten iyi niyetli genç çocuklar ama işte yinede acebaa payı bırakmalı...Allah korusun :Saruboceq:
Evet zaten kilosu guzel ilk ay 1 400 almisti boyu 7santim uzadi 2. Ay 1 kilo aldi boyu 4 santim uzadi buay 700 gr aldi boyuda 2 santim uzamis dedimki git gide dusuyo acaba doymuyomu hani kakada yapmiyo gel tekrar gidelim de soralim dedim demez olaydim simdi ama ben zayif felan diye takmiyorum bu hali zaten guzel 6.700 kiloda boyda 63
Evet zaten kilosu guzel ilk ay 1 400 almisti boyu 7santim uzadi 2. Ay 1 kilo aldi boyu 4 santim uzadi buay 700 gr aldi boyuda 2 santim uzamis dedimki git gide dusuyo acaba doymuyomu hani kakada yapmiyo gel tekrar gidelim de soralim dedim demez olaydim simdi ama ben zayif felan diye takmiyorum bu hali zaten guzel 6.700 kiloda boyda 63
Moralim biraz duzeldi len sizle konusunca ama cok hastayim bee basim agrii asi yapilan kolum agrii burnum akìi bogazim agrii
Moralim biraz duzeldi len sizle konusunca ama cok hastayim bee basim agrii asi yapilan kolum agrii burnum akìi bogazim agrii
çıtırım muhtemelen senin eşin veriordur bu eğitimi diye tahmin ediyorum doğru mu mirmirmirmir
kızlar ya şu numune gönderimi için popoline mail atmıştım sabah cevap gelmiş istanbulkozmetik miş firma tabiki göndeririz falan demişler az önce de bi bayan aradı temsilcimiz size evde bilgi vermek içim uğrayabilir istediğiniz zamanda hem numunelerinizi bırakır dedi bende tamam bugün gelsin dedm kayınvalidemi çağırcam bi kıllık çıkmaz dimi bayanın adını da söyledi gelecek kişinin
günaydın napısız analar aman kimseye güvenip kapı falen açmayın
kızım hala biberon almıy
okadar mamada kaşıkla verilmiki
Yavv benim kafama takildi simdi bu rota vurusu asisi 3 ayliga kadar yapilmasi gerekiyo denilmisti ibolya 3 bucuk aylik dedi anam benim dr 6 aylik dedi ben bu isten bi mok anlamadim
Yavv benim kafama takildi simdi bu rota vurusu asisi 3 ayliga kadar yapilmasi gerekiyo denilmisti ibolya 3 bucuk aylik dedi anam benim dr 6 aylik dedi ben bu isten bi mok anlamadim
hoşbulduk canım cuma mama yerken kustu ogündür verdiğim dakka midesini bulandırıyo 4 biberon aldık ama tık yok senağlama kaşıklada yarısı üstüne gidiy soğuyo şimdik uyudu bi denem bakem bu arada 4 ayınız hayırlı olsungünaydın canım hoşgeldin
evet ya kimselere güvenemez oldukk :çok üzgünüm: eskiden kapılar açık bırakılırmıış şimdi 3-4 kilit çeşit kilit var kapılarımızın üzerindee...
kaşıkla zor canım ya azcık daha uğraş bakalım biberon için,değişik uçlar al belki şimdiki kullandığın uçtan hoşanmıyordur
bencdde eve alma ozlemcım.kapıdan hallet kısa kes....
ben normalde eğer bırını beklemıyıorsam esıme evde olsun olmasın asla kapıyı acmayız...asla!!!şakkıdı
meroş gıtmıo musunn saat 2 ye gelıookaydirigubbakcemile2
haydinn ben kaçtıım doktora gidiorumdoktorda çıkıncada bi kahve içmeye giderim inşallah güzel haberlerle gelirimm öptüm sizii Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?