2008 Ekim Anneleri

Arkadaşlar kocişleri yok etme yöntemlerini sıralıyorlar:roflol:
sen başlattın olm eşinde istedi bizde sıralıoz iştee yöntemleri sengözlerimebaksanab
ben vermem olm seviom ben kocamı hem hödükte değill lülülülülülü
hoş bizimde kötü zamanlarmız olmadı değil ama olsuun yinede vermem öyle limonlu tuzlu zehirler :dilcikar:

iyi aksamlar slm arkadalar muhabbetiniz bol olsun anam bir daha cocukla yatılı misafirlige gitmeyecem 3gündür uyumadım ne oglum uyudu ne ben şimdi eve geldim babası ayagında salladı uyudu perişhan olduk ah benim herif avrat hasan her şeye burnunu sokuyor benden iyi cocuk bakıyor vallaha

kızzzz senin koca arkanı dönüp yatmana takmış galiba baksana ilgi istio adamcağız Çok üzgünüm çoook

nerdesiniz hepünüz sörf mü yapıyosunuz nerde geziyonus ki kayboldunuz ortalardan kimse neden yazmıyor 10 dk içinde gelicem çamaşırlar bitmişte

meraba saol hoşgeldin kızzz nereye gitmiştin yatılı misafir ?
bu bana bir uyarımı yoksa istanbula annemlere gitme diyekafamçokkarıştı

hoşgeldin anacım a.s. sen yeni mi düştün aramıza önceden varmıydın beaa ben seni heeç görmedim burlarda :jeyyar:

meraba saol hoşgeldin kızzz nereye gitmiştin yatılı misafir ?
bu bana bir uyarımı yoksa istanbula annemlere gitme diyekafamçokkarıştı

merhaba nere olacak kaynanamgile kötükedihüso anne evinde bebegine bakabilirsin ama kaynana kayınbaba yanında bakamıyorsun 3gündür çatladım bide oglan yerini yababcıladı uyumadı geceli gündüzlü aglaya aglaya bir hal oldu :çok üzgünüm:bir daha mı tövbe

doğumdan önce kazaklarımızı yuniseks alıyoduk heriflene birlik giyyoduk, ayakkabı numaralarımız bileme aynı, bende 38 giyyom herif de, spor ayakkabılarını bazen değiştirerek giyyoduk, dediğim gibi bazı kazaklarımızı da ortak giyyoduk, bigün o bi gün ben :roflol: he bu arada kocana söyle onun içün deişik folümler uydurabilürüm, ulan henibıl filmi aklıma geldi iyimi, öğğkkk adamın kafasını kesiyodu beynini yiyodu iğrenç -tatlicadiarzu- bu arada anacum kocana söyle benim herifi bulması içün belediyeye oraya buraya mail atması lazım, zira benim kocam öyle yerlerde fingirdemez :dilcikar:

:roflol::roflol: anam benimkinin dötü yere yakın ama türlü türlü marifetleri var, ahan da anlatyıom duyyonuz işte, o boydan öyle hödüklükler beklermisin hiç :roflol:

İBOLYA bence de bırak bıçağı hem onda kan var limon-tuz ikilisini dene bir daha sefere

iii de benim herif mıymıntıdır öyle alengirli şeyleri ağzına komaz ki :roflol:

aferim aferim sende umut ışığı gördüm, bu gege taktiğini uygula anam, gıcık edeni gıcık et :roflol:

buyur burdan yak, len kocan yardım edio daha ne istion, bu erkekler de ne yapsalar yaranamıyolar canım, yardım etseler suuççç etmeseler suçççç, bişey söyleseler suuççç söylemeseler suuuçççç, allah kocalarınıza sabır versin ne diyim :roflol:

gidersin yavrum, gidersin annem, gidersin kuzum, hele bi gitme, vallaha kocan demedğini bırakmaz, yok sen benim aileme saygı göstertmiyon yok bizimkilere şöyle davranıyon yok bilmemne diye, dillerinden yanlarına yaanaşılmaz, onun içün yine gidersin :teselli:

Amannnnnn ALLAH muhabbetinizi arttursun:dilcikar:

yardım edecek tabi o götürdü beni zorla burnundan getirdim ama:sm_cool:

oooo kızlar maşallah yine mevcut kalabalık. herkes burda ne güzel bir tablo.ama yazacak halim yok valla .uykum var kızım çok üşütmüş sürekli kusuyor. nane limon kaynattım var mı bana yardımcı olacak biri. ne yapabiirim bebişim için

arkadaşlar konularınızla alakasız ama sizden bir ricam var benim alttaki topiğimi değiştirebilirmisiniz bilen varsa ben nerden yapıldığını hatırlamıyorm.kızım 6 ekimde doğdu yardımcı olursanız çok sevinirm.saolun şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…