Tickershack Tickers Baby Pregnancy Weightloss Travel Surgery Cancer Blinkies Cute Modern Pretty Hip burdan yapıyorsun
sen bilgilerini yazınca sana bi link vercekler en alttaki o da....
o linki kopyala profil düzenlede kilo takio şeyine yapıştır
eğer yapazsan fotoğrafını koy buraya doğum tarihini de yaz ... yazmak istegin notuda yaz ben yapıp sana o linki vereyim
ben geldim kaydirigubbakcemile len nerlerdeydinn sen ibolyaa cadısı :mymeka: özledim gel hele öpem Şeniz
ben gidiyorum :dilcikar:
ben gidiyorum :dilcikar:
misafirim geldi, yeni evin telaşı vardı falan işte, heryerim ağrıo yarın da net kesilcek, kesilmezden önce son kez fingirderük, sonra üçbeş gün ortalarda görünmüm :çok üzgünüm: neyse be n gidim çok yorgunum, uyuyum az, iyi geceler datlu rüyalar herkeşe baaayyy
gitme leyyynnn gel buraya bakiimmmm kaydirigubbakcemile
teşekkür ederim..siteyi bulmuştum ama bi türlü indirememiştim...:hooray:
gezenti oldun len başımıza :mymeka: ben iim geziom die bi msc sarkıtsanaaaklava: merak edioz herhaldee Şeniz
ahhh canım beniimmm inan gezmekten fırsatım olmadıııı kaydirigubbakcemile3 :dilcikar:
dün burda yoktum amaaa geçmişi okudumm baya kıllatmışsınızzzklava:
leylacım kocana sinir oldum valla ben de ama takma bence de ibolyanın taktiğini uygula gege miydi ne kaydirigubbakcemile3 sen yine internetten araştırmaya, okumaya devam ettt :lepi: bi daha dr a gittiğinizde de o hdk kocan öyle bişi derse duymazdan gel ve soracağın ne varsa sor sen dr a kötükedihüso
merancım tamere maşallahhhhne diyeyim yaa 9 kg olmuşşşş :1shok: bizimkileri toplasan anca tamer eder yahuuuuu kaydirigubbakcemile3 gerçi benim cadı da 7 kg yu geçti totoşşşş :asigim: tarhana çorbasını sevdi mi oğluşunnn
benim cadı elma suyunu beğenmedi.. havuç suyu verdim 1 çay kaşığı
allahım ne ağlamakkk ortalığı yıktııı
neymişşşş annesi havuç suyu vermişşşşşklava: :asigim:
benim doğum izni ayın 18inde bittiydi, 15 gün rapor aldım, bu hafta sonu o da bitiyo, 20 gün de 2008 yıllık iznini kullancam, arkasından da 1 yıl ücretsiz izin alcam bi süre işe gitmiycem yani, kkyı ben beklemeyi düşünüorum şakkıdı
1yıl mı maşallah ben 1ay alcam adam bin dereden su getirio yok müdür ne dermiş daha yeniyim ya kariyerin ne olcak fln ulen alt tarafı ay dedim 1ayda müdür olcak halim yok doğum yapan heranne kullanıo ama gel de anlat...
:roflol::roflol: o zaman sana derdimi sölüyüm, telefon ücretleri çok pahalı, çıbık indirin ücretleri, ne len bu en pahalı türkiye konuşuyo, bi de nazar etme nolur diye reklam edionuz kaydirigubbakcemile3
malesef ücretlerden biz de dertliyiz...çalışanlarına bile indirimli değil sadece internet sınırsız 29ytl
hankı konuda anacım ben fransız kaldım :uhm:
vışşşşş kocaya bak beeee, becerebilse benimkisi de getirrir nolmuş :1closedeyes:
benimki becerir valla ama ben mısır sevmem 1yıldır duruo dolapta hiç patlatmadım ya aklıma geldi bak
yavrum len bebe akşamları cıngar koparıyo kafayı yidiriyo insana, veda bile etcek fırsat bulamıyom bazen, langır lungur kapattım vallaha pcyi kusura kalmayın yaaa :çok üzgünüm:
aynen bizimki de öle bi akşam da zırlamadan uyu be çocuk diom
yavrum ne yarası leynnn geçmiş olsun yav :teselli:
rahim ağzı yarası canım ufak bişeymiş ama donduralım dedi bide yakıolarmış dumanlar çıkıomuş diye duymuştum :roflol:
şu smear testinin sonucunu alak da bakalım dondursunlar....dondurmam gaymak olcak
geçen gün kaç kişi birden sana mesaj yazdı ama maşallah siz lütfedip de bi cevap verme gereği duymadınız, insanları suçlamak adetinizdenmidir :mymeka:
Çok üzgünüm çoook
len senin kaynanan manyakmı yaaa :uhm:
misafirim geldi, yeni evin telaşı vardı falan işte, heryerim ağrıo yarın da net kesilcek, kesilmezden önce son kez fingirderük, sonra üçbeş gün ortalarda görünmüm :çok üzgünüm: neyse be n gidim çok yorgunum, uyuyum az, iyi geceler datlu rüyalar herkeşe baaayyy
he dün baya kıllattık ha :teytey: laelaelaelaelae
sğl teyzesi efet oğlum biraz irice :jeyyar: yaa 4 aylık en fazla 8250 yazıor benim oğlan 9 kilo maşallahama dün nerde ya hatırlamıyorum bi yerde okudum arkadaşın oğlu 4 aylık 6800 miş doktor avrupa standartlarının üstünde demiş ona ...
olm o kilo avrupa standartlarının üstündeyse benim oğluşş neyin üstünde leyyn :1shok:
tarhana çorbasını sevdi çok şükür ben tattırmak amaçlı yapmıştım ama 1 kase yedi
elma suyunu tamerde sevmedi mandalina portakalda kesinlikle vermem...meyveli kaşık
mamaları yiyor bi süre onlarla idare edelim..6 aydan sonra tam olarak başlarım meyve suyuna.... kaydirigubbakcemile5
reca ederimpekte detaylı olmamıştı ama ii ne güzel yapmışsın kaydirigubbakcemile5 oğluşununda maşallahı var canım pek tatlıı
meyveli kaşık maması ne oluyo :uhm: kavanozda elma püresi vs var onlar mııı
meyve suyu gaz yapıor dimi meran bizim dr 6.ayda başla zaten gazlı demişti ama ben arada veriom yine de dayanamıom hergün deil ama
buarada facebooktan resimlerinize baktım maşallah hepiniz ailecek güselsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?