[
ya ben hamileyken tek doz olmuştum geç kalmştım 1.doz için direk 2.dozu yaptılar zaten lisede 1.dozu vurmuşlardır dedi hemşire ama hiç öle ağrı sızı olmadı yani oldu da kolumu kaldıramayacak kadar değil
ya kizlar ne asisi bu????
[
ya ben hamileyken tek doz olmuştum geç kalmştım 1.doz için direk 2.dozu yaptılar zaten lisede 1.dozu vurmuşlardır dedi hemşire ama hiç öle ağrı sızı olmadı yani oldu da kolumu kaldıramayacak kadar değil
ya kizlar ne asisi bu????
Almanyada oldugun icin mi tetenoz asisi yapmadilar acaba
eve geldım bu arada bende.
hoşgeldin yavrus evine hihoyyyt
yahu dbest unuttun bizi kocan geldii :mymeka: deyii unutmayacağız bunu :jeyyar:
DİYET LİSTESİ
sagol canımmm.. cok makbule gecti kaydirigubbakcemile3
Kıs İBOLYA yemekteyiz programını izliyoduk az önce yanim zapping yapıyodu kociş kadın mısır dedi benimde bi canım çekti mısır yesek mi dedim ayyyyy kalktı koydu tencereye geldi gı:teselli::1hug:Yerim ben onu sefiyo beni yavvvvvv şimdi atlıyor mısırlar isteyen var mı mısır gönderem
LEYLE anacım senin adam senden ilgi bekliyor demek nasıl bulaştıracam arkanı dönüp yatıyosun dedi puhaha o sana gıccık olmuş anacım ben diyim başka türlü hıncını alamayıncada seni gıcık etmiş görüyon mu ahanda bu senü adama:mymeka:nasıl da üzer benim arkadaşımı aman tutuyo bu ekim babalarının arada bi bööle işte boşver arkadaşım
benim bugun tadim yok yatiyom ben hepinize iyi geceler kendinize dikkat edin
:
pişt dün senin nickinin altında bızdıkcann yazıyodu, sen bızdıkcan olabilümüsün :uhm:
evet ben bızdıkcanımmm
Ahanda bende gidiyom dükkanı ben kapatam bari kimsecikler kalmamış kimse haber vermiyo gidiyos demiyo haklısın CELEN' im ya hakkaten eskide kalmış o günlersenağlama olsun banane bebişler 3 yaşına geldiğinde de yazacağuk değül mü:a015:
oy oyy gözüm yemedi 100 sayfayı okumak nasılsınız bakeem ancak bu saatti bulabildim girecek kociş bilgisayarı dersaneye götürüyır giremiyorummm nisanurr bebeğin ne kadar büyümüş maşallah ama aynı erkeğe benziyor kızzzz kızlar demek sizin bebişlerde emmek istemiyor ben artık silikon göğüs ucuyla veriyorum onu hemen alıyor napiyim çocuk aç ama imkanı yok emmiyor bu arada sizi çok özledim yaa arayı açmamamaya çalışacağım bundan sonraözlem oğlun nasıl oldu tahlileri nasıl çıktı bende bezinde pembelik gördüm acaba idrar yolu enfeksiyonumu size doktorunuz ne dedi
merancim selam. bisi sorcam ya. simdi biz bu ventolini buhar olarak veriyoruz ya. doktor bize 0.7 ml ventolin + 1 ml serum fizyolojik karistirin dedi. ventolinin bi ampulu de 2.5 ml. acinca hepsini kullanmiyoz yani. ucte birini kullaniyoz. sonra atilcak mi o ampul yoksa bi dahaki dozda kalanini kullanalim mi? prospektuste bisi yazmiyo. sen her 4 saatte bi yeni bi nebül mü actin cicim? bizim oglan bugun daha iyi gibi. atlatcak Allahin izniyle. gece de iyi uyudu. biraccik az yiyo ama hastalik gecsin istahi yerine gelir.. sen naapiyon bu arada?
az önce doktordan geldim hem rapor yazdırdım(1hafta) hem kontrol ...ufak bi yaram varmış smear testi yapılcak haftaya alcam sonucunu ona göre yarayı dondurcakmış dr...offf canm sıkıldı az az kanamam olmuştu demiştim ya ondanmış siprale zarar vermeden dondurmaya çalışcam dedi şimdi de karnıma bi ağrı girdi senağlama
yarın da işyerine raporumu götürcem hem de müdürle ücretsiz izin durumunu konuşcam 1ay alcam izni martta başlıycam kısmetse kerem 6ayını bitirmiş olcak ozaman
bende normal doğum yaptım ya korkuyorum.poip falan oluşabılıyormuş.bende henuz hıcbır belırtı yok ama ya olursa dıye endsılenıyorum.bırdaha o çatala yatmak en buyuk kabusum:1ninca:
ben ne zaman gelsem kimsecikler olmuyor anlaşıyor musunuz ne ya anlamadım valla.ben ancak fırsat bulabildim bugün. ama kimse yok .nerdesiniz yaaaa
delikafadulden sorma len meran karısı.kaynana şimdi de tuıtturdu ballı süt verecem diye.napıyım olim ben söleyin bana.en iyisi bu karıyı ortadan kaldırmakşakkıdı
nere kaçtınız leeeeeeeeeennnnnnnnnnnn.bakınnnnnnnnn prensesimin bugün resmini çektim.bakın bakın nasıl güzel poz veriyo.ayynı anası canımmmm.bu kız pek bi fotojenik.acep manken neyim mi olecek len
:mymeka:hadi len ordan ne 1 yılı olim.1 ay diyecedin dilin sürştü herhel
kızlar ya izin durumları ne alemde işe başlamayı ertelediniz mi
sanırım olcay martta başlıycak
waterlily vardı başlıycam diodu
bende yarın 1ay ücretsiz izin almak için müdürümle konuşcam yani bende martta başlıycam kısmetse
naber özge tanışalım demişssin valla az önce konuşamadık yine heran uyanabilir bizimki ama ben 26yaşındayım kerem adında yaramaz bi oğlum var telekomda çalışıom türkiyeyi ben konuşturuom yani:)
sen naparsın anlat öğretmensin herhalde
ibolyanın neti kesilcekti taşıncak ya heralde bugün kestiler yoksa uğrardı bu saate kadar
celenin de misafiri var teyzesi gelmişti
meran en son tamere tarhana yedirmeye gitmişti
diğerlerini bilmiomkaydirigubbakcemile3
len leyle karısı sen de ibolya karısı gibim avcunu yalardın leeennn:roflol:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?