2008 Ekim Anneleri

meran sen çorbalara başladınmı ayol ben daha hiçbişi vermiyom arad bir meyvelerden peynir falan yalatıyom o kadar gerçi hepsine dudak büzüyo beğenmiyo hanımefendi

Yav ben gecmisi okuyum dedim hah bu son syfa diyom okuyom bitiyo bi sayfa daha ekleniyo onuda okuyom bidaha 89 dan beri ben okuyim o artiyo biraktim len yarisini okumadim

89 dan mı okuyosun ?? nie olm kafayı mı yediinn:uhm:

neden kayınvalıden ve kayınpederının yanında bakamıyorsun bebeğie??:uhm:

:

pişt dün senin nickinin altında bızdıkcann yazıyodu, sen bızdıkcan olabilümüsün :uhm:

evet ben bızdıkcanımmm

ya sen bızım eskı bızdıkcn nickli kişi misin şimdi anlamadımm??

özlemcım gecmiş olsun canım.bu yara neden kaynaklanıyornmuş peki?

bende normal doğum yaptım ya korkuyorum.poip falan oluşabılıyormuş.bende henuz hıcbır belırtı yok ama ya olursa dıye endsılenıyorum.bırdaha o çatala yatmak en buyuk kabusum:1ninca:

bende normal doğum yaptım ya korkuyorum.poip falan oluşabılıyormuş.bende henuz hıcbır belırtı yok ama ya olursa dıye endsılenıyorum.bırdaha o çatala yatmak en buyuk kabusum:1ninca:

valla akıntın varsa git kontrole canm erken müdahale etmek lazm doğumdan sonra bu 4.oldu o koltuğa yattığım:çok üzgünüm:

akıntım baya cok oluyor ya.oyuzden spıral taktıramadım ya zaten..
gıdeyım bı ara amaa nezamannnÇok üzgünüm çoook

Bu ne len kimse grelmemis killatmamis bende yatiyim dedim yatamadim ikigun hastayim diye evi mok goturmus anasini sattiim temizlemesi saatler aliyo kirlenmesi dakka surmuyo hasta hasta asili kolumun agrisiyla temizlik yaptim sonra aksama kofte yaptim dolaba attim dinlensin isten gelmelerine yakin pisiririm artik yoruldum su zilli az uyusada bende uyusam yavvv

asın okdar cok mu acıyor ki??benım hıc acı,ağrı fılan olmuyordu..demek herkesın degısıo..
benım 3. doz bu ayn basındaydı ama ben onemseyıpte gıtmedım.cok gereklı bişi mi kı acaba??:uhm:

ayy valla sıkıldım haaa.kımse yok.yıne herkess deffff:mymeka:
gıdıorum len bende öf..:dilcikar:

ben ne zaman gelsem kimsecikler olmuyor anlaşıyor musunuz ne ya anlamadım valla.ben ancak fırsat bulabildim bugün. ama kimse yok .nerdesiniz yaaaa

özlemcim seninle tanışmıyoruz galiba .ben özge tanışabiliriz. siteye çok sık giremiyorum ama girdiğim anlar yetiyor çok seviyorum burayı.

özlemcim seninle tanışmıyoruz galiba .ben özge tanışabiliriz. siteye çok sık giremiyorum ama girdiğim anlar yetiyor çok seviyorum burayı.

canım memmun oldum kerem ağlayınca çıktım hemen gündüz az uyyoz biz genelde net açık kalıo başında olamıom
ewet kk bağımlılık yapıor:enbuyukkk:

asın okdar cok mu acıyor ki??benım hıc acı,ağrı fılan olmuyordu..demek herkesın degısıo..
benım 3. doz bu ayn basındaydı ama ben onemseyıpte gıtmedım.cok gereklı bişi mi kı acaba??:uhm:

çıtırcım birinci çocukta aşılarını tamamlarsan diğerinde vurulmuyosun valla benim arasından 10 sene geçmesine rağmen ilk çocukta tamamladığım için bunda vurulmadım

Agriyo ya kolum agirlasti buna sukur hele ilk asi varya hamileyken vurulan ne kotu oldum varya gece uyuyamadim agladim kolum kalkmiyo yatamiyom saacimii bile bagliyamiyodum kolumu kipirdatipta ustumu giyemiyodum esim giydiriyodu o kadar yani bu gene az agriyo bide bi sene sonra vuracaklar ondan sonra hic bi dogumda yapilmiyo ihmal etme bence canim

selam leylacım geçmiş olsn ben kolumu kaldıramam diye yaptırmadım bilerek zaten kızım ha bire emiyo onu hiç kaldıramazdım artık 2.çocukta baştan yatırcaz tabi 2. i yaparsak eşim şimdiden yok yeter de artar bu bize diyo
benm bgün omşular geldi hayırlı olsuna bebeiş görmeye bizim zilli de ay bi feryat figan neymiş kaka yapacakmış off yarım saat ağladı yaptı kurtuluduk sonra da bi yattı yeni uyandı

aha bak güle güle dee dioom :dilcikar: babaneyede çok bırakma kızı walla elma ekmek neyim verio yemekte yedirir haa kaydirigubbakcemile3

delikafadulden sorma len meran karısı.kaynana şimdi de tuıtturdu ballı süt verecem diye.napıyım olim ben söleyin bana.en iyisi bu karıyı ortadan kaldırmakşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…