bende anlamadım yaww zaten doktorda biraz hödük müü ne :mymeka: herşeyi olursa olur gerek yok falan tarzında yaklaşmış yanii CADIARZU
leyloşş noldu canım seın cıkmıor
haydinn ben kaçtıım doktora gidiorumdoktorda çıkıncada bi kahve içmeye giderim inşallah güzel haberlerle gelirimm öptüm sizii Şeniz
ıbolyaa senındee
Valla anlamadim ki bize ozel tekten tip ta bi cocuk dr onerdiler adam isinde super felan diye ona gittik ilk ay super muane etti hep ona gidecektik artik aile hekimi ciktikti ondan baskasina gidemiyoz adamin bransi neyse onuda bikmiyom ilgileniyo tamam ama belkide cocuk konusunda bilgisi yetersiz dimi simdi kendi dr sevk ettirelim desem hoduk herifim bu dr suyumu cikti der onada laf eder
hoşbulduk canım cuma mama yerken kustu ogündür verdiğim dakka midesini bulandırıyo 4 biberon aldık ama tık yok senağlama kaşıklada yarısı üstüne gidiy soğuyo şimdik uyudu bi denem bakem bu arada 4 ayınız hayırlı olsun
leylaaaa dr dediydi bene ne bilim gülüm
temmuzun 1.ine kadar sevk olayı kalktı kuzum direkt gidebiliyon neresiyse o gideceğiniz yer telefonla ara teyid ettir oraya git
kızlar yarım saat önce deprem oldu bursada merkez nilüferde yani bizim semtte
ay nasıl korktum hemen kereme koştum kesildi o sırada
Ciddi mi du bu ay oraya gidelim bakalim bu senin isine yaradi o zaman diyecemde senin doktorlardan yana sansin yok
Ciddi mi du bu ay oraya gidelim bakalim bu senin isine yaradi o zaman diyecemde senin doktorlardan yana sansin yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?