saol canım seninkide çok tatlı hepsi de çok tatlı ...
Allahım hepsine güzel ömür versin...
Ben geldim len bugun adam akilli killatamadim giriyom yazilanlari okuyom bisey yazamiyom aksam haceri babannesine biraktik disari ciktik benim herifin yarin dogum gunu ya dedimki bi hediye aliyim len yine dayanamadim haa dogum gunun kutlu olsun bile demiyecem dedim ama hediye aldim sabahtan beri nasil ilgileniyo hastayim ya surekli mesaj atti isten nasil oldun diye sonra ilacini aldin mi felen diye sevgim depresti gelince optu felan yumusadim bee dolastik sivas caddesinde kot pantolan ve kazak aldim oda bana kazak aldi geldik kizim acikmis onu emzirdim verdim simdi uyutuyo du bakalim duzeluyo mu ne hadi bakalim eski kocam olsun allahim lutfen
Ben geldim len bugun adam akilli killatamadim giriyom yazilanlari okuyom bisey yazamiyom aksam haceri babannesine biraktik disari ciktik benim herifin yarin dogum gunu ya dedimki bi hediye aliyim len yine dayanamadim haa dogum gunun kutlu olsun bile demiyecem dedim ama hediye aldim sabahtan beri nasil ilgileniyo hastayim ya surekli mesaj atti isten nasil oldun diye sonra ilacini aldin mi felen diye sevgim depresti gelince optu felan yumusadim bee dolastik sivas caddesinde kot pantolan ve kazak aldim oda bana kazak aldi geldik kizim acikmis onu emzirdim verdim simdi uyutuyo du bakalim duzeluyo mu ne hadi bakalim eski kocam olsun allahim lutfen
benim kizada oyle dedi doktor amcasi avrupa sitandartlarinin ustunde diye
iyi geceler..a.s.
aksam gezmesı yaptık bızdxe arkadaasa.
yenı geldık.
ee nabersnızzhihoyyyt
leylacım bu 3 aylık TÜRK standartı ve 3 aylık 7200 ve 64.5 boy en faz senin kız bunun
üstündemiydi :uhm: maşallah
ki avrupa standartı bundan daha fazla
gel len gezentii senii özlettin leyn kendinii Şeniz
Yok bunun ustunde degil ki 63 cm 6700 normal yani dusukde degil
Benim bu kiz cok ac gozlu yaa agzinda emzik var bi yandan da elini sokmaya calisiyo agzina ikisinide ememiyo hirslaniyo bi kacgundurde agzindaki emzigi cikarip elinde tutuyo tabi geri agzina goturmesini bilmiyo bu defa aglamaya basliyo emzik agzimda degil diye
Kıslar slm geçmişe şööle bi baktım ama çanım yanıyor ya dün kimdi göğsüm acıyo diyen benimkide bi felaket oğlan meme isticek diye ödüm patlıyor yara felan de yok üstelik acayip sert içi canımı dişime takıp biraz sağayım dedim öyle fazla sütte çıkmadı ÇITIR dı sanki ya acıyo diyen y ne ypıcam ben çok cnm acıyosenağlamasenağlama
nezaman ben gelsem kımse kalmıo burdsa len bı bakıorum bı ben varım.sınır olup ggıdıorummkötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?