2008 Ekim Anneleri

he anam yazalım her ne kadar böcüğümün anası üç haneli rakamlara doğru emin adımlarla ilerliyosa da bubası 1.60 boy ve 60 kiloyla minnacık oğlumun minnacık bubası ünvanını taşiyür

bubasıda pek küçükmüşş leyynn sengözlerimebaksanab ben o kadar tahmin etmiordum sen kısa falan diordunda :1shok:

Yav ben gecmisi okuyum dedim hah bu son syfa diyom okuyom bitiyo bi sayfa daha ekleniyo onuda okuyom bidaha 89 dan beri ben okuyim o artiyo biraktim len yarisini okumadim

olcayııım fare zehiri ver kesin çözümm kaydirigubbakcemile3

Hımmmmmmm bunu beğenmedi kociş çok klasikmiş

ne yapıyonuz fare zehiriyle leeyynnn

Yok etme yöntemlerini sıralıyor kk üyeleri

Bak ya bişey içirmiş diyo kıs limon sıktım içinede biraz tuz attım bu boğaz enfeksiyonuna birebirdir ama olacağı varmış bizim herüfü götürüyodu ya ALLAH korudu eh fikirlerinizi bekliyos artık kociş içinden en uygununu seçecek:roflol:

leylaa hemşom nasılsın iyi oldunmuuu

Iyi olmaya calisiyom dr vedigi ilaclari ictim az once burda durudguma bakmayin len yatiyom yatagimda elimde tel yatagin icinden yaziyom yoksa basimi kaldiramiyom ya bu ilaclarin 3 unun icindede recetesinde emziren annerde sute gecip gecmedigi bilmemektedir dikkatli kullanin yaziyo ben nasil dikkatli kullanacam ki

onun minik boyu yüzünden bi keresinde yanlış bişi söyledim günlerce arkadaşımın dilinden düşmedi, rezil olduydum ha :roflol:

bıçak bıçak en etkilisi o anında şipşak bitirir işini :roflol::roflol:

ibolya yavrum duydun muuu :roflol:
pıçak neyimi boşver :jeyyar: doğal yolları deneee :lepi: limon sık içine de tuz attt adama ver kaydirigubbakcemile3 leyla sende denee yavrum kötükedihüso

doktor emzikli olduğunu bilmiyomu olm, verilmicek ols a verme z korkma, hemi yatağın içinden bile kırıştırcam die uğraşıyon tebrik ederim yani, git yat len manyag karı, he bu arada senin o öküz ve hödük kocan ne moklar yiyo bakim, benim verdiği m taktiği uygula emi, seni iplemiorum ve gege taktiği :1rolleyes:

pıçak neyimi boşver :jeyyar: doğal yolları deneee :lepi: limon sık içine de tuz attt adama ver kaydirigubbakcemile3 leyla sende denee yavrum kötükedihüso

la hödüktür mödüktür ama iyidir kocam beee, bu aralar bana karşı çok datlu, aşkımdan boğazına sarılasım geliyo :roflol:

İBOLYA kıs bıçak mı neeeeee dedü az sonra geliyormuşdelikafaduldendelikafadulden engin fikirlere bak fare zehiri bıçak yok mu arttırıan deyo erkekler klübü var mı diye soruyo leynnnnnnnn kocişlerinizle görüşecekmiş

Bu arada benim kociş 1.90 cm 80 kg bendenizde 1.60 cm 52 kg aklıma ne geldi şimcik biz nişanda ayakkabı arıyos adamın ayakları 45 benimki 35 adama da banada ayakkabı bulmak için ayaklarımıza kara sular inmişti en büyük ve en küçük numara :roflol::roflol::roflol:

dötü yere yakın olandan korkcen, ahan anam teeee flört ederkene dediydi de inanmadıydım :roflol::roflol:

kız walla aynııı benim annemde öyle der haa :roflol: babamda kısaaa hemde annemden kısaaa ama evlendiklerinde aynı boydalarmış şakkıdı annem 15 yaşında evlenmişş sonra uzamışş kadınceyiz kaydirigubbakcemile3 yıllarca topuklu giymedi babamın yanında giydiysede babam hep arkadan yürürdüü :roflol: annemin ahtı vardır evin büyük oğluna bide boyu kısa olana dötü yere yakın olana vermeeeeem deyii ama evim büyükleriyle evlendik şükür boyları uzuuunn kaydirigubbakcemile3

slm söyle enişteye gözü aydın olsuun erkeklerkulubu yakında açılcekk CADIARZU vazgeçtim söyleme laelaelaelaelae onlarda erkekler kulubune girerse o zaman çocuklara kim bakcekk kırın dizinizi oturun çocuklara bakın sizzz erkeklerr lülülülülülü

İBOLYA bence de bırak bıçağı hem onda kan var limon-tuz ikilisini dene bir daha sefere

o bişeyde limon tuz

I
la hödüktür mödüktür ama iyidir kocam beee, bu aralar bana karşı çok datlu, aşkımdan boğazına sarılasım geliyo :roflol:

Benim hodukte yanimdan gitmiyo su getiriyo ilaclarimi verdi yemek yerken hacere bakti amma ben onu hala gicigim kendide hasta ilacla gidip geliliyo dedim bana da bulastirdin mikrobunu dedim diyoki gunlerdir yuzume bakmiyon arkani donup yatiyon nasil bulastirabilirim diyo

Söyleyeyim anacım değil mi çcuklar kendi kendine bakma durumunda kalırlar sonra:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…