2008 Ekim Anneleri

bende anlamadım yaww zaten doktorda biraz hödük müü ne :mymeka: herşeyi olursa olur gerek yok falan tarzında yaklaşmış yanii CADIARZU

Valla anlamadim ki bize ozel tekten tip ta bi cocuk dr onerdiler adam isinde super felan diye ona gittik ilk ay super muane etti hep ona gidecektik artik aile hekimi ciktikti ondan baskasina gidemiyoz adamin bransi neyse onuda bikmiyom ilgileniyo tamam ama belkide cocuk konusunda bilgisi yetersiz dimi simdi kendi dr sevk ettirelim desem hoduk herifim bu dr suyumu cikti der onada laf eder

temmuzun 1.ine kadar sevk olayı kalktı kuzum direkt gidebiliyon neresiyse o gideceğiniz yer telefonla ara teyid ettir oraya git

Dr nedediydi canim canim

bende cıkcaktım ıklım uyudu.uyansında oyle cıkıyım sımdı huyszlanmasın..Çok üzgünüm çoook

celenınde teyzoslar geldı tabı artıkın uğramaz buralara 1 hafta..
hamıleyken kocası geldiğindede bole apıodu zaten:dilcikar:

herkess gittiiiii
yinee deffffffffff dedirteceyynizzz banaaaaaaaklava:
deff hadii defffffffffffffffffff:dilcikar:

kızlar yarım saat önce deprem oldu bursada merkez nilüferde yani bizim semtte
ay nasıl korktum hemen kereme koştum kesildi o sırada

Ciddi mi du bu ay oraya gidelim bakalim bu senin isine yaradi o zaman diyecemde senin doktorlardan yana sansin yok

elimde yazıcı çıktısı var olm aile hekiminden aldım dur bulursm yollum size

geçmiş olsun yavrum, şiddetlimiydi

:1shok: :1shok:
geçmiş olsun özlemcim ayy annemler de orda oturuyooo dur arayayım hemenn
zaten dün haberlerde demişti, marmara da tehlikeli hareketlilik diye.. allah korusun yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…