2008 Ekim Anneleri

geldi şimdi bayan kapıdan verdi gitti içinde bröşürler var okursunuz dedi 12tane minik krem şampuan var pakette

ii bakalım..yazık yaa onlarda korkuyorlar neyle karşılacaklarını bilmiyorlar...
birde çoğu üniversiteli ek iş olarak yapıo...benim annem hiç kıyamıyo mesela kapıya gelenlerle anket yapıo bişey satıorlarsa alıyor illaki bişey ikram ediyor daha da fazlasını yapmak istiyor ama biz engelliyoruz...annemde kıyamıyorum yavrum çok gençler dio...evett bazıları öyle gerçekten iyi niyetli genç çocuklar ama işte yinede acebaa payı bırakmalı...Allah korusun :Saruboceq:

ewet canm kalbimizde kötülük yok ALLAH KORUSUN tedbiri elden bırakmamak lazım...
göğüs ucu kremi falan da var pakette valla bravo maili dün akşam atmıştım bide türk firması yengem kızlarına hep popolin kullanıodu pişik için

haklısın canım benim ama eşinde hem anlamıo bilmioo sende bilince sorun çıkarıo iştee eziklikten oluyooo :mymeka: ama bak sen o kadarcık bebeğin yanında kavga ettiniz die ona bile üzülüyorsun düşünceli bilinçli bir anne olacaksın sen :teselli:

zaten kilo alımı artık düşüo canm bidahaki ay daha da az alcak üzülme maşallah çok ii hacer kerem ilk ay 2200gr almştı erken doğması sebebiyle ilk ay çok almıştı

Yavv benim kafama takildi simdi bu rota vurusu asisi 3 ayliga kadar yapilmasi gerekiyo denilmisti ibolya 3 bucuk aylik dedi anam benim dr 6 aylik dedi ben bu isten bi mok anlamadim

çıtırım muhtemelen senin eşin veriordur bu eğitimi diye tahmin ediyorum doğru mu mirmirmirmir

tabııküüüüünaniknanik

ayyy ben korkarım yaf..fisfisfis

günaydın napısız analar aman kimseye güvenip kapı falen açmayın
kızım hala biberon almıy
okadar mamada kaşıkla verilmiki

günaydın canım hoşgeldin
evet ya kimselere güvenemez oldukk :çok üzgünüm: eskiden kapılar açık bırakılırmıış şimdi 3-4 kilit çeşit kilit var kapılarımızın üzerindee...
kaşıkla zor canım ya azcık daha uğraş bakalım biberon için,değişik uçlar al belki şimdiki kullandığın uçtan hoşanmıyordur

Yavv benim kafama takildi simdi bu rota vurusu asisi 3 ayliga kadar yapilmasi gerekiyo denilmisti ibolya 3 bucuk aylik dedi anam benim dr 6 aylik dedi ben bu isten bi mok anlamadim

bende anlamadım yaww zaten doktorda biraz hödük müü ne :mymeka: herşeyi olursa olur gerek yok falan tarzında yaklaşmış yanii CADIARZU

bencdde eve alma ozlemcım.kapıdan hallet kısa kes....
ben normalde eğer bırını beklemıyıorsam esıme evde olsun olmasın asla kapıyı acmayız...asla!!!şakkıdı

meroş gıtmıo musunn saat 2 ye gelıookaydirigubbakcemile2

haydinn ben kaçtıım doktora gidiorum doktorda çıkıncada bi kahve içmeye giderim inşallah güzel haberlerle gelirimm öptüm sizii Şeniz

hoşbulduk canım cuma mama yerken kustu ogündür verdiğim dakka midesini bulandırıyo 4 biberon aldık ama tık yok senağlama kaşıklada yarısı üstüne gidiy soğuyo şimdik uyudu bi denem bakem bu arada 4 ayınız hayırlı olsun
leylaaaa dr dediydi bene ne bilim gülüm

hastane evime 200 metre kaydirigubbakcemile3 ama ben arabayla gitcem gamyoncuiremsu sonrada alışverişe gideriz nisana okul için eşofman falan alcem kızımın boyu uzamışş maşallah herşey kısa olmaya başladıı kaydirigubbakcemile3

haydinn ben kaçtıım doktora gidiorum doktorda çıkıncada bi kahve içmeye giderim inşallah güzel haberlerle gelirimm öptüm sizii Şeniz

hadı baklım inş..
bende cıkıcam hava guzel.anneme gıderım . belkım kalırım,bellı olmaz.öptm hepücünüzüü:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…