hoşgeldin çay kayfee ne alırssuun delikafadulden
anjelic der eşimde baaa kaydirigubbakcemile3 seninki ne sebepten anjelic
gecmiş olsun canım ya beterınen korusun allah..benımde eltım oturuyor bursda bı arayalım barı..hem onunda bebişinin adı keremm.yoksa sen mısın lenkaydirigubbakcemile3saolun kızlar şiddeti 3.5muş az ama baya hissettik ya
ahan aynı gun olduk senlekaydirigubbakcemile2adet oldummmm bu ayı da atlattık kazasız belasızkaydirigubbakcemile3
ciciler bizimkiler geldi ama 3üde körkütük grip ellemeyinde diyemem ne edecceeeemmm:Saruboceq:
merhaba kızlar biz geldiikk hihoyyyt
oğluşum iyiymiş çok şükür bi problemimiz yok uzun uzun konuştuk yine doktor teyzemizle..rota virüsün 2.dozunu yaptırdık...2 ay önce 130 du şimdi 168 olmuşşş :1shok:
boyumuz 68 cm kilomuzda 9 kilo bizde bu ay gelişiminiz süper dedi.tamamen çıplak tartılıyoruz bezsiz falan
oğluma sumocu dedi doktor teyzesi babamda sumocu diye sevio dedim hakediyo dedi kaydirigubbakcemile3 anlatacağım çok şey var daha gelince görüşürüz :lepi:
slm kızlar ahanda geldim bugün çok moralim bozuk kızlar ya sabah sabah herüfüm gidiyordu az kalsın durun anlatayım bademcikleri şişmiş limn sıktım sabah içine birazda tuz koydum gargara yapsın sonrada yutsun diye adamım gargara yaptı yutuncada gıg gıg oldu nasıl ama varya nefes alamadı nasıl kötü oldu anlatamam adam gitti gitti ay kızlar nasıl moralim bozuldu kalbim yerinden çıkacak gb oldu öksür diyip duruyorum nasıl biliyomusunuz sabah sabah yaşadığımız dehşeti ay ALLAH' ım yardım etti bize bağışladı kızlar neyse yolcu ettim ama sabah yaşadığımız bu olay ALLAH gecinden versin ama ölüm ne kadarda yakınımızda yani kaşla göz arasında hep derler ya aynen öyle RABBİM çocuklarımızı bize bizi çocuklarımıza bağışlasın ALLAH kimsenin yavrusunu kimseye bırakmasın hepimizin yavrularını analı babalı büyütsün çok zor kızlar ne olur emanetimiz ALLAH' ımızın hepimize sağlık zenginliği versin çok korktum çok
yok canım hem emziriyorum hem mama alıyor...3 aylıktan beride bebe kaşık mamaları yiyoruz biz...şimdide doktorumuz tarhana yoğurt çorbası yoğurt meyve püresi pekmez yumurta sarısı başlıcaz dedi..yarından itibaren az az başlıcam çorbalara kaşık maması zaten veriyordum devam yanii...8.ayında tamer eline köfte alıp yiyecek dedi.10.ayında sizinle birlikte masaya oturup herşeyden yiyecek dedii :teytey:
hatta 10.ayında sizinle oturup yemek yicek dediya bende mantı yicek mii dediim kaydirigubbakcemile3 elbette mantıda yicek börekte dedii bayılıom ya ben bu doktora ama tabi püf noktaları var 1 yaşına kadar inek sütü,tuz,yumurta beyazı,margarin,tavuk bulyonlar yasak..zaten biizim içinde iyi değil kii margarin tavuk bulyonlar falan :1no2:
ahan gı eşime gösettim ahan tosun gibi diyo senin oğlana, sonra da bizimki minnacık diyo :roflol::roflol::roflol:
nihaaaaaaaaaal sen nasılsın feyza hanımlar nasıl
nassı yane, ama ama eşim de bana anjelic diyo, izlediğimiz bi filmden yadigar:1shok:
hoşgeldin çay kayfee ne alırssuun delikafadulden
anjelic der eşimde baaa kaydirigubbakcemile3 seninki ne sebepten anjelic
senin koca niye ancelik diyi anam :uhm:
bubasıda iridir len bizimkinin..boy fena diil 183 kiloda 90 senin herüf kaç leyn..bundan sonra bubalarının kilo boy yazalım kaydirigubbakcemile3 aney yazıoz çocuk yazıozda buba nie yazmıos kii demi iboşuum kaydirigubbakcemile5
saolasın canım iyiyiz şükür feyzada akşam oldu çıldırdı yatana kadar ne yapacağımızı şaşırıyoruz.sen naptın annen gelmiş gitmiş.çok kıskandım çoook.benimde annem ameliyat oldu safra kesesi alındı bugün eve çıktı şükür.iyi olunca gelecek inş.hihoyyyt
heee biizmkide çizgi filimden benzetme kaydirigubbakcemile3 şimdi anjelic die bi kız kedileri köpekleri canıııııım falan die sıkıştıra sıkıştıra mıncıklayarak seviodu delikafadulden bende eşimi öyle mıncıklayarak severdümm ondan bana anjelic der :jeyyar:
sizinki hangi filmden
kızımında saçları anjelic (bukle bukle) doktoruda kızıma anjelic diorr kaydirigubbakcemile3
olcay kocasına sabah bişey içirmiş adam Allah korusun baya kötü olmuş yaa...geçmiş olsun dedikya;olcayda geçmiş olsuna cevap yazıyorum demiş;eşide daha keskin bi yöntemi olan varsa söylesin demişş .... bende fare zehiri dediim kaydirigubbakcemile3
sizinde başka fikirleriniz varsa süleyinn :roflol:
yukarıyı oku len :mymeka:
llen ibolya karusuu 2 saatte bir cevap yazıon nerlerde gezioon :mymeka: leyn sen sürff neyim mi yapayoon Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?