2008 Ekim Anneleri

Kıs İBOLYA yemekteyiz programını izliyoduk az önce yanim zapping yapıyodu kociş kadın mısır dedi benimde bi canım çekti mısır yesek mi dedim ayyyyy kalktı koydu tencereye geldi gı:teselli::1hug:Yerim ben onu sefiyo beni yavvvvvv şimdi atlıyor mısırlar isteyen var mı mısır gönderem

LEYLE anacım senin adam senden ilgi bekliyor demek nasıl bulaştıracam arkanı dönüp yatıyosun dedi puhaha o sana gıccık olmuş anacım ben diyim başka türlü hıncını alamayıncada seni gıcık etmiş görüyon mu ahanda bu senü adama:mymeka:nasıl da üzer benim arkadaşımı aman tutuyo bu ekim babalarının arada bi bööle işte boşver arkadaşım

Ona donup yatsamda aklina baska seyler geliyo yavv ben istemiyom onuda canim aciyo hala hem hamis kalmaktan korkuyom amma bugun koluma asi yapildi agriiyo ustune yatamam mecbur herife donup yatacam. Hastayim ilisemez neyse ben kactim sana da afiyet olsun

tşk ederim anacım dön yüzünü ossun sen normal mi doğum yaptın anacım bende korkuyom hamiş kamaktan haklısın RABBİM bizim bebelere uzun ömürler versin bizleri bebelere bebleri bizlere bağışlasın ALLAH' ım olmayanlara versin kimsenin kucağını boş bırakmasın

yaa canım ben yapamadım bunu sadec sen yapmışsın o çıkıyor nasıl yapacam onuda yazarmısın

ben yatıom kızlar az önce bi 10dk giremedim siteye yaw
meran seni facebooktan ekledim gı gördün mü
İYİ GECELER GÜSEL ANNELERE VE GÜSEL BEBEKLERE
HÖDÜKLERE DE BOL KABUSLU RÜYALAR kötükedihüso

herkese ii geceler....sositosositosositososito
herkes yine burda muhabbet koyu bakıyorumda...sositosositosositososito
zaten bi günaydın diom bide ii geceler...:a015::a015:
napim fırsat olmuo...:uhm::a015:

kullanıcı paneline git odan profil düzenle en aşagıda kilo takip şeyine bunu yaz sonrada değişiklikleri kaydet de

:

pişt dün senin nickinin altında bızdıkcann yazıyodu, sen bızdıkcan olabilümüsün :uhm:

evet ben bızdıkcanımmm

Arkadaşım BIZDIKCAN rumuzuyla giren bi arkadaşımız vardı sen o değilsin biz sana minikpatik diyelim böyle karışıklık oluyor kızlar BIZDIKCAN sanıyorum bugün girmiş ÇAKIL ve BIZDIKCAN ' ı gördüm geçmişi okurken bizim BIZDIK MANİSA' da oturuyor biz telefonlaşıyoruz geçen haftaydı sanırım aradı en son selamı var herkese unuttum size söylemeyi tamam kızmayın ya:tomato:delikafaduldenşakkıdı

MERANNNNNNNNN İBOLYA nerde gidihyom dedü mü kaçırdım mı senden izin aldı mı gı ööleeeeeee başını alıp gitmek yok yarın almayalım sınıfa izin kağıdı getirmezse kıs CELENNNNNNNNN hatırlıyomusun hamişken DESTİNA her sabah yoklama alırdı ay leynnnnnn bebişlerimizi 3 aylık oldu yazışıyos inşallah 3-13-23-33-43 olduklarında da yazışırız pu ha ha:roflol:

ben geldim gidiom cok öpenzi.olcayııım eskide kaldı o günler be:çok üzgünüm: offf ösledim haaasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…