2008 Ekim Anneleri

merhaba kızlar biz geldiikk hihoyyyt
oğluşum iyiymiş çok şükür bi problemimiz yok uzun uzun konuştuk yine doktor teyzemizle..rota virüsün 2.dozunu yaptırdık...2 ay önce 130 du şimdi 168 olmuşşş :1shok:
boyumuz 68 cm kilomuzda 9 kilo bizde bu ay gelişiminiz süper dedi.tamamen çıplak tartılıyoruz bezsiz falan
oğluma sumocu dedi doktor teyzesi babamda sumocu diye sevio dedim hakediyo dedi kaydirigubbakcemile3 anlatacağım çok şey var daha gelince görüşürüz :lepi:

Masallh tamere eh tecrubeli anne elinde buyumek belli ediyo kendini yuru be kim tutar seni

sıkma canını kuşum senin ne suçun var :teselli:

saolun kızlar şiddeti 3.5muş az ama baya hissettik ya
geçmiş olsun yavrum allah bi daha göstertmesin inşallah :Saruboceq:

valla şeherim sende heryere yetiyon ha ağustos anneleri ekim anneleri eylul anneleri maşşallah bu arada bursanın neresinde oturuyosun benim ablamda orada okuyamadım kusura bakam deprm ne zaman oldu

pişt dün senin nickinin altında bızdıkcann yazıyodu, sen bızdıkcan olabilümüsün :uhm:

ciciler bizimkiler geldi ama 3üde körkütük grip ellemeyinde diyemem ne edecceeeemmm:Saruboceq:

ellemeyin diyecen tabi, onlar daha bebek, aynı virüs onları daha çok etkileyceck, çünkü bağışıklık sistemleri yeteri kadar gelişmiş diil, yazık günah diilmi cemremiz hasta olsa ne kaar acı çekcek, kibar bi dille bence dokunmamalarını söyle kuşum, onların hatrı kırılmasın diye bebecik hastamı olsun yazık günah

yirim len ben o sumocuyu hemi çin prensi hemi sumocu çok alengirli çocuk canıımmmmmm kaydirigubbakcemile3

maşallah canım oğluna çok tatlı görünüyor biz de 10 gün önce olduk rotavirüsü biz 130 almıştık bi haftada ne biçim artmış..

merancim, masallah. bebisin kocaman olmus. bu arada hakliymissin arda bronsiolit olmus bugun bi doktora daha gittim. o senin dedigin gibi ventiolin buhari verdi. onun bi makinasi varmis ille ondan alin dedi. agizlikli olani icin cok kucuk dedi bu makine maskeli. 95 yetale bayildim walla. gerci oglumun sagligi icin vercez tabi. sabah doktordan once de babam gidip tefalden soguk buhar makinesi almis. o da 89 yetale. baya bi goctum yani. umarim doktorun yazdigi makinayi kendi saglik sigortamdan alabilirim. arda da 68 cm olmus. bugun doktor olctu. ama kilosu 7.5 civari hem de elbiseli bu ara pek istahi yok yavrumun. tombis yanaklari suzuldu walla. bu arada dr 150 gunden once ek gidaya gecmeyin dedi sinir oldum. bi kitapcik verdi bana. okuyunca size ozetini yazarim..

merhaba kızlar naptınız bakem.akşam olunca vakit geçmek bilmiyor ya feyzada akşamları çıldırık oluyor ne yapacağını şaşırıyor

keşke haklı olmasaydım :çok üzgünüm: geçmiş olsunn işte aynısı :çok üzgünüm: çok iyi oldu ama doktora gittiğin bugun bende kendi doktoruma sordum bir arkadaşımın bebeğide böyle olmuş hemne ventolin surubu vermişler dedim doktorumuzda önce buharla ventolin verilmeli dedi hemen şurup olmaz dedi...4 satte bir mi vereceksin ventolini?? aman ihmal etme gözünü sevim çok önemlii ...benim oğlumda hasta olduğunda iştahı kesilmemişti ama biraz süzülmüştü yavrum..neyse merak etme düzelecek iyileşsin hemen hızla kilo alır merak etme..ventolin çok rahatlatır bak iştahıda açılır hiiç merak etme Şeniz

sağolun teyzeleri iyi dilekleriniz için...
canım leylam tecrubeyle pekte alakalı değil aslında yaaa çocugun iştahlıysa verdiğini yiyorsaa anneyle alakası olmuyor kuzum...kuzenimin bi kızı var patlıyoo kilodan ama inan öyle kötü beslenior kii öyle olacağına zayıf olsun daha iyi....
rotavirüsü sordum ilk dozu ilk 8 hafta içinde yapılmalı dedi özellikle de verem aşısıyla birlikte....dedim 6 aylık olana kadar yapan doktorlar varmış öyle birşey asla olmaz dedi banada geliyorlar 4.aydan sonra ilk dozunu yaptıralım diye dedi ben koruyuculuğunun olmayacağını söylüyorum dedi....

canim, gunde 4 defa ver ventolini dedi. eger daha sık nefes alip verirse, gogsu inip kalkarsa her 3 saatte bir verebilirsin dedi. zaten 4-5 gunu gecirmissiniz. 5-6 gun sonra hastalik tamamen gecer, gecmezse gelin dedi. bakalim insallah hemencecik gecer. arda da yiyor ama suzuldu gercekten. sen sadece emziriyordun di mi? yani hazir mamalardan vermedin hic. anne sutuyle 9 kilo tamercik??

41kere maşallah tamer beye

slm kızlar ahanda geldim bugün çok moralim bozuk kızlar ya sabah sabah herüfüm gidiyordu az kalsın durun anlatayım bademcikleri şişmiş limn sıktım sabah içine birazda tuz koydum gargara yapsın sonrada yutsun diye adamım gargara yaptı yutuncada gıg gıg oldu nasıl ama varya nefes alamadı nasıl kötü oldu anlatamam adam gitti gitti ay kızlar nasıl moralim bozuldu kalbim yerinden çıkacak gb oldu öksür diyip duruyorum nasıl biliyomusunuz sabah sabah yaşadığımız dehşeti ay ALLAH' ım yardım etti bize bağışladı kızlar neyse yolcu ettim ama sabah yaşadığımız bu olay ALLAH gecinden versin ama ölüm ne kadarda yakınımızda yani kaşla göz arasında hep derler ya aynen öyle RABBİM çocuklarımızı bize bizi çocuklarımıza bağışlasın ALLAH kimsenin yavrusunu kimseye bırakmasın hepimizin yavrularını analı babalı büyütsün çok zor kızlar ne olur emanetimiz ALLAH' ımızın hepimize sağlık zenginliği versin çok korktum çok

yok canım hem emziriyorum hem mama alıyor...3 aylıktan beride bebe kaşık mamaları yiyoruz biz...şimdide doktorumuz tarhana yoğurt çorbası yoğurt meyve püresi pekmez yumurta sarısı başlıcaz dedi..yarından itibaren az az başlıcam çorbalara kaşık maması zaten veriyordum devam yanii...8.ayında tamer eline köfte alıp yiyecek dedi.10.ayında sizinle birlikte masaya oturup herşeyden yiyecek dedii :teytey:

masallah.. masallah.. nazarimiz degmesi. boylu poslu bi delikanli olcak seninki :)

hatta 10.ayında sizinle oturup yemek yicek dediya bende mantı yicek mii dediim kaydirigubbakcemile3 elbette mantıda yicek börekte dedii bayılıom ya ben bu doktora ama tabi püf noktaları var 1 yaşına kadar inek sütü,tuz,yumurta beyazı,margarin,tavuk bulyonlar yasak..zaten biizim içinde iyi değil kii margarin tavuk bulyonlar falan :1no2:

geçmiş olsun olcayım yaa.. :çok üzgünüm: gerçekten bi anlık işte neyse Allah sağlık versin a.s.

kıllatma ekibiiiiiii nerdesiniz looooo naniknanik benim bilmediğim bişe mii var :1shok: nie gelmedi bu cadılar :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…