olcayııım fare zehiri ver kesin çözümm kaydirigubbakcemile3
ne yapıyonuz fare zehiriyle leeyynnn
olcay kocasına sabah bişey içirmiş adam Allah korusun baya kötü olmuş yaa...geçmiş olsun dedikya;olcayda geçmiş olsuna cevap yazıyorum demiş;eşide daha keskin bi yöntemi olan varsa söylesin demişş .... bende fare zehiri dediim kaydirigubbakcemile3
sizinde başka fikirleriniz varsa süleyinn :roflol:
leylaa hemşom nasılsın iyi oldunmuuu
he anam yazalım her ne kadar böcüğümün anası üç haneli rakamlara doğru emin adımlarla ilerliyosa da bubası 1.60 boy ve 60 kiloyla minnacık oğlumun minnacık bubası ünvanını taşiyür
bubasıda pek küçükmüşş leyynn sengözlerimebaksanab ben o kadar tahmin etmiordum sen kısa falan diordunda :1shok:
Hımmmmmmm bunu beğenmedi kociş çok klasikmiş
Yok etme yöntemlerini sıralıyor kk üyeleri
Bak ya bişey içirmiş diyo kıs limon sıktım içinede biraz tuz attım bu boğaz enfeksiyonuna birebirdir ama olacağı varmış bizim herüfü götürüyodu ya ALLAH korudu eh fikirlerinizi bekliyos artık kociş içinden en uygununu seçecek:roflol:
Iyi olmaya calisiyom dr vedigi ilaclari ictim az once burda durudguma bakmayin len yatiyom yatagimda elimde tel yatagin icinden yaziyom yoksa basimi kaldiramiyom ya bu ilaclarin 3 unun icindede recetesinde emziren annerde sute gecip gecmedigi bilmemektedir dikkatli kullanin yaziyo ben nasil dikkatli kullanacam ki
onun minik boyu yüzünden bi keresinde yanlış bişi söyledim günlerce arkadaşımın dilinden düşmedi, rezil olduydum ha :roflol:
ibolya yavrum duydun muuu :roflol:
pıçak neyimi boşver :jeyyar: doğal yolları deneee :lepi: limon sık içine de tuz attt adama ver kaydirigubbakcemile3 leyla sende denee yavrum kötükedihüso
puhahaaa kaydirigubbakcemile3 küçücük boyu var türlü türlü huyu var derlerr kaydirigubbakcemile3
dötü yere yakın olandan korkcen, ahan anam teeee flört ederkene dediydi de inanmadıydım :roflol::roflol:
İBOLYA kıs bıçak mı neeeeee dedü az sonra geliyormuşdelikafaduldendelikafadulden engin fikirlere bak fare zehiri bıçak yok mu arttırıan deyo erkekler klübü var mı diye soruyo leynnnnnnnn kocişlerinizle görüşecekmiş
Bu arada benim kociş 1.90 cm 80 kg bendenizde 1.60 cm 52 kg aklıma ne geldi şimcik biz nişanda ayakkabı arıyos adamın ayakları 45 benimki 35 adama da banada ayakkabı bulmak için ayaklarımıza kara sular inmişti en büyük ve en küçük numara :roflol::roflol::roflol:
ibolya yavrum duydun muuu :roflol:
pıçak neyimi boşver :jeyyar: doğal yolları deneee :lepi: limon sık içine de tuz attt adama ver kaydirigubbakcemile3 leyla sende denee yavrum kötükedihüso
o bişeyde limon tuzolcay kocasına sabah bişey içirmiş adam Allah korusun baya kötü olmuş yaa...geçmiş olsun dedikya;olcayda geçmiş olsuna cevap yazıyorum demiş;eşide daha keskin bi yöntemi olan varsa söylesin demişş .... bende fare zehiri dediim kaydirigubbakcemile3
sizinde başka fikirleriniz varsa süleyinn :roflol:
la hödüktür mödüktür ama iyidir kocam beee, bu aralar bana karşı çok datlu, aşkımdan boğazına sarılasım geliyo :roflol:
Fare zehiriyle ne yapiyonuz bana da diyin hele
slm söyle enişteye gözü aydın olsuun erkeklerkulubu yakında açılcekk CADIARZU vazgeçtim söyleme laelaelaelaelae onlarda erkekler kulubune girerse o zaman çocuklara kim bakcekk kırın dizinizi oturun çocuklara bakın sizzz erkeklerr lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?