kıllatma ekibiiiiiii nerdesiniz looooo naniknanik benim bilmediğim bişe mii var :1shok: nie gelmedi bu cadılar :mymeka:
slm kızlar ahanda geldim bugün çok moralim bozuk kızlar ya sabah sabah herüfüm gidiyordu az kalsın durun anlatayım bademcikleri şişmiş limn sıktım sabah içine birazda tuz koydum gargara yapsın sonrada yutsun diye adamım gargara yaptı yutuncada gıg gıg oldu nasıl ama varya nefes alamadı nasıl kötü oldu anlatamam adam gitti gitti ay kızlar nasıl moralim bozuldu kalbim yerinden çıkacak gb oldu öksür diyip duruyorum nasıl biliyomusunuz sabah sabah yaşadığımız dehşeti ay ALLAH' ım yardım etti bize bağışladı kızlar neyse yolcu ettim ama sabah yaşadığımız bu olay ALLAH gecinden versin ama ölüm ne kadarda yakınımızda yani kaşla göz arasında hep derler ya aynen öyle RABBİM çocuklarımızı bize bizi çocuklarımıza bağışlasın ALLAH kimsenin yavrusunu kimseye bırakmasın hepimizin yavrularını analı babalı büyütsün çok zor kızlar ne olur emanetimiz ALLAH' ımızın hepimize sağlık zenginliği versin çok korktum çok
yavrusumun hastaliktan uyku duzeni de degisti. bi kac gundur aksam 6da gece uykusuna yatiyo. tabi sabah 4.30da ayakta. ölüyom yorgunluktan. o yuzden ben bu aksam erkenden kacar.. accik dinleneyim. babasi calisiyo, annemler de grip diye onlara da veremiyorum. hem 4.30da kalk hem de butun gun bebise bak, sıtkım sıyrıldı walla.. hadi hepinizi opuyorum. yarin gorusuruz..
hatta 10.ayında sizinle oturup yemek yicek dediya bende mantı yicek mii dediim kaydirigubbakcemile3 elbette mantıda yicek börekte dedii bayılıom ya ben bu doktora ama tabi püf noktaları var 1 yaşına kadar inek sütü,tuz,yumurta beyazı,margarin,tavuk bulyonlar yasak..zaten biizim içinde iyi değil kii margarin tavuk bulyonlar falan :1no2:
bi dahaki gittimde sorayım len senin için :1hug:len senin o doktora bi söylesen de denizliden bi çocuk doktoru tavsiye etse
nabersınuzz???
ben annemdeyım burda kalıcümsositososito
ne zaman gıderım eve bılmem artukunnkaydirigubbakcemile2
gecmişi okıyım bı bakıım
bi dahaki gittimde sorayım len senin için :1hug:
hadi gidenlere ii geceler ii dinlenmeler Şeniz
yavrusumun hastaliktan uyku duzeni de degisti. bi kac gundur aksam 6da gece uykusuna yatiyo. tabi sabah 4.30da ayakta. ölüyom yorgunluktan. o yuzden ben bu aksam erkenden kacar.. accik dinleneyim. babasi calisiyo, annemler de grip diye onlara da veremiyorum. hem 4.30da kalk hem de butun gun bebise bak, sıtkım sıyrıldı walla.. hadi hepinizi opuyorum. yarin gorusuruz..
anammmm burda da basıldık, anjelic koş anam koş kıllatma ekibi toplandı şindik gör gırgırı sen :roflol:
şişşşt ben de geldim ona göre destursositososito topiğinize misafir geldi temelli kalabilirim:lepi:
senin demene kalmadan yettim gariiiidelikafadulden
galataraylı oğlumm :lepi: babasıda fenerlii :dilcikar: ama oğlum annesinin takımını tutuor kızımdaa :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?