Yav ben gecmisi okuyum dedim hah bu son syfa diyom okuyom bitiyo bi sayfa daha ekleniyo onuda okuyom bidaha 89 dan beri ben okuyim o artiyo biraktim len yarisini okumadim
merhaba nere olacak kaynanamgile kötükedihüso anne evinde bebegine bakabilirsin ama kaynana kayınbaba yanında bakamıyorsun 3gündür çatladım bide oglan yerini yababcıladı uyumadı geceli gündüzlü aglaya aglaya bir hal oldu :çok üzgünüm:bir daha mı tövbe
:
pişt dün senin nickinin altında bızdıkcann yazıyodu, sen bızdıkcan olabilümüsün :uhm:
evet ben bızdıkcanımmm
az önce doktordan geldim hem rapor yazdırdım(1hafta) hem kontrol ...ufak bi yaram varmış smear testi yapılcak haftaya alcam sonucunu ona göre yarayı dondurcakmış dr...offf canm sıkıldı az az kanamam olmuştu demiştim ya ondanmış siprale zarar vermeden dondurmaya çalışcam dedi şimdi de karnıma bi ağrı girdi senağlama
yarın da işyerine raporumu götürcem hem de müdürle ücretsiz izin durumunu konuşcam 1ay alcam izni martta başlıycam kısmetse kerem 6ayını bitirmiş olcak ozaman
özlemcım gecmiş olsun canım.bu yara neden kaynaklanıyornmuş peki?
bende normal doğum yaptım ya korkuyorum.poip falan oluşabılıyormuş.bende henuz hıcbır belırtı yok ama ya olursa dıye endsılenıyorum.bırdaha o çatala yatmak en buyuk kabusum:1ninca:
akıntım baya cok oluyor ya.oyuzden spıral taktıramadım ya zaten..
gıdeyım bı ara amaa nezamannnÇok üzgünüm çoook
özlemcim seninle tanışmıyoruz galiba .ben özge tanışabiliriz. siteye çok sık giremiyorum ama girdiğim anlar yetiyor çok seviyorum burayı.
asın okdar cok mu acıyor ki??benım hıc acı,ağrı fılan olmuyordu..demek herkesın degısıo..
benım 3. doz bu ayn basındaydı ama ben onemseyıpte gıtmedım.cok gereklı bişi mi kı acaba??:uhm:
asın okdar cok mu acıyor ki??benım hıc acı,ağrı fılan olmuyordu..demek herkesın degısıo..
benım 3. doz bu ayn basındaydı ama ben onemseyıpte gıtmedım.cok gereklı bişi mi kı acaba??:uhm:
aha bak güle güle dee dioom :dilcikar: babaneyede çok bırakma kızı walla elma ekmek neyim verio yemekte yedirir haa kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?