gecmiş olsun canım ya beterınen korusun allah..benımde eltım oturuyor bursda bı arayalım barı..hem onunda bebişinin adı keremm.yoksa sen mısın lenkaydirigubbakcemile3
ahan aynı gun olduk senlekaydirigubbakcemile2
valla oldum mu olmadım mı anlamadım sabah geldi bişiyler şimdi yok yrn 12de dr a gitcem geçen yaramazlık sonrası 3-4gün hafif kanamam olmuştu olursa gel dediydi ufak bi yaran var demişti ufff ya büyüdü mü acaba ....bide rapor yazdırcam iznim çarş bitio ya uzatmak için enazından 4gün verirse şubatta da ücretsiz izn alcam ama 20gün yazarsa ücretsiz izn almam başlarım şubat ortası diom baaaammm
yazık sana ya tatil eziyet olduu :çok üzgünüm: ne hevesle gitmiştin işte bebek olunca böylee hasta olcak mı oldu iyileşecek mii artık korkarsın benim gibi dışarı adım atmaya...biliom dışarıdan olmadı zaten üşütmeyle alakalı değil ama iştee kendime anlatıom :mymeka: oğlum 10 gün sıkıntı çekti die dışarıya çıkmaya korkar oldum sebep dışarısı olmasaadaaa :çok üzgünüm:
işte buyüzden ist.a gitmeyi erteledim ama 7şubatta mevlüdü var yeğenimin hala oldum ama daha göremedim cadıyı bu pazar gitcez ama kalıp kalmamak konusunda kararsızım akşamları babasıyla zor susturuoz orda naparım annemlerde huyunu bilmio çocuğun tırsıom valla eşim akşamları çok yardımcı oluo orda hepten bunalırım die kalmak istemiom ama bi yandan da kalmak istiom off ya
sen başlattın olm eşinde istedi bizde sıralıoz iştee yöntemleri sengözlerimebaksanabArkadaşlar kocişleri yok etme yöntemlerini sıralıyorlar:roflol:
I
Benim hodukte yanimdan gitmiyo su getiriyo ilaclarimi verdi yemek yerken hacere bakti amma ben onu hala gicigim kendide hasta ilacla gidip geliliyo dedim bana da bulastirdin mikrobunu dedim diyoki gunlerdir yuzume bakmiyon arkani donup yatiyon nasil bulastirabilirim diyo
iyi aksamlar slm arkadalar muhabbetiniz bol olsun anam bir daha cocukla yatılı misafirlige gitmeyecem 3gündür uyumadım ne oglum uyudu ne ben şimdi eve geldim babası ayagında salladı uyudu perişhan olduk ah benim herif avrat hasan her şeye burnunu sokuyor benden iyi cocuk bakıyor vallaha
iyi aksamlar slm arkadalar muhabbetiniz bol olsun anam bir daha cocukla yatılı misafirlige gitmeyecem 3gündür uyumadım ne oglum uyudu ne ben şimdi eve geldim babası ayagında salladı uyudu perişhan olduk ah benim herif avrat hasan her şeye burnunu sokuyor benden iyi cocuk bakıyor vallaha
meraba saol hoşgeldin kızzz nereye gitmiştin yatılı misafir ?
bu bana bir uyarımı yoksa istanbula annemlere gitme diyekafamçokkarıştı
meraba saol hoşgeldin kızzz nereye gitmiştin yatılı misafir ?
bu bana bir uyarımı yoksa istanbula annemlere gitme diyekafamçokkarıştı
İBOLYA kıs bıçak mı neeeeee dedü az sonra geliyormuşdelikafaduldendelikafadulden engin fikirlere bak fare zehiri bıçak yok mu arttırıan deyo erkekler klübü var mı diye soruyo leynnnnnnnn kocişlerinizle görüşecekmiş
Bu arada benim kociş 1.90 cm 80 kg bendenizde 1.60 cm 52 kg aklıma ne geldi şimcik biz nişanda ayakkabı arıyos adamın ayakları 45 benimki 35 adama da banada ayakkabı bulmak için ayaklarımıza kara sular inmişti en büyük ve en küçük numara :roflol::roflol::roflol:
kız walla aynııı benim annemde öyle der haa :roflol: babamda kısaaa hemde annemden kısaaa ama evlendiklerinde aynı boydalarmış şakkıdı annem 15 yaşında evlenmişş sonra uzamışş kadınceyiz kaydirigubbakcemile3 yıllarca topuklu giymedi babamın yanında giydiysede babam hep arkadan yürürdüü :roflol: annemin ahtı vardır evin büyük oğluna bide boyu kısa olana dötü yere yakın olana vermeeeeem deyii ama evim büyükleriyle evlendik şükür boyları uzuuunn kaydirigubbakcemile3
İBOLYA bence de bırak bıçağı hem onda kan var limon-tuz ikilisini dene bir daha sefere
I
Benim hodukte yanimdan gitmiyo su getiriyo ilaclarimi verdi yemek yerken hacere bakti amma ben onu hala gicigim kendide hasta ilacla gidip geliliyo dedim bana da bulastirdin mikrobunu dedim diyoki gunlerdir yuzume bakmiyon arkani donup yatiyon nasil bulastirabilirim diyo
merhaba nere olacak kaynanamgile kötükedihüso anne evinde bebegine bakabilirsin ama kaynana kayınbaba yanında bakamıyorsun 3gündür çatladım bide oglan yerini yababcıladı uyumadı geceli gündüzlü aglaya aglaya bir hal oldu :çok üzgünüm:bir daha mı tövbe
hoşgeldin anacım a.s. sen yeni mi düştün aramıza önceden varmıydın beaa ben seni heeç görmedim burlarda :jeyyar:
sen başlattın olm eşinde istedi bizde sıralıoz iştee yöntemleri sengözlerimebaksanab
ben vermem olm seviom ben kocamı hem hödükte değill lülülülülülü
hoş bizimde kötü zamanlarmız olmadı değil ama olsuun yinede vermem öyle limonlu tuzlu zehirler :dilcikar:
yardım edecek tabi o götürdü beni zorla burnundan getirdim ama:sm_cool:doğumdan önce kazaklarımızı yuniseks alıyoduk heriflene birlik giyyoduk, ayakkabı numaralarımız bileme aynı, bende 38 giyyom herif de, spor ayakkabılarını bazen değiştirerek giyyoduk, dediğim gibi bazı kazaklarımızı da ortak giyyoduk, bigün o bi gün ben :roflol: he bu arada kocana söyle onun içün deişik folümler uydurabilürüm, ulan henibıl filmi aklıma geldi iyimi, öğğkkk adamın kafasını kesiyodu beynini yiyodu iğrenç -tatlicadiarzu- bu arada anacum kocana söyle benim herifi bulması içün belediyeye oraya buraya mail atması lazım, zira benim kocam öyle yerlerde fingirdemez :dilcikar:
:roflol::roflol: anam benimkinin dötü yere yakın ama türlü türlü marifetleri var, ahan da anlatyıom duyyonuz işte, o boydan öyle hödüklükler beklermisin hiç :roflol:
iii de benim herif mıymıntıdır öyle alengirli şeyleri ağzına komaz ki :roflol:
aferim aferim sende umut ışığı gördüm, bu gege taktiğini uygula anam, gıcık edeni gıcık et :roflol:
buyur burdan yak, len kocan yardım edio daha ne istion, bu erkekler de ne yapsalar yaranamıyolar canım, yardım etseler suuççç etmeseler suçççç, bişey söyleseler suuççç söylemeseler suuuçççç, allah kocalarınıza sabır versin ne diyim :roflol:
kızzzz senin koca arkanı dönüp yatmana takmış galiba baksana ilgi istio adamcağız Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?