2008 Ekim Anneleri

teşekkür ederim..siteyi bulmuştum ama bi türlü indirememiştim...:hooray:

ben geldim kaydirigubbakcemile len nerlerdeydinn sen ibolyaa cadısı :mymeka: özledim gel hele öpem Şeniz

ben geldim kaydirigubbakcemile len nerlerdeydinn sen ibolyaa cadısı :mymeka: özledim gel hele öpem Şeniz

misafirim geldi, yeni evin telaşı vardı falan işte, heryerim ağrıo yarın da net kesilcek, kesilmezden önce son kez fingirderük, sonra üçbeş gün ortalarda görünmüm :çok üzgünüm: neyse be n gidim çok yorgunum, uyuyum az, iyi geceler datlu rüyalar herkeşe baaayyy

ii hadi git bakalıım dinlen :çok üzgünüm: özlicez senii :a015:

leylada arada bi girip çıkıo o da pek bişe yazmamışş Çok üzgünüm çoook noldii size yavruum nazaramı geldikk :bbo:

dün burda yoktum amaaa geçmişi okudumm baya kıllatmışsınızzz klava:

leylacım kocana sinir oldum valla ben de ama takma bence de ibolyanın taktiğini uygula gege miydi ne kaydirigubbakcemile3 sen yine internetten araştırmaya, okumaya devam ettt :lepi: bi daha dr a gittiğinizde de o hdk kocan öyle bişi derse duymazdan gel ve soracağın ne varsa sor sen dr a kötükedihüso

merancım tamere maşallahhhh ne diyeyim yaa 9 kg olmuşşşş :1shok: bizimkileri toplasan anca tamer eder yahuuuuu kaydirigubbakcemile3 gerçi benim cadı da 7 kg yu geçti totoşşşş :asigim: tarhana çorbasını sevdi mi oğluşunnn

benim cadı elma suyunu beğenmedi.. havuç suyu verdim 1 çay kaşığı
allahım ne ağlamakkk ortalığı yıktııı
neymişşşş annesi havuç suyu vermişşşşş klava: :asigim:

he dün baya kıllattık ha :teytey: laelaelaelaelae

sğl teyzesi efet oğlum biraz irice :jeyyar: yaa 4 aylık en fazla 8250 yazıor benim oğlan 9 kilo maşallah ama dün nerde ya hatırlamıyorum bi yerde okudum arkadaşın oğlu 4 aylık 6800 miş doktor avrupa standartlarının üstünde demiş ona ...
olm o kilo avrupa standartlarının üstündeyse benim oğluşş neyin üstünde leyyn :1shok:

tarhana çorbasını sevdi çok şükür ben tattırmak amaçlı yapmıştım ama 1 kase yedi

elma suyunu tamerde sevmedi mandalina portakalda kesinlikle vermem...meyveli kaşık
mamaları yiyor bi süre onlarla idare edelim..6 aydan sonra tam olarak başlarım meyve suyuna.... kaydirigubbakcemile5

meyveli kaşık maması ne oluyo :uhm: kavanozda elma püresi vs var onlar mııı

ewetdelikafadulden

güle güle bacım özliycez seni

meyve suyu gaz yapıor dimi meran bizim dr 6.ayda başla zaten gazlı demişti ama ben arada veriom yine de dayanamıom hergün deil ama

buarada facebooktan resimlerinize baktım maşallah hepiniz ailecek güselsiniz

meyveli kaşık maması ne oluyo :uhm: kavanozda elma püresi vs var onlar mııı

yavrus devam maması gibi toz halinde...suyla ve mamayla yapılanlar var..milupanın her çeşidini alıyorum daha kullanmadıklarımda var...ama kızımdan tecrubeliyim milupanın mamasının üstüne tanımam muzlusu sebzelisi herçeşidi var...
kavonoz mamalarıda çok güzel...organik sütlacı var mesela tamer çok beğendi...doktorum 10 aylık olana kadar arada bunları yicek sonra sizinle birlikte tencere yemeği yicek dedi..

lütfen öyle olsun inanın kızımdan dolayı tahümmülüm kalmadıı yesin die peşinden dolaşmak ağlamak üzülmek istemiyorum yine :çok üzgünüm:

meyve suyu gaz yapıor dimi meran bizim dr 6.ayda başla zaten gazlı demişti ama ben arada veriom yine de dayanamıom hergün deil ama

buarada facebooktan resimlerinize baktım maşallah hepiniz ailecek güselsiniz

evet özellikle portakal ve mandilina aşırı gaz pişik yapıyor zaten dün doktorumuzda söyledi o yüzden biraz daha geç başlayacağım zaten hassaslar benimkiler...

sğl canım bende sizin fotoğraflarıınıza baktım :jeyyar:
sizde çok güzelsinizz oğluşunda aynı sana benzior ordaki fotoğraflarda farkettim :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…