2008 Ekim Anneleri

nere kaçtınız leeeeeeeeeennnnnnnnnnnn.bakınnnnnnnnn prensesimin bugün resmini çektim.bakın bakın nasıl güzel poz veriyo.ayynı anası canımmmm.bu kız pek bi fotojenik.acep manken neyim mi olecek len

özlemcim çok çok geçmiş olsun canım.çıtır inşallah sende bişi yoktur canım yaa.
sağol canım bakalım test sonucunda kötü bişey çıkmaz umarım
ya ben hamileyken tek doz olmuştum geç kalmştım 1.doz için direk 2.dozu yaptılar zaten lisede 1.dozu vurmuşlardır dedi hemşire ama hiç öle ağrı sızı olmadı yani oldu da kolumu kaldıramayacak kadar değil
len bu arada dün beni kadınlar kulübü ekibi yasaklamış olimmm:roflol:

neden ki ne kusur işledin:uhm:

ben e-mail adresi olarak başka üye olduğum yeri verdim.orayada 2 ay uğrayıp aktif hale getirmediyimden ateceklerdi olim beni.bensiz neyderdinizki bilemeyyonn:roflol::roflol:

kızlar ya izin durumları ne alemde işe başlamayı ertelediniz mi
sanırım olcay martta başlıycak
waterlily vardı başlıycam diodu
bende yarın 1ay ücretsiz izin almak için müdürümle konuşcam yani bende martta başlıycam kısmetse

naber özge tanışalım demişssin valla az önce konuşamadık yine heran uyanabilir bizimki ama ben 26yaşındayım kerem adında yaramaz bi oğlum var telekomda çalışıom türkiyeyi ben konuşturuom yani:)
sen naparsın anlat öğretmensin herhalde

sorma özlemcim.aynını düşünüyorum.çok sulanıyolar canıımmmm bizim kıza ama anası eccik cadı ya o bakımdan çok fazla da yanaşamıyolar:roflol:

bizim kabile yok kızlar.nire kaçtılar acep

ibolyanın neti kesilcekti taşıncak ya heralde bugün kestiler yoksa uğrardı bu saate kadar
celenin de misafiri var teyzesi gelmişti
meran en son tamere tarhana yedirmeye gitmişti
diğerlerini bilmiomkaydirigubbakcemile3

leyla hoşgeldin nassun bacum iyileştin mi biraz

Antibiyotik vermisti dr onun faydasi oldu bugun daha iyiyim sagol senin yaramaz nasil buarada sanada gecmis olsun diyemedim ins sorun yoktur ya benda normal dogum yaptim iilk baslarda her denememizde kaniyodu bayagi simdi kanamiyi ama surekli aciyo bide akinti demissinya ben daha adet olmadim ama cok afedersin surekli sari bi akinti oluyo dikislerimi aldiktan sonra dr kontrolum vardi aynen o masaya yatmaktan utandigim icin gitmedim

Len eylul napiyon sen pek bi neseli gariya benziyon amma pek ugramiyon gel kiz sık sık kayanatalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…