2008 Ekim Anneleri

kıllatma ekibiiiiiii nerdesiniz looooo naniknanik benim bilmediğim bişe mii var :1shok: nie gelmedi bu cadılar :mymeka:

yavrusumun hastaliktan uyku duzeni de degisti. bi kac gundur aksam 6da gece uykusuna yatiyo. tabi sabah 4.30da ayakta. ölüyom yorgunluktan. o yuzden ben bu aksam erkenden kacar.. accik dinleneyim. babasi calisiyo, annemler de grip diye onlara da veremiyorum. hem 4.30da kalk hem de butun gun bebise bak, sıtkım sıyrıldı walla.. hadi hepinizi opuyorum. yarin gorusuruz..

ah yavrum kuşum geçmiş olsun leynn kıyamammm :teselli:

ah kuşuma kıyamam len bu bebeler imanımızı gevretiyo ha, biraz önce de bizimkisi uyku ağlaması yaptı sağolsun, vaaa vaaa diye , bu saatlerde babası kucağına alıp koridorda gezdiriyo, gezerken uyutuyoz sıpayı, bazen dizde bazen kucakta uğraşıyoz valla her türlü formülü deniyoz mafetcek bu bebeler bizi haa delikafadulden hadi anam git yat uyu güzel güzel dinlen, özlemim kuşum bidenem hayde sana da allah kolaylık vrsin :teselli:

len senin o doktora bi söylesen de denizliden bi çocuk doktoru tavsiye etse

nabersınuzz???
ben annemdeyım burda kalıcümsositososito
ne zaman gıderım eve bılmem artukunnkaydirigubbakcemile2
gecmişi okıyım bı bakıım

hadii gelinn bakemm ekipp yavaş yavaş toplanıozz :teytey: bebişler izin verirse sizde gelin gidenlerr :dance:

nabersınuzz???
ben annemdeyım burda kalıcümsositososito
ne zaman gıderım eve bılmem artukunnkaydirigubbakcemile2
gecmişi okıyım bı bakıım

gel len geçmişte bi mok yok şindi senin geçmişi okumanla zaman kaybetmiyelim çıbık kıllatmaya başlayalım yosan benim uykum geliyo sölüyüm :1closedeyes:

anammmm burda da basıldık, anjelic koş anam koş kıllatma ekibi toplandı şindik gör gırgırı sen :roflol:

yazık sana ya tatil eziyet olduu :çok üzgünüm: ne hevesle gitmiştin işte bebek olunca böylee hasta olcak mı oldu iyileşecek mii artık korkarsın benim gibi dışarı adım atmaya...biliom dışarıdan olmadı zaten üşütmeyle alakalı değil ama iştee kendime anlatıom :mymeka: oğlum 10 gün sıkıntı çekti die dışarıya çıkmaya korkar oldum sebep dışarısı olmasaadaaa :çok üzgünüm:

galataraylı oğlumm :lepi: babasıda fenerlii :dilcikar: ama oğlum annesinin takımını tutuor kızımdaa :lepi:
......................

Son düzenleme:
MERAN' ım İBOLYA' m çok teşekkür ederim anacuğum çok korktum yav delikafaduldensormayınsenağlama:bbo:MERAN' cım anacım maşallah oğlumuza ALLAH nazarlardan korusun LEYLA senin kızla 1 gün var benim oğluşun rasında nerdeyse aynı gidiyolar kilo ve boy bizimkide 6.840 kg 63.5 cm bu ay benimkide 660 gr almış kocişinede kızma kız boşver analar bu konuda daha ilgili herüfler daha cool oluyolar boşver anacım ALLAH başumuzdan eksik etmesün ben bugün çok korktum ya CELEN kıs tayzenlere birer mske ver CEMRE mede dikkat et sevmesinler ya tabii diyemezsin de sen şimdi bende diyemezdim ya ama istersen şöyle de geçenlerde hastalandım ben dr emzirirken ve CEMRE' yle ilgilenirken maske kullan dedi ahanda bu maskeleri takun da de...
Kocişe dedim geçmiş olsun msj cvp veriyorum diye oda diyoki yaz bu sefer başaramadım kıslar daha keskin bi yntemi olan varsa söylesin diyo işin gırgırında ya işte erkekler bööle LEYLA' cım cool bunlar cool

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…