2008 Ekim Anneleri

saolun kızlar şiddeti 3.5muş az ama baya hissettik ya
gecmiş olsun canım ya beterınen korusun allah..benımde eltım oturuyor bursda bı arayalım barı..hem onunda bebişinin adı keremm.yoksa sen mısın lenkaydirigubbakcemile3

adet oldummmm bu ayı da atlattık kazasız belasızkaydirigubbakcemile3
ahan aynı gun olduk senlekaydirigubbakcemile2

ciciler bizimkiler geldi ama 3üde körkütük grip ellemeyinde diyemem ne edecceeeemmm:Saruboceq:

vala bende annemdeyım.annem grıp ama kapattırdım ağzını burnunu tulbentle.anca oyle kucağına alabılıyor.opmek yok!!!uzk duruyor.dayanamayıncada ağız burun kapatılıyor.oyle kucakk..sende sole canım teyzen sonucta yabancı değülkü.valla kımse benım cocugumda dha onemlı olamaz.onlar 1 hafta sonra cekıp gıtcek.ola sana ve bebişe olucakbenneyaptımki

maşalhhhh tosunuma beeolm hava mı basıon b cocuga akşamlarıda bole sısırıon.kaydirigubbakcemile3

ah canımm uzuldum ya olur bole vakalar.gecmiş olsunn..allah korusun tum sevdıklerımızı..:Saruboceq:

hıh işte tam benım ıstediğim gıbı doktorunun soledıklerı..meran buyuzden senın ızınden gıtmek ıstıyoum mumkunse.sen tamer ıklım kadarken ne verıyordun paylaşır mısın?

ahan gı eşime gösettim ahan tosun gibi diyo senin oğlana, sonra da bizimki minnacık diyo :roflol::roflol::roflol:

bubasıda iridir len bizimkinin..boy fena diil 183 kiloda 90 senin herüf kaç leyn..bundan sonra bubalarının kilo boy yazalım kaydirigubbakcemile3 aney yazıoz çocuk yazıozda buba nie yazmıos kii demi iboşuum kaydirigubbakcemile5

nihaaaaaaaaaal sen nasılsın feyza hanımlar nasıl

saolasın canım iyiyiz şükür feyzada akşam oldu çıldırdı yatana kadar ne yapacağımızı şaşırıyoruz.sen naptın annen gelmiş gitmiş.çok kıskandım çoook.benimde annem ameliyat oldu safra kesesi alındı bugün eve çıktı şükür.iyi olunca gelecek inş.hihoyyyt

Ahanda kimler gelmiş bugün buralara ÇAKIL' ım ve de BIZDIK' ım...ÇAKIL sen varya sopalıksın sopalıkklava:Ne o kıs ÖZGE' mize :CüvCüv:kardeşmü getürüyorsun dediğini yapacan yani eee hadü hayırlısı bende gelişme var valla akşamları giriyorum gündüz hiç vaktim olmuyor ev işleri DERİN bey fırsat yok valla daha işe başlamadım evdeyim MART-2 de başlayacağım ama yemek,temizlik,ütü,çamaşır,DERİN bey uğraşıyorum akşam nihayet mıçım oturak görünce yazıyorum çamaşırım bitti oğlum mıçtı çamaşırları asayım oğlumu paklayım geliyorum çok kıllatmayın leynklava:şutarafagitti

leylaaa yavruum gel leyn özledim wallaa Şeniz
sende hoşgeldin nihalim gözün aydın annende çıkmış :teytey:
zambakcım senin annen ne oldu sivasta kalmışlar demiştin yollar açılmış mıı CADIARZU

ÇITIR' ım sağol anacığım aynen ALLAH sevdiklerimzi bağışasın hepimize bu arada gözünaydın:CüvCüv:değilmüşşsün darısı ÇAKIL' ımzın başına he bu arada istiyosada yanlış bişey demiyim hamileyken diyodu peşinden bi tane daha yapacağım diye ben dalga geçiyor derdim ama doğru mu söylüyodu acepCADIARZU

nassı yane, ama ama eşim de bana anjelic diyo, izlediğimiz bi filmden yadigar:1shok:

heee biizmkide çizgi filimden benzetme kaydirigubbakcemile3 şimdi anjelic die bi kız kedileri köpekleri canıııııım falan die sıkıştıra sıkıştıra mıncıklayarak seviodu delikafadulden bende eşimi öyle mıncıklayarak severdümm ondan bana anjelic der :jeyyar:
sizinki hangi filmden
kızımında saçları anjelic (bukle bukle) doktoruda kızıma anjelic diorr kaydirigubbakcemile3

olcay kocasına sabah bişey içirmiş adam Allah korusun baya kötü olmuş yaa...geçmiş olsun dedikya;olcayda geçmiş olsuna cevap yazıyorum demiş;eşide daha keskin bi yöntemi olan varsa söylesin demişş .... bende fare zehiri dediim kaydirigubbakcemile3
sizinde başka fikirleriniz varsa süleyinn :roflol:

he anam yazalım her ne kadar böcüğümün anası üç haneli rakamlara doğru emin adımlarla ilerliyosa da bubası 1.60 boy ve 60 kiloyla minnacık oğlumun minnacık bubası ünvanını taşiyür :roflol:

geçmiş olsun yavrum, allah gelmiş geçmiş etsin, bi daha doktorluk durumunuz neyin olmasın inşalllah, yavru benim sıpa da aynen akşamları hır çıkartıyo, ahan biraz önce 15 dakka boyunca aralıksız emdi, hiç böyle olmuyodu vallaha, çabucak emer çekilirdi, hemi de hiç nefes almadan hup hup diye çekti şok oldu m vallaha, şindik de uyku mızmızlığı yapıyo ,bubası yatak odasında oynaşıyo, bende sizle fingirdiyom, inşallah uyutabilür uyutamazsa halim harap delikafadulden

len elmayra deelmi onun adı, hayvanları cıncık cıncık seviyodu hani :roflol::roflol:

bıçak da olabilü :1closedeyes:şakkıdı gerçi bıçak benim tarzım am a :roflol::roflol:

yukarıyı oku len :mymeka:

benimkiler yukarıda deel aşşada duruyi üle ayarladım :dance:

llen ibolya karusuu 2 saatte bir cevap yazıon nerlerde gezioon :mymeka: leyn sen sürff neyim mi yapayoon Çok üzgünüm çoook

llen ibolya karusuu 2 saatte bir cevap yazıon nerlerde gezioon :mymeka: leyn sen sürff neyim mi yapayoon Çok üzgünüm çoook

yok len keşke sürf yapabilsem, sıpa sürfün kıralını yaptırıyo baaaa, ne güzel uyuduydu, karnı acıkmış uyandı, emzirdim anam 15 dk emdi hiç o kadar uzun emmiyodu, hemence emer çekilirdi, sonra da aldıramazdım memeyi, cup cup cup hiç durmadan emdi şaşırdım yane, sonra belim ağrıdı ahan dedim al bubası eccük oyala uyut bişeler et dedim şindik gelebildim, ne haddime s ürf yapmak :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…