2008 Ekim Anneleri

herkesler gezmeye mii kaçtı leyn burda tipi var balkonu bilenem göremiyom bu arda canım annem dün gece yolda mahsur kalmışlar sivas ta yollar kapanmış bekliyolarmış kendimi sorumlu hissettim ya çok suçlandım benim suçum ddel ama amaaaaaaan ne bilem işte canım sıkıldı

geçmiş olsun özlem.....
deprem deyince içim bi tuhaf oldu...Allah daha büyüklerinden hepimizi korusun...bir kere yaşadım birdaha yaşamak istemiorum....

slm
geçmiş olsun özlemm
beyazzambak ne güzel kar yağıyormuş biz buralarda kara hasretiz kızım yağsada kartopu oynasak diye özlemle bekliy ama nerdeeee

valla şeherim sende heryere yetiyon ha ağustos anneleri ekim anneleri eylul anneleri maşşallah bu arada bursanın neresinde oturuyosun benim ablamda orada okuyamadım kusura bakam deprm ne zaman oldu

napıım canm bzmki erken doğdu ya onları da takip etmeye çalışıom
ataevlerdeym ben nilüferde
ablan nerde?

ciciler bizimkiler geldi ama 3üde körkütük grip ellemeyinde diyemem ne edecceeeemmm:Saruboceq:

yok kızz taşındı annemler fsm bulvarında oturuyor
aradım annemi hissetmişler hopladık diyoo allah büyüğünden korusun

oda ihsaniyede oturuyor acıbademi geçtikten soınra sanırsam aynı taraflardasınız

ewet canm ablan da yakınmış bana...çalışıo mu ablan?

buarada takvimler yine gitmişkötükedihüso

Ozlemcim gecmis olsun ya gecen de burda oldu demistim size ya 3.9 siddetinde bayagi salldi bu neysede ben yeni dogum yapmistim biay oldu olmadi evde tektim 4.9 siddetinde merkez ussude bizim oturdugumuz yer allahim bidaha yasatmasin cok korktum bide yanlizim haceri kucagima aliyim diye kosuyom ama nasil sallaniyi bi otarafa gidiyom bi butarafa sonunda gittim aldim kucagima ne yapacagimi sasirdim herkes asagi kosuyo allah razi olsun karsi komsum geldi hacer elimden aldi kolumdan tuttular dikislerimde var yuruyemiyomda asagi indirdiler bizi o gun 8 kere oldu bicogunu hissetmidik ama korkutmaya yetti allah kimseye yasatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…